Az NFL London Games nézése: Chicago Bears vs Oakland Raiders

NFL London játékok online nézése

A Chicago Bears és Oakland Raiders mérkőzésre a (z) Október 6., vasárnap, 18 órakor a BST-n (13:00 EST / 10:00 PST). Az első a négy NFL játék közül 2019-ben Londonban, ez egyben az új Tottenham Hotspur Stadion alapító NFL játékja. Bár a jegyek nagyon gyorsan elfogytak, a virtuális magánhálózat (VPN) segítségével továbbra is ingyenesen nézhet online. Valójában a VPN-k lehetővé teszik a Bears v Raiders játék élő közvetítését külföldön (az Egyesült Királyságon kívül).

Csak hivatalos forrásokat ajánlunk a Chicago Bears vs Oakland Raiders élő közvetítésének megtekintéséhez. Az NFL London Games sok jogosulatlan közvetítést vonz. Ezeket azonban leginkább akkor lehet elkerülni, ha nem akarja elhagyni a műveletet, mivel a nem hivatalos adatfolyamokat gyakran a szerzői jogok megsértése miatt offline módban végzik. Általában gyengébb minőségűek, gyenge felbontásúak és olyan kérdésekkel járnak, mint a túlzott késés és pufferolás. Emellett ingyenesen nézheti meg a Chicago Bears vs Oakland Raiders internetet, így nincs szükség az engedély nélküli patakok használatára.

A 2019. évi NFL londoni játékot a Chicago Bears és az Oakland Raiders között csak a régiókhoz kötött platformokon sugározzák. Ez azt jelenti, hogy Szüksége lesz VPN-re a külföldön való megfigyeléshez.

Hogyan nézhetem élőben a Chicago Bears vs Oakland Raiders mérkőzést?

Készen áll arra, hogy megtudja, hogyan lehet élőben közvetíteni a London Games mérkőzését a Chicago Bears és az Oakland Raiders között? Csak kövesse az alábbi lépéseket.

Íme, hogyan nézheti meg az NFL London Games 2019: Medvék vs Raiders játékot ingyen

  1. Iratkozzon fel egy olyan VPN-sel, amely feloldja a BBC iPlayer alkalmazását. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. Ugyanakkor a NordVPN és a CyberGhost nagy értékű alternatívák, amelyek a BBC iPlayer-rel is működnek.
  2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást. A fenti VPN-k mind asztali és mobil, valamint Chrome és Firefox böngésző-bővítményeket kínálnak.
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban. Ez megad egy brit IP-címet, és lehetővé teszi a BBC iPlayer feloldását akkor is, ha külföldön tartózkodik.
  4. Iratkozzon fel egy BBC iPlayer fiókra (ingyenes). Önnek létre kell hoznia egy felhasználónevet és jelszót, és megadnia kell a születési dátumát, az e-mail címét, az országot és az Egyesült Királyság irányítószámát (bár az egyes brit irányítószámok működni fognak).
  5. Tesztelje VPN-jét a BBC iPlayer-rel a Bears vs Raiders játék előtt. Fel kell oldani! Ha nem, javasoljuk, hogy törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket.

Ha továbbra is gondjai vannak a fenti lépések végrehajtása ellenére, ne aggódjon. Érdemes csatlakozni egy másik brit szerverhez, ha a használt IP-címet feketelistára vették. További útmutatást a VPN ügyfélszolgálatával is felvehet. Ha ezt a 2019. évi NFL London Games előtti időben megteszi, időt ad a problémák megoldására és a Medvék és Raiderek játék elmaradásának elkerülésére..

Hogyan nézhetem a Chicago Bears vs Oakland Raiders élő közvetítését az Egyesült Királyság tévében

A Chicago Bears és Oakland Raiders mérkőzést élőben, ingyen közvetítik BBC iPlayer. Ez kb. Egy hónapon belül igény szerint is elérhető lesz, tehát ne aggódjon, ha más tervei vannak a játék napján.

A BBC iPlayer megtekintéséhez regisztrálnia kell egy ingyenes fiókot. Ezenkívül, noha a BBC iPlayer használatához brit televíziós engedély szükséges, ez a szolgáltatás valójában nem igazolja, hogy van-e ilyen vagy sem..

Érdemes tudni, hogy a BBC iPlayer régióhoz kötött és csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ezért VPN-re és Egyesült Királyság IP-címére lesz szüksége a külföldön történő megfigyeléshez. Az ExpressVPN tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, ami azt jelenti, hogy kipróbálhatja kockázatmentesen és teljes visszatérítést kaphat, ha nem elégedett.

Hol máshol élőben közvetíthetem a Bears vs Raiders internetet az Egyesült Királyságban?

uk zászló

Az NFL London Games 2019 egyesült királyságbeli nézésének másik lehetősége a Sky Sports. Bár ez nem ingyenes lehetőség, érdekes lehet a Sky Sports meglévő ügyfelei számára, mivel ezt lehetővé teszi élő közvetítés a 2019-es NFL londoni játékokhoz online a Sky Go app. A Sky ügyfelek a teljes sportcsomagot a meglévő előfizetésükhöz hozzáadhatják havonta 23 fontért.

Ha nem rendelkezik Sky TV-vel, akkor választhat kábel nélkül a Now TV-n keresztül. Ezzel megvásárolhatja a Sky Sports napi bérletét 9,99 fontért (vannak heti és havi bérletek is 14,99 és 33,99 fontért). A rendelkezésre álló ingyenes nézettséggel azonban nincs oka a Now TV-n nézni.

Mind a Sky Go, mind a Now TV földrajzi korlátozású platformok, tehát VPN-re van szükség az Egyesült Királyságon kívüli nézéshez.

Hol máshol nézhetem a Chicago Bears vs Oakland Raiders élő közvetítést az interneten?

MINKET

USA zászló

Az NFL-játékokat az Egyesült Államokban mindig nagyon sok van, és a 2019. évi londoni játékok sem kivételek. A Chicago Bears vs Oakland Raiders játék élőben lesz a Fox-on. Az online nézéshez be kell lépnie a Fox webhelyére, és be kell jelentkeznie az amerikai TV-szolgáltató adataival.

Ha nem rendelkezik kábel TV-vel, you továbbra is nézheti a Fox Sports-ot a következő streaming szolgáltatásokon keresztül (amelyek mindegyike ingyenes próbaverziót tartalmaz): AT&T TV Now (50 USD / havonta), FuboTV (54,99 USD / hónap), Hulu Live TV-vel (44,99 USD / hónap), PlayStation Vue (49,99 USD / hónap) és YouTube TV (49,99 USD / hónap). Ezen szolgáltatások mindegyike földrajzilag korlátozott, és csak az Egyesült Államokban érhető el. De feloldhatja őket, és külföldről nézhet VPN és amerikai IP-címmel.

Németország

BAFTA 2019 Németország

A ProSieben azon kevés műsorszolgáltatók egyike, akik ingyenes NFL-jogokat biztosítottak. Minden vasárnap két játékot sugároz, a rájátszásban és a Super Bowl-ban. A Chicago Bears vs Oakland Raiders játék a ProSieben Maxx csatornán jelenik meg. Míg a ProSieben segítségével ingyenesen közvetítheti a játékot, VPN-re és német IP-címre van szükség, ha németországi kívülről szeretne nézni..

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az ESPN és az ESPN2 élő és igény szerint közvetíti az összes rendes szezon NFL játékát, beleértve a Chicago Bears vs Oakland Raiders játékot. Ha már Foxtel-ügyfél vagy, akkor a játékot a Foxtel Go alkalmazáson keresztül élőben közvetítheti.

azonban, A Foxtel Go nem csak az online nézési mód a Foxtel segítségével. Van még a Foxtel Now is - önálló szolgáltatás, amely havi 25 dollárt fizet az alap előfizetésért, és további 29 dollárt fizet a Sport csomagért. Sőt, egy 10 napos ingyenes próbaverzióval jár. A Foxtel Go és a Now alkalmazások csak Ausztráliában érhetők el, így VPN-en keresztül ausztrál IP-címet kell szereznie ahhoz, hogy külföldön feloldhassa őket..

Nem látja az országát itt?

Ha országa nem szerepel a fentiekben, ne aggódjon! Az NFL játékot a Chicago Bears és az Oakland Raiders között sok országban sugározzák. Itt található a jelenlegi NFL-műsorszolgáltatók listája a 2019-es szezonban.

A Chicago Bears vs Oakland Raiders nézésének további módja a via NFL Game Pass. Ez az előfizetésen alapuló szolgáltatás minden NFL játékot élőben közvetít. Sőt, több tucat országban érhető el világszerte. Ide tartoznak Ausztrália, Franciaország, Németország, Mexikó, Spanyolország és az Egyesült Királyság (itt található az országok teljes listája). Az éves NFL Game Pass előfizetés 199,99 dollárba kerül, és az összes játékot élőben tartalmazza (beleértve a rájátszást és a Super Bowl játékot)..

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Chicago Bears vs Oakland Raiders nézéséhez?

Fontos ezt megjegyezni sok ingyenes VPN-k nem tudják feloldni a régióhoz kapcsolt platformokat, például a BBC iPlayer és a Sky Go. Ami még rosszabb, az ingyenes VPN-kről ismert, hogy nagyon lassúak, így a sportesemények, például az NFL London Games élő közvetítése különösen kihívást jelent. A gyakori lemaradás és pufferelés elveszítheti a Bears vs Raiders játék fontos pillanatait.

Mintha a rossz teljesítmény nem lenne elég rossz, az ingyenes VPN-k általában nem tesznek eleget az online biztonság érdekében. A biztonsági funkciók, például a titkosítás vagy a megszakító kapcsoló hiánya azt jelenti, hogy fennáll annak a veszélye, hogy adatai veszélybe kerülnek. Néhány ingyenes VPN még árnyas taktikákat is alkalmaz, hogy pénzt szerezzen; az egyik módszer a böngészési előzmények nyomon követése, harmadik félnek történő eladás nélkül. Mondanom sem kell, hogy az ingyenes VPN nem érinti a kockázatot.

Mit kell tudnom az NFL London Games-ről?

Az első NFL londoni játékok 2007-ben zajlottak. Ebben az évben a New York-i óriások a Wembley Stadionban 13-10-es verte a Miami Dolphine-t. Összesen mintegy 24 játékot játszottak Londonban. Csak a Green Bay Packers játszik egy Nemzetközi sorozat játékban.

Ebben az évben négy meccset kell Londonban játszani, amelyek közül kettőt a Wembley Stadionban rendeznek (Cincinnati Bengals vs Los Angeles Rams és Houston Texans vs Jacksonville Jaguars). azonban, két játék lesz, először fogadják a Tottenham Hotspur Stadionban (Chicago Bears vs Oakland Raiders és Carolina Panthers vs Tampa Bay Buccaneers) - az első rendeltetésszerűen épített NFL stadion az Egyesült Államokon kívül.

Kik a kedvencek a Chicago Bears vs Oakland Raiders játék megnyeréséhez?

Bár ez egy Raiders otthoni játék lesz, A Chicago Bears a kedvenc nyerő. A londoni játékba lépve a két csapat négy játékot játszott a 2019–20 NFL szezonban. A Bears rekord 3-1, a Raiders pedig 2-2.

Ugyanakkor van valami ok az optimizmusra a Raiders számára, miután a Colts elleni 31-24-es győzelmet letették. Ezenkívül kétség merül fel abban, hogy a Medvék kezdő bajnokja, Mitch Trubisky akkor játszani fog, miután elszakadt vállát vikingekkel szemben szenvedett..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 25 =

Adblock
detector