Az angol Premier League élő online nézése (kábel nélkül)

Az angol Premier League élő online nézése

A 2023/20-os angol Premier League (Liverpool és Norwich) első mérkőzése augusztus 9-én, délután 8-kor kerül megrendezésre. A mérkőzések minden hétvégén és alkalmanként hétfőn kerülnek megrendezésre. Összesen 380 mérkőzés, néhány mérkőzés egyidejűleg zajlik, ezért annyira fontos, hogy jó időben eldöntsük, mely csapatokat érdekli figyelni. De nem kell aggódnia: az alábbiakban közöljük, hogyan kell élőben közvetíteni minden angol Premier League játékot (még akkor is, ha jelenleg külföldön vagy).

Felhívjuk figyelmét, hogy csak a hivatalos műsorszolgáltatóknak ajánljuk, hogy kábel nélkül nézzék a Premier Ligát. Ennek a bajnokságnak a népszerûsége miatt valószínûleg engedély nélküli stream lesz elérhető, de nem javasoljuk ezek használatát. A videó gyakran lagikus és alacsony felbontású, valamint a harmadik féltől származó streameket bármikor offline módba lehet vonni a szerzői jogok megsértése miatt, azaz valószínűleg nem is láthatja, hogy ki nyer. Több mint 50 országban vannak törvényes EPL-műsorszolgáltatók, tehát nincs szükség árnyas, engedély nélküli streamre..

Az EPL-mérkőzések csak a régiókhoz kötött streaming szolgáltatásokon jelennek meg. Ennek eredményeként VPN-re lesz szüksége a külföldről történő megfigyeléshez.

Az angol Premier League legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN-ket legismertebbnek tekintik azon képességükről, hogy titkosítják az Ön forgalmát, és elrejtették tevékenységeit olyan snoopperek ellen, mint például az internetszolgáltató, a munkáltató vagy a kormány. Ugyanakkor lehetővé teszik a helymeghamisítás is, amely lehetővé teszi a földrajzilag blokkolt szolgáltatások elérését, mint például az NBC Sports és a Sky Go külföldről.. Ajánljuk ExpressVPN: ez a nagysebességű szolgáltatás 94 országban több mint 3000 szerverrel rendelkezik, hatékony biztonsági és adatvédelmi funkciókkal, valamint kiváló feloldási képességgel rendelkezik.

Percek alatt regisztrálhat az ExpressVPN-re: csak válassza ki a kívánt előfizetési időtartamot (egy hónap, hat hónap vagy egy év), és fizessen. Ha aggódik a magánélet miatt, akkor dönthet úgy, hogy fizet a Bitcoinban, de mivel az ExpressVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat, anonimitása mindkét irányban garantált. Ez a szolgáltatás 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is jár, így kockázatmentesen kipróbálhatja és teljes visszatérítést igényelhet, ha elégedetlen..

  Hogyan nézheted meg Szerbia és Brazília online oldalakat bárhonnan

A SPORNOK KORLÁTOZÁSÁRA VONATKOZÓ VPN: Az ExpressVPN feloldja a főbb sport-streaming szolgáltatásokat, állandóan nagy sebességet biztosít, és csúcstechnológiájú biztonsági és adatvédelmi funkciókat használ a biztonság megőrzése érdekében..

Hogyan nézhetjük meg az angol Premier League külföldön egy VPN-jét

Ön még nem ismeri a VPN-ket, és nem tudja, hogyan kezdje el? Csak kövesse az alábbi lépéseket az English Premier League blokkolásának feloldásához és bárhonnan közvetítéséhez:

 1. Először is regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Röviden említettük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost két kiváló minőségű és olcsó alternatíva.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy az eszközéhez megfelelő verziót kapjon.
 3. Hozzon létre egy fiókot a használni kívánt streaming szolgáltatással. Felhívjuk figyelmét, hogy valószínűleg fizetési módra van szüksége, amely egy helyi címhez kapcsolódik.
 4. Csatlakozzon a megfelelő ország szerveréhez. Egy brit szervert használ fel például a Sky Go blokkolásának feloldásához, vagy egy amerikai szervert az NBC Sports nézésére.
 5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott szolgáltatással. A legtöbb esetben azonnal fel kell tölteni. Ha nem, próbálja meg törölni a böngészője cookie-jait és a gyorsítótárát, majd töltse újra az oldalt.

Az EPL mérkőzéseit élőben közvetítik a világ minden tájáról, ezért fontos ellenőrizni, hogy a VPN működik-e még a kickoff előtt. Ez sok időt hagy a VPN ügyfélszolgálatának segítségére, ha valami nem működik a várt módon.

Az angol Premier League élő közvetítése online módon

Az EPL-ben csak az angol labdarúgó-válogatott szerepelhet, de rajongói (és műsorszolgáltatói) vannak a világ minden tájáról. Az alábbiakban közöljük, hogy mely hálózatok mutatják az országodban az EPL-t:

USA

USA zászló

Két EPL műsorszolgáltató működik az Egyesült Államokban: az NBC Sports az angol nyelvű lefedettség és a Telemundo a spanyolul beszélő közönség számára. Ha a kábeltévé-előfizetés magában foglalja e hálózatok egyikét, jelentkezzen be a megfelelő webhelyre, és hozzáadott költség nélkül nézze meg az összes EPL-mérkőzést. Ha nem, ne ess pánikba: rengeteg módszer van az EPL online továbbítására kábel nélkül.

A legegyszerűbb módja annak, hogy feliratkozzanak egy olyan top streaming szolgáltatásra, mint a Hulu Live TV, PlayStation Vue, fuboTV, YouTube TV vagy DirecTV Now segítségével. Ezek körülbelül 40 USD dollárba kerülnek havonta, és lehetővé teszik az NBC Sports és a Telemundo élő közvetítésének online megtekintését. Bónuszként e szolgáltatások mindegyike tartalmaz egy ingyenes próbaverziót, így kipróbálhatja őket, és megnézheti, melyik az Ön számára.

  Hogyan nézhetjük online a Rugby League Challenge Cup 2023 döntőjét külföldön

Megvásárolhat egy angol Premier League pass-et az NBC Sports Gold-n is, de ezt nem ajánljuk. A legolcsóbb átadás körülbelül ugyanolyan, mint a fenti streaming szolgáltatások, és csak a szezon 380 játékának 140 nézetét teszi lehetővé. Az összes EPL-műsor streamingjéhez havonta 64,99 USD-t kell fizetnie, ami csak nincs értelme, mivel vannak olcsóbb alternatívák, amelyek lehetővé teszik a tartalom szélesebb skálájának megtekintését.

A fenti szolgáltatások minden régióra vonatkoznak, vagyis az Egyesült Államokban kell lennie, vagy pedig amerikai VPN-kiszolgálóval kell rendelkeznie ezek használatához..

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Ironikus módon a brit rajongók kevesebb EPL-mérkőzést néznek, mint más országokban élők, köszönhetően annak, hogy az ország megtagadta a szombaton 14:45 és 17:15 közötti játékok sugárzását. Mint ilyen, csak körülbelül 150 világítótestet lehet online nézni az Egyesült Királyságban.

A legtöbb angol Premier League bajnokságot a Sky Sports vagy a BT Sports közvetíti. Ha már feliratkozott valamelyik ilyen hálózatra, akkor bejelentkezhet a megfelelő webhelyre, és azonnal hozzáadott költség nélkül elkezdheti a figyelést. Ha nem, a dolgok kissé bonyolultabbá válnak.

A BT Sports nem kínál semmiféle online hozzáférést, ezért ha kábeltévével rendelkezik, akkor nem fog tudni nézni. Ezenkívül ez a szolgáltatás elég drága (az árak havonta 25 fontotól kezdődnek, ha még nem rendelkezik BT TV-vel), mivel hetente csak egy játékot mutatnak. Fordítva, A Sky Sports 126 mérkőzést fog mutatni, és lehetővé teszi, hogy kábel nélkül nézhesse a Now TV bérlet megvásárlásával (havonta 33,99 £).

Az EPL rajongói először először játszhatnak bizonyos mérkőzéseket élőben az Amazon Prime Video oldalon. Ez a platform azonban 7,99 GBP-t fizet havonta, és csak a hét közepén játszik majd a játékokkal a december elején, és a Boxing Day mérkőzéseit, tehát nem érdemes még regisztrálni..

A BT Sports, a Sky Sports, a Now TV és az Amazon Prime Video UK csak az Egyesült Királyságban érhető el. A meglévő előfizetők ezeket a szolgáltatásokat normál módon használhatják külföldön, amikor csatlakoznak egy brit VPN szerverhez.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az Optus Sports exkluzív műsorszórási joggal rendelkezik az English Premier League 2023/20 szezonjára. Érdemes megemlíteni, hogy az EPL-mérkőzések késő esti órákban lesznek ausztráliai Ausztráliában, általában éjfél és öt órakor..

  Hogyan nézheti meg a Hat Nemzetet online bárhonnan ingyenesen

Ha már létezik TV-vel, telefonnal vagy szélessávú szerződéssel az Optus-szal, akkor az Optus Sports már szerepelhet benne, azaz ingyenesen nézheti meg az EPL-t online. Ha nem, vagy ha más kábelszolgáltatóval áll kapcsolatban, iOS vagy Android alkalmazás segítségével regisztrálhat havonta 14,99 USD értéken. Vegye figyelembe, hogy az alkalmazás csak regisztrációhoz szükséges; utána pedig az Optus webhelyen keresztül nézheti meg, ha szeretné.

Az Optus Sports régióhoz kötött, tehát ha Ausztrálián kívül tartózkodik, akkor a nézéshez VPN-re van szüksége.

Kanada

Kanadai zászló

A korábbi évekkel ellentétben a kanadai futballszurkolók most már minden EPL mérkőzést élőben, egy helyen, a DAZN csatornán tekinthetik meg. Ez a szolgáltatás havi 20 USD vagy évente 150 USD, és egy hónapos ingyenes próbaverzióval jár.

Érdemes megemlíteni, hogy a DAZN rendkívül szigorú földrajzi korlátozásokkal rendelkezik, és mint ilyen, a legtöbb VPN nem fogja tudni felszabadítani azt a külföldről. Ezenkívül fizetési módra van szüksége, amely egy kanadai címhez kapcsolódik a regisztrációhoz.

Egyéb helyszínek

Ne ess pánikba, ha nem látta országát a fent felsorolt ​​módon; az EPL-t túl sok országban mutatják be, hogy mindegyiket külön-külön lefedjék. Szerencsére a Wikipedia rendelkezik az angol Premier League nemzetközi műsorszolgáltatók naprakész listájával, így túl sok gond nélkül meg kell találnia a megfelelő helyi forrást. Ez a lista azt is tudatja, hogy az egyes műsorszolgáltatók milyen nyelvet használnak, azaz nem pazarolja az idejét, és megpróbál megnézni egy olyan stream-t, amelyet nem ért.

EPL 2023/20 teljes menetrend

A teljes EPL-szezon 380 bajnokságból áll, és 2023. augusztus 9. és május 17. között zajlik. Minden versenyző csapat kétszer játszik minden más csapatot otthoni és külföldi eseményeken, csapatonként összesen 38 játékot. Túl sok a mérkőzés az itt felsoroláshoz, de megtalálhatja a hivatalos hivatalos weboldal teljes angol Premiere League 2023/20 ütemtervét.

Melyik csapat szerepel az angol Premier League-ben?

Az angol Premier League-ben 20 csapat működik. Minden évben az angol labdarúgó bajnokság első három csapatát előléptetik, az EPL alsó három csapatát pedig kinevezik, ami elősegíti a dolgok frissességét, még ennél is magasabb szinten. Ebben az évben Cardiff, Fulham és Huddersfield esett le az EFL-re, míg az Aston Villa, a Norwich és a Sheffield United előléptetésre került..

A 2023/20-os EPL-szezonban versenyző csapatok a következők:

 • fegyverraktár
 • Aston Villa
 • AFC Bournemouth
 • Brighton és Hove Albion
 • Burnley
 • Chelsea
 • Kristály palota
 • Everton
 • Leicester City
 • Liverpool
 • Manchester város
 • Manchester United
 • Newcastle United
 • Norwich City
 • Sheffield United
 • Southampton
 • Tottenham Hotspur
 • Watford
 • West Ham United
 • Wolverhampton vándorlók

About the author

Comments

 1. rikai szervert az NBC Sports streamjének eléréséhez. Nyissa meg a streaming szolgáltatást, és élvezze az angol Premier League mérkőzéseit bárhonnan a világon! Ne feledje, hogy csak a hivatalos műsorszolgáltatóknak ajánljuk, hogy kábel nélkül nézzék a Premier Ligát, és kerülje az engedély nélküli stream használatát, mert az jogi következményekkel járhat. Az angol Premier League egy izgalmas bajnokság, és a VPN segítségével bárhol élvezheti a mérkőzéseket, így ne hagyja ki a lehetőséget!

Comments are closed.