Hogyan lehet bárhol bárhol megnézni a 2019. évi PGA-bajnokságot

Hogyan nézheti meg online a PGA bajnokságot bárhonnan

Az idei BMW PGA bajnokság szeptember 19–22-én kerül megrendezésre a Wentworth Club-ban, Surrey-ben, Angliában. A világ legjobb golfozóinak részvételével garantáltan látunk fantasztikus játékot a hétvégén. Nem tudom személyesen eljutni az Egyesült Királyságba? Ne aggódjon: az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet online nézni a PGA bajnokságot bárhonnan, akár külföldön is.

Csak a PGA Championship hivatalos műsorszolgáltatóit ajánljuk. Az engedély nélküli patakok szinte elkerülhetetlenek az ilyen nagy horderejű sporteseményeknél, de erősen javasoljuk, hogy ne használják őket. Általában nem csak lagikus, alacsony felbontású videókat kínálnak, de esélyük van arra is, hogy részben lekerülnek a szerzői jogok megsértése miatt, azaz előfordulhat, hogy nem látják, hogy ki nyeri. Mivel a teljes bajnokságot egyébként ingyen nézheti, valójában nincs előnye a jogosulatlan közvetítések használatának.

Az eseményt bemutató szolgáltatások többsége földrajzilag korlátozott. Mint ilyen, VPN-t kell használnia külföldről történő eléréshez.

A legjobb VPN a PGA-bajnokság nézéséhez: ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Ha biztonságban szeretne maradni a PGA bajnokság streamingjein, vagy fel kell oldani a külföldről érkező streaming platformokat, akkor a legegyszerűbb módszer a VPN használata. Javasoljuk az ExpressVPN alkalmazást: 94 országban található nagysebességű szerverrel, fejlett biztonsági szolgáltatásokkal, valamint olyan szolgáltatások feloldásának lehetőségével, mint a Netflix és a BBC iPlayer, ez ideális választás élő HD videók közvetítéséhez.

Regisztrálhat, és néhány perc múlva elkezdheti az ExpressVPN használatát. Csak válassza ki az előfizetés hosszát (egy, hat vagy tizenkét hónap), és fejezze be a fizetési folyamatot. Ettől kezdve 30 nap áll rendelkezésére a szolgáltatás kipróbálására. Ez azt jelenti, hogy megnézheti a teljes 2019. évi PGA-bajnokságot, és ha úgy dönt, hogy utána nem folytatja az ExpressVPN használatát, akkor törölheti és teljes visszatérítést kaphat.

A LEGFELELŐS VPN: A ExpressVPN nagy sebességet, kiváló biztonsági és adatvédelmi védelmet, valamint több mint 3000 szerver elérését biztosítja világszerte. Ezenkívül bárhonnan feloldhatja azokat a népszerű platformokat, mint a CBS, a Now TV és a Foxtel.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Hogyan nézhetjük meg a 2019. évi PGA-bajnokság külföldön élő VPN-jét

Ön még nem ismeri a VPN-ket, és nem tudja, hogyan kezdje el? A regionális korlátozások megkerüléséhez kövesse az alábbi lépéseket, és bárhonnan élőben nézze meg a PGA bajnokságot.

A PGA-bajnokságot bárhonnan online megtekintheti:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. A fentiekben már említettük az ExpressVPN-t, de ha olcsó alternatívát keres, akkor a NordVPN és a CyberGhost is erős választás.
  2. Töltse le és telepítse a szoftvert. A legtöbb VPN-nek van mobil és asztali platformaihoz való alkalmazás, ezért győződjön meg arról, hogy a megfelelő verziót használja.
  3. Válassza ki, melyik streaming szolgáltatást szeretné használni.
  4. Csatlakozzon a megfelelő ország VPN szerveréhez. Szüksége van egy brit szerverre a Sky Sports feloldásához, vagy egy amerikai szerverre például a CBS külföldön való megfigyeléséhez.
  5. Menj a kiválasztott webhelyre, és játssz egy videót. A legtöbb esetben azonnal elindul. Ha mégsem, akkor a legtöbb problémát kijavíthatja, ha kitisztítja a gyorsítótárat és a sütiket, majd újratölti az oldalt.

Mivel a 2019. évi BMW PGA-bajnokságot élőben közvetítik, javasoljuk, hogy a VPN működjön (a fenti lépésekkel) jóval a kezdete előtt. Ily módon, ha váratlan problémák merülnek fel, akkor sok ideje lesz arra, hogy felvegye a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával.

A PGA Championship Live élő közvetítése az Egyesült Államokban és Kanadában

USA zászló

A 2019-es BMW PGA bajnokság lesz élő közvetítés a The Golf Channel-en. Az első két forduló 18:00 órakor kezdődik, az utolsó kettő pedig 8:00 órakor kezdődik.

Általában a Golf Channel online nézéséhez havonta 9,99 USD (vagy 9,99 USD) fizetni kell az NBC GOLFPASS-jáért. Ez a szolgáltatás azonban hét napos ingyenes próbaverzióval jár. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen feliratkozhat, élőben nézheti meg a PGA bajnokságot, majd a díjfizetés elkerülése érdekében törölheti előfizetését.

A Golf Channel régióhoz kötött, tehát vagy az Egyesült Államokban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez a nézéshez.

Hol máshol nézhetem élőben online a 2019. évi PGA-bajnokságot?

A 2019-es BMW PGA bajnokság online közvetítése valójában nagyon egyszerű. Az alábbiakban értesítjük, mely hálózatok mutatják be ezt a versenyt az Ön országában:

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság
A Sky Sports az Egyesült Királyság exkluzív BMW PGA Championship műsorszolgáltatója. Már megkapja a Sky Sports szolgáltatást a kábel TV-csomagjának részeként? Ha igen, akkor ezt a rendezvényt hozzáadott költség nélkül továbbadhatja a Sky webhelyen vagy a Sky Go alkalmazáson keresztül. A Sky TV vásárlói havonta 18 fontot kaphatnak a sportcsatornákon, de hosszú távú szerződések nélkül, kábel nélkül és valamivel alacsonyabb áron, a legtöbb embernek jobban szolgálná a Now TV Sky Sports pass.

A PGA-bajnokság négy napig tart, így bár napi bérletek állnak rendelkezésre (8,99 font), a legjobb megoldás a 14,99 GBP összegű heti bérlet. A sportbér vásárlásához szintén nincs szüksége Now TV-fiókra, tehát semmilyen további költség nem merül fel.

Mindkét szolgáltatás geo-blokkolva van, és csak az Egyesült Királyságon belül érhető el. A brit golfrajongók továbbra is külföldről nézhetnek úgy, hogy csatlakoznak valamelyik VPN szerverükhöz az Egyesült Királyságban.

Ausztrália

Ausztrália zászló

A Fox Sportsnak kizárólagos joga van a 2019. évi PGA bajnokság bemutatására Ausztráliában. A műsort élőben közvetítik, bár az időeltolódás miatt ez azt jelenti, hogy a lefedettség az első két fordulóban AEST 7–3 óráig tart. Az utolsó két napon az adás várhatóan 19.30-kor kezdődik.

Ha Ön már meglévő Foxtel-ügyfél és rendelkezik a sportcsatorna-csomaggal, akkor csak bejelentkezhet a Foxtel Go-ba, és azonnal megkezdheti a streaming-t. Golf rajongók, akiknek nincsen kábelük vegye igénybe a Foxtel Now tíznapos próbaverzióját helyette; ne felejtse el törölni a bajnokság lejártát, hogy ne kerüljön felszámolásra.

Ezek a szolgáltatások régióhoz kötöttek, vagyis Ausztráliában vagy ausztrál VPN szerverhez kell kapcsolódniuk ahhoz, hogy használni tudják őket.

Nézhetem a PGA bajnokságot egy ingyenes VPN-sel?

Bár egy ingyenes VPN használata egyszerűnek tűnik az online biztonság megőrzésében, erősen javasoljuk, hogy ne használjon egyet. Először is, szervereik általában nem képesek kezelni a felhasználói számot. Ez a dadogó videóhoz vezet, amely örökre betöltődik, szakaszos kapcsolatok, és összességében bosszantó élmény. Néhányan még arra várnak, hogy várjon egy sorban, és bevezesse a havi adatkorlátokat; mivel a HD streaming meglehetősen adatigényes, a ingyenes VPN kevésbé ideális megoldás.

Ez nem csak a személyes adatait veszélyezteti, hanem a rendszer biztonsága is. Vannak több mint 100 ingyenes VPN odakint azt állítják, hogy biztonságban vannak, de amelyek nem titkosítják az adatait, és aktívan próbálnak rosszindulatú programokat telepíteni az eszközére. Sőt, még olyan eseteket is látunk, amikor egy ingyenes VPN lehetővé tette (és kihasználta) ügyfeleinek sávszélességét a botnetben. A VPN-ket úgy fejlesztették ki, hogy növeljék a biztonságot, és ne tegyék lehetővé az olyan veszélyekkel szemben, mint a ransomware, keyloggers és adware.. Saját és rendszerének védelme érdekében egy jó hírű VPN-szolgáltatást ajánlunk, amely a felhasználók adatvédelmét helyezi előtérbe.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 36 =

Adblock
detector