Hogyan lehet bárhonnan megnézni a 2019-es Brit Nyílt Bajnokságot

Hogyan nézhetem online a Brit Nyílt Bajnokságot

A 148. brit nyílt bajnokság (hivatalosan csak a The Open) hamarosan közeledik. Július 18-án a világ legjobb golfozói négy napra esnek le az észak-írországi Királyi Portrush Golfklubra, a legmagasabb szintű játék érdekében. A jó hír az, hogy a teljes British Open-ot online megtekintheti. Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hogyan lehet élőben közvetíteni ezt a golfversenyt, akár otthon vagy, akár külföldről szeretne nézni.

Vegye figyelembe, hogy csak a British Open hivatalos műsorszolgáltatóit ajánljuk. Előfordulhat, hogy harmadik féltől származó adatfolyamok is elérhetők, de mivel ezek általában csak alacsony felbontású videókat és szaggatott lejátszást kínálnak, nem javasoljuk ezek használatát. Ezenkívül fennáll annak a kockázata, hogy az engedély nélküli folyamokat részben átveszik a szerzői jogok megsértése miatt.

Ez az esemény csak a régiókhoz kötött platformokon jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége a British Open ingyenes megtekintéséhez, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz.

Hogyan nézhetem meg a British Open-t egy VPN-sel

Ha még soha nem használta a virtuális magánhálózatot (VPN), ne aggódjon: a földrajzilag korlátozott szolgáltatások feloldása nagyon egyszerű:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, bár a NordVPN és a CyberGhost kiválóan olcsó alternatívák.
  2. Töltse le és telepítse az operációs rendszer számára megfelelő alkalmazást.
  3. Csatlakozás a megfelelő helyen lévő szerverhez (Egyesült Királyság a Sky Sports számára vagy a British Open oldal, Egyesült Államok az NBC számára).
  4. Próbálja meg élő videót nézni. Töltse fel puffer- vagy hibaüzenetek nélkül. Ha nem, törölje a gyorsítótárat és a sütiket, majd töltse be újra az oldalt.

Hogyan nézhetjük meg a British Open-t ingyen az amerikai tévében

USA zászló

Az NBC Sports az egész eseményt közvetíti a Golf Channel-en. A kábelszolgáltató adataival bejelentkezhet, hogy ingyenesen megnézze a 2019-es British Open-et.

Nincs kábel? Nincs probléma: A Golf Channel lehetővé teszi a bejelentkezést a DirecTV Now, a fuboTV, a Hulu, a PlayStation Vue, a Sling TV vagy a YouTube TV-fiókkal is, és ezek a szolgáltatások tartalmazzák az ingyenes próbaverziót, amely elég hosszú ahhoz, hogy az egész British Open online nézésére képes legyen. . Mint ilyen, mindaddig, amíg emlékszik a lemondásra, mielőtt a tárgyalás befejeződik, megteheti közvetítheti a British Open-t ingyen online módon.

A fenti szolgáltatások mindegyike földrajzilag blokkolt, így használatukhoz vagy az Egyesült Államokban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ami azt jelenti, hogy élőben közvetítheti a British Open kockázatmentesen. Ha nem érinti magát vagy csak nincs szüksége VPN-re, ha a verseny lezárul, akkor a teljes visszatérítés megszerzéséhez egyszerűen lemondhat..

Hogyan közvetítheti a British Open bajnokságot az Egyesült Királyság TV-jén

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyság nézői megnézhetik a 2019-es British Open-et a Sky Sports csatornán. A meglévő Sky TV-ügyfelek bejelentkezhetnek a Sky Go alkalmazásba, és további költség nélkül megkezdhetik a streaming-t. Ha azonban nincs kábel (vagy más szolgáltatónál van), akkor ezt meg kell tennie vásároljon Sky Sports Pass-ot Most TV. Ezek napi átutalás esetén 8,99 font-tól kezdődnek, és heti 14,99-ig növekednek.

Mindkét szolgáltatás régiókhoz kötött. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége a British Open külföldről történő megfigyeléséhez.

Nézhetek egy ingyenes VPN-sel a British Open-et?

Az ingyenes VPN-k csábító lehetőség lehetnek, ám erősen javasoljuk, hogy ne használják őket. Először is, korlátozott hálózatok és nagyszámú felhasználó miatt általában gyenge sebességet kínálnak. Az élő HD-videó streaming meglehetősen adatigényes, és egy ingyenes VPN használatával egyidejűleg beállíthatja magát a videó dadogására, a végtelen betöltésre és az időszakos kapcsolatokra. Ha a szerzői jogok tulajdonosai megsemmisítik a VPN-felhasználókat, akkor nagy a lehetősége, hogy egy ingyenes VPN még nem is engedi megnézni.

Végül fennáll a biztonsági kockázat, amelyet egy ingyenes VPN jelent. A közelmúltban egy tanulmány kimutatta, hogy a megkérdezett ingyenes VPN-alkalmazások csaknem 40% -a tartalmazott valamilyen típusú rosszindulatú szoftvert. Ezenkívül sokan egyáltalán nem titkosították a felhasználó tevékenységeit. Nemcsak a veszélyeztetett mobil eszközökről van szó: láttuk azokat az eseteket is, amikor a PC-alapú VPN-k felhasználói sávszélességet értékesítettek egy botnet részeként történő felhasználásra. Javasoljuk, hogy kerülje az ingyenes VPN-eket, és ehelyett használjon jó hírű VPN-szolgáltatót, amelynek tapasztalata az ügyfelek magánéletének védelme.

A British Open 2019 ütemezése

2018. július 19-én, 2018. július 20-án, 2018. július 21-én, 2018. július 22-én
Első kör
13:30 - 16:00 EST
Második kör
13:30 - 16:00 EST
Harmadik forduló
5:00 - 7:00 EST
Utolsó kör
4:00 - 7:00 EST

British Open Golf streaming GYIK

Szükségem van VPN-re, ha már rendelkezem Sky Sports / NBC-vel?

Noha a saját országából származó élő közvetítéseket VPN nélkül is megnézheti, számos előnye van annak használatának. A múltban az internetszolgáltatókat (ISP-ket) elcsábították ügyfeleik hálózati sebességének csökkentésével, hogy megakadályozzák az adatátvitelt. A VPN eltakarja a tevékenységeit, és megnehezíti az ilyen típusú fojtást. Ez azt is megakadályozza, hogy külső megfigyelők (hackerek, hálózati rendszergazdák és így tovább) figyeljék az Ön tevékenységeit.

Még akkor is, ha regisztráltál a Sky Sports vagy az NBC klubra, ezek az adatfolyamok csak a megfelelő sugárzási területükön érhetők el. Ez azt jelenti, hogy ha elhagyja az országot, akkor nem férhet hozzá az Ön által fizetett szolgáltatásokhoz. VPN használatával azonban úgy tűnik, mintha a kívánt régióban lenne, és újra feloldhatja a patakokat.

Nézhetem a British Open-et 4K-n vagy más nyelveken?

Sajnos nincs hivatalos idegen nyelv vagy 4K élő közvetítés a British Open számára.

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 29

Adblock
detector