Az iFollow nézése az Egyesült Királyságban, és az összes játék elérése

Az iFollow nézése az Egyesült Királyságban, és az összes játék elérése

A VPN-k titkosítják a forgalmat, megakadályozva, hogy az Internet Szolgáltató (ISP), a munkáltató vagy a kormány olvassa el. Ugyanakkor lehetővé teszik az Ön IP-címének megváltoztatását is, azaz VPN-t használhat a csalódáshoz és a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez külföldön.

Az iFollow világszerte elérhető, de az Egyesült Királyságban kissé eltérően működik. Például drágább (a mérkőzések mindegyike 10 fontba kerül, 7 dollár helyett). Ha ellátogat az Egyesült Királyságba, előfordulhat, hogy nem sugároz olyan sok élő labdarúgó játékot, amennyit csak lehetséges az Egyesült Királyságon kívülről, mivel egyes játékok nem mindenhol érhetők el. Sok iFollow felhasználó elkerüli az ilyen korlátozásokat VPN használatával. Ennek a platformnak az erőteljes földrajzi blokkolása miatt azonban csak egy maroknyi megbízhatóan működő VPN van.

Amellett, hogy rendkívül népszerű a streaming, a VPN-k segítenek biztonságban és magántulajdonban tartani az internetet, ami különösen akkor fontos, ha nem biztonságos nyilvános wifi-t használ.

Az egyes VPN-ket később részletesebben tárgyaljuk, de most az alábbiakban röviden összefoglaljuk a streaminghez használt népszerű VPN-ket:

 1. ExpressVPN: Legjobban választott VPN az iFollow számára. Biztonságos, nagy sebességű VPN, amely a geo-blokkolt szolgáltatások széles körét feloldja külföldön. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.
 2. CyberGhost: A streamingoptimalizált szerverekkel, nagy sebességgel, valamint a magánélet és a biztonság iránti elkötelezettséggel büszkélkedő CyberGhost ideális azoknak a felhasználóknak, akik még nem csatlakoztak a VPN-ekhez..
 3. NordVPN: Ez a szolgáltatás gyors csatlakoztatást, testreszabható biztonsági funkciókat és kivételes feloldási képességeket kínál nagyon elfogadható áron.
 4. HotspotShield: Gyors, olcsó VPN, amely kiválóan alkalmas az iFollow és más tartalmak streamingjére.
 5. Surfshark: A gyors, magánélet-tudatos VPN, korlátozás nélkül, a Surfshark ideális az iFollow streamingjére külföldön.

Hogyan nézhetem meg az iFollow-ot az Egyesült Királyságban VPN-sel

A megfelelő VPN használatával valójában meglehetősen könnyű megkerülni a regionális blokkolást, és bárhonnan az iFollow nemzetközi verzióit közvetíteni..

Így nézheti meg az iFollow-ot az Egyesült Királyságban:

 1. Először is regisztráljon megfelelő VPN-t (javasoljuk az ExpressVPN-t).
 2. Töltse le és telepítse az alkalmazást, ügyelve arra, hogy az operációs rendszer számára megfelelő verziót kapjon.
 3. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a kívánt országban (a legtöbb szolgáltató az Egyesült Államokat rangsorolja, így valószínűbb, hogy gyors lesz az amerikai szerverrel).
 4. Iratkozzon fel az iFollow webhelyre, jelentkezzen be, és próbáljon meg egy videót nézni. Szinte azonnal be kell töltenie, de ha nem, ürítse ki a gyorsítótárat és a sütiket, majd töltse újra az oldalt.

Olyan sok versengő szolgáltatás esetén a VPN kiválasztása félelmetes lehet. Ezt szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy csak olyan szolgáltatásokat ajánlunk, amelyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak. Így garantálható egy sokoldalú, magas színvonalú szolgáltatás, nem csak az iFollow feloldása:

 • Az iFollow-nal és számos hasonló streaming platformon működik
 • Megbízható, nagy sebességű csatlakozásokat kínál
 • Katonai titkosítást használ, és számos egyéb biztonsági funkciót tartalmaz
 • Nem naplózza az Önt azonosító információt
 • Alkalmazásokat biztosít a legnépszerűbb eszközökre és operációs rendszerekre

A legjobb VPN-k az iFollow nézéséhez az Egyesült Királyságban

Az alábbiakban felsoroljuk az Egyesült Királyságban az iFollow figyelésére szolgáló legjobb VPN-ket:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Több mint 3000 szerverhez nyújt hozzáférést 94 országban. Nagyon megbízható és elég gyors, hogy élő HD videókat közvetítsen észrevehető pufferolás nélkül. A legjobb az egészben, hogy ez a szolgáltatás bárhonnan feloldhatja az olyan makacs streaming platformokat, mint a Netflix, a Sky Go és az iFollow..

Ez a VPN 256 bites titkosítással, DNS és IPv6 szivárgás elleni védelemmel, tökéletes előremeneti titoktartással és kill kapcsolóval (amely megállítja az összes forgalmat, amikor váratlanul lekapcsolódik) biztonságban van.. Az ExpressVPN nem naplózza azonosítható információkat de fizethet a Bitcoin segítségével, ha másik védelmi rétegre lenne szüksége. Az élő csevegés alapú támogatás 24 órán keresztül elérhető.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Windows, Linux, MacOS, Android és iOS eszközökhöz. Egyéni firmware-t kínál az útválasztóknak, hogy a lehető legkönnyebb legyen a telepítés.

Előnyök:

 • Állandó, gyors csatlakozások
 • A geo-lock webhelyek széles skáláját feloldja, pl. Netflix
 • Szilárd magánélet és biztonság
 • Fizetne névtelenül a Bitcoin segítségével

Hátrányok:

 • Csak három egyidejű kapcsolat megengedett

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LEGJOBB VPN AZ IFOLLOW számára: Az ExpressVPN a mi legjobb választás az iFollow számára. Gyors, biztonságos és kiváló feloldási képességet kínál, így ideális az élő sport közvetítéséhez. Még egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkezik, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy kezdőbarát, mégis sokoldalú VPN, több mint 5700 szerverrel 89 országban. Minden szerver megmutatja a jelenlegi terhelést, valamint a feloldásra tervezett szolgáltatást, azaz nincs semmiféle sejtés, amikor tartalmakat olyan platformon próbálunk streamálni, mint a Netflix, ESPN vagy iFollow. Legfeljebb hét csatlakozás engedélyezése esetén a CyberGhost lehetővé teszi a biztonságos adatfolyamot az összes eszközről.

A CyberGhost egyik legjobb dolga az, hogy előre konfigurált biztonságot kínál. A 256 bites titkosítás, egy ad-blokkoló, egy rosszindulatú program-leolvasó, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem és a mindig bekapcsolt kikapcsoló alapértelmezés szerint engedélyezve van. Regisztrálhat névtelenül (a Bitcoin és egy elektronikus levélcím használatával), de mint A CyberGhost nem naplózza személyesen azonosítható információkat, ez teljesen opcionális. Gondja van? Az ügyfélszolgálat élő chat-en elérhető a nap 24 órájában, a hét minden napján.

A CyberGhost Windows, MacOS, Android és iOS alkalmazásokat biztosít. Kézzel konfigurálható úgy, hogy a kiválasztott internetes útválasztókkal működjön.

Előnyök:

 • Minimális konfiguráció szükséges
 • Gyors, streaming -re optimalizált szerverek

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legjobb költségvetési lehetőség: A CyberGhost gyors, megbízható kiszolgálókat, erős feloldási potenciált és átfogó biztonságot kínál. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN A legnagyobb hálózattal rendelkezik a nagyobb VPN-k között, több mint 5400 szerverrel 62 országban. Nagyon gyors és egyszerűen feloldja az olyan szolgáltatásokat, mint a Netflix, a beIN Sports és az iFollow, tehát ideális a streaminghez. Legfeljebb hat egyidejű kapcsolat engedélyezésével szabadon élő EFL-focit nézhet otthon és útközben.

Ez a szolgáltatás komolyan veszi az Ön biztonságát. A szolgáltatások közé tartozik a 256 bites titkosítás, a testreszabható kikapcsolás kapcsoló, a hirdetések blokkolása, a rosszindulatú programok ellenőrzése, a kettős VPN és a Torn VPN funkciókkal történő védelme, valamint a WebRTC, IPv6, DNS és port-továbbítás szivárgások elleni védelem.. A NordVPN szigorú bejelentkezési tilalommal rendelkezik tehát az Ön személyes adatai jó kezekben vannak. Ha segítségre van szüksége, az ügyfélszolgálatot a nap 24 órájában, az élő csevegés útján érheti el.

A NordVPN alkalmazások elérhetőek Linux, MacOS, Windows, iOS és Android rendszerekhez. Az otthoni útválasztókon is működik, de manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • Kiváló biztonsági és titkosítási szabványok
 • Nincs naplózás
 • Fantasztikus lehetőség streaming és torrenting számára
 • Olcsó költségkeret-szolgáltató, jó globális szerver reprezentációval

Hátrányok:

 • Egyes kiszolgálókkal való kapcsolat lassú és megbízhatatlan lehet

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN egy olcsó, nagy sebességű VPN, fejlett biztonsági funkciókkal és az iFollow feloldásának lehetőségével az Egyesült Királyságban. Tervei tartalmaznak egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A Hotspot Shieldnek kb. 3200 szervere van 70 országban, és elég gyors az élő videó streamingéhez észrevehető késés vagy pufferolás nélkül. Fontos azonban megjegyezni, hogy fizetett fiókra van szüksége az iFollow külföldön történő feloldásához, mivel az ingyenes felhasználók nem tudnak kapcsolódni a brit szerverekhez.

Ez a VPN 128 bites titkosítást és megszakító kapcsolót, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet használ, hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa. További, nem naplózza az Önt azonosító információt, bár anonim módon feliratkozhat egy előre fizetett pénzverde kártyával, ha szeretné.

A Hotspot pajzsnak vannak alkalmazásai Windows, Android, MacOS és iOS számára. Az útválasztók használatához manuális konfiguráció szükséges.

Előnyök:

 • Rengeteg szerver közül választhat
 • Tartalmaz egy kapcsolót az alkalmazás minden verziójában
 • Tisztességes sebességek és feloldó képesség
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia

Hátrányok:

 • 256 bites helyett 128 bites titkosítást használ
 • Nincs élő csevegés
 • Nincs Linux támogatás

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A legjobb költségvetési VPN az iFollow-hoz: A Hotspot Shield olcsó, egyszerű, mégis sokoldalú VPN, amely képes iFollow bárhonnan feloldására. Gyors, 70-nél több országban van szerver, és nem naplózza személyesen azonosítható adatokat. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

5. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A Surfshark egy kicsi, de növekvő hálózattal rendelkezik, amely 50 országban körülbelül 800 szerverből áll. Elég gyors az élő HD videó lejátszása probléma nélkül, és ami a legjobb, a csatlakozási korlát nincs. Mint ilyen, a Surfshark kiváló választás azok számára, akik minden eszközt egyszerre meg akarnak védeni.

Ez a szolgáltatás széles körű biztonsági funkciókat kínál, beleértve a 256 bites titkosítást, a kill kapcsolót (minden változatban), automatikus hirdetésgátlás és rosszindulatú programok ellenőrzése, valamint a DNS, WebRTC és IPv6 szivárgások elleni védelem. A legfontosabb, hogy a Surfshark nem naplózza személyesen azonosítható információkat, így garantáljuk az Ön személyes adatait. Ha bármilyen problémája merül fel, az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül és hét óta elérhető, élő csevegésen keresztül.

A Surfshark alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Linux, Android és iOS rendszerekhez. Az otthoni útválasztókhoz kézi telepítés szükséges.

Előnyök:

 • Tisztességes, megbízható sebesség
 • Nincsenek naplók
 • Korlátlan eszközöket tesz lehetővé

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi szerverhálózat
 • Alkalmanként lassú szerver

Pontszámunk:

4 kívül 5

KORLÁTHATÓ ESZKÖZÖK: A Surfshark tisztességes sebességet, erős feloldóképességet és hatékony biztonsági funkciókat kínál. A legjobb, hogy nincs csatlakozási korlátja, így annyi készüléken használhatja, amennyit csak akar. A csomag 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Nem tudok helyette csak egy ingyenes VPN-t használni?

A ingyenes VPN-ek vonzónak tűnhetnek, de azt javasoljuk, hogy ne használja őket számos ok miatt. Először is, az iFollow rendkívül szigorú földrajzi blokkoló intézkedésekkel rendelkezik, és csak néhány olyan fizetett szolgáltatás létezik, amely megbízhatóan feloldhatja azt, ami azt jelenti, hogy egy ingyenes VPN valószínűleg nem fog működni. Ezenkívül, mivel általában kis hálózatokkal rendelkeznek, az ingyenes VPN-k gyakran küzdenek a megfelelő sebesség biztosítása érdekében. Az élő közvetítés meglehetősen adatigényes, és mint ilyen, valószínűleg gyakori pufferelés tapasztalható meg (feltételezve, hogy a videó betöltődik egyáltalán).

Hogyan engedheti meg magának az ingyenes szolgáltatás a nemzetközi szerverhálózat kiépítését és fenntartását? Általában ezek a VPN-ek hirdetéssel támogatott modellt használnak, vagy havonta díj ellenében nagyobb sebességeket kínálnak. Ebben nincs lényegében valami baj, de a probléma az, hogy egyes szolgáltatások tovább mennek, és a felhasználó eszközén tárolnak nyomkövető sütiket. Ezek a sütik lehetővé teszik a szolgáltatónak, hogy információkat gyűjtsön az Ön böngészési szokásairól. Miután elegendő adat gyűjtött, eladható a hirdetők számára, valószínűleg az Ön tudta nélkül.

Nehéz lehet megtudni, hogy az ingyenes VPN biztonságos-e. A kutatók a közelmúltban több mint 280 ingyenes VPN-alkalmazást tesztelték, és azt találták, hogy csaknem 40% tartalmaz rosszindulatú programokat, több mint 80% -uk szivárogtatott információkat az IPv6-n keresztül, és 18% -uk engedte a felhasználóknak, hogy titkosítás nélkül böngészhessenek. Sajnos a jól ismert szolgáltatók nem feltétlenül biztonságosak; 2015-ben Hola elkapta a felhasználói sávszélességet, hogy segítse a botnet működését.

A lehető legnagyobb biztonság érdekében javasoljuk egy jó hírű VPN használatát, egyértelműen megfogalmazott naplózási politikával és a felhasználói adatvédelem előzményeivel..

Hogyan iratkozzon fel az iFollow nemzetközi verzióira az Egyesült Királyságban?

Az iFollow fejlettebb geo-blokkoló intézkedésekkel rendelkezik, mint sok hasonló szolgáltatás. Ennek ellenére továbbra is hozzáférhet a webhely egy másik országának verziójához, amikor az Egyesült Királyságban található.

Az első lépés, hogy csatlakozzon a kívánt régió egyik VPN szerveréhez. Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy szokásos iFollow-fiókjaik nem érhetők el VPN használatakor; bár ezt nem erősítették meg, azt sugallja, hogy az iFollow a regisztráció során tárolja az eredeti helyét. E korlátozás megkerüléséhez csak hozzon létre egy új fiókot, miközben csatlakozik a VPN-hez.

Most vásároljon egy igazolványt a meccsen, amelyet látni szeretne. Érdekes módon, bár az iFollow több országban is elérhető, csak egy weboldallal rendelkezik. Ez egyszerűen megváltoztatja a pénznemet és a rendelkezésre álló tartalmat az Ön IP-címe alapján. Más szavakkal, mindaddig, amíg van fizetési módja, amely érvényes az iFollow által támogatott helyek egyikén, regisztrálhat a webhely bármelyik verziójában, amelyet szeretne. Használhat egy brit címhez kapcsolt kártyát, még akkor is, ha feliratkozik az amerikai verzióra.

Most már képesnek kell lennie élőben közvetíteni a meccseket, probléma nélkül. Jelentettek olyan problémákról, amelyek a VPN-hez való kapcsolódás közben érik el a szolgáltatást a Chrome-on, így ha nehézségei vannak, próbáljon átváltani egy másik böngészőre.

Milyen játékokat nézhetek az iFollow nemzetközi verzióin?

Az iFollow lehetővé teszi az olyan EFL-játékok nézését, amelyek nem sugározzák nemzetközileg, feltéve, hogy az egyik versenyző csapat regisztrálva van a szolgáltatással. Ha a meccset az iFollow valamelyik nemzetközi partnere mutatja be, akkor az igény szerint másnap, délben, GMT lesz elérhető. Továbbá, mivel a bérleti engedélyek 24 órás hozzáférést biztosítanak, ez azt jelenti, hogy másnap újból megnézheti egy adott berendezést.

Az iFollow lehetővé teszi, hogy feliratkozzon a Sky Bet Championship bajnokságon játszó 24 csapat közül 15-re, a Sky Bet League League 1-ben a 24 csapat közül 21-re, és a Sky Bet League 2-es bajnokságon 23-ra (az egyik kivételével: az Forest Green Rovers). Annyi előfizetéssel rendelkezhet, amennyit csak szeretne, bár minden csapat számára új fiókot kell létrehoznia.

Miért érdemes VPN-t használni??

A VPN nemcsak streamingre alkalmas. Ha például nyaralás közben jelentkezik be az online banki szolgáltatásba, akkor valószínűleg automatikus riasztást kap. Egyes esetekben ezek a szolgáltatások akár ideiglenesen is korlátozzák a hozzáférést. Noha ezeket az intézkedéseket úgy tervezték, hogy biztonságban legyenek, komoly problémákat okozhatnak az utazás során. Ha azonban a belépés előtt csatlakozik egy otthoni VPN szerverhez, akkor valószínűleg a bank sem fogja észrevenni, hogy elhagyta az országot.

A nyilvános wifi-hálózatok kényelmesek, de ritkán védettek. Mint ilyen, népszerű célpontjuk a hackerek számára, amelyek figyelni akarják a felhasználók forgalmát. Ha VPN-t használ, az adatok titkosítva vannak és teljesen értelmetlenek a megfelelő visszafejtési kulcs nélkül bárki számára. Továbbá, mivel a forgalmat egy másik ország szerverein keresztül irányítják, akkor megkerülheti a hotspot tulajdonosa vagy az önkormányzat által előírt webszűrést, és hozzáférhet olyan webhelyekhez, amelyeket általában blokkolnak.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 58 =

Adblock
detector