Az UFC 246: Cowboy vs McGregor élő online nézése

UFC 246 McGregor vs Cowboy Cerrone

Az UFC 246 január 18-án, szombaton kerül megrendezésre a T-Mobile arénában, Las Vegas, NV. Nézheti a korai előjátékokat 18: 15-kor / EST / 22: 15-kor kezdve, míg a A fő események, beleértve a Conor McGregor és a Cowboy Cerrone eseményeket, csak akkor kezdődnek meg, amíg (vagy körül) 10:00 EST / 2:00 GMT. Ez a harc minden bizonnyal váratlan fordulatokkal jár. Nézheti, ahogyan Conor McGregor és Donald “Cowboy” Cerrone egyenesen élőben van online, saját otthonának kényelme alapján. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet az UFC 246 Cowboy vs McGregor játékot online nézni az Egyesült Államokból, Kanadából, az Egyesült Királyságból vagy bárhol másutt.

Ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. Az UFC jelenlegi szerződése fizetés-nézet eseményként. Ez a korlátozás gyakran különböző forrásokból származó kalóz áramlatokhoz vezet. A kalóz verziók azonban hajlamosak a DMCA leépítésére, valamint a lagikus és alacsony felbontású megtekintési élményekre. Minden nem hivatalos adatfolyamot szerzői jogokat sértő forrásokból kínálnak, amelyek veszélyeztethetik az Ön biztonságát. Ehelyett azt javasoljuk, hogy használja az alább részletezett hivatalos streaming-et.

A McGregor vs Cowboy Cerrone feliratú platformok mind régiónként vannak zárolva, ami azt jelenti, hogy VPN-re van szükségük, hogy megnézhesse őket, ha külföldre utazik.

A legjobb VPN az UFC 246-hoz: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A virtuális magánhálózatok (VPN-k) a forgalom titkosításával javítják az online adatvédelmet, így olvashatatlanná válnak minden harmadik fél szimatolójának. Ugyanakkor lehetővé teszik, hogy meghamisítsa a helyét és használjon olyan szolgáltatásokat, amelyek általában csak bizonyos országokban érhetők el. Ajánljuk ExpressVPN: ez a szolgáltatás komolyan veszi az adatvédelmet, felszabadít egy hatalmas platformon, és elég gyors a hibátlan HD élő közvetítéshez.

Gyors és egyszerű regisztráció az ExpressVPN-hez. Egyszerűen válassza ki a kívánt előfizetési időtartamot (egy, hat vagy tizenkét hónap), és fizessen. Ez a VPN nem naplózza azokat az adatokat, amelyek azonosíthatnák Önt, de fizethet a Bitcoinban, ha még anonimitást szeretne. Van egy kockázatmentes is 30 napos pénzvisszafizetési garancia, tehát ha elégedetlen vagy csak VPN-re van szüksége az UFC 246 megtekintéséhez, akkor egyszerűen visszavonhatja a teljes visszatérítés megszerzését, nincs kérdés.

AZ UFC LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN több mint 3000 nagysebességű szerverpel rendelkezik 94 országban, így ez egy kiváló választás mindenki számára, aki szeretne adatfolyamot közvetíteni. Ezenkívül erős biztonsági funkciókat, naplózás nélküli politikát és lehetőséget kínál az olyan felületek feloldására, mint például az ESPN, a Netflix és a TSN külföldön..

Az UFC 246 streaming: Cowboy vs McGregor külföldről VPN-sel

Az UFC 246-ot mutató szolgáltatások többsége régióra vonatkozik, és hiba jelenik meg, ha megpróbálja külföldön használni. A VPN-rel azonban a földrajzilag korlátozott tartalomhoz való hozzáférés, például a McGregor vs Cowboy küzdelem, egyszerű. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy bárhol megnézhesse az UFC 246-ot.

Így nézheti meg az UFC 246-at (Cowboy vs McGregor) online bárhonnan:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. A fenti ExpressVPN-et már megérintettük, de a NordVPN és a CyberGhost egyaránt kiváló minőségű, költségvetés-barát alternatívák.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert, ügyelve arra, hogy a készülékhez és az operációs rendszerhez megfelelő verziót kapjon.
 3. Válasszon egyet az alábbi listából a hivatalos források közül.
 4. Csatlakozzon a megfelelő ország VPN szerveréhez. Egy amerikai szervert használsz például az ESPN + blokkolásának feloldásához, vagy egy kanadai szervernek a TSN feloldásához.
 5. Videó lejátszása a választott webhelyen. A legtöbb esetben azonnal elindul. Ha nem, akkor a legtöbb problémát kijavíthatja, ha törli a böngészője sütikét és gyorsítótárát, majd frissíti az oldalt.

Az UFC 246-ot élőben közvetítik, és ezért erősen javasoljuk, hogy a VPN-t a fenti lépésekkel még jóval a kipróbálása előtt tesztelje. Ilyen módon sok ideje van arra, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától, ha valami rosszra fordul, és lehet, hogy nem kell kihagynia a nagyon izgalmas esemény kezdetét..

Jegyzet: Ne felejtsd el megnézni az újat UFC beágyazott mutatjon be ingyenes, a színfalak mögött nézzen meg minden nagyobb UFC eseményt.

Hogyan nézhetem UFC 246 Cowboy vs McGregor az amerikai tévében

Az Egyesült Államok lobogója az ufc 246 McGregor vs Cowboy számára

Bár az ESPN rendelkezik az UFC 246 főeseményének sugárzási jogával az Egyesült Államokban, az önálló ESPN + szolgáltatásán keresztül megmutatja a fő harci kártyát. És csak a PPV-n keresztül. Időközben, ha meg akarja nézni a korai előzetes kártyát, akkor szüksége lesz UFC Fight Pass-ra vagy ESPN + -re, míg az előzetes harci kártya csak az ESPN-en keresztül fog sugározni..

Bonyolult? Igen, ez az! Összességében legalább 2 különféle streaming-szolgáltatásra van szüksége ahhoz, hogy megnézhesse a teljes UFC 246 eseményt az Egyesült Államokban! Ugyanakkor az USA-ban minden olyan szolgáltatás, amely UFC 246 harci kártyákat kínál, 7 napos ingyenes próbaverziót kínál. Mint ilyen, regisztrálhat ingyenes próbákra, és ingyenesen nézheti meg az UFC 246-t az Egyesült Államokban.

Az UFC 246 Cowboy vs McGregor ingyenesen nézhető meg az Egyesült Államokban:

 • Korai prelimok: UFC Fight Pass és ESPN+
 • Prelims: ESPN2 (elérhető a Sling TV-n keresztül (Narancssárga csomag), Hulu Live TV-vel, YouTube TV-vel, AT&T TV Now és Vidgo; az összes felsorolt ​​szolgáltatás ingyenes próbaverziót kínál)
 • Főbb alkalom: ESPN + PPV 79,98 USD-ért (tartalmazza az éves ESPN + előfizetést a költséggel)

Alternatív lehetőség: UFC Fight Pass vagy DAZN-t használjon VPN-sel

Az UFC Fight Pass számos országban, például az Egyesült Királyságban és Ausztráliában, mind a korai előzetes, mind az előzetes harci kártyákat hordozza. Lehet, hogy egy kicsit pénzt vagy időt takaríthat meg, ha ingyenes próbaverzióval feliratkozik az UFC Fight Pass-ra, és csatlakozik egy VPN-hez, hogy megfigyelje mind a korai, mind az előjátékokat a fő esemény előtt.

Időközben a német UFC rajongók élvezhetik a teljes küzdelmet a DAZN-en. DAZN-t kaphat az Egyesült Államokban havonta 20 dollárért, vagy ingyenes próbaverzióval, ha feliratkozik a Vidgo.com oldalra. Ha VPN-t kap a DAZN Germany-hez való együttműködésre, akkor ingyenesen hozzáférhet a teljes UFC 246 küzdelemhez. Nem garantálhatjuk a DAZN Németországgal jelenleg működő VPN-lehetőségeket, bár azt találtuk, hogy az ExpressVPN működik a DAZN Kanada feloldásához az Egyesült Államokban.

Vegye figyelembe, hogy a fő esemény megköveteli, hogy hozzáférést vásároljon a Pay-Per-View szolgáltatáson keresztül szinte minden országban, ahol elérhető.

Hol máshol nézheted online az UFC 246-ot?

Az MMA népszerűsége az elmúlt néhány évben nőtt, és most hatalmas nemzetközi közönséggel rendelkezik. Az alábbiakban közöljük, hogyan kell élőben közvetíteni az UFC 246 McGregor vs Cowboy az Egyesült Államokon kívülről..

Az Egyesült Királyság UFC 246 lefedettsége

Egyesült Királyság lobogója az ufc 246 McGregor vs Cowboy számára

A BT Sport a jelenlegi jogtulajdonos az UFC fő eseményének sugárzására az Egyesült Királyságban.

Megnézheti a fő eseményt, az UFC-t 246 McGregor vs Cowboy, élőben a BT Sport Box Office-on, délután 2 órakor, GMT. Az Egyesült Királyság harc rajongói 19,95 fontot fizetnek, hogy PPV-n keresztül hozzáférjenek a fő eseményhez.

Az elő- és a korai elődényekhez az UFC Fight Pass-ot kell használnia, amelyet ingyenes próbaverzióval is megszerezhet..

Ausztrália UFC 246 lefedettség

246 McGregor vs Cowboy

Az ausztrál harci rajongók streaming hozzáférést vásárolhatnak a fő harci kártyahoz Főbb alkalom, de a legjobb megoldás az, ha feliratkozik egy ingyenes próbaverzióra az UFC Fight Pass segítségével, majd megvásárolja a fő eseményt az UFC Pay Per View szolgáltatáson keresztül.

Az UFC Fight Pass lesz a prelims és a korai prelims. A harcba való belépés 54,95 USD-t fog fizetni, mind a Main Event, mind az UFC Fight Pass.

A kanadai UFC 246 lefedettség

Kanadai zászló az ufc 246 McGregor vs Cowboy számára

Ha azt szeretné, hogy az UFC 246 online élőben nézhesse Kanadában, akkor a szolgáltatások keverékét kell használnia.

A korai előzetes mérkőzések megszerzéséhez regisztrálnia kell az UFC Fight Pass-ot. Ez a szolgáltatás egy ingyenes, 7 napos próbaverzióval érkezik, hasonlóan a többi helyhez. Az előzetes mérkőzések azonban csak a TSN3-on érhetők el. A TSN-hez kábelszolgáltatóval vagy a TSN Direct néven önálló szolgáltatásként is hozzáférhet. Sajnos a TSN Direct nem jár ingyenes próbaverzióval, és a szolgáltatás feliratkozása után nem kap visszatérítést. A TSN / RDS közvetlen költségek 24,99 USD CAD havonta.

Végül, ha meg akarja nézni a fő eseménykártyát, akkor hozzáférést kell vásárolnia az UFC Pay-Per-View szolgáltatásán keresztül. Fel kell tüntetnie 64,99 USD CAD-t.

Mindemellett a VPN hasznos dolog lesz a kanadai harc rajongói számára. Ha feliratkozik az UFC Fight Pass-ra a 7 napos próbaverzióval, akkor csatlakozhat az Egyesült Királyságban található VPN-kiszolgálóhoz, hogy megkapja mind az előzetes, mind a korai prelimeket, anélkül, hogy a TSN Direct-et kellene használni..

Hogyan nézhetem az UFC 246 külföldön

Az UFC 246 ingyenes élő közvetítésének lehetőségei nem mindenhol érhetők el. Ha külföldre utazik vagy olyan helyen él, ahol az esemény nem érhető el, akkor a hozzáféréshez csatlakoznia kell egy fizetett VPN-hez. A VPN segítségével otthoni streaming platformokat is elérhet, így nem kell elmulasztania egyik műveletet sem. Ehhez a helyhez azonban fizetési módra is szüksége van.

Az UFC Fight Pass a legtöbb helyen működni fog, mindaddig, amíg VPN-kapcsolat van azokkal az országokkal, ahol elérhető a harc. Ugyanakkor a fizetés-nézet-hozzáférés megszerzése még VPN esetén is nehéznek bizonyulhat.

UFC 246: teljes menetrend

EseménymérkőzésSúlyosztály
Preshow N / A N / A
Korai előzetes mérkőzések Aleksa Kamur és Justin Ledet Félnehézsúly
Tim Elliot és Askar Askarov Flyweight
Brian Kelleher vs Ode Osbourne Bantamweight
Sabina Mazo és JJ Aldrich Női repülõsúly
Előzetes mérkőzések Roxanne Modafferi vs. Maycee Barber Női repülõsúly
Andre Fili és Sodiq Yusuff Featherweight
Drew Dober és Nasrat Haqparast Könnyűsúlyú
Chas Skelly és Grant Dawson váltósúlyú
Fő kártya Donald McGregor és Donald "Cowboy" Cerrone Welterweight (főverseny)
Holly Holm és Raquel Pennington Női bantag (társ-fő)
Aleksei Oleinik és Maurice Greene Heavyweight
Claudia Gadelha vs Alexa Grasso Női Strawweight
Anthony Pettis és Carlos Diego Ferreira Könnyűsúlyú

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Adblock
detector