Hogyan lehet élőben közvetíteni a PDC Darts Világbajnokságot (2020)

Hogyan lehet online nézni a PDC darts világbajnokságot

A PDC Darts Világbajnokság a péntek, 2019. december 13. és 2020. január 1., szerda az Alexandra Palace-ban, Londonban. Noha az esemény több ország platformon keresztül közvetíthető, ezek lehetnek régiókhoz kötve és elérhetetlenek, ha külföldön tartózkodik. Szerencsére azonban megkerülheti ezeket a földrajzi korlátozásokat, és online nézheti a Darts Világbajnokságot, külföldről, egy VPN segítségével.

Csak hivatalos forrásokat ajánlunk a Darts világbajnokság nézéséért. Noha nem engedélyezett adatfolyamok lesznek, jellemzően rosszabb minőségűek. Az alacsony felbontású videó és a gyakori késés hiányzó kulcsfontosságú pillanatokat eredményezhet. Valójában teljes mértékben kihagyhatja a versenyt, mert az engedély nélküli patakok azzal a kockázattal járnak, hogy offline állapotba kerülnek a szerzői jogok megsértése miatt. Nem kell időt pazarolni a nem hivatalos forrásokkal, mert a Darts Világbajnokságon keresztül élőben közvetítheti online ingyen, vagy kiváló minőségű, fizetett streaming szolgáltatáson keresztül..

A PDC Darts Világbajnokság ingyenesen online megtekinthető a BBC America oldalon. Élő tartalma régiókhoz kötött, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Mint olyan, Szüksége lesz VPN-re ahhoz, hogy külföldön tartózkodva ingyenesen nézhesse az internetet (az Egyesült Államokon kívül). Fedezzük fel, hogyan lehet ezt megtenni, és áttekintjük a legjobban fizetett lehetőségeket.

Hogyan lehet a Darts World Championship élőben online nézni

Itt bemutatjuk a VPN használatának teljes folyamatát, amellyel a 2019. évi Darts világbajnokságot közvetíthetjük a világ bármely pontjáról. Még akkor is, ha soha nem használta a VPN-t, még mielőtt hihetetlenül gyorsan és könnyen beállíthatók.

A következő módon élvezheti a PDC Darts 2020 világbajnokság közvetítését bárhonnan online:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. A CyberGhost és a NordVPN azonban nagy értékű alternatívák kiváló feloldási képességgel.
  2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást vagy böngésző kiterjesztést.
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást, és csatlakozzon egy szerverhez abban az országban, ahonnan meg szeretné nézni a Darts Világbajnokságot. Csatlakozzon például egy szerverhez az Egyesült Államokban, és kap egy amerikai IP-címet, amelyet fel kell engednie a BBC America feloldásához..
  4. Menj arra a peronra, amelyen meg akarod nézni a Darts világbajnokságot. Egyes szolgáltatások megkövetelik a fiók regisztrációját (a BBC America esetében ez nem igaz).
  5. Válasszon egy élő közvetítést, amelyet most fel kell oldani! Ha a tartalom továbbra is korlátozott, próbálja meg törölni a böngészője cookie-jait. Alternatív megoldásként próbáljon csatlakozni egy másik szerverhez.

Nem akarja kihagyni egy percet a 2020-as PDC darts világbajnokságról? Tanácsunk az, hogy tesztelje VPN-jét a kívánt platformon a verseny előtt. Ezután ideje van felvenni a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával, ha bármilyen probléma merül fel.

Hogyan lehet élőben közvetíteni a Darts világbajnokságot az amerikai tévében

USA zászló

tudsz nézd online ingyen a 2020-as PDC darts világbajnokságot BBC America. Az élő közvetítést a verseny egész ideje alatt közvetítik. Miközben nem kell fiókot létrehoznia, VPN-re lesz szüksége, ha külföldről szeretne nézni. Ennek oka az, hogy a BBC America tartalma régiókhoz kötött, és csak az Egyesült Államokban és annak területein érhető el.

szerencsére, Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz. Ez nagyszerű esély arra, hogy kipróbálhassa kockázatmentesen, de ha elégedetlen, csak törölje a teljes visszatérítést. Egyszerűen regisztráljon és töltsön le egy alkalmazást, mielőtt csatlakozna az Egyesült Államok szerveréhez amerikai IP-címhez. Ez lehetővé teszi a BBC America feloldását a világ bármely pontjáról.

Hol máshol nézhetem online a Darts Világbajnokságot?

A BBC America nem az egyetlen hely, ahol élőben közvetítheti a Darts Világbajnokságot. A verseny számos országban indul. Ne aggódjon, ha országa nem szerepel az alábbiakban. Vessen egy pillantást a PDC közvetítő partnerek hivatalos listájára. Továbbá, PDCTV-HD megmutatja élőben a Darts Világbajnokságot. Ez világszerte elérhető, és 9,99 £ (nagyjából 13 USD) havi előfizetéssel, míg az éves előfizetés 59,99 £..

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A PDC Darts Világbajnokságot a Sky Sports évente közvetíti, és a 2020-as verseny sem kivétel. Valóban, A Sky Sports Arena lesz a Sky Sports Darts néven vált át erre az alkalomra, amely 22 napos non-stop darts programozást tartalmaz.

Ha Ön Sky Sports ügyfél, akkor a Sky Go alkalmazáson keresztül online nézhet. A jó hír az, hogy ha nem a Sky Sports ügyfele, akkor nézheti anélkül, hogy el kellene köteleznie a Sky előfizetést. A TV most napi (9,99 £), heti (14,99 £) és havi (jelenleg havonta 20 GBP hat hónapig) Sky Sky átadásokat kínál. Van egy havi mobilbérlet is, melynek ára 5,99 font.

Függetlenül attól, hogy a Sky Go vagy a Now TV-t használja, VPN-re van szüksége az Egyesült Királyságon kívüli nézéshez. Az Egyesült Királyságbeli IP-címet kaphatja, ha csatlakozik egy brit szerverhez, lehetővé téve a földrajzilag korlátozott tartalom külföldön történő megnézését.

Hollandia

Hollandia zászló

Az holland RTL 7 csatorna ismét megmutatja a PDC Darts Világbajnokságot. Ezt azonban érdemes tudni az élő közvetítést a Videoland biztosítja, amelyhez fizetett előfizetés szükséges. Ez havi 8,99 euróba kerül, és böngészőn, valamint különféle alkalmazásokon keresztül elérhető. A 14 napos ingyenes próbaverzió is benne van. Az élő közvetítés régiónként zárolva van, így ha VPN-en keresztül egy holland IP-címet kell megadni, ha külföldön néz.

Németország

BAFTA 2019 Németország

A DAZN sport streaming szolgáltatás a Darts Világbajnokságot fog bemutatni számos országban, beleértve Németországot, Olaszországot és Japánt. A DAZN Germany egy hónapos ingyenes próbaverziót tartalmaz, amely után a havi csomag 11,99 eurót fizet, míg az éves előfizetés ára 119,99 euró.. Ne feledje, hogy a DAZN nehézség szerint feloldható tehát ez a lehetőség akkor a legjobb, ha ugyanabban a DAZN országban tartózkodik, amelyre feliratkozol.

Mit kell tudnom a Darts World Championship-ről?

A 2020-as William Hill Darts Világbajnokság a 27. professzionális Darts Corporation (PDC) által szervezett világbajnokság. A verseny a londoni Alexandra Palace-ben kerül megrendezésre, a következőkkel: nyereményösszeg összesen 2,5 millió font, a győztes részesedése 500 000 font.

Körülbelül 96 játékos vesz részt a darts világbajnokságon. A PDC érdemrendjének 32 legjobb helyezettje lép fel a versenyre a második fordulóban. Az első forduló azonban a PDC Pro Tour Érdemrendjében a 32 legmagasabb rangú játékosból és a világ minden tájáról származó 32 selejtezőből áll, köztük két női darts játékos.

Ki a kedvenc a Darts Világbajnokság nyertesei?

A jelenlegi bajnok Michael van Gerwen. A világ első számú rangsorában három alkalommal (2014, 2017 és 2019) nyert a darts világbajnokságot.. Van Gerwen az a nagy kedvenc, aki idén ismét nyer. A Gerwyn Price (2018 és 2019 Darts Grand Slam bajnok) és a Rob Cross (a Darts Világbajnokság 2018 győztese) azonban várhatóan jó harcot folytatnak.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

Adblock
detector