Hogyan lehet az interneten élő ICC-t a 19 év alatti krikett-világbajnokságon nézni

Hogyan nézhetem élőben az ICC 19 éves kor alatti krikett-világbajnokságot (1)

A Tizenharmadik kiadása A 19 év alatti krikett-világbajnokság január 17-én kezdődik a dél-afrikai házigazdákkal egy afganisztáni oldalról. Ez a második alkalom, hogy Dél-Afrika otthont ad a versenynek, amelyet a krikett világ feltörekvő játékosai számára tartanak színpadnak, hogy megmutassák az érzékenységüket és elősegítsék a helyet a nemzeti csapatban.. 

A verseny február 9-én végződik. Tjó hír az, hogy élőben nézheti meg a mérkőzéseket, anélkül, hogy fizikailag jelen lenne Dél-Afrikában. Megmutatjuk, hogyan lehet erre a célra felhasználni a virtuális magánhálózatot (VPN). 

Előzetesen kijelenthetjük, hogy csak hivatalos, engedéllyel rendelkező forrásokról beszélünk és ajánlunk. Az internet tele van árnyékos, alparkokkal, amelyeket értesítés nélkül le lehet venni. Sőt, általában rossz minőségű videót kínálnak, gyakori megszakításokat hirdetésekben és tompa hangot. Mivel az Nemzetközi Büntetőbíróság számos hivatalos adatfolyammal rendelkezik, nem javasoljuk, hogy vegyen igénybe az illegálisokat. 

Ha csatlakozni szeretne a szokásos otthoni streaming szolgáltatásaihoz külföldi lefedettség megfigyeléséhez, akkor VPN szükséges. Megmutatjuk Önnek, hogy és milyen streaming szolgáltatásokat kell használni.

Hogyan nézhetem élőben a 2020-as 19 év alatti világkupát?

Ne aggódjon, ha új vagy a VPN-ek világában. Gondoskodunk arról, hogyan állítsuk be őket, hogy bármilyen csillogás nélkül élhessék a Cricket 19 év alatti világkupát. Csak kövesse az alább felsorolt ​​lépésről lépésre. 

Így nézheti meg a 2020-as 19 év alatti világkupát élő közvetítésben bárhonnan:

  1. Először vegye fontolóra egy VPN szolgáltatást, amely bizonyítottan elvégzi a munkát. Javaslatunk: ExpressVPN. A CyberGhost és a NordVPN azonban méltó alternatívák, amelyek jó ár-érték arányt kínálnak.
  2. A fizetés hitelesítése után folytassa a megfelelő VPN-alkalmazások letöltésével és telepítésével. Indítsa újra a készüléket.
  3. Az újraindítás után kattintson a VPN-alkalmazásra vagy a böngésző-kiterjesztésre, és csatlakozzon az országának megfelelő kiszolgálóhoz. Például azok számára, akik megpróbálnak hozzáférni egy amerikai adatfolyamhoz, szükségük lesz egy amerikai szerverre, míg az Egyesült Királyságból származó Sky Sports felhasználókra brit szerverre lesz szükségük. 
  4. Jelentkezzen be a választott streaming szolgáltatásba, például a Willow TV-hez. Ha még nem rendelkezik fiókkal, ezt a lépést megelőzően feltétlenül regisztráljon egyet. 
  5. Gratula! Most már képesnek kell lennie az ICC 19 év alatti világkupának közvetítésére. Ha problémák merülnek fel, ürítse ki a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Ez törli a régi helyazonosítókat, és megakadályozza, hogy streaming szolgáltatója kiszámolja a tényleges földrajzi helyét.

A legjobb, ha ezt a folyamatot kipróbáljuk előre így bármilyen váratlan kérdés esetén felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Például, előfordulhat, hogy csatlakoznia kell egy adott szerverhez. Adj magadnak időt az ilyen problémák előrejelzésére, mivel nem akarja elmulasztani az első lépést. 

Hogyan lehet élőben közvetíteni az ICC 2020-as 19 év alatti világkupát az Egyesült Királyság TV-jén

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Azoknak, akik szívesen állnak az Egyesült Királyságban zajló akcióra, meg kell győződniük arról, hogy a Sky Sports élőben közvetíti a teljes bajnokságot. Ha Ön már ügyfél, egyszerűen jelentkezzen be a Sky Go alkalmazásba a mérkőzések közvetítéséhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon. Ha jelenleg az Egyesült Királyságon kívül tartózkodsz,  egyszerűen jelentkezzen be a VPN-be, válassza ki a szervert az Egyesült Királyságban, és jelentkezzen be a Sky Go-ba.

Vásárol egy csomagot a Sky Sports számára? A csak a sportra vonatkozó terv havonta 23 fontba kerül, a rendes Sky TV előfizetés mellett. Alternatív javaslat a Now TV bérlet igénybevétele, amely lehetővé teszi a Sky Sports összes tartalmának hosszú távú megállapodás aláírása nélküli megnézését. A napi átutalások 9,99 £ -tól kezdődnek, míg a havi átutalások visszavonják a visszafizetését 33,99 £. 

Az Egyesült Királyság IP-címe elvégzi a Sky Go vagy a Now TV külföldi közvetítését. Az ExpressVPN jó fogadás, mivel a csomagok tartalmazzák a 30 napos pénzvisszafizetési garancia kockázatmentesen tesztelni. 

Hol máshol élhetek a 19 év alatti világkupán?

Ne aggódj. A Sky Sports nem az egyetlen hely, ahol az összes fellépést közvetítheti. Ebben a szakaszban néhány szolgáltatót mutatunk be a helyi országban:

Dél-Afrika

Dél-afrikai Köztársaság lobogója

Dél-Afrikában a Star Sports adásvételi jogokkal rendelkezik az összes 19 év alatti világkupán. A Star Sports közvetítéséhez azonban először regisztrálnia kell a DSTV-t. Az összes csomag, amely tartalmazza az összes Star Sports csatornát, havonta kezdődik: R809. 

Van egy másik DSTV kompakt csomag, amely csak a Star Sports 8-at tartalmazza. Havonta R519-en kezdődik; bár ez magában foglalja a játékok egy részét, nem valószínű, hogy minden fellépésre kizárólag a Star Sports 8-on kerül sor. 

Az írás idején nincs csak streaming opció vagy havi-havi megállapodás. 

Ha már van előfizetése a Star Sports-ra, majd a VPN szolgáltatótól szerezze be a Dél-afrikai IP-cím ha az országon kívül vagy. Miután a kapcsolat sikeresen létrejött, jelentkezzen be a Star Sports webhelyre, és élvezze a művelet közvetítését. 

Ausztrália

Ausztrália zászló

A sugárzási jogok Ausztráliában a Foxtel-en keresztül származnak. A meglévő előfizetők közvetíthetik az ICC 19 év alatti világkupát a Foxtel Go alkalmazáson keresztül. Jelenleg az Ausztrálián kívüli előfizetők nem regisztrálhatnak új Foxtel-kapcsolatra, mivel a szolgáltatáshoz helyi címre, telefonszámra és hitelkártyára van szükség.. 

Ha azonban ausztrál vagy, akkor létezik egy létező „Sports HD” üzlet, amelynek havi díja mindössze 59 USD. Ez magában foglalja összesen 12 sportcsatorna, valamint a krikett. 

A meglévő Foxtel előfizetőknek, akik külföldre utaznak, egyszerűen csatlakozniuk kell egy ausztráliai VPN szerverhez az összes kívánt krikett átvitele érdekében..

USA

USA zászló

Az Egyesült Államok krikett rajongói megismerik a Willow-ot - egy dedikált krikett-streaming szolgáltatást, amely szintén az ICC hivatalos műsorszolgáltatóinak egyike. Az amerikai emberek örömmel tudják, hogy Willow azt tervezi, hogy az összes játékot élőben mutatja be. A havi előfizetési csomagok 9,99 USD-tól kezdődnek, vagy dönthet úgy, hogy egy éves előfizetésért 45 USD-t fizet.

Ha Willow előfizetéssel rendelkezik, és az országon kívül utazik, csatlakozhat egy amerikai VPN szerverhez, és a szokásos módon használhatja a szolgáltatást.

Kanada

Kanadai zászló

A Willow Kanadában is elérhető. Ha azonban eredetileg az USA-ban regisztrált, akkor csomagja nem lesz elérhető Kanadában (és fordítva). A kanadai csomagok 7,99 CAD-tól kezdődnek, és a meglévő előfizetőknek kanadai IP-címet kell kapniuk a krikett stream folytatásához.

Ki nyeri a Nemzetközi Büntetőbíróságon a 19 év alatti világkupát?

Ezt nehéz megjósolni. Az ICC 19 év alatti világkupája hagyományosan jelezte a jövőbeni eseményeket, a jelenlegi indiai kapitány, Virat Kohli, aki először jelezte a versenyt. Sarfraz Ahmed pakisztáni kapitány szintén a győztes pakisztáni 19 év alatti csapat volt kapitánya. A krikett minősége is csúcsminőségű, mivel a játékosok többet érnek, mint a megfelelő státuszuk.

India az uralkodó bajnok, és a legtöbb bajnokságot nyeri (négy). Ausztrália három győzelemmel követi, Pakisztán pedig kettővel a harmadik helyet. Anglia meglepő módon csak a 19 év alatti bajnokságon nyert egyedülálló győzelmet. Nem hihetetlen azt mondani, hogy a közelgő bajnokságot e négy csapat egyike uralja majd, ám ez továbbra is bárki játékának marad. 

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem elismeri a szerzői jogok megsértését, ideértve az engedély nélküli forrásokból származó video streamingjét is. Bár a VPN-k elfedhetik a felhasználó személyazonosságát és megtéveszthetik tartózkodási helyüket, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket és kockázatokat, mielőtt a szerzői joggal védett anyagokat engedély nélkül továbbítja. Ha további kérdése van, javasoljuk, hogy konzultáljon lakóhelye ügyvédjével. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3

Adblock
detector