Az NFL Pro Bowl online élő online nézése

Az NFL Pro Bowl élő online nézése

A 2020-as NFL Pro Bowl-ra január 26-án, PST órakor (15:00 EST / 20:00 GMT) kerül sor. Ne aggódjon, ha nem tudja megtenni személyesen: a Florida Camping World Stadiumban 65 000 rajongó ül, de még több millióan néznek online és lent, magyarázzuk el, hogyan lehet ezek közül egyik.

Ezt meg kell jegyezni ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. Bár az engedély nélküli patakok szinte elkerülhetetlenek a nagy sporteseményekhez, nem indokolt ezek használata. Először is, általában csak alacsony felbontású videókat kínálnak, és nagy esély van rá, hogy késik vagy késik. Ezenkívül az NFL a játék előrehaladtával nem hivatalos adatfolyamokat (és hozzájuk kapcsolódó linkeket) vesz le, így lehet, hogy nem is láthatja, hogy ki nyeri.

A legnépszerűbb streaming szolgáltatások földrajzilag blokkolják tartalmukat, megakadályozva, hogy azok hozzáférjenek a sugárzási területükön kívüli országokból. Az NFL Pro Bowl nyaralásához külföldön való megtekintéséhez VPN szükséges.

Hogyan nézheted online a 2020 NFL Pro Bowl-t?

A külföldről való blokkolás feloldása valójában meglehetősen egyszerű. Kövesse az alábbi lépéseket, és külföldön is megnézheti az NFL Pro Bowlt:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a CyberGhost és a NordVPN egyaránt erőteljes és megfizethető alternatívák.
  2. Telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy töltse le az operációs rendszer megfelelő verzióját.
  3. Döntse el, melyik szolgáltatást szeretné használni, és csatlakozzon a megfelelő helyen található szerverhez. Szüksége van például egy amerikai szerverre az ESPN feloldásához, vagy egy Egyesült Királyságbeli szerverre a Sky Sports program használatához.
  4. Próbáljon meg elérni a választott szolgáltatást. Szinte azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor ürítse ki a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, majd frissítse az oldalt.

Mivel ez egy élő esemény, fontos ellenőrizni, hogy a VPN előbb működik-e. Ez csökkenti annak kockázatát, hogy elmulasztja valamelyik művelet végrehajtását, és biztosítja, hogy még van ideje segítségre a VPN ügyfélszolgálatától, ha valami rosszra fordul..

Hogyan nézheti meg a Pro Bowl-t ingyen az amerikai tévében

USA zászló

Az ABC és az ESPN egyaránt a teljes esemény élő közvetítése és bármelyik platformon ingyenesen megnézheti. Csak jelentkezzen be a kábeltelevíziós szolgáltató adataival, és élőben közvetítheti a Pro Bowl-ot.

Nincs kábel? A fenti szolgáltatásokba YouTube TV-vel vagy Hulu Live TV-fiókjával is bejelentkezhet, tehát nincs ok az év egyik legnagyobb mérkőzésének elhagyására. A legjobb az egész, hogy ezeknek a felülmúlható szolgáltatásoknak egy ingyenes próbaverziója is van. Ez azt jelenti, hogy ha feliratkozik és lemond a próbaverzió előtt, akkor hatékonyan megnézheti a 2020 Pro Bowl programot.

Végül, továbbadhatja a Pro Bowlt az NFL Game Pass segítségével. Ez szezononként 24,95 USD dollárba kerül, és hét napos próbaverzióval jár. A próbafiók tulajdonosai azonban nem tudják élőben megnézni a mérkőzéseket, és 72 órát kell várniuk, hogy igény szerint továbbítsák őket. Hacsak nem fizet fizetõ előfizetõ, és mint ilyen képes élő tartalmat megnézni, nem javasoljuk az NFL Game Pass használatát.

Ha külföldön (az Egyesült Államokon kívül) tartózkodsz, a VPN-hez csatlakozva továbbra is megnézheted a játékot. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így ha elégedetlen vagy, teljes visszatérítést igényelhet.

Hol máshol lehet online közvetíteni az NFL Pro Bowl-ot?

Amíg az NFL nézők többsége Amerikában tartózkodik, van néhány jó hír a nemzetközi rajongók számára: a 2020-as NFL Pro Bowl-ot élőben közvetítik több különböző országban..

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyságban az NFL Pro Bowl élő közvetítésre kerül a Sky Sports csatornán. A meglévő Sky ügyfelek használhatják a Sky Go alkalmazást online nézéshez, de előbb-utóbb kábeltelevízióval kell rendelkeznie a Sky-val, így a magas árak és a hosszú telepítési idők megakadályozzák az új előfizetőket abban, hogy így nézhessék meg a Pro Bowl-ot..

Ehelyett egyszerűen megvásárolhat egy Sky Sports kártyát a Most TV-n. Ezek napi 9,99 £ vagy havi 33,99 £, és bónuszként nem kell megfizetnie a Now TV havi díját. Meg kell jegyezni, hogy a Now TV nem minden NFL játékot mutat, de a Pro Bowl és a 2020 Super Bowl.

Ha rendszeresen figyeli az NFL-t, a legjobb megoldás valószínűleg az NFL Game Pass. A megfelelő csomag havi 9,99 fontba kerül, de választhat a 15,99 forintos szezonbérlethez, amely lehetővé teszi a rájátszás, a normál játékok és a huzat megtekintését. A fenti szolgáltatások mindegyike földrajzilag blokkolva van, így használatukhoz az Egyesült Királyságban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy brit VPN szerverhez..

Kanada

Kanadai zászló

A kanadai futballszurkolóknak két választási lehetősége van: ők nézhetnek a TSN-en vagy a DAZN-en. Ha kábel TV-vel rendelkezik, a TSN lehetővé teszi a teljes Pro Bowl ingyenes streamingjét. Ha nem, akkor egy top-the-előfizetést is kínál, melynek ára 19,99 USD CAD havonta vagy 4,99 USD naponta. Sajnos azonban ez nem tartalmazza az ingyenes próbaverziót.

A DAZN viszont havonta 20 USD-t fizet, és egy hónapos próbaidőszakmal jár. Ez nyilvánvalóvá teszi a 2020-as NFL Pro Bowl kábel nélküli streamingjét, mivel csak a játék vége után törölheti a töltés elkerülése érdekében..

Mind a TSN, mind a DAZN regionálisan korlátozott, tehát ha Kanadán kívül tartózkodsz, csatlakoznod kell a VPN egyik kanadai szerveréhez, hogy megnézhesd.

Egyéb helyszínek

földgömb világtérkép

Noha az NFL a nemzetközi műsorszolgáltatók listáját tartotta, 2005 óta nem frissítették, és ezért nem lehet rá hagyatkozni. A Wikipedia azonban rendelkezik naprakész listával.

Van egy figyelmeztetés: ezek olyan műsorszolgáltatók, amelyek bizonyos NFL-tartalmakat mutatnak, nem feltétlenül a Pro Bowl-t. Mint ilyen, először meg kell találnia az ország műsorszolgáltatóit a listában, majd meg kell néznie az ütemtervüket, hogy megnézhesse, valóban közvetítik-e a játékot. Végül, bár nem mindegyik szolgáltatás nyújt online élő közvetítést, ennek meg kell adnia néhány információt arról, hogy hol nézheti meg valójában ezt a mérkőzést.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 76

Adblock
detector