Hogyan lehet bárhol nézni a Canelo és a Golovkin (GGG) játékot?

Ha bármikor újbóli mérkőzés történik a boksz világában, ez nagy hír. Pontosan ez a helyzet a közelgő GGG és Canelo harcra, amelyet 2018. szeptember 15-ig terveznek a T-Mobile arénában, Las Vegasban. Többet megvizsgálunk e két harcos történetében és a korábbi címsorozatukban 2017-ben. Mostantól azonban Önnek kíváncsi lehet, hogyan nézheti élőben a Canelo és Golovkin mérkőzéseket. A harc kiemelkedő profilja azt jelenti, hogy a világ minden tájáról, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot és Ausztráliát, megnézheti, hogy ez a két ökölvívó online történelmet készít..

Hogyan lehet élőben nézni Canelo és Golovkin mérkőzést

A Canelo Alvarez és Gennady Golovkin 2 szeptember 15-ig indul, EST / 1 AM GMT + 1 órától kezdve. A harckártya tartalmazni fogja a WBO Junior középsúlyú bajnoki mérkőzéseket, a középsúlyú mérkőzést és a Junior Bantamweights küzdelmet..

LÁSD MÉG: Hogyan élő közvetítés a McGregor vs Khabib

Az Egyesült Államokban a HBO az elsődleges műsorszolgáltató. A HBO PPV viseli a mérkőzést, de van néhány további lehetőség az amerikai lakosok számára is. Az Egyesült Királyság lakosainak a televíziós műsorszolgáltatók egyikén keresztül kell hozzáférniük a BT Sport Box Office-hoz. A Foxtel-szel rendelkező ausztrál lakosok viszonylag alacsony költséggel is megfigyelhetik a harcot. Ha az Egyesült Államokon, az Egyesült Királyságon vagy Ausztrálián kívül tartózkodik, akkor lehet, hogy továbbra is lehetősége van. Megmutatjuk, hogyan kell élőben közvetíteni a Canelo vs Golovkin közvetítést, akár külföldön, akár otthon.

Legjobb VPN a GGG-hez és a Canelo-hoz: ExpressVPN

ExpressVPN-streaming-sport

Arra számíthat, hogy a Canelo és Golovkin bármelyik nézési lehetősége tele van. Remélhetőleg az online műsorszolgáltatók növelik a stream-ek számára rendelkezésre álló sávszélességet, hogy elkerüljék a pufferelést. Előfordulhat azonban, hogy a sávszélesség csökkentése érdekében meg kell küzdenie az internetszolgáltatóval, ami puffereléshez és csökkent video minőséghez vezethet.

Ha külföldre utazik, vagy az Egyesült Államokon, az Egyesült Királyságon és Ausztrálián kívül tartózkodik, akkor a harc eléréséhez valószínűleg meg kell kerülnie a földrajzi tartalmi korlátozásokat..

Annak elkerülése érdekében, hogy az internetszolgáltató megbotlik, vagy elzáródjon külföldön, VPN-t kell használnia a tartózkodási hely elrejtéséhez és személyazonosságának védelméhez..

Egy szilárd VPN elrejti az online tevékenységet, megakadályozva az internetszolgáltatóját, hogy tudja, milyen típusú adatokat használ. Ennek eredményeként az internetszolgáltató kénytelen lesz kezelni az Ön adatait, mint bármely más típusú online tevékenység, megkerülve az automatikus fojtószeleket, amelyeket a video stream-ekre szab..

A video streaming webhelyek és alkalmazások nem látják az Ön tartózkodási helyét, miközben csatlakozik egy VPN-hez; ehelyett csak látják a VPN szervert. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, új IP-címet kap a választott országból, így úgy tűnik, mintha új helyről érkezik..

Azoknak ajánljuk az ExpressVPN-t, akik GGG-t vagy Canelo-t közvetítenek. A tesztelt lehetőségek közül a legtöbb kiszolgálóval rendelkezik a gyors sebesség, a katonai szintű titkosítás és a szigorú bejelentkezési szabályok biztosítása érdekében, hogy a felhasználói adatok biztonságban maradjanak.

KIZÁRÓLAGOS AKCIÓ: Szerezzen további három hónapot hozzáadott költség nélkül, ha feliratkozik az ExpressVPN éves tervére. Ez magában foglal egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

A GGG-vel és a Canelo-val működő VPN megszerzéséhez tegye a következőket:

 1. Döntse el, mely VPN-t kívánja használni. Már említettük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost két kiváló minőségű és olcsó alternatíva.
 2. Töltse le a VPN szoftvert a kívánt eszközre
 3. Töltse fel a VPN szoftvert, és válassza ki a kívánt országot
 4. Csatlakozzon a választott webhelyhez vagy streaming szolgáltatáshoz a Canelo vs Golovkin küzdelem kártya számára

A használt böngészőtől (különösen a Chrome-tól) függően előfordulhat, hogy törölnie kell a böngésző előzményeit, a gyorsítótárat és a sütiket, hogy az a webhely, amelyhez csatlakozik, nem tudja elolvasni bizonyos metaadatokat az igazi helyének felismerése érdekében. Lehetséges, hogy a Chrome böngésző felhasználóinak be kell jelentkezniük a Google-fiókból a böngészőben is.

Most, hogy tudod, hogyan érheti el a harcot, vizsgáljuk meg részletesebben, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában.

Egyesült Államok

Canelo vs. Golovkin

A HBO Boxing a közelgő szeptember 15-i küzdelem kártya műsorszolgáltatója. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatás az elsődleges forrása a mérkőzés megfigyelésének. A HBO azonban a normál HBO fiókkal együtt nem jeleníti meg a meccset. Ehelyett meg kell rendelnie a Pay-Per-View szolgáltatáson keresztül. Van néhány lehetőség ebből a célból.

1. Rendelje meg a mérkőzést a HBO PPV-n keresztül

Az HBO Pay-Per-View a legolcsóbb módszer az amerikai lakosok számára. Rendelheti meg a mérkőzést a HBO PPV-n keresztül, 69,99 USD-ért SD-adatfolyamért, vagy 79,99 USD-ig HD adatfolyamért. Itt az a remény, hogy kábel előfizetésre lesz szüksége. Valószínűleg élőben nézheti a kábeltelevíziós szolgáltatást online, mivel a legtöbb kábelszolgáltató most olyan alkalmazásokat biztosít, amelyek a különböző készülékekről nézhetik a stream-eket. A kábeltelevízió azonban továbbra is drága lehetőség.

Előfordulhat azonban megoldás. A Sling TV lehetővé teszi a nézegetéses fizetési események megrendelését, ideértve a HBO fizetéses nézetet is. Az élő TV streaming szolgáltatás erőteljesen népszerűsítette az első GGG vs. Canelo 2017-es harc közvetítését. Habár a HBO nem tartalmazza a weboldalán, valószínűleg újra használhatja ezt a lehetőséget..

Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik a Sling TV-re, majd az Ön oldaláról Az én fiókom oldalon keresse meg a „Pay-Per-View” lehetőséget. Innentől válassza ki a megfelelő eseményt, majd válassza a „Beszerzés” lehetőséget. Frissítenie kell a fiókoldalát, és a patak elérhető lesz a Sling TV csatornák fő oldalán. A Sling TV csak az Egyesült Államokban érhető el, de ezt a korlátozást VPN-vel megkerülheti.

További információt a Sling-tól a PPV-rendelési folyamatról a súgó részben talál. Vegye figyelembe, hogy mivel a HBO nem sorolja fel a Sling TV-t a saját webhelyén kábeltelevíziós szolgáltatóként, és a Sling nem említette a harcot, nem tudjuk garantálni, hogy ez egy lehetőség.

A Sling TV azonban 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, így regisztrálhat és ellenőrizheti fiókját a próbaidőszak alatt, hogy megnézhesse, hozzáadtak-e küzdelmet. Ha nem adják hozzá, akkor egyszerűen lemondhat, mielőtt a próba befejeződött, és továbbra is hozzáférhet a harchoz az alábbi FITE lehetőség segítségével.

2. A FITE.tv használatával megvásárolhatja és továbbadhatja a GGG vs. Canelo harci kártyát

Canelo vs. Golovkin

A FITE.tv a Golovkin vs Canelo harcot folytatja. Ez a szolgáltatás PPV mérkőzéseket kínál harci sportokhoz, ideértve többek között az MMA-t, az UFC-t és a bokszt.

A harchoz való hozzáférés megvásárlása előtt létre kell hoznia egy fiókot. Innentől a FITE webhelyen élő streaming hozzáférést vásárolhat 84,99 USD értéken. Nevezetesen, ez drágább, mint ha a HBO PPV-vel kábeltelevíziós előfizetéssel utazna, de megszabadítja Önt attól, hogy fizetnie kell a kábeltelevízióért.

A fórum szerint a FITE-en a Canelo vs. GGG 2 műsor csak az Egyesült Államokban lesz elérhető. Mivel azonban a FITE.tv gyakran elérhető más eseményekre az Egyesült Államokon kívül, akkor lehetősége van ExpressVPN vagy más VPN opció használatával megkerülni a küzdelemre alkalmazott földrajzi tartalmi korlátozást.

Egyesült Királyság

canelo vs. ggg 2

A BT Sport Box Office a tervek szerint a Canelo vs. GGG 2 harci kártyát hordozza. Míg a költségeket még nem tették közzé, a BT Sport Box Office-ot megerősítették műsorszolgáltatóként, tehát a küzdelem előtt meg kell győződnie arról, hogy megszerezte-e ezt a szolgáltatást..

A BT Sport Box Office a BT TV, a Sky vagy a Virgin Media segítségével tekinthető meg.

Ezen opciók mindegyike végrehajtja a földrajzi tartalomblokkokat, így valószínűleg VPN-re lesz szükség, ha az országon kívül utazik.

Ausztrália

Canelo vs. GGG 2

Ha Ausztráliában tartózkodik, akkor viszonylag olcsó Pay-Per-View hozzáféréssel kell rendelkeznie a harci kártyához, mindaddig, amíg van Foxtel vagy Optus TV fiókja.

Ha előfordul, hogy kábeltelevíziós szolgáltatója a Foxtel vagy az Optus TV, akkor menjen a Fő esemény webhelyére, és ott nézze meg. Az ár 39,95 dollár, ami sokkal olcsóbb, mint más országokban.

A Main Event számos különféle Foxtel eseményt közvetített online a múltban, köztük a Woodley vs. Till UFC harcot és a Joshua vs Povetkin boksz mérkőzést..

Canelo vs. GGG 2: Küzdelem kártya, esemény és a mérkőzés részletei

Canelo és a GGG két év alatt második alkalommal hivatalosan indul szeptember 15-én a T-Mobile arénában, Las Vegasban. A harckártya tervezett időpontja: 8:00 EST / 1:00 GMT + 1. Itt található a harckártya teljes felállítása, beleértve az alsó kártyát:

  • Roman Gonzales és Moises Fuentes - Bantamweight
  • David Lemieux és Gary “Spike” O’Sullivan - középsúly
  • Jaime Mungia és Brandon Cook - Junior középsúly cím
  • Gennadi Golovkin és Canelo Alvarez (főverseny) - középsúly

A fő esemény akkor kezdődik, amikor az aluljáró küzdelmek véget értek.

Canelo és Golovkin sziklás története

Közismert, hogy Canelo és Golovkin nem szeretik egymást, talán inkább, mint a legtöbb többi versenyző boxer. Tavaly ebben az időben a két bokszoló ökölbe szorult egy másik, szinkronizált eseményen Fölény, ez vitával zárult le. A T-Mobile arénában is tartott és a HBO PPV sugárzott rendezvényen osztott döntetlen történt, amikor a két bíró pontszáma szilárd 114-114 ponton landolt..

A jelenlegi visszaváltás annak a ritka osztott sorsolásnak a döntése. Eredetileg a visszajátszást 2018. május 5-én tervezték meg. Néhány kudarc, beleértve a rendezvényt megelőző Canelo pozitív kábítószer-tesztet és az azt követő felfüggesztést, a harcot szeptember 15-ig késleltette..

Fölény megkapta a történelem bármelyik bokszjátékának a harmadik legmagasabb kaput (jegy és PPV eladás). Nagyon valószínű, hogy a Canelo és a GGG 2 felülmúlja a tavalyi harcot a jegyértékesítés terén.

Hogyan fogadhatunk a Canelo és GGG 2 mérkőzésre

Valószínűleg nagy számú fogadás lesz a közelgő Alvarez és Golovkin közötti harcra. Tekintettel arra, hogy az utolsó harc döntetlennel zárult le, nehéz lehet megjósolni, ki lehet a győztes.

Statswise szerint a mexikói Canelo bokszoló több győzelmet (49) és KOs-ot (34) indít a meccsre. Időközben a kazah eredetű Golovkinnak 33 KO van, de szintén veszteséggel vesz részt a rekordján.

E két harcos statisztikája azonban csak apró számítás. Canelonak még bizonyítékkal kell rendelkeznie a felfüggesztés után, és minden bizonnyal van egy kétségi felhő, amely a pozitív kábítószer-teszt után lóg rá..

A fogadási weboldal összesítőjén, az Oddscheckernél a két harcos még a fogadási átlagokért is fut. Az írás idején Golovkin a fogadások körülbelül 47% -át, míg Canelo a 43% -át tették. A játékosok fennmaradó 10% -a egy másik sorsolásra fogad (a két harcos keményen dolgozik, hogy megakadályozza).

canelo vs. ggg 2 oddschecker

Ha be akar lépni a fogadási akcióba, akkor számos különböző fogadási webhelyen keresztül legálisan megteheti. Csak győződjön meg arról, hogy az online fogadás bármelyik kiválasztott webhelyen törvényes az Ön országában. Ha olyan országba utazik, ahol az online fogadások le vannak tiltva a lakosok számára, akkor működő VPN-re van szüksége, hogy megkerülje a földrajzi tartalom blokkolását, és úgy fogadjon, mint általában az otthoni országban. További információkért tekintse meg útmutatóunkat a legjobb sportfogadásokra és szerencsejátékokra vonatkozó VPN-kről.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 14

Adblock
detector