Egyszerű megoldás az ESPN élő áramszünet korlátozásainak megkerülésére

ESPN +

Nagyon sok az észak-amerikai fő bajnoki sportesemények - az MLB, az NBA, az MLS, az NHL, az NFL stb. - az online nézők számára korlátozza az áramszünetet. Ezek a korlátozások megakadályozzák, hogy kedvenc helyi csapatainak élő videóit közvetítsék.

Amint az ESPN megjegyezte, az elsõdleges jogtulajdonosok jogainak biztosítása érdekében áramszünetek vannak. Az ESPN nem közvetítheti a piaci játékokat, mert valaki, általában egy TV-állomás, exkluzív sugárzási jogokat vásárolt a régió nézőinek. Ez nemcsak az otthon játszott játékokat érinti, hanem a távoli játékokat játszó helyi csapatokat is.

A VPN hatékony megoldás az ESPN áramkimaradásokra. A Virtuális magánhálózat rövidítése: a VPN egy másik hely szerverén keresztül irányítja az internetkapcsolatát. Ha az áramszünet tartományon kívüli VPN szerverhez csatlakozik, feloldhatja a régióhoz zárolt patakok blokkolását, vagy akár megfigyelheti az ESPN + -et külföldön. Például, ha New York-ban tartózkodik, és a jenkákat kimerítik az ESPN + -en, VPN-t használhat a Chicagói vagy Los Angeles-i kiszolgálóhoz való kapcsolódáshoz és az élő játékok blokkolásának feloldásához..

Legfontosabb ajánlásaink az ExpressVPN. Gyors sebességet és megbízható kapcsolatot kínál, így minden játékot HD formátumban továbbíthat. Rengeteg kiszolgálóhely található az Egyesült Államokban, tehát könnyű megtalálni az egyes játékokat elsötétítő régión kívül. Ráadásul kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Az ExpressVPN a legjobb streaming sportokhoz

3 HÓNAP INGYEN: Itt további három hónap ingyenes, ha feliratkozik az ExpressVPN éves tervére. Az ügylet magában foglalja a 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garanciát, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen.

Mindegyik bajnokságnak megvan a saját áramszünet politikája, amelyet általában megnézhet a saját webhelyén.

Az ESPN élő áramkimaradások megkerülése VPN-sel

Ha egy játékot elfejtik, akkor olyan üzenetet kaphat, amely azt jelzi, hogy tévedtek a regionális korlátozások miatt. A tesztelés során azt is észleltük, hogy az ESPN megjeleníthet egy üzenetet is, amelyben kijelenti, hogy a tartalom nem érhető el, vagy akár kijelentkezhet a fiókjából, ha megkísérel betölteni egy kimerült élő játékot vagy visszajátszani.

Így lehet megkerülni az ESPN + élő áramszünet korlátozásait:

  1. Iratkozzon fel és töltsön le egy minőségi VPN-t, megfelelő sávszélességgel és kiszolgálóhellyel, hogy hozzáférjen minden kívánt játékhoz. Az ExpressVPN-t használtuk a teszteinkben, és ez jól működik, hogy megkerüljük a fő bajnoki sportok áramkimaradásait.
  2. Telepítse a VPN alkalmazást az eszközére. Vegye figyelembe, hogy az okostelefonok nem működnek, mert az ESPN az Ön IP-címén felül ellenőrzi a GPS-helyét is.
  3. Csatlakozzon egy olyan kiszolgáló helyhez, ahol a megnézni kívánt játék nincs kitüntetve. Sikerünk volt megkerülni az áramszünetet az Egyesült Államok különböző helyszínein található szerverekön keresztül. 
  4. Nyissa meg a böngészőt, lépjen az ESPN.com webhelyre, vagy nyissa meg az alkalmazást. Jelentkezz be a fiókodba. Most már elérhető lesz mind az élő játékok, mind az ESPN + visszajátszásai, amelyek általában kimerültek.

Noha az ExpressVPN-t találtuk a legmegbízhatóbb lehetőségnek az ESPN-áramkimaradások megkerülésére, itt található az ESPN-hez ajánlott más VPN-k listája..

Élő áramkimaradások: mobil vagy asztali

Az élő áramkimaradások az olyan streaming szolgáltatások blokkjai, amelyek megakadályozzák egyes felhasználókat a tartalomhoz való hozzáférésben. Az áramkimaradások úgy működnek, hogy meghatározzák a felhasználó tartózkodási helyét, majd megakadályozzák a felhasználót abban, hogy bizonyos videofolyamokat fogadjon.

Az élő streaming szolgáltatások, mint például az ESPN +, az IP-cím alapján meghatározzák a helyét, és ha van ilyen a készüléken, akkor a GPS-helyét. Az internethez csatlakoztatott minden eszköznek egyedi IP-címe van, amely jelzi az eszköz hozzávetőleges helyét. A VPN elrejtheti az Ön IP-címét, de a GPS-helyét nem. 

Ezeknek a szolgáltatásoknak az is szükséges, hogy a helymeghatározó szolgáltatásokat bekapcsolják a használt eszközről, hogy meg tudják határozni a valódi tartózkodási helyét. Ezenkívül, amikor feliratkozik a szolgáltatásra, meg kell adnia a irányítószámot. 

A helymeghatározó szolgáltatások használata gyakrabban fordul elő a mobil eszközökön, míg elkerülheti a helymeghatározási szolgáltatások engedélyezését egy webböngészőben. Ugyanakkor az olyan streaming szolgáltatások, mint az ESPN +, arra kényszeríthetik Önt, hogy kapcsolják be a helymeghatározó szolgáltatásokat a tartalom megtekintéséhez.

A streaming médiaeszközöket, például a Chromecastot, a Fire TV-t, a Roku-t, az Apple TV-t és a játékkonzolokat általában nem kell GPS-vel felszerelni. A Fire TV kivételével ezek általában sem kompatibilisek a VPN alkalmazásokkal. Tehát, ha ezen eszközök egyikét használja, fontolja meg a VPN beállítását a wifi útválasztón.

Az ESPN + élő áramkimaradások megkerülése egy webböngészőben

A VPN-k számos okból hasznosak, de az ESPN + felhasználók a régió-ugrás funkciót különösen hasznosnak találják. Ha csatlakozik egy VPN-hez, új IP-címet kap. Dönthet úgy, hogy csatlakozik egy olyan régióhoz, amelyen kívül esik az áramszünet, amely lehetővé teszi a blokkolt élő közvetítések és lejátszások elérését.

Ez a VPN használatával történő megkerülés egyszerűen végrehajtható, ha webböngészőt használ. A választott VPN telepítése és beállítása után válassza ki a kiszolgáló helyét, majd csatlakoztassa.

Ezt az ExpressVPN Dallas szerverén teszteltük. Amikor összekapcsoltunk és megpróbáltunk betölteni egy visszajátszást az FC Dallas és az Orlando City SC ellen, két üzenetet kaptunk. Először azt mondták nekünk, hogy a videó ideiglenesen nem érhető el:

espn3 áramszünet

Ezután az oldal automatikusan újratöltődik néhányszor, amíg ki nem jelentkeztünk a fiókból:

ESPN élő áramkimaradás

A Los Angeles-i szerverhez való csatlakozás azonban a stream megfelelő betöltését eredményezte:

ESPN + élő áramkimaradás

Amint az ábrán látható, egy webböngészőn keresztül csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy VPN-hez a kimerült régión kívül, hogy hozzáférjen a szükséges patakokhoz.

Ha továbbra is blokkolja magát, akkor lehet, hogy ki kell ürítenie a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Lehet, hogy az ESPN hozzáfér a fájlokhoz a böngészőjében, hogy meghatározzák a tényleges helyét.

Az ESPN 3 vagy az ESPN + élő áramszünet korlátozásainak megkerülése az Android vagy iOS rendszeren

Az ESPN mobilalkalmazásának verziója megköveteli, hogy a helymeghatározó szolgáltatásokat bármilyen sorrendben bekapcsolja az élő streaming vagy igény szerinti események megtekintéséhez. A tartózkodási hely megadása érdekében engedélyeznie kell a GPS-helyét a készüléken. Mint ilyen, a mobilkészülékkel nem hamisíthatja meg tartózkodási helyét. Jelenleg nem létezik hatékony módszer a GPS-helyzet megtévesztésére, kivéve a készülék gyökérzetének vagy börtönének törését.

Összefüggő: Hogyan lehet börtönbe menni egy Firestick vagy az Amazon Fire TV használatával

ESPN 3 áramszünet

Ennek ellenére érdemes megpróbálnia néhány további lépést, hogy a VPN működjön együtt a mobilalkalmazással. Az MLB.tv áramszünetek megkerülésére vonatkozó útmutatónk tartalmaz néhány további tippet. Nem garantálhatjuk, hogy ezen módszerek bármelyike ​​működni fog, hogy megkerüljük az ESPN Android és iOS alkalmazásaiban alkalmazott GPS-helyzet követelményt.

Az ESPN elektromos áramszabályozása

Az ESPN ESPN + elektromos áramszabályozása a következő:

Bizonyos élő sportesemények és egyéb tartalmak, amelyek az ESPN + szolgáltatás előfizetésével érhetők el, áramkimaradások lehetnek hatályban. Például, ha egy játékban részt vevő csapat otthoni televíziós területén tartózkodik, akkor előfordulhat, hogy a játékot az ESPN + szolgáltatási előfizetésed részeként (vagy más alkalmazandó harmadik fél által nyújtott szolgáltatások) részeként megtekinthetik vagy élőben megtekinthetik. Az áramkimaradásokat annak a helynek megfelelően hajtják végre, ahonnan hozzáférnek az ESPN + szolgáltatáshoz vagy az alkalmazandó harmadik fél szolgáltatásaihoz, és különféle technológiákat és módszereket használhatunk a földrajzi helyzetének ellenőrzésére. Ha nem engedélyezi a helyhozzáférést az eszközén, akkor nem fogja tudni elérni az ESPN + szolgáltatást.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =

Adblock
detector