Hogyan lehet bárhol megnézni a 2019-es Stanley Cup döntőt

Hogyan nézhetem élőben a Stanley Cup 2019 döntőjét

A 2019-es Stanley-kupa döntőjét május 27-től június 3-ig közvetítik, szükség esetén további játékokkal június 6-án, 9-én és 12-én. Csak egy teljesen ingyenes lehetőség érhető el (Kanada), ami azt jelenti, hogy bárki, aki bárhol másutt szeretné online megnézni a 2019-es Stanley Cup döntőt, VPN-re vagy alternatív lehetőségeket keres saját országaban (rendelkezésre áll néhány ingyenes próbaverzió).

Fontos megjegyzés: Ez az útmutató csak a Stanley Cup döntőjének hivatalos forrásait javasolja. Az NHL népszerű az Egyesült Államokban, Kanadában és másutt, de az eseményt elsősorban fizetős TV-szolgáltatásokon és hálózatokon keresztül kínálják. Ennek eredményeként sok jégkorong-rajongó megpróbálhatja streamálni engedély nélküli forrásokon keresztül. Számos legitim szolgáltatás létezik, amelyek lehetővé teszik az ingyenes streaming-t és HD formátumban. A nem hivatalos források veszélyeztethetik adatvédelmét és biztonságát. Mint ilyen, azt javasoljuk, hogy használjon VPN-t személyazonosságának és biztonságának védelme érdekében, és kizárólag a Stanley Cup döntőjének hivatalos streaming webhelyeit használja..

Az alábbiakban felsorolt ​​összes szolgáltatás régiófüggő. Szüksége lesz VPN-re a Stanley Cup döntőjének közvetítéséhez külföldön.

Hogyan nézhetem meg a Stanley Cup döntőjét VPN segítségével

A 2019. évi NHL-döntőre több országból és televíziós hálózatról lesz adatfolyam. Ahhoz, hogy korlátlanul hozzáférhessen ezekhez a patakokhoz, tegye a következőket:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatóra. Előnyben részesítettünk az ExpressVPN, de néhány további szolgáltatásunkban is bízunk: NordVPN és CyberGhost.
  2. Ezután töltse le a VPN alkalmazást a kívánt streaming eszközökre. Győződjön meg arról, hogy elérhető-e alkalmazás ezen eszközök számára. Az ExpressVPN alkalmazásokat tartalmaz a legtöbb rendszerhez, beleértve az Amazon Fire TV-t. A Roku számára azonban nem talál VPN-alkalmazásokat egyetlen VPN-szolgáltatótól sem.
  3. Csatlakozzon egy kiszolgálóhoz, ahol a patakok elérhetők. Például, ha az ingyenes streaming opciót kívánja, akkor csatlakoznia kell egy kanadai VPN szerverhez.
  4. Végül nyissa meg a streaming opciót, és élőben nézze meg a Stanley Cup döntőt!

Javasoljuk, hogy az esemény előtt teszteljen egy adatfolyamot a VPN-sel. Ez időt ad a különböző VPN-ek és VPN-kiszolgálók tesztelésére, és szükség esetén váltásra egy másik streaming szolgáltatásra.

Hogyan nézheted ingyen a 2019-es Stanley Cup döntőt

Kanadában tartózkodva ingyenesen nézheti meg a Stanley Cup-ot a CBC webhelyén vagy alkalmazásán keresztül.

Ha Kanadán kívül tartózkodik, VPN használatával továbbra is hozzáférhet az NHL döntőjének ingyenes CBC-patakjaihoz..

Csatlakoznia kell egy kanadai VPN szerverhez a CBC eléréséhez, ha Kanadán kívül tartózkodsz. Kipróbáltuk ezt a módszert, és megbizonyosodtunk arról, hogy ez jól működik, így ez a legjobb lehetőség a Stanley Cup döntőjének élőben történő online közvetítéséhez..

Ha még mindig a kerítésen áll, mely VPN-t válassza, akkor az ExpressVPN-t ajánljuk. A szolgáltatás négy szerverhelyet kínál Kanadában és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ha Ön nem a szolgáltatás rajongója, vagy csak a Stanley Cup-ra van szüksége, akkor visszavonhatja az esemény lezárultát a teljes visszatérítésért..

Hol máshol közvetíthetem online a Stanley Cup döntőt?

A 2019-es Stanley Cup döntőt világszerte több helyszínen közvetítik. A legtöbb lehetőség fizetős TV-csatornákat és szolgáltatásokat foglal magában, tehát a költségek csökkentése érdekében a legjobb megoldás az, ha a CBC-t VPN-sel használják. Van azonban más, potenciálisan olcsó lehetőség a jégkorong-rajongók számára.

Az NHL Stanley Cup döntő ütemezése a következő:

DateGame / LocationTime (EST) Idő (Egyesült Királyság) az amerikai csatorna
Május 27 1. játék @ Boston 20:00 1:00 NBC
Május 29 2. játék @ Boston 20:00 1:00 NBCSN
Június 1 3. játék @ St. Louis 20:00 1:00 NBCSN
Június 3 4. játék @ St. Louis 20:00 1:00 NBC
Június 6 * 5. játék, Boston 20:00 1:00 NBC
Június 9 * 6. játék @ St. Louis 20:00 1:00 NBC
Június 12 * 7. játék, Boston 20:00 1:00 NBC

* A 7. legjobb játék. Csak akkor, ha szükséges.

MINKET

A 2019-es stanley-kupa online elérhető bárhol az Egyesült Államokban

Mivel az NHL egy amerikai székhelyű bajnokság, nem meglepő, hogy az Egyesült Államok sportszurkolóinak több lehetősége lesz a Stanley Kupa döntőjének megtekintésére..

A kezdők számára az NBC birtokolja a sorozat sugárzásának jogát. Hozzá kell férnie az NBC-hez és az NBC Sports Network-hez.

Az NBC műsorát sugárzhatja, ha van OTA antenna, vagy ha a fél tucat város egyikében él ahol a Locast elérhető.

A legjobb választás az lehet, ha ingyenes kipróbálással regisztrálsz egy kábelvágó televíziós streaming szolgáltatásra, majd az NHL döntő vége után felmondod az előfizetést. Itt vannak a lehetőségek:

  • Sling TV (kék csomag): 7 napos ingyenes próbaverzió, havonta 25 dollár
  • YouTube TV: 7 napos ingyenes próbaverzió, 49,99 USD / hónap után
  • Hulu élő TV-vel: 7 napos ingyenes próbaverzió, 44,99 USD / hónap után
  • PlayStation Vue (Hozzáférési csomag): 5 napos ingyenes próbaverzió, 44,99 USD / hónap után
  • DirecTV Now (PLUS csomag): 7 napos ingyenes próbaverzió, 50 USD / hónap után

Az 1. és a 4. játék az NBC-n lesz. A 2. és a 3. játék az NBC Sports Network oldalán lesz. Ha az 5., 6. és 7. játékra van szükség, akkor az NBC-n is lesznek.

Ha már feliratkozott a fenti szolgáltatások egyikére, de az Egyesült Államokon kívül utazik, akkor csatlakozhat egy amerikai VPN szerverhez, és a normál módon bejelentkezhet.

Kanada

Kanada 2019 stanley kupa döntője élőben bárhol, kb

A kanadai sport rajongók megtalálják CBC a legegyszerűbb lehetőség a Stanley Cup döntőjének megtekintésére. Javasoljuk a CBC-t, mivel ingyenes lesz, és a CBC Sports alkalmazáson keresztül és az interneten kiváló minőségben közvetíti az eseményt.

Használhatja azonban a SportsNet Now programot (9,99 dollár / hónap CAD egy 7 napos átutaláshoz), vagy a TVA Direct (19,99 USD / hónap CAD) francia nyelvű lefedettséghez is..

UK

uk egyesült királyság 2019 stanley kupa döntő nélkül kábel premier sport

Be kell jelentkeznie Premier Sports ha meg szeretné nézni a 2019-es Stanley Cup döntőt az Egyesült Királyságban. Töltse le az első hónapot, amikor te iratkozzon fel a „FIRSTMONTHFREE” promóciós kóddal a pénztárnál. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen megnézheti a teljes rendezvényt, mindaddig, amíg visszavonja a Premier Sports előfizetését a döntő vége után.

A Premier Sports általában 9,99 font havonta. Ha van előfizetése, de az Egyesült Királyságon kívül utazik a Stanley Cup döntő alatt, a VPN segítségével normál módon nézheti meg.

Milyen csapatok vannak a 2019-es Stanley Cup döntőben?

Ebben az évben a Stanley-kupa döntője a Boston Bruins és a St. Louis Blues közötti 4–7 mérkőzés lesz..

A Boston Bruinsnek hat Stanley-kupa győztese van az öv alatt, utóbbi sikeresen 2011-ben mutatták be. Eközben a St. Louis Blues soha nem tartotta a kupát kezükben az 50 éves vagy annál idősebb történelem során, mint csapat. Az előrejelzések jelenleg egy Bruins-győzelem mellett állnak, de a rájátszás meglepő eredményei visszatérhetnek a 2019. évi Stanley-kupa döntőjének izgalmas befejezéséhez..

Lásd még: Hogyan szerezzünk egy kanadai IP-címet

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 34

Adblock
detector