Az NFL Draft 2019 ingyenes online nézése

Az NFL Draft 2019 ingyenes online nézése

A 2019. évi NFL-vázlatot élő közvetítésben április 25–27-én közvetítik. Az NFL rajongói élőben beállíthatják, hogy melyik főiskolai csillagok váljanak az NFL legforróbb új szereplőivé a 2019-2020-as szezonban és azon túl is..

Néhány alapvető streaming-lehetőségnek köszönhetően ingyenesen megnézheti a 2019-es NFL-vázlatot online. Lehet, hogy a megfelelő forrásokkal és eszközökkel a világ bármely pontján megnézheti.

Fontos megjegyzés: Útmutatónk csak a 2019-es NFL-tervezet hivatalos forrásait javasolja. Az NFL-tervezet egyedülálló esemény a legnagyobb NFL-rajongók számára, de az eseményt gyakran nem hivatalos webhelyeken közvetítik. Ezek a webhelyek elrejthetik a rosszindulatú programokat és a hirdető programokat is, vagy átjáróként szolgálhatnak más adatvédelmi és biztonsági fenyegetésekhez.

Eközben a nem hivatalos források nem nyújtják a legjobb streaming minőséget, és valószínűleg váratlanul offline állapotba kerülnek. Mivel ez az esemény számos hivatalos forrásból elérhető, nem kell olyan webhelyekhez fordulnia, amelyek veszélyt jelenthetnek Önre. Csak a hivatalos opciókat javasoljuk, amelyek közül néhány ingyenes és a világ bármely pontjáról elérhető.

Helyétől függően előfordulhat, hogy VPN-t kell használnia az NFL-vázlat 2019 online megtekintéséhez. 

Hogyan nézheti meg a 2019-es NFL-vázlatot online VPN-sel

Az NFL 2019-es tervezetét csak az Egyesült Államokban sugározzák. Mint ilyen, VPN-re lesz szükség az esemény megtekintéséhez, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz. Szüksége lehet egy VPN-re az Egyesült Államokban, ha ingyenesen szeretne nézni, vagy ha HD-n szeretne nézni, anélkül, hogy az ISP videofolyamának fojtása lenne veszélyes.

Ahhoz, hogy a VPN működjön együtt a 2019-es NFL-tervezettel, tegye a következőket:

 1. Iratkozzon fel egy tesztelt VPN-szolgáltatásra. Javasoljuk az ExpressVPN-et sporttal kapcsolatos eseményekhez, például az NFL-tervezethez, de léteznek más megbízható szolgáltatók, köztük a NordVPN és a Cyberghost.
 2. Telepítse a VPN alkalmazást a választott eszközre (Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire TV stb.), Majd csatlakozzon egy amerikai városhoz, ahol streaming érhető el (erről bővebben az alábbiakban).
 3. Iratkozzon fel a választott streaming szolgáltatásra, vagy csatlakozzon a használni kívánt élő streaming webhelyhez. Erősen javasoljuk, hogy az esemény előtt tesztelje a VPN- és a streaming-lehetőségeket, hogy biztosan ne hagyja ki a legfontosabb felfedezéseket és bejelentéseket..

Ez az! Ha úgy találja, hogy a VPN-kapcsolat nem segít a régiókzár megkerülésében, ürítse ki a gyorsítótárat és a sütiket a böngészőben, zárja be a böngészőt teljesen, és nyisson meg egy új munkamenetet. Érdemes lehet megnéznie egy privát böngészőablakban is, például a Chrome inkognitómódjában vagy a Firefox privát ablakában..

Sok mobilalkalmazás megköveteli, hogy a GPS-sel igazolja helyét. Ehhez gyakran nincs hatékony megkerülés, ezért javasoljuk, hogy tartson be böngészőt vagy TV-hez csatlakoztatott eszközt, például az Amazon Fire TV használatát.. (Vegye figyelembe, hogy a Roku vagy az Apple TV számára nincs VPN alkalmazás.)

Fedezzük fel néhány, a 2019. évi NFL-vázlatot online, a világ bármely pontjáról elérhető online nézőpontját, beleértve az ingyenes opciókat is.

Az NFL Draft 2019 ingyenes online nézése

A legjobb hír az NFL-tervezetről ebben az évben az, hogy teljesen ingyenesen nézhető. Bár több fizetős TV-csatorna kínál felvételeket, ingyenesen nézhet egy VPN-t és a weboldalt Locast. Egyébként feliratkozhat bármely olyan USA-alapú streaming szolgáltatásra, amely ESPN, NFL Network vagy ABC szolgáltatást hordoz..

Használja a Locast és a VPN-t a 2019-es NFL-vázlat ingyenes megtekintéséhez

locast NFL vázlat ingyenes online

A Locast egy ingyenes szolgáltatás, amely vezeték nélküli televíziót kínál online közvetítések útján. Vegye figyelembe, hogy az OTA-ban a digitális OTA-adások ingyenesen közvetíthetők, tehát ha amerikai antenna tartózkodik digitális antennával, ingyenesen nézheted. A múltban azonban a jogi korlátozások miatt nehéz volt ezeket a jeleket az interneten keresztül ingyenesen továbbadni (ahogy az Aereo kudarcot fedezte fel).

Úgy tűnik, hogy Locast kitalálta, hogyan lehet navigálni a jogi keretben annak megvalósulása érdekében, ami nagyszerű hír a külföldön élő NFL rajongók számára. A Locast végrehajtja a régiózárat, hogy csak a kiválasztott városokban élhessenek azok, akik elérhetők az adott tartalomhoz. Azt találtuk azonban, hogy egy VPN megkerüli tartalmi blokkjait.

Az NFL-vázlat ingyenes megtekintéséhez a Locaston tegye a következőket:

  1. Iratkozzon fel VPN-fiókra (teszteltük az ExpressVPN-t és ellenőrizte, hogy működik-e a Locast-tal)
  2. Csatlakozás a Locast egyik városának szerveréhez elérhető (New York, Philadelphia, Baltimore, Washington DC, Chicago, Denver, Dallas, Houston)
  3. Nyisson meg egy privát böngészőablakot (például inkognitómód a Google Chrome-ban)
  4. Ugrás a Locast.org oldalra
  5. Iratkozzon fel ingyenes számlára Locast-ba
  6. Kattintson arra a városra, ahol élő stream-eket szeretne megtekinteni, majd lépjen a helyi ABC hálózatába, amikor megkezdődik a 2019. évi NFL-vázlat

A Locast és a VPN kombinálása messze a legegyszerűbb módja annak, hogy bárki megnézhesse a közelgő NFL-tervezetet a világ bármely pontjáról, beleértve az Egyesült Államokat is. Ha az Egyesült Államokban vagy, és a városok egyikében elérhető Locast, a VPN-re nincs szükség, de azt javasoljuk, hogy kerülje az ISP fojtását.

A Locast egy nonprofit szervezet, amely díjat nem számít fel. Ha Locast-ot használ, arra ösztönözzük az adományozást, hogy a szolgáltatás elérhetőbbé váljon a jövőbeli események számára is.

További lehetőségek az NFL-vázlat online megtekintéséhez

Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodsz, a Locast + VPN kombináció lesz a legjobb választás a 2019. évi NFL-vázlat nézéséhez. Az USA NFL rajongói azonban még néhány további lehetőséget felkutathatnak.

Hogyan nézhetem meg az NFL-tervezetet az Egyesült Államokban

BAFTA 2019

Az NFL-tervezetet a következő hálózatok mindegyikén sugározzák:

 • ABC
 • ESPN
 • ESPN kitoloncol
 • NFL hálózat

Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, és digitális antennával rendelkezik, felveheti a helyi ABC adást, és ingyenesen nézheti meg. Ellenkező esetben regisztrálnia kell az alábbi szolgáltatások egyikét az ABC, ESPN, ESPN Deportes vagy NFL hálózat eléréséhez. Az alábbi opciók ingyenes próbaidőszakkal rendelkeznek, így ingyenesen regisztrálhat, megnézheti a 2019. évi NFL-vázlatot, majd utólag lemondhatja előfizetését..

Sling TV

A Sling TV a legolcsóbb lehetőség Locast-on kívül. Feliratkozhat a Sling TV-re egy 7 napos ingyenes próbaverzióval. Azonban az Ön által választott csomag határozza meg a megkapott NFL-csatornát.

Ha az NFL hálózaton keresztül szeretne nézni, válassza a Sling Blue előfizetési csomagot. Ha az ESPN vagy az ESPN Deportes keresztül szeretné nézni, válassza a Sling Orange lehetőséget. Ha mindkettőt opcióként szeretné, válassza a Sling Orange + Blue lehetőséget.

Ha úgy dönt, hogy megtartja a Sling TV-t, akkor az egyes csomagok havonta 25 dollárba kerülnek, míg a Sling Narancs + Kék havi 40 dollárba kerülnek..

A Sling TV egyik streamingcsomagjában sem kínál ABC-t.

YouTube TV

7 napos ingyenes próbaverzió, több mint 50 csatornával elérhető, a YouTube TV jó lehetőség az NFL rajongók számára. A YouTube TV az ESPN-t és az ABC-t (a legtöbb piacon) biztosítja, az előfizetők számára biztonsági másolatot adva, ha az ABC nem érhető el.

Ha úgy dönt, hogy ragaszkodik a YouTube TV-hez, akkor ez most 49,99 dollárba kerül havonta.

Hulu + Élő TV

Érdekes TV-lehetőség, a Hulu + Live TV egyesíti a Hulu igény szerinti könyvtárát egy olyan élő csatornákkal, amelyek hasonlóak a YouTube TV-hez. Kapsz ABC-t (a legtöbb piacon) és ESPN-t. NFL-hálózat azonban nem érhető el.

A Hulu + Live TV 7 napos ingyenes próbaverzióval érhető el, és 44,99 USD-t fizet havonta.

PlayStation Vue

Általános tévhit (a névnek köszönhetően) az, hogy a PlayStation Vue csak a PlayStation játékkonzolon érhető el. Éppen ellenkezőleg, számos eszközön regisztrálhat és streamálhat.

A PlayStation Vue négy streaming csomag opciót kínál. A „Core” csomag 5 napos ingyenes próbaverzióval érkezik, és magában foglalja az ABC-t (a legtöbb piacon), az ESPN-t és az NFL hálózatot. A tárgyalás befejezése után a költség havi 49,99 USD. Ha nincs szüksége opcióra az NFL hálózatra, akkor az „Access” csomag az ABC-t és az ESPN-t kínálja, és havonta 44,99 dollárba kerül..

DirecTV most

A lista legdrágább lehetősége, ha úgy dönt, hogy az ingyenes próbaverzió után is megtartja, a DirecTV Now az ABC-t (a legtöbb piacon) és az ESPN-t kínálja. Csak azt a „PLUS” csomagot kell választania, amely havi 50 dollárba kerül az ingyenes próbaverzió befejezése után.

A DirecTV Now mindkét elsődleges csomagja (PLUS és MAX) HBO-val érkezik, így kiváló lehetőség az NFL rajongók számára, akik szintén nézni akarnak Trónok harca 8. évad.

NFL 2019. évi tervezet: Események ütemezése, részletek és legfontosabb kilátások

Az NFL Draft egy háromnapos rendezvény, amely 7 fordulót foglal magában. Az események ütemezése a következő:

 • 1. forduló: április 25, csütörtök, 20:00 EST / 13:00 GMT
 • 2-3. Forduló: április 26, péntek, 19:00 EST / 12:00 GMT
 • 4-7. Forduló: április 27, szombat, 12:00 EST / 17:00 GMT

Hogyan működik az NFL-tervezet??

Az NFL-tervezet az NFL-csapatok elsődleges rendezvénye, amelynek célja az új fiatal játékosok felhívása. Ugyanakkor tisztességes mennyiségű játékoskereskedelem fordul elő, amit a csapatok megtehetnek annak érdekében, hogy növeljék vázlatos válogatási megbízásaikat, vagy hogy növeljék vázlatos válogatásaik számát.

A legrosszabb rekordokkal rendelkező csapatok általában minden körben először válogatnak, míg a legjobban teljesítő csapatok az utolsó válogatást kapják.

Ebben az évben 256 válogatás van. Mind a 32 csapat gyakorolja válogatását, bár a válogatási sorrend kissé megváltozott a 2018-2019 NFL szezon során és azt követően bekövetkezett kereskedések miatt.

Az idei első forduló sorrend a következő:

 1. Arizona bíborosok (3-13 rekord)
 2. San Fransisco 49ers (4-12)
 3. New York repülőgépek (4–12)
 4. Oakland Raiders (4-12)
 5. Tampa Bay Buccaneers (5-11)
 6. New York-i óriások (5-11)
 7. Jacksonville Jaguars (5-11)
 8. Detroit-oroszlánok (6-10)
 9. Buffalo számlák (6-10)
 10. Denver Broncos (6-10)
 11. Cincinnati Bengals (6-10)
 12. Green Bay Packers (6-9-1)
 13. Miami delfinek (7-9)
 14. Atlanta Falcons (7-9)
 15. Washington Redskins (7-9)
 16. Carolina Panthers (7-9)
 17. New York Giants (5-11) (Pozíció az Odell Beckham Jr. Cleveland Browns-szel folytatott kereskedelme után.)
 18. Minnesota Vikings (8-7-1)
 19. Tennessee titánok (9-7)
 20. Pittsburgh Steelers (9-6-1)
 21. Seattle Seahawks (10-6)
 22. Baltimore Ravens (10-6)
 23. Houston Texans (11-5)
 24. Oakland Raiders (Pozíció a Khalil Mack után a Chicago Bears felé történő kereskedelem után)
 25. Philadephia sasok (9-7)
 26. Indianapolis Colts (10-6)
 27. Oakland Raiders (Pozíció az Amari Cooper után a Dallas Cowboys felé folytatott kereskedelem után)
 28. Los Angeles-i töltők (12–4)
 29. Kansas City-i főnökök (12-4)
 30. Green Bay Packers (6-9-1) (helyzet Marcus Davenport után a New Orlean Saints felé folytatott kereskedelem után)
 31. Los Angeles Rams (13-3)
 32. Új-angliai hazafiak (11-5)

A 2019-es NFL-tervezet teljes listája, itt ellenőrizze.

A 2019. évi NFL-tervezet legfontosabb kilátásai

2019 nfl draaft nick bosa Nick Bosa, Ohio állam

Ha csak 252 válogatás történik, nem minden érdeklődő fogja megvágni. Itt van azonban néhány a 2019. évi NFL-vázlat nézőpontja, közülük sokat fel lehet ragadni az első fordulóban..

 1. Nick Bosa (Ohio állam, Defensive End (DE))
 2. Quinnen Williams (Alabama Egyetem, védekező vonal (DL))
 3. Josh Allen (Kentucky Egyetem, DE)
 4. Ed Oliver (Houston Egyetem, DL)
 5. Devin White (Louisiana állam, Linebacker (LB))
 6. Jawaan Taylor (Floridai Egyetem, Linebacker kívül (OL))
 7. Kyler Murray (Oklahoma Egyetem, hátvéd (QB))
 8. Montez verejték (Mississippi állam, DE)
 9. Rashan Gary (Michigan Egyetem, DL)
 10. T. Hockenson (Iowai Egyetem, Tight End (TE))

Nézze meg a CBS Sports-en a 2019. évi NFL-tervezet kilátásainak hosszabb listáját.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =

Adblock
detector