Hogyan lehet az AEW All Out-ot bárhonnan online nézni

Az AEW All Out élőben online nézése

Az összes elit birkózási rendezvény augusztus 31-én a chicagói Sears Center arénában kerül megrendezésre. Bár a műsorszolgáltatók élő show-közvetítést közvetítenek EST-től 8:00 óráig, a fő esemény csak 9:00 -ig (18:00 PST / 2 AM BST) indul. . Rengeteg várakozás van rá, ideértve egy AEW világbajnokság-mérkőzést, amelyen a WWE volt szupersztárja, Chris Jericho szerepel. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan nézheti meg az AEW All Out-t az Egyesült Államokban, vagy Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában vagy a világ bármely más országában.

Ezt meg kell jegyezni csak az All Out hivatalos műsorszolgáltatókat ajánljuk. Noha ez az esemény valószínűleg elérhető lesz harmadik fél streaming webhelyein is, nem javasoljuk ezek használatát. A nem hivatalos adatfolyamok általában nagyon alacsony minőségűek, és a videó gyakran rendkívül lagikus. Ezenkívül részben át is vonhatók a szerzői jogok megsértése miatt. Bármilyen módon szinte bárhol megnézheti az AEW All Out-t, így nincs szükség az árnyékos, megbízhatatlan patakokra..

Az AEW All Out 2019 csak a régiókkal zárolt streaming platformokon jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége ahhoz, hogy ellenőrizze, ha egy támogatott országon kívül tartózkodik.

Hogyan élj élő közvetítéssel AEW All Out külföldről, VPN segítségével

A földrajzilag korlátozott szolgáltatások feloldása külföldről egyszerű a megfelelő VPN használatával. Csak kövesse az alábbi lépéseket az All Out 2019 élő közvetítéshez bárhonnan.

A következőt nézheti meg az AEW All Out élő online megtekintése 2019-ben:

  1. Először regisztráljon egy VPN-t, ha még nem tette meg. Az ExpressVPN-t már említettük, de a NordVPN és a CyberGhost egyaránt kiváló olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy megkapja az eszközéhez a megfelelő verziót.
  3. Csatlakozzon a VPN egyik amerikai szerveréhez. Ha kihagyja ezt a lépést, hibaüzenetet fog látni („Ez a webhely nem érhető el az Ön területén, de alkalmanként nemzetközi eseményeket közvetítünk.”), Amikor megpróbálja belépni a B / R Live webhelyére.
  4. Iratkozzon fel egy B / R élő fiókra. Ez ingyenes, bár szükség lesz egy amerikai címhez csatolt hitelkártyára az AEW All Out harci bérlet megvásárlásához.
  5. Bejelentkezés és próbáljon meg egy videót nézni. Azonnal el kell indulnia, de ha nem, törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket, majd töltse újra az oldalt.

Az AEW All Out élő közvetítésben zajlik, és mint ilyen, fontos ellenőrizni, hogy a VPN működik-e előre. A fenti lépések végrehajtásával jóval az esemény előtt ismeri a problémákat, és sok ideje lesz arra, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától..

A legjobb VPN az AEW All Out számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN-k lehetővé teszik az IP-cím megváltoztatását, megkerülve a regionális korlátozásokat, és lehetővé téve a külföldről származó, földrajzilag blokkolt streaming szolgáltatások használatát. Ezenkívül titkosítják az internetes forgalmat, ami azt jelenti, hogy a snooprok (például az internetszolgáltató vagy a munkáltató) nem látják, mit tesznek online. Különösen ajánljuk ExpressVPN: ez a nagysebességű szolgáltatás 94 országban több mint 3000 szerverrel rendelkezik, erőteljes biztonsági és adatvédelmi funkciókkal, valamint kiváló feloldási képességgel rendelkezik, tehát ideális streaminghez.

Az ExpressVPN használatának megkezdése csak néhány percig tart; csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt előfizetési időtartamot (egy, hat vagy tizenkét hónap), és fizet. Még akkor is elfogadja a Bitcoint, ha másik névtelenségre lenne szükséged, bár mivel az ExpressVPN nem naplózza személyesen azonosítható információt, akkor mindkét oldalán nem lehet nyomon követni. Ezenkívül az ExpressVPN tartalmaz egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is, azaz az AEW All Out kockázatmentesen továbbadható és teljes visszatérítést igényelhet, ha elégedetlen..

LEGJOBB VPN ÉLŐ WRESTLING: Az ExpressVPN a mi első választásunk, ha külföldön szeretnénk nézni az AEW All Out-t. Gyors és megbízható, feloldja sok népszerű streaming platformot, és komolyan veszi az Ön biztonságát.

Az AEW All Out élőben online nézése

Két műsorszolgáltató van erre az eseményre, és amelyet használni fog, attól függ, hogy hol tartózkodsz a világon. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hogyan nézheti az AEW All Out az Ön országában:

Egyesült Államok és Kanada

USA zászló

Akárcsak az AEW korábbi eseményeihez, az All Out kizárólag Észak-Amerikában a B / R Live közvetítésére fog közvetíteni. Ebben az időben azonban van egy jelentős különbség: bár a Fyter Fest és a Fight for the Fallen mind szabadon megnézhető, akkor fizetnie kell az All Out közvetítéséért..

A harci passzok ára 49,99 USD vagy 49,99 USD CAD, attól függően, hogy melyik országban tartózkodik, és a fizetési módot össze kell kapcsolnia egy helyi címmel. Mint ilyen, szinte lehetetlen ezt a módszert használni, kivéve, ha általában Kanadában vagy az Egyesült Államokban él. Az észak-amerikaiak továbbra is külföldről érkezhetnek a B / R Live-hez, ha csatlakoznak egy saját országuk VPN-szerveréhez.

Hol máshol élhetek élő közvetítést AEW All Out-ből?

földgömb világtérkép

A világ bármely más részén élő birkózó rajongók élőben nézhetik az AEW All Out játékot a Fite csatornán. Ez a szolgáltatás a sajtótájékoztatót mutatja be, és ingyenesen mérlegelheti augusztus 30-án, este 8:00 EST (17:00 PST / 1 AM BST). A All Out küzdelembér azonban 19,99 USD dollárba kerül, ha más országokban néz, vagy 14,99 £ a következő országban: az Egyesült Királyság. Ez az esemény angol és spanyol nyelven is elérhető lesz, de kifejezetten spanyol nyelvű bérletet kell vásárolnia.

Ez a szolgáltatás világszerte elérhető, bár nem fogja mindenhol sugározni. Például az Egyesült Államokban és Kanadában a nézőknek inkább a B / R Live-on kell nézniük. Míg a Fite még mindig nem jelentette be, hogy mely országokban jeleníti meg az All Out lehetőséget, A korábbi eseményeket Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és Európában sugározták, és nincs ok azt hinni, hogy ezúttal a dolgok másképp alakulnak. Ez azt jelenti, hogy ha megvásárol egy harci bérletet, majd Észak-Amerikába utazik, akkor csatlakoznia kell egy VPN-hez az All Out online megfigyeléséhez..

2019 AEW All Out harci kártya

alkatrészEgyezés típusa
Adam Page és Chris Jericho Normál - AEW világbajnokság-mérkőzés
Pac vs Kenny Omega Alapértelmezett
Legjobb barátok (Chuck Taylor és Trent Beretta) és a Sötét Rend (Evil Uno és Stu Grayson) Szabványos címke - a nyertesek kihagyhatják az AEW Címke Világbajnokság első fordulóját
Lucha Brothers (Jenta Pentagón és Ray Fénix) vs. The Young Bucks (Matt Jackson és Nick Jackson) Létracímke - AAA Tag Tag Team Championship bajnokság
Cody vs Shawn Spears Alapértelmezett
Magánpárt (Marq Quen és Izija Kassidy) vs. Angelico & Jack Evans  Szabványos címke
Női kaszinó Battle Royale Battle Royale
Riho vs Hikaru Shida Alapértelmezett
Luchasaurus, Jungle Boy és Marko Stunt vs. SoCal Cenzúrázatlan (Christopher Daniels, Frankie Kazarian és Scorpio Sky) Hat ember tag
Darby Allin vs Joey Janela vs Jimmy Havoc Végzetes háromirányú

Melyik birkózókat nézni?

Az esemény valódi sztárjai Chris Jericho és Kenny Omega. Nem egyértelmű, hogy az AEW új nézőket vonzzon be azzal, hogy Jericho-t első AEW-világbajnokká teszi, vagy inkább az Adam Page körüli szurkolók inkább a randevúkat szeretnék gyűjteni, ami egy viszonylag új kiegészítés a névjegyzékhez. Mindkettő tapasztalt birkózó, bár tehát bárki is nyer, az biztos, hogy szórakoztató mérkőzés.

Eközben az Omega egy másik WWE öregdiákkal, a Pac. Eredetileg Jon Moxley ellen harcolták, bár súlyos könyökfertőzés miatt ez nem volt lehetséges. Moxley korábban azt állította, hogy az Omega nem olyan súlyos, mint szeretne megjelenni az AEW All Out útjában. Ez jó ajánlat lehet egy új rivalizálás felállítására az AEW heti TV-showjának elindítása előtt, amely a közeljövőben várható. hamarosan a TNT-hez, és mint ilyen, meglepődnénk, ha Moxley a visszatéréskor nem folytatja a sarkú tendenciáit.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 76

Adblock
detector