Az NCAA Rose Bowl 2020 online nézése

Az NCAA Rose Bowl 2020 online nézése

Az NCAA Rose Bowl 2020-at január 1-jén, 17:00 EST-en (14:00 PST / 22:00 GMT) tartják. Ebben az évben a Wisconsin Badgers az Oregon Ducks ellen fog fellépni a „Nagyi darab mindannyian” című filmben, és mivel ezek a csapatok meglehetősen egyenletesen párosulnak, biztosan emlékezetes este lesz. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet a 2020-as Rose Bowl-ot ingyenesen közvetíteni külföldről (az Egyesült Államokon kívül) egy virtuális magánhálózat (VPN) használatával..

Fontos megjegyezni, hogy csak a Rose Bowl hivatalos forrásait ajánljuk. Figyelembe véve ennek a játéknak a fontosságát, valószínű, hogy harmadik féltől származó adatfolyamok is elérhetők lesznek. De nem javasoljuk ezek használatát; nemcsak rossz minőségűek, hanem a szerzői jogok megsértése miatt bármikor offline is elérhetők. Szerencsére nincs szükség árnyas, megbízhatatlan adatfolyamokra, mivel ingyenesen nézheti meg a 2020-as Rose Rose Bowl-ot online. Felhívjuk figyelmét, hogy ingyenesen megtekintheti a fizetett szolgáltatás ingyenes próbaverzióját. Erről bővebben később.

Az NCAA Rose Bowl-ot kizárólag a régiókhoz kötött streaming szolgáltatásokon sugározzák. Ez azt jelenti, hogy ha külföldre utazik, és az országában nincs hivatalos műsorszolgáltató, akkor VPN-re lesz szüksége az otthoni streaming szolgáltatásokhoz való kapcsolódáshoz, hogy megnézhesse a műveletet.

Hogyan lehet élőben közvetíteni a 2020-as Rose Bowl-t egy külföldi VPN-sel

A geo-blokkolt szolgáltatások általában megvizsgálják a felhasználó IP-címét, hogy megtudják, melyik országban vannak. Amikor VPN-hez csatlakozik, valódi IP-címe rejtve van, és helyébe a használt szerver használja. Ez megkönnyíti a felzárkózott platformok feloldását és használatát külföldön. Egyszerűen kövesse az alábbiakban látható lépésről lépésre.

Az NCAA Rose Bowl 2020 élő közvetítését bárhonnan megnézheti:

  1. Először is regisztráljon egy VPN-t, ha még nem tette meg. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, bár a CyberGhost és a NordVPN két kiváló, olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert, ügyelve arra, hogy a készülékhez megfelelő verziót kapjon. Miután ezt megtette, jelentkezzen be.
  3. Döntse el, melyik streaming szolgáltatást blokkolja és csatlakoztassa a megfelelő helyen található szerverhez. Például te használja az amerikai szervert az ESPN feloldásához vagy egy kanadai TSN számára.
  4. Látogasson el a választott webhelyre, és hozzon létre egy fiókot (ha szükséges). Önnek valószínűleg olyan fizetési módra van szüksége, amely az ehhez szükséges országcímhez kapcsolódik.
  5. Végül próbáljon meg egy videót lejátszani. A legtöbb esetben azonnal induljon, probléma nélkül. Ha azonban problémája van, próbálja meg törölni a böngészője cookie-jait, és töltse újra az oldalt. Érdemes lehet egy másik szerver használatát is arra az esetre, ha a jelenlegi feketelistára kerül.

Az NCAA Rose Bowl csak évente egyszer fordul elő, ezért erősen javasoljuk, hogy vegyen be néhány percet előre, és ügyeljen arra, hogy VPN-je feloldja a választott streaming szolgáltatás blokkolását. Ily módon nem fogják elrejteni az last-minute technikai problémákat, és nem kell elmulasztania egy ilyen fontos meccs elejét..

Hogyan nézhetjük meg az NCAA Rose Bowl 2020 ingyen az amerikai tévében

USA zászló

Az idei Rose Parade és A Rose Bowl élőben fog élni ESPN. Ha a kábeltévé-csomag már tartalmazza az ESPN-t, akkor jelentkezzen be, és azonnal megnézheti hozzáadott költség nélkül. De ne pánikolj; a 2020-as Rose Bowl kábel nélkül online is megtekinthető.

Sling TV, AT&T TV Now, a Hulu Live TV-vel és a YouTube TV mind lehetővé teszi az ESPN online nézését. Még ennél is jobb, ha ezek a szolgáltatások ingyenes próbaidőszakot kapnak. Mint ilyen, ingyenesen élőben közvetítheti az NCAA Rose Bowl-t, regisztrálva és törölve a fiókot, amint a játék véget ér.

A fenti szolgáltatások mindegyike amerikai fizetési módot igényel, így az országon kívülről jelentkezni nehéz. Régióban is zárolva vannak, de ha van fiókja, akkor csatlakozhat egy amerikai VPN szerverhez külföldi megfigyelés céljából. Még nem választotta meg a VPN-t? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciát tartalmaz, amely lehetővé teszi a Rose Bowl kockázat nélküli továbbítását és teljes visszatérítés igénylését, ha elégedetlen.

Hol találok online közvetítést a 2020-as NCAA Rose Bowl-ról?

Az egyetemi labdarúgásnak valójában elég jelentős nemzetközi közönsége van, és a műsorszolgáltatók tudják, ezért a 2020-as Rose Bowl-ot számos országban élőben mutatják be. Az alábbiakban magyarázatot ad arra, hogy mely hálózatok közvetítik a meccset, ahol vagy.

Kanada

Kanadai zászló

A TSN a kanadai hivatalos műsorszolgáltató erre az eseményre. A Rose Parade élőben jelenik meg a TSN2 csatornán, reggel 11:00 órától, és A Rose Bowl játék előtti lefedettsége 4: 30-kor kezdődik a főcsatornán.

Ha már kapsz TSN-t a kábeltelevíziós csomag részeként, szerencséd van; bármikor ingyen jelentkezhet be, és megnézheti a nézetet hozzáadott költség nélkül. Ha nem, vagy ha nincs kábel, akkor fizetnie kell a TSN Direct bérletért. Ez azonban nem túl drága, egynapos bérlettel 4,99 USD CAD áron értékesíthető. Sajnos nincs ingyenes próbaidőszak, amelyet ki lehetne használni.

A TSN általában csak Kanadában érhető el. Ha jelenleg külföldön tartózkodsz (és nincs hivatalos műsorszolgáltató, ahol tartózkodsz), a kanadai VPN-kiszolgálóval normál módon férhet hozzá a TSN-hez.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A brit rajongók megnézhetik a Rose Bowl 2020-ot délután 10 órakor, GMT az ESPN-en, de van remény. Ez a csatorna csak a BT Sport részeként érhető el, és annak ellenére, hogy a hálózat a közelmúltban bevezette az új top-the-top tervet, ami azt jelenti, hogy már nincs szüksége kábel TV-előfizetésre, ez egy drága módszer az egynapos esemény megtekintésére. Jelenleg a BT Sport havi 25 fontba kerül, próbaidőszak nélkül.

A BT Sport régióhoz kötött, tehát ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, akkor VPN-re van szüksége a nézéshez.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az ESPN január 2-án, AEST 9: 10-től élőben mutatja be ezt a mérkőzést. Ha már létezik a Foxtel TV ügyfele, egyszerűen bejelentkezhet a Foxtel Go alkalmazásba, és az egészet élőben közvetítheti, hozzáadott költség nélkül..

A Foxtel Now általában 25 AUD AUD havonta, plusz további 15 USD a sportcsatorna csomagért. Ez azonban egy 10 napos ingyenes próbaverzióval jár, ezen idő alatt bármilyen csatornát megnézhet. Ez azt jelenti, hogy mindaddig, amíg emlékszik a lemondásra, mielőtt a tárgyalás befejeződik, az ausztrál rajongók ingyenesen megtekinthetik a 2020-as Rose Rose Bowl-ot online.

A Foxtel Go és a Foxtel Now földrajzilag korlátozott, vagyis Ausztráliában kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy ausztrál VPN szerverhez, hogy külföldről nézhessen..

Melyik csapat várhatóan nyer?

Ebben a mérkőzésben nincs igazán egyértelmű kedvenc. A Pac-12 bajnoki játék lenyűgöző győzelme után az Oregon Ducks a hatodik helyre jutott az egyetemi rangsorban. Eközben ellenfeleik, a Wisconsin Badgers tartósan álltak a nyolcadik helyen. A csapatok védelmi szempontból is hasonlóan vannak besorolva: a borzok és a Ducks a nyolcadik és a tizedik helyezkedik el..

Ennek ellenére minden egyes csapat a saját szempontjából veszélyes. A Ducks-ok híresek a hihetetlen bűncselekményeikről, és csillagjátékosuk, Johnson jelenleg négy játékból élvezi a touchdown sorozatot. A Badgers viszont nagyon jól játszik a védelemben, és ellentámadásokon keresztül eldobja az ellenfeleket. Az egy dolog biztos: bármelyik csapat nyer, az emlékezetes mérkőzés lesz.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 96 =

Adblock
detector