Az AFC bajnokság online megtekintése

Az AFC bajnokság online megtekintése

Január 19. biztosan forgalmas nap lesz az NFL rajongók számára, mivel mind az NFC, mind az AFC rájátszás mérkőzései vannak. Az AFC bajnokság játékának 15:00-kor (EST) (12:05 PST / 8:05 GMT) kell kezdődnie, a Tennessee Titans és a Kansas City Chiefs között. Nem tudom megtenni személyesen? Szerencséd van - a 2020-as AFC bajnokság játék élőben közvetíthető, ingyen. Az alábbiakban megmutatjuk, hol lehet online megtekinteni az AFC Championship játékot.

Csak az NFL hivatalos műsorszolgáltatóit ajánljuk. Az engedély nélküli patakok szomorú elkerülhetetlenséget jelentenek az ilyen nagy sporteseményeknél, ám ezeknek néhány jelentős hátránya van. Először is, gyakran hiányzik a minőség, dadogó, alacsony felbontású videóval. Másodszor, ezek a patakok hajlamosak a mérkőzés közepén történő lemondásokra, azaz valószínűleg nem is látják, hogy ki nyeri. Az AFC bajnokság játékának különféle módjai is vannak, amellyel ingyen nézheti, tehát nincs engedélyed az engedély nélküli patakok használatából..  

Az AFC bajnoki játék csak geo-blokkolt streaming platformon jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy ha külföldre utazik, és nincs hivatalos műsorszolgáltató, ahol tartózkodik, akkor VPN-re van szüksége a nézéshez.

Az AFC bajnokság online megtekintése

A futball az Egyesült Államokon kívül egyre népszerűbbé válik, és ennek megfelelően könnyebben megnézheti az NFL külföldön történő nézését. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogy hol lehet megnézni az AFC bajnokságot a különféle országok közül.

USA

USA zászló

A CBS ezt a játékot az Egyesült Államokban sugározza. Sajnos a webhely már nem engedi élőben nézni, amikor bejelentkezik a kábelszolgáltató adataival, és ehelyett CBS All Access fiókra lesz szükséged. Ez a szolgáltatás magában foglalja egy hét napos ingyenes próbaverziót, tehát ez nem jelent problémát. 

Ne aggódj; az AFC bajnokságot kábeltelevízió nélkül is megtekintheti, ha bejelentkezik a CBS egyik támogatott over-the-top szolgáltatójával. Ide tartozik a YouTube TV, AT&T TV Now, fuboTV és Hulu Live TV-vel.

A rájátszás is élőben közvetül az NFL Game Pass-on, azonban ez a szolgáltatás drágább. Ha már nem iratkoztál fel, akkor jobb, ha használja a fent felsorolt ​​streaming platformokat, és a játék végeztével megszünteti tagságát, hogy ne kerüljön felszámolásra.

Érdemes megemlíteni, hogy a fenti szolgáltatások minden régióra vonatkoznak. Ez azt jelenti, hogy ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, VPN-re lesz szüksége a használathoz. Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia amely lehetővé teszi a kockázatmentes figyelést. Ha elégedetlen, egyszerűen törölje ezt az időt, hogy teljes visszatérítést kapjon.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A Sky Sports élőben közvetíti a bajnoki játékot, és a meglévő előfizetők az összes akciót online közvetíthetik a Sky Go segítségével. A probléma az, hogy a Sky Sports beszerzéséhez szüksége van a Sky TV-re, amely drága, és telepítése több hétig tart.

Ha úgy tetszik, regisztrálhat a Sky Sports pass-re a Now TV-n (napi 9,99 GBP vagy havonta 33,99 £), de a legtöbb ember számára a legjobb megoldás az NFL Game Pass. Ez a szolgáltatás szezononként 29,99 fontba kerül, és lehetővé teszi a Super Bowl élő közvetítését is.

Kanada

Kanadai zászló

A kanadai AFC-bajnokság néhányféleképpen nézhető meg. Az első módszer a CTV használata: ez a szolgáltatás ingyenes, de a streaming megkezdése előtt be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival. Ez nem engedélyezi a bejelentkezést bármilyen felső szolgáltatással, így ha nincs kábel TV-je, a CTV egyszerűen nem lehetséges.

Megnézheti a kiválasztott játékokat a TSN és az RDS csatornákon is. A CTV-hez hasonlóan ezek a platformok lehetővé teszik, hogy ingyen nézhesse, ha bejelentkezik a kábelszolgáltató adataival. Ugyanakkor önálló előfizetést is kínálnak, havonta 24,99 USD (vagy napi 4,99 USD) előfizetéssel. Nincs próbaidőszak vagy pénz-visszatérítési garancia, de az RDS az egyetlen kanadai szolgáltatás, amely francia kommentárokkal közvetíti az NFL lefedettséget.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az ausztrál labdarúgó-rajongók számára könnyű ingyenesen megnézni az AFC bajnokságot. A lehívó ügyfelek egyszerűen bejelentkezhetnek az ESPN webhelyére, és ott továbbíthatják azt, míg a Foxtel előfizetők a választott NFL-játékokat hozzáadott költség nélkül továbbíthatják a Foxtel Goon..

Ehhez nem feltétlenül kell kábeltelevízió, hogy elkapja ezt az eseményt, bár mivel a 7mate ingyenesen mutatja meg. Még nem is kell fiókot létrehoznia, noha ez a szolgáltatás földrajzilag korlátozott, tehát vagy Ausztráliában kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy ausztrál VPN szerverhez..

Végül ott van az NFL Game Pass. A szezononkénti díjak 66,99 AUD-t fizetnek, tehát ha már nem előfizető, nem javasolnánk ennek a szolgáltatásnak a használatát.. 

Hogyan nézhetjük meg az AFC bajnokságot külföldön VPN segítségével

Új a VPN-eknél, és nem tudja, hol kezdje? A földrajzilag korlátozott tartalom feloldása külföldön valóban meglehetősen egyszerű, ha már tudja, hogyan:

  1. Először válassza ki a megfelelő VPN-t. Röviden említettük az ExpressVPN-t, de a CyberGhost és a NordVPN egyaránt erős, olcsó alternatíva.
  2. Töltse le a VPN szoftvert, ügyelve a megfelelő verzióra az operációs rendszer számára.
  3. Csatlakozás az adott ország szerveréhez. Például egy amerikai szervert használ fel a CBS blokkolásának feloldására, vagy egy kanadai szervert az RDS eléréséhez.
  4. Próbáljon meg betölteni egy korábban elérhetetlen, geo-lock webhelyet. Úgy kell tudnia böngészni, mintha valóban a kívánt országban lenne, de ha nem, törölje a gyorsítótárat és a sütiket, majd töltse be újra az oldalt.

Mivel az AFC bajnoki mérkőzést élőben közvetítik, éntFontos, hogy tesztelje a VPN-jét, mielőtt a mérkőzés valóban megkezdődik. Ez a megközelítés biztosítja, hogy elegendő idő áll rendelkezésére az ügyfélszolgálat segítségére, és jelentősen csökkenti annak kockázatát, hogy elhagyja a játék egy részét, ha valami nem működik a várt módon.

AFC bajnokság: teljes menetrend

DátumalkatrészIdő (EST)
Január 11 Vikingek vs 49ers 16:35
Titánok vs Hollók 20:10
Január 12 Texans vs főnökök 15:05
Seahawks vs Packers 18:40
Január 19 Titánok és főnökök 15:05
Csomagolók vs 49ers 18:40
Február 2 Super Bowl LIV DÉLUTÁN 6:30

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3

Adblock
detector