Hogyan lehet bárhol megnézni az US Open Tennis 2019 online formátumát

Hogyan nézhetjük meg a US Open online közvetítését

A 139. US Open selejtező augusztus 19-én kezdődik a USTA Billie Jean King Nemzeti Teniszközpontban, New York City-ben, de a verseny valóban augusztus 26-ig kezdődik. Szeptember 8-ig tart, napi két üléssel 11:00 és 7:00 EST (legalább a későbbi fordulókig, amikor az idő 12 és 4 óra között változik). Az alábbiakban közöljük, hogyan kell online módon bárhol megtekinteni a US Open teniszt, még akkor is, ha külföldön tartózkodsz.

Ez a cikk csak hivatalos forrásokat javasol. Míg a magas színvonalú sporteseményeket szinte mindig engedély nélkül közvetítik, fontos tudni, hogy ezek általában késleltetett, alacsony felbontású videókat kínálnak, és hajlamosak a mérkőzés közepére kerülni. A hivatalos műsorszolgáltatókkal a világ minden tájáról, amelyek közül sok ingyenes próbaidőszakot kínál, nincs ok arra, hogy nem szponzorált, megbízhatatlan streameket használjunk..

Hogyan nézhetem meg az US Open-t egy VPN-sel

Még akkor is, ha soha nem használott VPN-t, a platform földrajzi korlátozásának megkerülése nagyon egyszerű.

A következő módon nézheti élőben online az US Open teniszt:

  1. Először válassza ki a megfelelő VPN-t. Az ExpressVPN-t már említettük, de érdemes lehet fontolóra venni a NordVPN-t és a CyberGhost-t is, két olcsó alternatívát..
  2. Töltse le a VPN kliens szoftvert. Lesz néhány különféle változat, ezért győződjön meg arról, hogy a megfelelőt kapja-e az operációs rendszeréhez.
  3. Válasszon egyet az US Open hivatalos műsorszolgáltatói közül az alábbi listából.
  4. Csatlakozzon a megfelelő ország szerveréhez. Például egy amerikai szervert használsz az ESPN feloldásához, vagy egy brit szervert az Amazon Prime Video szolgáltatáshoz.
  5. Próbáljon betölteni tartalmat a választott platformon. Szinte azonnal játszani kell. Megjegyzés: előfordulhat, hogy először frissítenie kell az oldalt.

Ne felejtsen el futtatni a fenti lépéseket, mielőtt az US Open ténylegesen meg nem kezdődik. Ilyen módon, ha bármilyen probléma merül fel, sok idő áll rendelkezésre a VPN ügyfélszolgálatának segítségért..

Hol nézheted meg az US Open online oldalt

A 2019-es US Open tenisz bajnokságot több mint 200 országban mutatják be, tehát rendkívül valószínű, hogy anyanyelvén nézheted. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet az esemény minden másodpercét élőben elkapni, bárhol is legyen.

USA, Mexikó, Dél- és Közép-Amerika

USA zászló

A teljes 2019. évi US Open-t megnézheti az ESPN Player-en (vagy az ESPN International-en, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz). Az élő stream eléréséhez be kell jelentkeznie kábelszolgáltató hitelesítő adataival. Ha kívül tartózkodik a fenti országokon, akkor hibaüzenetet kap: „Sajnálom. Az ESPN Player jelenleg nem érhető el az Ön régiójában. ”

Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, és nincs kábel, ne aggódjon - megnézheti a Sling TV-n, a YouTube TV-n vagy az ESPN-en is+. Az ESPN + egy legnépszerűbb szolgáltatás, amelynek havi 4,99 USD vagy évi 49,99 USD költsége van. Telepíthető iOS, Android, ChromeCast és Apple TV eszközökre. A legjobb, hogy egy hetes próbaverzióval jár. Bár ez nem elég hosszú ahhoz, hogy minden mérkőzést megnézhessen, ez lehetővé teszi, hogy ingyenesen közvetítsd az US Open tenisz játékának csaknem felét..

A teniszcsatornán ingyenesen megtekinthető előnézetek és kiemelt események találhatók, bár a mérkőzéseket élőben nem tudja megtekinteni.

A fenti szolgáltatások mindegyike régióra vonatkozik. Ha jelenleg külföldön tartózkodik, elronthatja a tartózkodási helyét, ha csatlakozik egy amerikai (vagy egy másik támogatott ország) VPN-kiszolgálóhoz, majd a normál módon bejelentkezhet a kábel-hitelesítő adatokkal.

UK

Brit zászló - union jack

Az Egyesült Királyságban csak egy US Open műsorszolgáltató található: az Amazon. Az Amazon Prime előfizetői minden mérkőzést élőben nézhetik meg az Amazon Prime Video oldalon. Ez havi 7,99 fontba kerül, de magában foglalja a 30 napos ingyenes próbaverziót. Ha feliratkozik és lemondja az esemény befejezését, ingyenesen közvetítheti az US Open szolgáltatást.

Kanada

kanadai zászló

A kanadai nézők online közvetíthetik a 2019. évi Tennis Open-ot a TSN-en vagy az RDS-en. Mindkét szolgáltatás élőben mutatja be az összes eseményt, de csak akkor nézheti meg ingyen, ha a kábelcsomagja TSN-t vagy RDS-t tartalmaz. Ha nem, vagy ha nincs kábel, akkor előfizethet közvetlenül havi 24,99 USD értékű előfizetésre. Nincs ingyenes próbaverzió, ezért feltétlenül regisztráljon a lehető legközelebb az eseményhez. Ez biztosítja, hogy egy hónapos előfizetése a teljes US Open-re kiterjed.

A TSN angol nyelvű lefedettséggel rendelkezik, míg az RDS francia kommentárokkal. Ha Kanadán kívül tartózkodsz, akkor nézéséhez VPN-re lesz szükséged.

Szaharától délre eső Afrika

Congo_DR_Flag 2

A SuperSport az eseményeket élőben mutatja be az összes szubszaharai afrikai országban. Noha a kiválasztott tartalom ingyenesen megtekinthető, a többség csak a DStv előfizetők számára érhető el. Noha ezt nem erősítették meg, nagyon valószínű, hogy a US Open csak előfizetők számára is fog működni.

Nem lehet online regisztrálni a DStv-re, mivel azonosítószámot vagy helyi telefonszámot kér. Ha azonban DStv előfizető vagy és jelenleg egy másik országban van, akkor továbbra is online nézheti a SuperSport szolgáltatást a VPN egyik dél-afrikai szerverének használatával.

Noha a SuperSport néha afrikaan adást ad, az US Open csak angol nyelven jelenik meg.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Ausztráliában az USP minden pillanatát élőben megnézheti az ESPN-en. Sajnos az ausztrál nézők nem tudnak regisztrálni az ESPN + programra, tehát előbb Fetch vagy Foxtel előfizetésre van szüksége. A regisztrációt követően online lehet nézni a Fetch vagy a Foxtel Go alkalmazáson keresztül.

Ha nem rendelkezik ezekkel a szolgáltatásokkal, akkor feliratkozhat a Foxtel Now szolgáltatásra. A szükséges csatornacsomagok 40 AUD AUD havonta, de van egy tíznapos próbaverzió, amely lehetővé teszi, hogy a 2019-es US Open több mint felét ingyenesen nézhesse meg..

Nézze meg az összes mérkőzést a negyeddöntőtől kezdve ingyen az SBS-en. Felhívjuk figyelmét, hogy ezek csak a TV-ben lesznek elérhetők, nem pedig online közvetítés. Lehetséges azonban, hogy a következő napon felzárkóztathatja az eseményeket.

Lásd még: A legjobb VPN-ek Ausztráliában

Az 2019. évi amerikai tenisz ütemezése

Minősítési szakasz Augusztus 19–23
Első kör Augusztus 26–27
Második kör Augusztus 28 - 29
Harmadik forduló Augusztus 30-31
16. forduló Szeptember 1 - 2
Negyeddöntők Szeptember 3 - 4
Elődöntők Szeptember 5-6
Döntő Szeptember 7 - 8

Átadhatom-e a US Open-t egy ingyenes VPN-sel?

Az ingyenes VPN szolgáltatások első pillantásra csábítónak tűnhetnek, ám erősen javasoljuk, hogy ne használják őket. A kisebb kiszolgálóhálózatok és a nagyobb számú felhasználó miatt számíthat a dadogó videóra, amely örökre betöltődik, és esetlegesen szórványos leválasztásokra is számíthat. Ez bosszantó lenne minden adatfolyam esetén, de élő esemény esetén fennáll annak a kockázata, hogy hiányzik egy fontos pillanat. Ezenkívül néhány ingyenes VPN havi adatkorlátozással rendelkezik, így még ha egy mérkőzést is megnézhetsz, előfordulhat, hogy a többi nem stream.

Végül fennáll annak a veszélye, hogy ingyenes VPN-k jelentkeznek a rendszerében. Egy 2016-os tanulmány kimutatta, hogy tucatnyi ingyenes „VPN” alkalmazás nem valójában titkosította a forgalmat, és sokan csak rosszindulatú programokat próbáltak telepíteni a felhasználó eszközére. Ugyanakkor nem csak a kevéssé ismert ingyenes VPN-k jelentik a fenyegetést: még egy nagy profilú ingyenes VPN-t is láthattunk a botnetben használt felhasználói sávszélesség eladására.. Annak érdekében, hogy online biztonságban maradjon, azt javasoljuk, hogy használjon egy megbízható szolgáltatást, amely bizonyítottan védi a felhasználók magánéletét.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 44 =

Adblock
detector