Hogyan lehet bárhol bárhol megnézni a French Open-ot élőben?

Hogyan nézheted online a 2023-es francia nyitót

A 2023. évi French Open (amelyet néha Roland-Garros bajnokságnak neveznek, mivel a Párizsban a Stade Roland Garros versenyén zajlik) május 20-án kezdődik és június 9-én ér véget. A világ legjobb teniszezői fej-fejbe kerülnek három hét alatt egyedülálló, páros és vegyes páros játék, nagyon izgalmas lehet. De nem kell személyesen ott lennie; Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet a teljes francia nyitott oldalt közvetíteni a saját otthonának kényelme alapján.

Fontos megjegyezni, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. A nagyobb sportesemények, mint például a French Open gyakran elérhető árnyékos streaming oldalakon, ám erősen javasoljuk, hogy ne használják ezeket. Először is, a videó gyakran lagikus és pixelezett. Mindig van esély arra, hogy a patak hirtelen offline állapotba kerül a szerzői jogok megsértése miatt, ezért előfordulhat, hogy nem is látja, ki nyer egy adott mérkőzést. Olyan sok legitim, ingyenes módon nézheti meg, hogy jogosulatlan, megbízhatatlan adatfolyamok felhasználásával semmi sem nyerhet.

Az alábbi szolgáltatások többsége földrajzilag korlátozott, ami azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége ahhoz, hogy külföldön hozzájusson hozzájuk.

Hogyan nézhetjük meg a 2023. évi franciaországi nyitót a VPN segítségével

A VPN-k először zavaróak lehetnek, de valójában nagyon egyszerűvé teszik a régióhoz kapcsolódó szolgáltatások külföldről történő feloldását. Csak kövesse az alábbi lépéseket, hogy bárhová közvetítse a French Open-ot:

Először válassza ki a megfelelő VPN-t. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, bár a NordVPN és a CyberGhost két olcsó alternatíva, amelyek megéri az idejét..

  1. Ezután telepítse a VPN szoftvert. Számos különféle verzió lesz, ezért győződjön meg arról, hogy a készülékhez megfelelőt-e.
  2. Döntse el, hogy melyik platformot szeretné használni.
  3. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez az adott országban. Például egy brit szerverre van szüksége az ITV külföldön történő megfigyeléséhez, vagy egy amerikai szerverre az NBC feloldásához.
  4. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott szolgáltatással. Szinte azonnal el kell indulnia, de ha nem, törölje böngészője cookie-jait és gyorsítótárát, majd töltse be újra az oldalt.

A 2023. évi French Open élőben jelenik meg, ezért fontos, hogy ellenőrizze, hogy a VPN jó időben működik-e. Ez a megközelítés biztosítja, hogy ha nehézségekbe ütközne, akkor továbbra is van ideje segítségre a VPN ügyfélszolgálatától, anélkül, hogy elveszítené a meccs elejét..

A 2023-es Roland-Garros ingyenes közvetítése az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Ezt a teljes versenyt élőben közvetítik az ITV4, azaz azt jelenti, hogy megteheted az összes műveletet online közvetítheti a ITV Hub. Az első nap lefedettsége 10:00 órakor kezdődik (2:00 PST / 5:00 EST), és röviddel azután, hogy befejezi a sugárzást, hozzáadódik az ITV igény szerinti könyvtárához..

Ez a szolgáltatás teljesen ingyenesen használható, azonban mielőtt bármit megnézhet, létre kell hoznia egy fiókot. A regisztráció nagyon egyszerű, bár brit irányítószámot kérnek tőled. Ne pánikoljon: ezt nem használják a tartózkodási hely meghatározására, és minden angol irányítószám működni fog. Vegye figyelembe, hogy ha Skóciában tartózkodik, vagy skót VPN-kiszolgálót használ, felkérést kap arra, hogy használja az STV lejátszót; ez a platform funkcionálisan megegyezik az ITV Hub-nal, de külön fiókot kell létrehoznia.

  Hogyan nézheted meg Szerbia és Brazília online oldalakat bárhonnan

A brit törvények értelmében online élő közvetítések megtekintéséhez TV-engedélyre van szükség, ha egyszerre jelennek meg a TV-ben. Noha az ITV Hub alkalmanként felugró figyelmeztetést küld, figyelmeztetve a felhasználókat erre a tényre, valójában nem ellenőrzi, hogy van-e ilyen, és ténylegesen egy becsületrendszert használ.

Az ITV Hub csak az Egyesült Királyságban érhető el, így VPN-re lesz szüksége ahhoz, hogy külföldön elérje. Még mindig keres VPN-t? Miért nem használja ki az ExpressVPN előnyeit? 30 napos pénzvisszafizetési garancia? Ha elégedetlen vagy csak egy rövid ideig van szüksége VPN-re, akkor egyszerűen törölheti a teljes visszatérítés igénylését.

Hol máshol élhetek online közvetítést a French Open-en?

A 2023. évi French Open világszerte több mint tucat országban jelenik meg, tehát meglehetősen egyszerűen nézhető, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Az alábbiakban közöljük, hogy mely hálózatok mutatják be a környéken a Roland-Garros bajnokságot.

MINKET

USA zászló

Az amerikai rajongók megtehetik nézd meg ezt az eseményt élőben NBC Sports és a Teniszcsatorna. A közvetlenül az NBC Sports csatornán való megtekintéshez szükség van egy NBC Sports Gold számlára. Ha csak a French Open nézése érdekli, ez a szolgáltatás rossz választás, mivel a tervei meglehetősen drágák, és egyetlen sportág közvetítésére korlátozódnak. Számos internetes TV-szolgáltatás, köztük a fuboTV, a Hulu Live TV-vel, a Sling TV, a DirecTV Now, a YouTube TV és a PlayStation Vue mind tartalmazza az NBC Sports szolgáltatást. Mindegyik ingyenes próbaverziót kínál, tehát műszakilag ingyenesen meg lehet nézni a French Open-t az Egyesült Államokban.

Ha kábeltévé-csomagja tartalmazza a teniszcsatornát, akkor bejelentkezés nélkül jelentkezhet be, és streaming-t indíthat. Nincs kábel? Regisztrálhat a Tennis Channel Plus-ra, de ez 99,99 USD dollárba kerül évente, és nincs havi előfizetési lehetőség.

Ehelyett a nézés legegyszerűbb módja a Sling TV Kék terve. Ez havonta 20 dollárba kerül (15 dollár az alapfizetésért, plusz 5 dollár a sportcsomagért), de hozzáférést biztosít mind a Teniszcsatornához, mind az NBC Sports-hoz..

Az összes fenti streaming platform geo-blokkolva van, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Mint ilyen, csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez, hogy külföldön használhassa őket.

Kanada

Kanadai zászló

Kanadának két francia nyílt műsorszolgáltatója van: az RDS a francia nyelvű lefedettség és a TSN az angol. Mindkét szolgáltatás lehetővé teszi nézzen online ingyenesen, bejelentkezve a kábelszolgáltató adataival (ha feltételezzük, hogy a csomag tartalmazza a szükséges csatornát).

Regisztrálhat az RDS Direct vagy a TSN Direct szolgáltatásba is, ha nincs kábel. Bármelyik szolgáltatást választja, akkor számíthat arra, hogy 4,99 USD CAD-t fizet egy napi bérletért, vagy 19,99 USD-t egy havi előfizetésért. Sajnos sem az RDS, sem a TSN nem kínál ingyenes próbaverziót.

  Az NFL Pro Bowl online élő online nézése

Mivel a TSN és az RDS régiókhoz kötött, Kanadában kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy kanadai VPN szerverhez, hogy online megnézhesse őket..

Franciaország

Flag_of_France-e1527750876576

A France.TV a France Open minden mérkőzését élőben, ingyen mutatja be, a 11:00 CEST órától. Ehhez a platformhoz még csak nem szükséges fiók létrehozása, ezért ideális azok számára, akik a 2023-es Roland-Garros-t a lehető legkönnyebben közvetítik. Alapértelmezés szerint a legtöbb programozás kommentárja francia, de ezt angolra válthatja, ha szeretné.

Ez a streaming szolgáltatás csak Franciaországban érhető el. A jelenleg külföldön tartózkodó francia felhasználók továbbra is hozzáférhetnek ehhez egy francia VPN-kiszolgálóhoz való kapcsolódással.

Ausztrália

Ausztrália zászló

A Fox Sports Ausztrália hivatalos franciaországi műsorszolgáltatója, de az is lehetővé téve az SBS számára, hogy ezeket a játékokat ingyen mutassa. Az SBS webhelye valójában nem kínál élő streaming tartalmat, de az SBS-t a Freeview-n nézheti meg. Nincs szükség regisztrálásra és fizetésre sem, tehát a legtöbb ember számára ez messze a legegyszerűbb módszer a 2023-es Roland-Garros közvetítéséhez..

Ha inkább a Fox Sports-on szeretne nézni, akkor ezt megteheti. A meglévő Foxtel és Optus ügyfelek bejelentkezhetnek a Foxtel Go vagy Fetch TV alkalmazásokba, és azonnal megkezdhetik a streaming-t. Havonta 40 AU dollárt is fizethet a Foxtel Now sportcsatorna-csomagért, de erre nincs szükség, mivel a French Open máshol ingyenesen kerül közvetítésre..

A Freeview, a Foxtel Go és a Fetch TV csak Ausztrálián belül tekinthető meg. Más országokból történő felhasználáshoz VPN szükséges.

Közel-Kelet & Észak-Afrika

Algéria zászló

A BeIN Sports kizárólagos joggal rendelkezik a French Open közvetítésére a Közel-Keleten és Észak-Afrikában. Ez a szolgáltatás havonta 10 USD dollárba kerül, és egy hetes ingyenes próbaverziót tartalmaz. A beiN Sportsról ismert, hogy több nyelven kommentárokat nyújt, és bár ezt még nem erősítették meg a French Open alkalmával, nincs oka feltételezni másként.

Ez a szolgáltatás több országban elérhető, de a Roland-Garros csak a MENA-országokban jelenik meg. Ha ezen a térségen kívül tartózkodsz, VPN-hez kell nézni.

Egyéb helyszínek

Ne aggódjon, ha fent nem említette az Ön országát; a French Open tenisz bajnokságot túl sok régióban mutatják be, hogy egyéni módon foglalkozzanak. A Roland-Garros hivatalos weboldala kimerítő listát tartalmaz a nemzetközi műsorszolgáltatókról, tehát Önnek képesnek kell lennie arra, hogy megtalálja a módját arra, hogy nézze, bárhol is van a világon..

Hogyan működik a French Open??

A French Open formátum megegyezik a többi Grand Slam versenyen. Az egyetlen valódi különbség az, hogy a játékgépek továbbra is használatban vannak, és hogy a játékosok kizárólag agyagpályákon versenyeznek, ami azt jelenti, hogy a labda magasabbra ugrál, és korlátozza az erőkiszolgálók hatékonyságát. Ugyancsak létezik egy új szabály, amely mindössze 25 másodpercet biztosít a játékosoknak a kiszolgálás előtt. A French Open az egyetlen Grand Slam verseny, amely nem használja a Hawk-Eye vagy a Shot Spot áttekintési technológiát azoknak a játékosoknak, akik vonalhívásokat akarnak vitatni..

A verseny a kvalifikációs szakaszokkal kezdődik. Ebben az évben 104 férfi és 108 nő jogosult támogatásra, és egy sorozatot fog játszani, amíg mindössze 16 marad az egyes csoportokban. Természetesen néhány legmagasabb rangú játékos (például Rafael Nadal) automatikusan elfogadásra kerül, kvalifikáció nélkül. Innentől kezdve sokkal egyszerűbbé válik: azok a játékosok, akik minden forduló után a legtöbb ponttal rendelkeznek, a többieket pedig kizárják a versenyből. Ez addig folytatódik, amíg csak egy marad meg. Ezt a játékost ezután a francia nyílt bajnoknak nevezték el, és 2 300 000 eurót (durván 2 580 000 dollárt) nyert haza.

  Kalóz NBA közvetítés

French Open 2023: teljes menetrend

DateEventTime
Május 20 Minősítés - Uraim Singles 4:00 EST / 9:00 GMT + 1
Május 21 Minősítés - Női és uraim egyedülállók 4:00 EST / 9:00 GMT + 1
Május 22 Minősítés - Női és uraim egyedülállók 4:00 EST / 9:00 GMT + 1
Május 23 Minősítés - Női és uraim egyedülállók 4:00 EST / 9:00 GMT + 1
Május 24 Minősítés - Női és uraim egyedülállók 4:00 EST / 9:00 GMT + 1
Május 25 RG gyereknap - jótékonysági nap, kiállítási mérkőzések 6:00 EST / 11:00 GMT + 1
Május 26 1. forduló - női & Uraim Singles 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Május 27 1. forduló - női & Uraim Singles 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Május 28 1. forduló - női & Uraim Singles 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Május 29 2. forduló - Női & Uraim Singles, Uraim & Vegyes páros 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Május 30 2. forduló - Női & Uraim Egyedülállók, Uraim, Landiesok & Vegyes páros 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Május 31 3. forduló - Női & Uraim Singles, Uraim & Női páros 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Június 1 3. forduló - Női & Uraim Singles, Uraim, Női & Vegyes páros 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Június 2 4. forduló - Női & Uraim Singles, Uraim & Női páros 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Június 3 4. forduló - Női & Uraim Singles, Uraim, Női & Vegyes páros 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Június 4 1/4 döntő - Női & Uraim egyedülállók, fiatalok, & Legendák trófeája 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Június 5 1/4 döntő - Női & Uraim egyedülállók, vegyes párosok, juniorok, & Legendák trófeája 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Június 6 1/2 döntő - Vegyes páros döntő, Gentlemen páros, Legends 'Trophy, Juniors, & Kerekesszék bajnokság 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Június 7 1/2 döntő - Uraim egyedülállók, női páros, juniors, Legends 'Trophy, & Kerekesszék bajnokság 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Június 8 Női döntő - Uraim párosának döntője, Ladies 'Legends' trófea, egyedülálló & Dupla Juniors döntő, Kerekesszék-bajnokság döntője 5:00 EST / 10:00 GMT + 1
Június 9 Uraim döntő - Női páros, Uraim döntő, Uraim legendáinak trófeája, 5:00 EST / 10:00 GMT + 1

Melyik játékosokra kell figyelnem?

Rafael Nadalot ok nélkül nem nevezik „Agyag Királyának”. Korábban 11 alkalommal nyert a French Open-en, és a jelenlegi kedvenc az idei bajnokságon. Azonban a januári Australian Open-en mutatott gyenge show-t, így olyan játékosok, mint Thiem és Djokovic, megpróbálják majd tőkét szerezni. Federer is valódi fenyegetést jelenthet: térdproblémáit követően visszatér az agyagba, arra kényszerítette, hogy hároméves szünetet tartson a kemény felületektől..

Simona Halep az elmúlt években következetesen bekerült az első három közé, annak ellenére, hogy a világ első számú, Oszaka Naomi gyakran veszített el. Oszaka történelmileg küzdött az agyag ellen, így Halepnek esélyed lehet ezúttal. Aztán ott van Serena Williams: a verseny új öltözködési kódja nem veszi észre, hogy 2015 óta számít az első francia nyílt győzelmére. Egy dolog biztos: mindenki biztos: aki nyeri, ez kemény harcú versenynek ígérkezik, amelyet hamarosan elfelejtnek.

About the author

Comments

  1. z nem az ITV Hub-on keresztül történik. Azonban az ITV Hub használatával bárki élőben nézheti a French Open-t az Egyesült Királyságban, és a VPN használatával bárhol a világon. Fontos azonban megjegyezni, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk, és kerülni kell az illegális streaming oldalakat. A French Open egy nagyszerű sportesemény, amelyet érdemes élőben vagy online közvetíteni, és a VPN használata lehetővé teszi, hogy bárhol a világon élvezhesse a tenisz legjobbjainak küzdelmét.

Comments are closed.