Hogyan élj élő közvetítéssel Anglia vs Dél-Afrika teszt krikett online

Hogyan nézhetem élőben az angliai és dél-afrikai teszteredményeket?

Anglia és Dél-Afrika, a krikett világ két nehézsúlyú oldala, kihúzza a dominanciát egy kétoldalú teszt sorozatba, amely a Boxing Day-en kezdődik. Az első Anglia és Dél-Afrika kriketttesztre a következő időpontban kerül sor: A Centurion Park december 26-án, csütörtökön, GMT 8-kor, a tervek szerint december 30-án, hétfőn zárul le.

A jó hír az, hogy nem kell fizikailag jelen lennie Dél-Afrikában, hogy a mérkőzéseket élőben nézhesse. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet az Anglia és Dél-Afrika teszt sorozatát a világ bármely pontjáról virtuális magánhálózattal (VPN) közvetíteni..

Felhívjuk figyelmét, hogy csak a hivatalos forrásokat ajánljuk, így külföldről csatlakozhat otthoni streaming szolgáltatásaihoz. Számos hamis és részleges streaming szolgáltatás van rendszeresen hirdetve a fórumokon és a vitafórumokon. Mivel illegálisak, figyelmeztetés nélkül le is vonhatók. Ráadásul a legtöbb beépíti az alacsony minőségű videókat, a gyenge hangzást és rengeteg invazív hirdetést. Mivel számos hivatalos adatfolyam érhető el, nem javasoljuk az engedély nélküli lehetőségek használatát.

Hogyan lehet élőben közvetíteni Anglia vs Dél-Afrika online

Rendben, ha korábban nem használt VPN-t. Megismerjük a lépésről lépésre, hogyan állíthat be egyet, és elkezdheti az élő közvetítést az angliai és dél-afrikai krikett sorozat 2019-ből.

Így élhet élő közvetítést az Anglia és Dél-Afrika krikettjeiről bárhonnan online:

  1. Az első feladat a VPN-szolgáltatással történő regisztráció. Javaslatunk az ExpressVPN. A CyberGhost és a NordVPN azonban kiváló alternatívák, amelyek jó ár-érték arányt kínálnak.
  2. A regisztráció befejezése után folytassa a megfelelő VPN-alkalmazások letöltésével és telepítésével.
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztését, és csatlakozzon a megfelelő kiszolgálóhoz. Például, ha az Egyesült Királyságból a Sky Sports segítségével jelentkezik be, akkor brit szerverre van szüksége. A Willow felhasználóknak amerikai szerverre lesz szükségük, míg az ausztráliai felhasználóknak, akik a Fox Sports-ból folynak, egy ausztrál szerverre lesz szükségük.
  4. Ne felejtse el törölni a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Ez eltávolítja az összes helyazonosítót, és megakadályozza, hogy streaming szolgáltatója meghatározza a tényleges földrajzi helyét.
  5. Jelentkezzen be a kívánt streaming szolgáltatásba, például a Sky Sports. Ha még nem rendelkezik fiókkal, akkor e lépés előtt regisztrálnia kell egyet.
  6. Gratula! Az összes kedvenc tartalmának elérhetőnek kell lennie.

Javasoljuk, hogy próbálja meg ezeket a lépéseket jóval a mérkőzés kezdete előtt. Ez időt ad arra, hogy bármilyen probléma esetén felvegye a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal; a hibaelhárítás miatt nem akarja elmulasztani az első lépést. 

Hogyan lehet élőben közvetíteni az angliai és dél-afrikai krikettjét az Egyesült Királyság tévében

uk zászló

Az Egyesült Királyság krikett rajongói örömmel veszik észre, hogy a Sky Sports a teljes turnét élőben közvetíti. A meglévő ügyfelek a Sky Go alkalmazást használhatják a mérkőzések közvetítéséhez a világ bármely pontjáról. Tehát ha külföldre utazik, egyszerűen jelentkezzen be a VPN-be, válassza ki a szervert az Egyesült Királyságban, és jelentkezzen be a Sky Go-ba.

Ha még nem létezik a Sky Sports ügyfele, akkor a sportcsomag havi 23 fontba kerül a rendes Sky TV előfizetés mellett. Alternatív megoldásként használhatja a Now TV bérletet, amely lehetővé teszi, hogy a Sky Sports teljes tartalmát megnézhesse anélkül, hogy hosszú távú megállapodást kötne. A napi bérletek 9,99 £ -ért kaphatók, a heti bérletek 14,99 £ -ot fizetnek, és a havi bérletek visszafizetik Önnek 33,99 £ -ot. 

Mint korábban már említettük, a Sky Go vagy a Now TV külföldről történő közvetítéséhez szüksége lesz egy brit IP-címre. Az ExpressVPN erre a célra jól működik; tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kockázatmentesen kipróbálhatja a szolgáltatást. 

Hol máshol élhetek közvetítéssel Anglia vs Dél-Afrika krikett?

A Sky Sports az összes játékot HD formátumban kínálja, de ez nem feltétlenül az egyetlen hely, ahol megnézheti az Anglia vs Dél-Afrika tesztsorozatokat. Ebben a szakaszban néhány további lehetőséget mutatunk be:

Dél-Afrika

Dél-afrikai Köztársaság lobogója

A Star Sports kizárólagos joggal rendelkezik az angliai és dél-afrikai krikettjátékok sugárzásához. Ez egy sportos streaming szolgáltatás behemothja, és magában foglalja a krikett, valamint számos más sport tevékenységeit. A Star Sports közvetítéséhez DSTV-vásárlónak kell lennie. Az összes Csillagos Sport csatornát tartalmazó csomagok havonta R809-nél kezdődnek (van egy fekete péntek üzlet abban a pillanatban, amelynek ára R709).. 

A DSTV kompakt csomag, amely havonta R519-en kezdődik, tartalmazza a Star Sports 8-at, de nem világos, hogy az összes Anglia és Dél-Afrika mérkőzést csak ezen a csatornán közvetítik-e..

Sajnos nincs csak streaming csomag vagy egy hónapra szóló szerződés lehetősége. 

Ha már létezik a Star Sports felhasználó, akkor egyszerűen portálja Dél-Afrikába tartózkodási helyét, ha külföldre utazik. Miután megvan egy dél-afrikai IP-címe, jelentkezzen be a Star Sports webhelyre, és folytassa az összes kívánt krikettjét.

Ausztrália

Ausztrália zászló

A Foxtel élőben közvetíti az Anglia és Dél-Afrika teszt mérkőzéseit a Foxtel Go alkalmazáson keresztül. Sajnos az Ausztrálián kívüli emberek nem regisztrálhatnak a Foxtel-be, mivel ehhez helyi címre, telefonszámra és hitelkártyára van szüksége. Ha azonban új Foxtel kapcsolattal rendelkezik, van egy speciális karácsonyi csomag, amely 58 dolláros havi díjat igényelhet.. Ez magában foglalja a 13 sportcsatorna elérését, valamint a krikettjét. 

A meglévő Foxtel előfizetők csatlakozhatnak egy ausztráliai VPN szerverhez, és továbbíthatják a kívánt krikettjeiket külföldről.

USA

USA zászló

A Willow dedikált krikett-streaming szolgáltatás és az ICC hivatalos műsorszolgáltatóinak egyike. Az USA-ban bárki élőben közvetítheti az összes Anglia és Dél-Afrika mérkőzést. A külföldre utazók egy amerikai IP-címmel közvetíthetik a Willow-t. 

A havi előfizetési csomagok 9,99 USD-tól kezdődnek, vagy éves előfizetés esetén 45 USD-tól. Sajnos nincs ingyenes próbaverzió. 

Kanada

Kanadai zászló

A Willow Kanadában is elérhető. A havi csomagok olcsóbbak, mint az Egyesült Államokban, mivel 7,99 CAD-tól kezdődnek. A Willow Canada sugározza az England vs Dél-Afrika sorozatot, de a kriketttartalom kisebb listája van, mint az amerikai verzió. A külföldre utazó kanadai előfizetőknek be kell szerezniük egy kanadai IP-címet, mielőtt bejelentkeznek a Willow-ba. 

Ki nyeri az Anglia vs Dél-Afrika teszt sorozatot?

Nemrégiben bejelentették az angliai tesztcsapatot a dél-afrikai turnéra, a legnagyobb meglepetés a korábbi stáb Moeen Ali kizárása volt. Ugyanakkor a csapat erősnek tűnik papíron, annak ellenére, hogy Új-Zélandon nemrégiben történt visszaesések. Jimmy Anderson visszatérése a bowling-támadás vezetõjeként jó hír a Barmy hadsereg számára. Kedves swingjének és a piros golyó feletti irányításának csodákat kell tennie Dél-Afrika bowling-barát felületein.

A dél-afrikai krikett egy kicsit zavart. Volt néhány kiemelkedő nézeteltérés a játékosok és a dél-afrikai kriketttábla között, néhány játékosnak sztrájkolni kellett. Várható, hogy Graeme Smith volt kapitány hamarosan átveszi az irányítást magas rangú pozícióban, hogy ez enyhítse a játékosok aggodalmait. Függetlenül attól, hogy jelenleg nehéz helyzet, és nem kedvező a játékosok moráljához, amely e kritikus sorozathoz vezet.

Ennek ellenére a dél-afrikai csapatot nagyon nehéz legyőzni otthon. Du Plessis ügyvéd kétségtelenül összegyűjti csapatait, hogy kiemeljék a legjobb versenytársaikat és a hagyományos versenytársaikat. A jelenlegi állapotban bárki játékának számít. 

Frissítés január 15-én: Miután Anglia visszatért a második tesztbe, a sorozat most nyitva áll. Dél-Afrika kétségtelenül érezte a meleget, mivel egyre nagyobb nyomás van rájuk, hogy megfordítsák a lendületet. Lenyűgöző harmadik tesztnek kell lennie!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector