Hogyan lehet élőben közvetíteni a Formula E-t ingyen online

Hogyan lehet élőben közvetíteni a Formula E-t ingyen online

A FIA Formula E egy teljesen elektromos versenysorozat, amely 2014-ben indult. Az összes verseny szűk utcai áramkörökön zajlik, ami izgalmas légkört teremt. Szerencsére az Egyesült Királyságban a nézők ingyenesen elkaphatják a Formula E versenyeket ebben a szezonban. Ezek az élő közvetítések általában nem érhetők el az Egyesült Királyságon kívüli nézők számára. Azonban bárki hozzáférhet az ingyenes brit adatfolyamokhoz a virtuális magánhálózat (VPN) használatával. Ez azt jelenti, hogy amíg rendelkezik streaming eszközzel, hozzáférhet az Egyesült Királyság ingyenes Formula E élő közvetítéséhez.

Az első Formula E verseny Hongkongban, március 10-énth. Egyetlen pilóta vagy csapat sem vitt egyértelmű vezetést az első három fordulóból, a különböző versenyzők és csapatok nyernek minden fordulóban. A szurkolók azonban nem akarják lemaradni a Mexikóváros 4. fordulójáról, mivel ez változhat, különös tekintettel a Gen2 Formula E autó sporthoz vezető változásaira..

A verseny eddig heves volt a versenyen, de a 2017/2018-as bajnok, Jean-Éric Vergne nem valószínű, hogy hátradől, és figyeli, hogy ellenfelei meghozzák a címet. Ebben az évben megtekintheti, hogy Vergne és más versenyzők versenyeznek a Formula E sorozatban ingyenesen a YouTube-on.

Felhívjuk figyelmét, hogy az általunk javasolt módszerek mind hivatalosak. A nagy sporteseményekhez, például a Forma E-hez, engedély nélkül kerülhet sor, ezek azonban nagyrészt alacsonyabb szintűek. A patak néha szaggatott, és még a verseny befejezése előtt is kieshet. Ezeket az engedély nélküli patakokat nem érdemes megnézni, különösen egy ingyenes és legális opcióval. A Formula E versenyek ingyenes online megtekintéséhez az Egyesült Királyságon kívül VPN szükséges.

A FIA Formula E bajnokság legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN-k elrejtik az internetes forgalmat, és online védik személyazonosságát. Ha VPN-kiszolgálóhoz kapcsolódik, megakadályozhatja, hogy mindenki - beleértve a hackereket és még az internetszolgáltatót is - nyomon kövesse az online tevékenységeit. A VPN-kkel földrajzilag zárolt tartalmakat is elérhet, például a FIA Formula E bajnokságot. Az ExpressVPN használatát javasoljuk a Formula E streamingjéhez, mivel gyors streamingt nyújt, és világszerte több mint 2000 szerverrel rendelkezik, köztük több az Egyesült Királyságban. Ezenkívül fel tudja oldani a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime, a BBC iPlayer és más streaming szolgáltatások feloldását is..

A regisztráció az ExpressVPN-en gyors, és perc alatt elkezdheti az E-képlet és minden más földrajzilag zárolt tartalom streamingjét.. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy előfizetési időtartamot (1, 6 vagy 12 hónap). 30 napos pénz-visszafizetési garancia teljes visszatérítéssel, ha úgy dönt, hogy visszavonja az ablakot.

A FORMULA Legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Gyors és megbízható hálózatot kínál, miközben az osztály legjobb biztonságát és magánéletét, valamint kiváló ügyfélszolgálatot nyújt. Ezenkívül feloldhatja a legtöbb olyan streaming webhely blokkolását, amellyel teszteltük. A 30 napos pénzvisszafizetés azt jelenti, hogy kipróbálhatja kockázatmentesen.

Hogyan lehet a FIA Formula E bajnokságot ingyenesen közvetíteni egy VPN segítségével

Ha az Egyesült Királyság területén kívül tartózkodik, ingyenesen nézheti meg a Formula E versenyeket, és élőben is megtekintheti azokat a YouTube-on, a BBC Sport weboldalon, a BBC Sport alkalmazáson vagy a BBC iPlayer (amely a Kodi-on is elérhető) segítségével. A versenyek megtekintéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Először regisztráljon megfelelő VPN-szolgáltatásra. A fentiekben röviden beszéltünk az ExpressVPN-ről, azonban a NordVPN és a CyberGhost kiváló és megfizethető alternatívák.
  2. Ezután töltse le a megfelelő VPN alkalmazást az eszközére.
  3. Most csatlakozzon egy brit VPN szerverhez.
  4. Nyissa meg a Formula E YouTube oldalt, és válassza ki az élő versenyfolyamot, amint elérhetővé válik.

Jó ötlet kipróbálni, hogy előre ellenőrizze-e, hogy a VPN jól működik-e az Egyesült Királyság szervereivel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ne kerüljön kapcsolatba az élő esemény során csatlakozó problémákkal. Ez időt ad arra, hogy kapcsolatba lépjen az ügyfélszolgálattal, ha a dolgok nem működnek megfelelően, minimalizálva ezzel a verseny hiányzó részeinek kockázatát.

Vegye figyelembe, hogy ha az E Formula-t nézi, annak ellenére, hogy nincs igazolási módszer, ha ha az Egyesült Királyságban él, akkor érvényes TV engedélyével kell rendelkeznie.

Hol nézhetem online a Formula E-t?

Mint már korábban kijelentettük, a Formula E ingyenesen közvetíti a 2018–2019-es szezonot a YouTube-on az Egyesült Királyság motorsport rajongói számára. A BBC emellett megszerezte a jogokat, és a BBC Sporton és a BBC iPlayer-en keresztül sugárzást fog folytatni.

Ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, egy brit szerverhez csatlakoztatott VPN feloldja a brit YouTube-csatornák és a Formula E oldal blokkolását. Ha egy brit állampolgár külföldre utazik, és érvényes TV-engedéllyel rendelkezik, akkor a BBC Sport vagy az iPlayer alkalmazásokat is használhatja, vagy streaminghet böngészőjében.

Minden esetben ellenőriznie kell, hogy csatlakozik-e a VPN-hez első hogy a patakok megfelelően működjenek.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Formula E folyamához?

Az ingyenes VPN-ek vonzónak tűnhetnek a felszínen, de elriasztjuk azok használatát. Mivel ezek a szolgáltatások ingyenesek, általában túlzsúfoltak a felhasználókkal. Várható a lassú csatlakozási sebesség, valamint a rossz streaming és böngészési élmény. Sok esetben ezek az ingyenes szolgáltatások nem tudják felszabadítani a földrajzilag korlátozott tartalmakat, így alkalmatlanná teszik azokat az Egyesült Királyságon kívüli felhasználók számára, akik a Formula E-t szeretnék nézni a YouTube-on vagy a BBC digitális közvetítésein keresztül.

Az ingyenes VPN-k valószínűleg nem átláthatók működésük során, és gyakran gyűjtnek és értékesítenek felhasználói adatokat, hogy pénzt szerezzenek. A legmegbízhatóbb fizetett szolgáltatások azt jelzik, hogy számlát fizetnek a felhasználóknak szolgáltatásukért. Számos ingyenes VPN diszkréten pénzt keres. Ezt zavaró hirdetésekkel teszik, amelyek mindenütt megjelennek, megszakítva a felhasználók böngészési élményét. Néhány ingyenes VPN még a nyomkövető sütiket is tárolja a böngészőjében. Ez lehetővé teszi számukra, hogy adatokat gyűjtsenek a felhasználók böngészési szokásairól, amelyeket később harmadik feleknek értékesíthetnek. Ez alapvetően veszélyezteti az Ön személyes adatait.

Megbízható, legitim ingyenes VPN-ket nehéz létrehozni. Néhány ingyenes szolgáltató olyan messzire ment, hogy rosszindulatú célokra értékesíti alapjárat sávszélességét. Ingyenes VPN használatával kockázatot jelenthet az ingyenes VPN kódjába beinjektált rosszindulatú programok telepítésére is. Még ha rosszindulatú szoftverektől is találkozik, nagy esély van arra, hogy a szolgáltatás nem megfelelő, és ezzel felismerheti a DNS-szivárgások és a titkosítatlan hálózati forgalom lehetőségeit..

Annak érdekében, hogy magának a lehető legjobb védelmet nyújtsa az online streaming közben, javasoljuk, hogy vegye fel egy megbízható VPN-szolgáltatót, aki nem tárol naplókat, és bevált története van az ügyfelek magánéletének védelméről..

Hogyan nézhetem meg a Formula E-t a tévében

Ha közvetlenül a TV-hálózatból szeretné megtekinteni a Formula E-t, akkor a következő opciók az adott országban sugárzási jogokkal rendelkeznek.

UK

Ha az Egyesült Királyságban tartózkodsz, megnézheted a Formula E-t a BT sporton vagy az Eurosport 1-en, ha már van előfizetési csatornád ezekre a csatornákra..

USA

Az Egyesült Államok nézői a Fox Sports 1 és a Fox Sports 2 csatornákon nézhetik a Formula E versenyeket.

Franciaország

A franciaországi nézők a Canal + Decale, az Eurosport 1 vagy a Canal + Sport csatornákat tekinthetik meg a Formula E versenyeknek.

Dánia és Svédország

A svéd és a dán nézők megtekinthetik a Formula E versenyt az Eurosport 1-en.

Fülöp-szigetek

A Fülöp-szigetek nézői a Fox Sports 3 SEA csatornán nézhetik az E-formulát.

pulyka

A törökországi nézők az Eurosport 1-en nézhetik az E-formulát.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector