Beat NFL Game Pass áramszünetek ezzel a megoldással

Beat NFL Game Pass áramszünetek

Szüksége lesz egy aktív NFL Game Pass előfizetésre és egy VPN-re, hogy hatékonyan megkerülje az áramszünetet és más regionális blokkokat. Néhány módon megvizsgáljuk néhány játék ingyenes megtekintését is.

Az NFL Game Pass áramszünetek megkerülése: Gyors útmutató

Az alábbiakban röviden ismertetjük az NFL Game Pass áramszünetek megkerülését az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Írországban.

Ha van már megvásárolt egy NFL Game Pass előfizetést, a következőképpen lehet megkerülni az NFL Game Pass áramszünetet (Csak az Egyesült Királyság és Írország előfizetőire vonatkozik):

 1. Iratkozzon fel és töltsön le egy olyan VPN-t, amelynek szerver helye van az Egyesült Államokon, az Egyesült Királyságon és Írországon kívül, és sok sávszélességet kínál. Az ExpressVPN kiváló lehetőség az általunk elvégzett tesztek alapján.
 2. Telepítse a VPN alkalmazást a választott eszközre.
 3. Csatlakozás egy VPN szerverhez az Egyesült Államokon, Egyesült Királyságon vagy Írországon kívül. Például csatlakozhat egy mexikói VPN-kiszolgálóhoz.
 4. Menjen a Game Pass webhelyre, jelentkezzen be, és folytassa a korlátlan hozzáférést.

Az USA NFL Game Pass nem kap hozzáférést az élő játékokhoz. Ha unatkozik ezzel, és további lehetőségeket szeretne, vagy csak szeretné vásároljon új előfizetést, majd tegye a következőket:

 1. Iratkozzon fel egy olyan VPN-szolgáltatásra, amely kiszolgálókat kínál az Egyesült Államokon, az Egyesült Királyságon és Írországon kívüli országokban. Az ExpressVPN az a lehetőség, amelyet teszteinkben használtunk, és azt találtuk, hogy ez jól működik az NFL Game Pass-szal.
 2. Csatlakozás egy VPN szerverhez az Egyesült Királyságon, az Egyesült Államokon vagy Írországon kívül (pl. Mexikó).
 3. Menjen a https://gamepass.nfl.com/ és oldalra új felhasználó létrehozása.
 4. Válasszon és vásároljon streaming-csomagot abban az országban, amelynek VPN-kiszolgálójához csatlakozni választott, és onnan élőben nézheti meg a játékokat..

3 HÓNAP INGYEN: további három hónapot ingyen kaphat itt, amikor feliratkozik az ExpressVPN éves tervére. Az üzlet egy 30 napos nem visszatérítendő pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen.

NFL Game Pass Main

Az NFL Game áramszünetek megkerülése VPN-sel

Az NFL Game Pass egy online streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy az NFL szezonbeli játékának teljes sorozatát élőben (tartózkodási helyétől függően) vagy igény szerint közvetítsék. Akár rendes szezonbeli játékok, akár a Pro Bowl vagy a az 53. Super Bowl, amelyet 2019. február 3-án, vasárnap tartanak, Mindezt NFL Game Pass előfizetéssel használhatja.

A sugárzási korlátozások miatt, ha a Egyesült Államok vagy annak egy területe, akkor az NFL Game Pass nem képes élőben nézni a rendes és a szezon utáni játékokat. A visszajátszásokra kell támaszkodnia. Néhány korlátozás vonatkozik az Egyesült Királyságra és Írországra is. Az áramszünet ütemterve megtekinthető az NFL Game Pass honlapján.

Ha azonban a Game Pass előfizetést bármilyen más helyről megvásárolja világszerte, akkor korlátlan hozzáféréssel rendelkezik az NFL játékhoz, beleértve minden játék élő közvetítését.

Az előfizetési szolgáltatások földrajzilag blokkolt tartalmak elérésének bevált módja a VPN használata. A VPN-ek az Ön internetkapcsolatát egy biztonságos kiszolgálón keresztül irányítják át a választott helyre. Ez feloldja a földrajzi korlátozásokat, és biztonsági előnyeket kínál.

Vegye figyelembe, hogy az Egyesült Államok előfizetése egyáltalán nem kínál élő játékokat. Ezek valószínűleg azok a játékok, amelyekben meg akarja kerülni az áramszünetet. Ha előfizetéssel rendelkezik USA-val, és hozzáférést szeretne kapni az élő játékokhoz, érdemes lehet fontolóra venni egy új előfizetés vásárlását az Egyesült Államokon, Egyesült Királyságon vagy Írországon kívüli országból..

Ha már van VPN-előfizetése az Egyesült Királyságból vagy Írországból, akkor a korlátozott játékok megtekintéséhez csatlakozhat egy ezeken a területeken kívüli VPN-kiszolgálóhoz..

Lehetséges az NFL Game Pass áramszünetek legyőzése egy ingyenes VPN-sel?

Az ingyenes VPN-ek jó üzletnek tűnnek a felszínen. Néhány okból nem javasolt az ingyenes VPN használata az NFL Game Pass szolgáltatással. A legnyilvánvalóbb és azonnali ok az, hogy az ingyenes VPN-k általában korlátozott technológiai fejlesztéssel rendelkeznek, és a legtöbb nem blokkolja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint az NFL Game Pass. Vannak más okok is, amelyek miatt vigyázni kell egy ingyenes VPN használatára.

Egyes szolgáltatások naplókat vezetnek, és akár hirdetéseket is helyezhetnek a böngészőbe, hogy pénzt szerezzenek. Ezen felül általában nem adnak sok felhasználót a szervernek a felhasználók számára.

Sőt, az ingyenes VPN-k általában nagyon alacsony adatkorlátozással rendelkeznek. Ez nem ideális a videó streamingjéhez, mivel elég gyorsan megérinti a sapkát, különösen, ha HD-formátumban próbál stream-et. Ezenkívül sok felhasználó valószínűleg versenyez a rendelkezésre álló korlátozott számú szerver használatával, ami szintén veszélyeztetheti az adatátviteli sebességet.

Bizonyított, hogy néhány ingyenes VPN-szoftver olyan kártékony szoftvert is hordoz, amely megfertőzi a felhasználók eszközét, és adatokat lop.

Ezen okok miatt érdemes időben ellenőrizni a fizetett lehetőségeket.

NFL Game Pass helyek

NFL Game Pass korlátozások vannak érvényben, ha az Egyesült Államokban, az Egyesült Államok területén, az Egyesült Királyságban vagy Írországban található. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan játékok, amelyekhez nem tudsz hozzáférni a Game Pass segítségével, olyan sugárzási megállapodások miatt, amelyek korlátozzák azt, amit láthatsz, ha ezen a területen élsz.

Ha csatlakozik egy olyan VPN szerverhez bármely más országban, ahol elérhető az NFL Game Pass, akkor különféle lehetőségekkel fog rendelkezni, ideértve az élő közvetítésű játékokat is, ahelyett, hogy mindegyiket igény szerint lejátszásként nézi. Ha csatlakozik például a pakisztáni VPN szerverhez, akkor az NFL Game Pass oldal megfelelő verziójára kerül, és megtekintheti az adott országban elérhető NFL Game Pass kínálatokat..

Az alábbi táblázat ismerteti, milyen lehetőségei vannak VPN-nek az NFL Game Pass használatához. Egy fiókkal be lehet jelentkezni különböző Game Pass könyvtárakba, de lehet, hogy meg kell vásárolnia a szolgáltatás további streaming-hozzáférését, különösen, ha meg akarja kerülni az elektromos áramkimaradásokat az Egyesült Államokban.

Elhelyezkedés Korlátozások (I / N)
USA + területek Y
Egyesült Királyság, Írország Y
Kanada N
Ausztrália, Szingapúr, Dél-Afrika N
Franciaország, Románia, Svájc, Norvégia N
Hong Kong, Japán N
India, Indonézia, Malajzia, Pakisztán N
Mexikó N

NFL játékok ingyen nézése

Bár nem lesz képes ingyenesen megnézni az összes NFL-játékot, van néhány lehetőség arra, hogy néhány játékot ingyen elkapjon. Ezek a lehetőségek teljesen ingyenesek, és nem kell regisztrálniuk egy fizetett szolgáltatás kipróbálására. Hozzá kell férnie egy VPN szerverhez, amely lehetővé teszi a csatlakozást egy amerikai VPN szerverhez.

NFL Mobile App Verizon által

Ez az opció csak mobil eszközökön érhető el. A Verizon megállapodást kötött az NFL-lel, amely lehetővé teszi bárki számára a piacon belüli NFL játékok, NFL rájátszás játékok és a Super Bowl ingyenesen megtekintését. a Verizon NFL mobilalkalmazása. A felhasználóknak ezt meg kell tenniük legyen az Egyesült Államokban vagy csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez, hogy élvezze ezt, azonban.

ránt

tudsz nézzen néhány NFL csütörtök esti játékot ingyen a Twitch-en keresztül, még Amazon Prime előfizetés nélkül (a Twitch az Amazon tulajdonában van). Első, csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez a VPN szoftver segítségével, majd menjen a Twitch Prime Video oldal.

Jehu! Sport

Néhány NFL játék elérhető a mobil eszközökön a következő módszerekkel:

 • Yahoo Sports alkalmazás (Android és iOS)
 • Yahoo Sports mobil webhely (Safari csak iOS esetén)
 • Tumblr App
 • AOL app
 • AOL.com mobil webhely iOS-hez (csak Safari)

Nézheted a nemzeti előszezonbeli mérkőzéseket, az élő helyi játékokat, az alapszakaszban játszott mérkőzéseket, a rájátszásban és a Superbowl 53-ban. Néhány játék elérhető volt a 2018/2019-es szezonra, de mindegyiket már játszották..

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector