Hogyan lehet bárhol bárhol megnézni a 2019. évi mestert online módon?

Hogyan nézhetjük online a 2019-es Masters-ot

A 2019. évi Masters-verseny négy nap alatt, április 11–14-én zajlik. Mint mindig, ezt az eseményt a rangos Augusta Nemzeti Golfpályán, az USA-ban, Grúziában tartják. Ez a verseny több, mint 40 órás játékot ígér a világ legjobb golfosai közül, és a legtöbb online élő közvetítést kínál. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell követni az összes műveletet, bárhol is van.

Ez a bejegyzés csak a Masters Tournament hivatalos műsorszolgáltatóit ajánlja. Noha gyakran szerepelnek engedély nélküli folyamok magas szintű sporteseményekhez, azt javasoljuk, hogy ne használja őket. A videó kezdetben gyakran lagikus és alacsony felbontású. A jogosulatlan stream-eket gyakran a szerzői jogok tulajdonosa is részben offline módon hajtja végre, tehát nagy esély van arra, hogy nem fogja megtudni, ki nyeri az eseményt. Számos legitim nézési módszerrel valójában nincs ok arra, hogy a Mestert engedély nélküli streaming oldalakon nézzük.

A Masters bajnokság ingyenes online megtekintéséhez VPN-re lesz szükség, hacsak nem az Egyesült Királyságban tartózkodik.

Hogyan lehet a Masters Tournament online módon közvetíteni egy VPN segítségével

A VPN-k eleinte zavarónak tűnhetnek, de valójában meglehetősen egyszerű a földrajzilag korlátozott platformok elérése külföldön. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Először regisztráljon megfelelő VPN-szolgáltatásra. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, de a NordVPN és a CyberGhost két olcsó, kiváló minőségű alternatíva.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Lesz néhány különféle változat, ezért győződjön meg arról, hogy a készülékhez megfelelő-e.
  3. Döntse el, melyik streaming szolgáltatást szeretné használni.
  4. Csatlakozzon a megfelelő hely VPN szerveréhez. Például egy brit szerverre van szüksége a BBC iPlayer külföldi eléréséhez, vagy egy amerikai szerverre a CBS számára.
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott webhelyen. Azonnal be kell töltenie, de ha nem, törölje böngészője gyorsítótárát és sütiket, majd frissítse az oldalt.

Mivel a Masters élőben jelenik meg, fontos a VPN-et jóval a tee-idő előtt kipróbálni. Ez biztosítja, hogy ha bármilyen probléma merülne fel, akkor még van ideje segítségre a VPN ügyfélszolgálatától és nem kell elmulasztania a művelet egyikét sem.

Hogyan nézheti meg ingyenesen a 2019-es Mestereket az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A BBC és a Sky Sports a közelmúltban versenyeztek a Masters műsorszórási jogáért. Bár a végső részleteket még nem tették közzé, a BBC a Masters bajnokság utolsó két napját élőben mutatja be BBC iPlayer az elmúlt években és nincs ok arra, hogy ez idõ alatt bármi mást várjunk el. Sajnos ez azt is jelenti, hogy nem tudjuk, melyik csatornán lesz a BBC közvetítése, vagy mikor kezdődik, de további információval frissítjük ezt a bejegyzést, amint elérhetővé válik..

A BBC közvetítését a TVPlayer.com webhelyen is közvetítheti, ha úgy akarja. Mindkét szolgáltatás ingyenesen használható, de bármit is választ, előbb létre kell hoznia egy fiókot. Ezenkívül ezek a szolgáltatások csak az Egyesült Királyságban érhetők el, tehát ha külföldön tartózkodik, akkor VPN-t kell használnia. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, azaz felhasználhatja azt a 2019-es Masters közvetítésére bárhonnan..

Érdemes megjegyezni, hogy mivel a Masters műsorát élőben közvetítik, az Egyesült Királyság törvényei előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie annak megtekintéséhez. A fenti platformok egyike sem igazolja ezt, és teljes mértékben támaszkodik a becsületrendszerre.

Hol máshol nézhetem online a Masters-t?

A 2019. évi mesterek világszerte öt régióban kerülnek sugárzásra. Az alábbiakban közöljük Önnel, hogy mely szolgáltatások mutatják be az országod versenyét:

UK

A Sky Sports az egyetlen műsorszolgáltató, amely az Egyesült Királyságban a Masters minden nap megjelenik. Ha már van egy kábeltévé-csomag, amely magában foglalja a Sky Sports programot, akkor ezeket a rendezvényeket online nélkül, a Sky Go alkalmazás használatával többletköltség nélkül közvetítheti.

Nincs kábel? Sky Sports bérlet is megvásárolható a Now TV-n. A legolcsóbb módja annak, hogy a teljes rendezvényt heti bérlettel (14,99 £) nézzék, de ha csak az utolsó nap érdekli, akkor napi bérletet 8,99 £ értéken is megszerezhet..

USA

USA zászló

A CBS a 2019-es Masters mind a négy napját az amerikai közönségnek sugározza. Az ESPN az első két nap CBS lefedettségét is megmutatja, de mivel számos over-the-top streaming szolgáltatás lehetővé teszi, hogy élőben nézhesse a CBS-t (és így az egész Masters versenyet), nincs oka az ESPN-en való megjelenésnek..

Ha már van fiókja a fuboTV, a Hulu Live TV, a PlayStation Vue, a DirecTV Now vagy a YouTube TV számára, akkor egyszerűen bejelentkezhet, és azonnal elkezdheti a CBS streamingjét. A CBS azonban a CBS All Access nevű saját szolgáltatását is kínálja, amely sokkal olcsóbb (5,99 USD USD havonta). A legjobb, A CBS All Access egyhetes ingyenes próbaverziót kínál, lehetővé téve, hogy ingyen nézhesse a Mestert.

A fenti szolgáltatások mindegyike földrajzilag blokkolt, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Ez azt jelenti, hogy a VPN egyik amerikai szerverét használnia kell külföldről történő eléréshez.

Kanada

Kanadai zászló

A CTV élőben mutatja be a 2019-es Masters utolsó két fordulóját. A megtekintéshez azonban be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival, és nincs külön előfizetési lehetőség. Szerencsére, két másik műsorszolgáltató sugározza ezt az eseményt: TSN és RDS. Ezeknek a platformoknak hasonló lefedettsége lesz, de a TSN angol nyelven jelenik meg, míg az RDS francia kommentárokkal rendelkezik.

Mindkét szolgáltatás mind a négy napos eseményeket megmutatja. Ezenkívül mindegyik napi és havi átutalásokat kínál, 4,99 USD és 19,99 USD értéken. Noha sem a TSN, sem az RDS nem nyújt ingyenes próbaverziót, addig nem nézhet online, ha a kábelcsomag már tartalmazza a választott szolgáltatást.

A CTV, a TSN és az RDS földrajzilag zárolva vannak, és csak akkor használhatók, ha Kanadában vagy kanadai VPN szervert használva.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az ausztrál golf rajongók a Masters bajnokságot teljes egészében ingyen közvetíthetik a 9Now webhelyen. Előbb létre kell hoznia egy fiókot, de ehhez csak egy ausztrál irányítószám beírása (bármelyik működni fog) és az e-mail cím ellenőrzése. Ez a szolgáltatás csak Ausztráliában érhető el, így VPN-re lesz szüksége ahhoz, hogy külföldről elérje.

Írország

Írország-flag

Az Eir Sport exkluzív műsorszórási jogokkal rendelkezik a Masters Tournament bemutatója Írországban. Ha már van szélessávú vagy telefonos előfizetése az eir-rel, akkor azonnal bejelentkezhet és közvetítheti az eir Sport-t. Nincs elérhető top-the-top lehetőség, ami azt jelenti, hogy ez nem jó lehetőség a Mesterek online nézésére. Ha ideiglenesen Írországban tartózkodik, akkor VPN használatával továbbra is hozzáférhet a saját országának streaming szolgáltatásaihoz.

Miért nem nézhetem online a verseny előtti gyakorlatokat??

Az Augusta Nemzeti Golfpálya nagyon különös tekintettel arra, hogy mit lehet és mit nem lehet sugározni a Masters alatt. Tiltja az összes hálózatot az élő közvetítés közvetítésétől a 11:00 PST-ig (2PM EST / 7PM BST), ami sajnos azt jelenti, hogy egyes eseményeket, például a verseny előtti gyakorlatokat, csak a résztvevők figyelhetnek..

A szabályok mindazonáltal nem ér véget; még vannak olyan szótári irányelvek is, amelyeket minden kommentátornak be kell tartania. Például a rajongókat „mecénásoknak” és soha „tömegnek” kell nevezni. Nem szabad megemlíteni a verseny versenydíját (amely ebben az évben 11 millió dollár), és a bemondók nem engedik megbecsülni a egy putt.

Hogyan működik a Masters bajnokság??

A Masters nagyrészt úgy működik, mint bármelyik másik fő. Négy forduló van, mindegyik 18 lyukból áll. Az első két fordulóban a játékosok három csoportban versengenek. Miután ezek a fordulók befejeződtek, van egy vágás, ahol csak az 50 legnépszerűbb golfozó (a nyakkendőket is tartalmazza), és bárki, aki a vezető 10 lépésén belül van, halad előre. A fennmaradó játékosok ezután részt vesznek még két szokásos körjáték körében.

Van azonban egy különbség a Masters és a többi verseny között. Ha négy forduló után van döntetlen, hirtelen halálhoz vezet. A golfosok ezt követően ismételten játsszák a 18. és a 10. lyukat, amíg nem lesz győztes. Ez nagyon ritka előfordulás, több mint 80 év alatt mindössze 11 eset fordul elő. Ezenkívül ez a formátum mindegyik esetben legfeljebb két lyukban nyert győztest.

Melyik golfozók várhatóan jól teljesítenek?

Csak a világ legjobb golfozói jogosultak a Masters versenyre, így a győztes kiválasztása soha nem lesz könnyű. Míg Patrick Reed volt a tavalyi bajnok, valószínűtlen, hogy ezúttal megnyeri ezt azért, mert csak három játékos volt, akik valaha is nyerték a Masters-ot.

Rory McIlroy a hatodik helyen van a világon, és általában jó választásnak tekintik. Néhány éve nehéz volt, de a Players Championship bajnoksága jelezheti, hogy szerencséje megváltozik. Természetesen le kell győznie Dustin Johnsont, a világ legmagasabb rangú játékosát, aki a közelmúltban a világ világbajnokságán állt szemben..

A gépi tanulás szintén adhat nekünk utalást a győztesre vonatkozóan. A SportsLine algoritmusa helyesen megjósolta az utóbbi nyolc nagyvállalat közül négy győztesét, és ezúttal a Tiger Woods a legfontosabb hely. Ez különösen meglepő, tekintettel a legújabb formájára: 2018-ban ötéves veszteséges sorozatot zárt le, ám azóta egyetlen PGA Tour eseményen sem került be az első tízbe..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 5

Adblock
detector