Hogyan kell élőben közvetíteni a Super Bowl LIII (53) csatornát a Kodi segítségével

Hogyan kell élőben közvetíteni a Super Bowl LIII 53 csatornát a Kodi segítségével

Megint ez az évszak. A futball-események csúcsa a sarkon található. A Super Bowl LIII (53) a New England Patriots és a Los Angeles Rams szereplői. A rendezvényre 2019. február 3-án, vasárnap kerül sor. A hivatalos indítást 18.30-kor várják. ET.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak mi leszünk ajánló hivatalos források. Számos Kodi kiegészítés megkísérli élő sport közvetítését, például a Super Bowl-ot engedély nélküli folyamokon keresztül. Az engedély nélküli patakok azonban gyakran inkonzisztensek és lagikusak. Ezenkívül egyes engedély nélküli folyamokat hordozó kiegészítők rosszindulatú programokat is telepíthetnek a számítógépére. Könnyen bárhonnan és ingyen megnézheti a Super Bowl LIII (53) -ot, így nincs szükség az alacsonyabb minőségű streaming-kiegészítőkre fordulni.

A Kodi ingyenes küzdelmének megtekintéséhez VPN-re van szüksége, kivéve, ha az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban vagy Kanadában tartózkodik..

Hogyan nézhetem meg a Super Bowl 53 (LIII) díjat a Kodi-en

Nézni szeretné a Super Bowl LIII (53) -ot a Kodi-en? Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

  1. Először jelentkezzen be egy megbízható VPN-szolgáltatásra. Az ExpressVPN használatát javasoljuk,
    de a NordVPN és a CyberGhost egyaránt megbízható, olcsó alternatíva.
  2. Telepítse a Kodi alkalmazást és a kívánt Kodi kiegészítőket a kívánt eszközre.
  3. Csatlakozzon a VPN egyik kiszolgálójához az otthoni országában.
  4. Próbáljon meg csatlakozni a Super Bowl által preferált streaming-forráshoz (ha lehetséges - az élő közvetítések nem érhetők el a játék kezdetéig).

A Super Bowl LIII (53) csatornát élőben közvetítik, ezért fontos, hogy a játék kezdete előtt teszteljék VPN-jüket. Előfordulhat, hogy tesztelnie kell egy másik szolgáltatással, mivel néhány ingyenes élő közvetítési lehetőség nem érhető el 18:00 óráig (EST) vagy kissé azelőtt..

Hogyan lehet a Super Bowl 53-ot ingyen nézni a Kodi-en

A Kodi Super Bowl ingyenes megtekintéséhez számos kiegészítő jön létre hivatalos és jogi forrásokból. Legtöbbjük azonban bizonyos országokra korlátozódik. IP-címet szerezhet egy adott országból, ha csatlakozik egy ott található VPN-kiszolgálóhoz. Íme néhány legfontosabb javaslatunk:

iPlayer WWW

bbc iplayer szuper tál 53 kábel nélkül
Mint fentebb említettük, a brit IP-címmel rendelkező felhasználók ingyen nézhetik a Super Bowl-ot a BBC iPlayer-en. Az iPlayer tartalom Kodi-on történő streamingéhez nézze meg az iPlayer WWW kiegészítőt. Tanulja meg, hogyan kell telepíteni, és állítsa be a BBC iPlayer nézésének az Egyesült Királyságon kívüli Kodi-on történő bemutatásával kapcsolatos útmutatónkkal.

DAZN

dazn kodi addon szuper tál 53 kábel nélkül
A DAZN Kodi kiegészítő lehetővé teszi az összes kedvenc élő és igény szerinti DAZN tartalom elérését a Kodi-tól. Ne feledje, hogy aktív DAZN-fiókra és Kanadán kívüli VPN-re van szüksége, amely megbízhatóan feloldja a DAZN-t, például ExpressVPN vagy NordVPN. Tanulja meg, hogyan kell telepíteni a kiegészítőt, és hogyan állíthatja be a DAZN telepítésének útmutatóját a Kodi-hoz.

Locast

locast watch szuper tál 53 kábel nélkül

Mint korábban említettem, a Locast az interneten keresztül ingyenesen kínál élő közvetítést az e-csatornákról. A Locasthoz a Kodi addon keresztül is hozzáférhet. A Kodi-n keresztül történő használatához be kell jelentkeznie a Locast-fiókjába.

PS Vue

playstation vue szuper tál 53 kábel nélkül
A PlayStation Vue előfizetői az összes élő és igény szerinti streaming tartalomhoz hozzáférhetnek a Kodi-tól, a PS Vue kiegészítő és az ott található CBS csatornák segítségével. A PS Vue a hivatalos Kodi addon repo része, tehát nincs szükség harmadik fél adattárakra vagy telepítőkre annak üzembe helyezéséhez. Csak telepítse és adja meg a fiók hitelesítő adatait. A PlayStation Vue előfizetése havonta 40 dollárral kezdődik, és ingyenes próbaverzió érhető el.

PlayOn böngésző

PlayOn böngésző, a Kodi addon szuper tál 53 kábel nélkül
A PlayOn böngésző Kodi-kiegészítése nemrégiben támogatást nyújtott a DirectTV Now előfizetők számára, így a szolgáltatásból az összes élő és igény szerinti tartalmat elérheti a Kodi-on keresztül. A DirectTV Now csomagjai között szerepel az NBC Sports, amely élő közvetítést ad a Super Bowl-nak. Nézze meg a PlayOn Kodi kiegészítő telepítésével és használatával kapcsolatos útmutatót további információkért.

NFL Game Pass

nfl játék pass szuper tál 53 kábel nélkül
Ha nem bánja, hogy egy visszajátszást néz, az NFL Game Pass Kodi kiegészítő elérhető a Hivatalos Kodi Addon Repository. Csak csatlakozzon a fiókjához a bejelentkezési adataival, és készen áll az NFL-játékok közvetítésére, ideértve az idei Super Bowl-ot is. Az NFL Game Pass az írás időpontjában 49,99 dollárba kerül, és ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre. Ez csak az Egyesült Államok szolgáltatásai, tehát az Egyesült Államokon kívüli nézőknek VPN-t kell használniuk a feloldáshoz.

Ha nem Kodi-felhasználó, láthat néhány alternatív módot a Super Bowl online megtekintésére itt.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A Kodi-on történő közvetítéskor mindig jó ötlet egy VPN-t használni. A VPN titkosítja az internetes forgalmat, és egy kiszolgálón keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre. Ennek az a hatása, hogy elfedi az online identitását, így az internetszolgáltató nem látja az online tevékenységet, sőt lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését. Az IPVanish nagyszerű adatvédelmet nyújt, támogatja az összes Kodi kiegészítőt, nagy sebességet kínál, és 60% kedvezménnyel érhető el itt. Egyes streaming-források azonban blokkolhatják az IPVanish-kiszolgálókat, ezért felveszünk egy jegyzetet, ha újabb VPN-szolgáltatásra van szükség.

Még ha a streaming forrás is hivatalos és törvényes, akkor a kiegészítőt valószínűleg harmadik fél készíti. Néhány Kodi-kiegészítőt harmadik felek vagy meglévő fejlesztők, akik rosszindulatú frissítéseket adnak hozzá, eltérítik. Szinte lehetetlen megmondani, hogy mikor történik ez a felhasználók számára. Innentől kezdve a hacker végrehajthat egy középtávú támadást, amely lehetővé teszi a hackerek számára az adatfolyam-tevékenységek megtekintését, az adatok összegyűjtését, és egyes esetekben az eszközhöz való hozzáférést. A VPN segít megvédeni Önt a rossz szereplőktől.

Számos internetszolgáltató egyre inkább alkalmazza a sebességszabályozást a streaming video-ban. Ha az internetszolgáltató csökkenti a sávszélességet a Superbowl során, akkor elmulaszthatja a műveletet, míg a patak pufferol. A VPN elrejti, ahonnan az adatai érkeznek és hova érkeznek, megnehezítve az internetszolgáltatót annak meghatározását, hogy videoadatokat használ-e, és csökkenti annak kockázatát, hogy sebességváltóval szembesülnek.

OLVASÓ OLDAL: Akár 60% -ot takaríthat meg az IPVanish terveknél

Hogyan nézhetem meg a Super Bowl-t Firestick eszközökön

A Firestick lesz az egyik legjobb eszköz a nagy játékhoz. A rendelkezésre álló alkalmazásoknak és a Silk böngészőnek köszönhetően könnyedén megnézheti a Super Bowl 53 készüléket az Amazon Fire TV-n vagy a Fire TV Stick-en.

Letöltheti és telepítheti a Kodi fájlt a Firestick fájlra, és az eszközön keresztül futtathatja a fent említett kiegészítőket. Ezenkívül az ExpressVPN és más VPN-szolgáltatások már rendelkeznek a Firestick alkalmazásaival, amelyek segítségével megkerülhetők a földrajzi tartalmi korlátozások..

Erin Costa „NFL” licence, CC CC 2.0 alapján engedéllyel

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 9

Adblock
detector