Hogyan lehet bárhol nézni a Pacquiao vs Thruman játékot online?

Hogyan lehet élőben nézni a Pacquiao vs Thruman játékot?

Manny Pacquiao július 20-án, szombaton, 17:00 EST-nél (14:00 PST / 22:00 BST) a WBA Welterweight cím birtokosa ellen áll szemben a MGM Garden Arena-ban, Las Vegasban. Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan nézheti élőben a Pacquiao és a Thurman játékot, bárhol, ahol világszerte tartózkodsz.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a bejegyzés csak a hivatalos forrásokat fogja ajánlani a Pacquiao és Thurman élő közvetítéshez. Egy olyan népszerű boxerrel, mint a Pacquiao küzdelem, a nézőknek kísértés lehet, hogy nem hivatalos patakokkal lépnek fel a WBA Welterweight címe megtekintésére. Azt javasoljuk azonban, hogy használjon hivatalos adatfolyamot. A nem hivatalos adatfolyamok elmaradhatnak és rossz minőségűek lehetnek. Lehet, hogy le is vonják őket, amíg a harc folyamatosan zajlik a szerzői jogok megsértése miatt. A hivatalos adatfolyamok megbízható kapcsolatot, magasabb minőséget biztosítanak, és bármilyen eszközön könnyen elérhetők.

Az összes, a Pacquiao és a Thurman streaming szolgáltatás régiófüggő. Szüksége lesz VPN-re a platformok külföldön való eléréséhez. Megmutatjuk, hogyan lehet VPN-en keresztül csatlakozni, és melyik VPN-k kínálják a legjobb kapcsolatot a harchoz.

Hogyan nézhetjük meg a Pacquiao vs Thurman külföldön élő VPN-jét

A nézők egyszerűen feloldhatják a földrajzilag korlátozott események blokkolását a megfelelő VPN segítségével. Kövesse a lépéseket a Pacquiao és Thurman külföldön történő közvetítéséhez:

  1. Regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatást. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. Két kiváló, olcsó alternatíva a NordVPN és a CyberGhost.
  2. Töltse le és telepítse a készülékéhez megfelelő VPN szoftvert.
  3. Döntse el, melyik szolgáltatást blokkolja.
  4. Csatlakozzon egy megfelelő VPN-kiszolgálóhoz annak az országnak a alapján, amelyre korlátozod a feloldást. Például az USA, Kanada, Egyesült Királyság vagy Írország VPN szerveréhez történő csatlakozás feloldja a Fite TV blokkolását.
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott szolgáltatástól. Ha nem tölti be azonnal, akkor a sütik és a gyorsítótár törlése megoldhatja a problémát.

Érdemes lehet kipróbálni a VPN-jét, mielőtt a küzdelem az élő közvetítés megkezdése előtt megtörténik. Ha bármilyen probléma merül fel, akkor a nagy nap előtt felveheti azokat és megoldhatja azokat.

Hogyan nézhetem élőben a Pacquiao és Thurman mérkőzést online (USA)

USA zászló

A Pacquiao és a Thurman csatornákat a Fox pay-per-view adása tartalmazza. Nem kell Fox-vásárlónak lennie ahhoz, hogy élvezze a show-t, de regisztrálnia kell a Fox Sports-ra és meg kell vásárolnia a harcot.

A harc 74,99 dollárba kerül (plusz adók). Ez elérhető lesz a Foxsports.com webhelyen vagy a FoxSports alkalmazáson keresztül.

A Foxon keresztüli streaming csak az Egyesült Államok ügyfeleire korlátozódik. A Fox Sports-ra való regisztrációhoz szükség lesz egy amerikai alapú fizetési módra is. Ha van amerikai fizetési módja, de az USA-n kívül található vagy utazik, akkor hozzáférhet a harc folyamához azáltal, hogy csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez. Még mindig szüksége van VPN-re? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, amely kockázatmentesen kipróbálhatja.

Hogyan nézhetem élőben a Pacquiao vs Thurman oldalt (USA, Kanada, Egyesült Királyság, Írország)

A Pacquiao és Thurman élő közvetítést kaphat az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és Írországban a Fite.tv webhelyen..

Az Egyesült Királyságban és Írországban a vásárlók a Fite.tv-en keresztül vásárolhatják meg a 12.95 GBP összegű küzdelmet (a részleteket lásd az ITV Box Office-ban). A harc 54,99 dollárba kerül az Egyesült Államok és Kanada nézőinek. A műveletet a webhelyen vagy az iOS App Store-ban vagy a Google Playen elérhető mobil alkalmazásokon keresztül végezheti el. Roku alkalmazás is elérhető a Roku számára, és egy alkalmazás elérhető az Amazon App Store-on keresztül.

A streaming az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és Írországban korlátozódik, de ha csatlakozik a VPN szerverhez ezen országok egyikében külföldről, akkor megnézheti a harcot.

Pacquiao vs Thurman Teljes harc kártya

FightWeight osztály
Caleb Plant és Mike Lee IBF szuper közepes súlyú
Yordenis Ugas vs Omar Figueroa Jr. WBC hegesztett súly
Sergey Lipinets vs John Molina Jr. váltósúlyú
Luis Nery és Juan Carlos Payano WBC ezüst Bantamweight
Efe Ajagba és Ali Eren Demirezen Heavyweight

Hogyan nézhetjük ingyenesen a Pacquiao és a Thurman játékot

A Fülöp-szigetek nézői az elmúlt napon ingyenesen nézhetik meg a harcot az ABS-CBN iWant online streaming szolgáltatásán keresztül.

Ez a platform általában csak a Fülöp-szigeteken található ügyfelek számára érhető el, de feloldható, ha külföldön tartózkodik a Fülöp-szigetek VPN-kiszolgálójával. Az ExpressVPN segítségével megkerülheti ezeket a földrajzi korlátozásokat az iWant számára a Phillippines szerveren keresztül.

Mire számíthat a Pacquiao vs Thurman küzdelem

A 40 éves Pacquiao harcol egy 30 éves Thurmannel. Ne hagyja, hogy a korkülönbség becsapjon téged. Pacquiao jól teljesített az utóbbi 2 kirándulásban, míg Thurman csak nemrégiben egy hosszú szünet után visszatért a bokszba, hogy felépüljön egy autóbalesetből. Pacquiao az idősebb harcos és Thurman magasabb, tehát a felszínen úgy néz ki, hogy Thurmannak van előnye.

Thurman kihasználhatja hosszúságú előnyeit, hogy sztrájkoljon, miközben a Pacquiao hatótávolságán kívül esik. Azonban, ha Pacquiao közel kerül hozzá, el tud végezni néhány pusztító test-csapást. Ez egy szoros küzdelem lesz, de Pacquiao tapasztalatai különösen a Thurman hosszú cselekvési szünetén keresztül láthatják őt..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 78

Adblock
detector