Hogyan lehet az AFCON 2019-t bárhonnan online nézni

Az AFCON 2019 online nézése

A 2019. évi Nemzetek Kupája majdnem véget ért, és július 19-én ér véget a döntőnek. Ebben az évben Szenegál vs Algéria, két meglehetősen egyenlő arányú csapat. Hatalmas nemzetközi érdeklődés mutatkozik erről az eseményről, és ennek megfelelően a világ minden tájáról a sportcsatornák nagy részét fogják vetni. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet bárhonnan online nézni az Afrika Nemzetek Kupája döntőjét.

Vegye figyelembe, hogy ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. A jelentős sportesemények szinte mindig elérhetők árnyékos streaming oldalakon, de nem javasoljuk ezek használatát. Ezek a webhelyek általában csak késleltetett, alacsony felbontású streameket kínálnak, és videóikat bármikor offline módba lehet vonni a szerzői jogok megsértése miatt. Mint ilyen, előfordulhat, hogy nem is látja, melyik csapat nyeri egy adott mérkőzést. Olyan sok nemzetközi műsorszolgáltatóval nincs ok, hogy megbízhatatlan, harmadik fél által közvetített stream-ekhez folyamodjanak.

Az összes szolgáltatás, amely a 2019. évi AFCON-döntőt mutatja, regionális szempontból zárva van. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége ahhoz, hogy a saját országuktól kívülről hozzáférjenek hozzájuk.

A legjobb VPN az AFCON 2019-hez: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN-ek a hálózati forgalmat egy titkosított alagúton keresztül más országok szervereire irányítják. Ez bonyolultnak hangzik, de egyszerűen fogalmazva azt jelenti, hogy magántulajdonban tarthatja online tevékenységeit, és hozzáférhet olyan webhelyekhez, amelyek általában nem érhetők el az Ön országában. Ajánljuk ExpressVPN: gyors, biztonságtudatos szolgáltatás, kiváló feloldási képességgel és több mint 3000 szerverpel 94 országban.

Percek alatt elkezdheti az ExpressVPN használatát: csak válassza ki a kívánt előfizetési időtartamot (egy hónap, hat hónap vagy egy év), és fizessen. A Bitcoin segítségével is fizethet, ha szeretné, de az ExpressVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat, tehát tevékenységeit mindkét oldalán nem lehet nyomon követni.. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy kockázatmentesen kipróbálhatja és egyszerűen igényelheti a teljes visszatérítést, ha elégedetlen (vagy ha csak VPN-re volt szüksége a 2019. évi AFCON döntő külföldön való megfigyeléséhez).

AZ AFCONNAK AJÁNLÓ VPN: Az ExpressVPN erős biztonsági és adatvédelmi funkciókat, nagy sebességet, valamint a streaming platformok feloldásának lehetőségét biztosítja, mint például a beIN Sports és az Eurosport külföldön..

Hogyan nézhetem meg a 2019. évi Afrika Nemzetek Kupája döntőjét egy VPN-sel

Ön még nem ismeri a VPN-ket, és nem tudja, hogyan kezdje el? Csak kövesse az alábbi lépéseket, hogy megkerülje a regionális korlátozásokat, és bármit közvetíthessen, bárhol is legyen a világon:

  1. Először is regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Röviden említjük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost egyaránt kivételes és olcsó alternatívák.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN szoftvert. A szolgáltatók különféle alkalmazásokat kínálnak minden operációs rendszerhez, ezért ügyeljen a megfelelő verzió elérésére.
  3. Döntse el, melyik AFCON műsorszolgáltatót szeretné külföldön használni.
  4. Jelentkezzen be az alkalmazásba, és csatlakozzon a VPN-kiszolgálók egyikéhez a kívánt helyen. Például egy brit szervert használ fel az Eurosport vagy a dél-afrikai szerver feloldásához az SABC számára.
  5. Próbálja meg streaming videót a választott webhelyen. Azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor a legtöbb problémát kijavíthatja, ha törli a böngésző cookie-jait és a gyorsítótárat, majd újratölti az oldalt..

Felhívjuk figyelmét, hogy Szenegál és Algéria élő közvetítést fog közvetíteni. Ezért fontos, hogy tesztelje VPN-jét, és ellenőrizze, hogy működik-e jóval a kickoff idő előtt. Ezzel biztosítja, hogy ha valami rosszul történik, akkor még van ideje segítségre a VPN ügyfélszolgálatától és esetleg nem kell elmulasztania a mérkőzés elejét..

Hogyan közvetítheti a 2019. évi Afrika Nemzetek Kupáját online külföldről

Ezt a versenyt több mint tucat országban mutatják be, de mindegyiknek megvan a saját hivatalos műsorszolgáltatója. Vessen egy pillantást az alábbiakra, és megtudhatja, hogyan nézheti meg az országában a 2019. évi Afrika Nemzetek Kupáját:

USA

USA zászló

A beIN Sports az AFCON hivatalos műsorszolgáltatója az Egyesült Államokban. A 2019. évi Nemzetek Kupája döntőjét élőben, online és angol nyelven jeleníti meg. Ha a beIN Sports már szerepel a kábeltévé-csomagban, akkor egyszerűen bejelentkezhet, és azonnal megkezdheti a streaming-t hozzáadott költség nélkül.

Szerencsére van mód a nézésre, még akkor is, ha nincs kábel. A beIN Sports lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen a fuboTV vagy a Sling TV fiókjával. Mindkét szolgáltatás egyhetes ingyenes próbaverziót tartalmaz, tehát melyiket választja, az AFCON döntőjét élőben, online közvetítheti.

beIN Sports, fuboTV és Sling TV csak az Egyesült Államokban érhetők el. Mint ilyen, Amerikában kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez, hogy megnézhesse.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A brit futballszurkolók élőben az Eurosport csatornán nézhetik meg a 2019. évi AFCON-bajnokság utolsó játékát. Ha már feliratkozott az Eurosportra, akkor online nélkül nézhet hozzáadott költség nélkül, de ellenkező esetben havonta 6,99 fontot kell fizetnie. Felveheti az Eurosport kiegészítőt az Amazon Prime Video-fiókjába: ez ugyanannyiba kerül, de egy hetes próbaverzióval jár.

A TVPlayer prémium csomagja lehetővé teszi az Eurosport 1 és 2 nézését. Ez havi 6,99 fontba kerül, de az első hónapot ingyen nyújtja. Ez azt jelenti, hogy élőben közvetítheti a Szenegál és Algéria csatornákat, mindaddig, amíg eszébe nem jut, hogy lemondja a tárgyalás vége előtt. Mivel azonban ezek a játékok élőben jelennek meg, TV-engedélyre van szüksége a nézéshez. Sem az Eurosport, sem a TVPlayer valójában nem ellenőrzi, van-e Önnek ilyen, hanem arra támaszkodik, hogy a felhasználók maguk rendőrséggel bíztassanak.

Az Eurosport és a TVPlayer szintén blokkolva vannak. Ennek eredményeként VPN-t kell használnia, hogy elérje őket az Egyesült Királyságon kívülről.

Szaharától délre eső Afrika

Szaharától dél-afrikai Köztársaság

Meg kell jegyezni, hogy néhány Szaharától délre fekvő afrikai országnak saját műsorszolgáltatója van. Például a SABC megmutatja ezt a versenyt Dél-Afrikában. A SuperSport és a TV5Monde Afrique azonban sok szubszaharai afrikai ország egyetlen országában, például Kenyában, Ugandában és Tanzániában..

A TV5Monde teljesen ingyenesen nézhető de csak francia nyelvű lefedettséggel rendelkezik. Ezzel szemben a SuperSport mind angol, mind portugál kommentárt kínál. A probléma az, hogy a SuperSport közvetítéséhez DStv-fiókra van szükség. Sajnos a DStv-hez való regisztráció magában foglalja a szolgáltatások telepítését otthonában, és a vállalat csak Afrika szubszaharai részén működik. Ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi a SuperSport elérését, kivéve, ha általában egy támogatott szubszaharai afrikai országban él.

Mind a TV5Monde Afrique, mind a SuperSport régiókban vannak. Ezeket a platformokat azonban külföldről is elérheti, ha otthoni VPN szerverhez csatlakozik.

Egyéb helyszínek

Ne aggódjon, ha fent nem említette az Ön országát. A 2019. évi AFCON döntőjét az egész világon megmutatják; túlságosan sok ország van ahhoz, hogy külön-külön foglalkozzon. A Wikipedia azonban rendelkezik a nemzetközi AFCON műsorszolgáltatók naprakész listájával, amely megkönnyíti annak kiderítését, hogy mely hálózatok mutatják be az országod versenyét.

Hogyan működik az Afrika Nemzetek Kupája verseny??

A 2019. évi AFCON formátum nagyon egyszerű. Összesen 24 csapat van: a fogadó ország (ebben az évben Egyiptom) és 23 másik csapat, akik az év elején elnyerték a helyüket egy selejtező versenyen. Ezeket a csapatokat hat négy csoportba osztják, és a csoport minden csapata egyszer játszik egymással. Utána a legtöbb pontot tizenhat csapat halad a kiesés szakaszába.

Innentől kezdve egyetlen veszteség jelzi a csapat AFCON útjának végét. Az egyetlen kivétel az elődöntők után, ahol a két selejtezett csapat a harmadik helyért versenyez. Abban az esetben, ha egy játék döntetlennel zárul, pótidő kerül lejátszásra, és végül a győztest büntetőbüntetés útján döntik el..

A Nemzetek Afrika Kupája 2019: teljes ütemterve

Dátummérkőzések
Július 5 Uganda vs Szenegál
Marokkó és Benin
Július 6 Egyiptom vs Dél-Afrika
Nigéria vs Kamerun
Július 7 Madagaszkár vs. Kongói Demokratikus Köztársaság
Algéria vs. Guinea
Július 8 Mali vs Elefántcsontpart
Ghána vs Tunézia
Július 10 Negyeddöntők első napja
Július 11 Negyeddöntők második napja
Július 14 Elődöntők
Július 17 A harmadik helyezett rájátszásban
Július 19 Végső

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 7

Adblock
detector