Hogyan lehet élőben nézni Dillian Whyte és Joseph Parker ellen?

Holnap Dillian Whyte szemben áll Joseph Parker ellen egy olyan mérkőzésen, amely a győztes számára lövést kínál a nehézsúlyú világbajnokságon. A jegyek elfogytak, de szerencsére a (z) Whyte és Parker közötti harcot élőben és online is megtekintheti. Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hogyan lehet virtuális magánhálózatot (VPN) felhasználni a regionális korlátozások megkerülésére és a Whyte vs. Parker élő közvetítésre online, otthonról vagy külföldről.

Hogyan kell élőben nézni a (z) Whyte és Parker mérkőzését

A Whyte és Parker küzdelem a tervek szerint július 28-án, 18:00 órakor kezdődik (10:00 PST / 1PM EST). A londoni 02 arénában, a 20.000 rajongói tömeg előtt áll otthont adni. Több ezer figyeli az internetet, és ma megmutatjuk, hogyan lehet egy ilyen ember, bárhol is van a világon

Fontos: Ez a cikk csak hivatalos forrásokat javasol. A nem hivatalos adatfolyamok szomorú elkerülhetetlenséget jelentenek a magas színvonalú sporteseményeknél, de ne feledje, hogy ezek hajlamosak a mérkőzés közepén történő eltávolításokra, és gyakran csak alacsony felbontású és késleltetett videókat nyújtanak. Mint ilyen, arra ösztönözzük az olvasókat, hogy teljes mértékben kerüljék az nem szinkronizált adatfolyamokat.

A legjobb VPN a Whyte és Parker számára: ExpressVPN

ExpressVPN streaming sport

A VPN-k között a legegyszerűbb módja annak, hogy megvédje magát streaming közben, és lehetővé teszik a szokásos külföldi streaming-szolgáltatások elérését is.. Javasoljuk az ExpressVPN alkalmazását: ez egy nagy sebességű szolgáltatás, amelynek példaértékű biztonsági funkciói vannak, szerverei vannak a világ 94 országában, és képes felszabadítani olyan hírhedten makacs platformokat, mint a Netflix és a BBC iPlayer..

Néhány perc alatt regisztrálhat és biztonságosan böngészhet. Egyszerűen válassza ki az előfizetés hosszát (egy, hat vagy tizenkét hónap), fejezze be a fizetési folyamatot, és csatlakozzon. A csomag tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kipróbálhatja a Whyte vs Parker küzdelmet nézve, és teljes visszatérítést igényelhet, ha elégedetlen..

Takarítson meg 49% -ot: A Comparitech olvasói exkluzív 49% -os árengedményt és további három hónapos lefedettséget kaphatnak ingyen, ha itt regisztrálnak az ExpressVPN éves tervére.

Hogyan közvetíthetek a Whyte vs. Parker egy VPN-t

A földrajzilag korlátozott tartalom feloldása a VPN-sel nem lehet egyszerűbb. Kövesse az alábbi lépéseket, és azonnal elkezdi streaming a Whyte és Parker között:

  1. Döntse el, mely VPN-t kívánja használni. Már említettük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost két kiváló minőségű és olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert. Lesz néhány különféle változat, tehát feltétlenül szerezze be az operációs rendszeréhez megfelelőt.
  3. Válasszon forrást az alábbi listából.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő helyen. Például egy brit szervert használ a Sky Sports számára vagy egy kanadai szervert a DAZN eléréséhez.
  5. Próbáljon meg betölteni egy videót a forrásból. Az oldal frissítésekor minden hiba eltűnik, és a videó lejátszásának meg kell kezdődnie.

Hogyan nézhetem online a Whyte és Parker között

Mivel a címen még nincs cím, ezt a küzdelmet nem fogják sugározni olyan sok platformon, mint mondják, a világbajnokság bokszjátékát. Azt mondta, hogy ez még mindig számos országban folytatódik. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hol nézheti meg a Whyte vs Parker az egyes régiókban, amelyek a harcot mutatják.

UK

Brit zászló - union jack

A brit boksz rajongóknak van a legtöbb lehetőségük, amikor a Whyte és Parker mérkőzéseit látják. A Sky TV előfizetői minden percben észrevehetik a Sky Box Office és a Sky Sports Box Office alkalmazást, míg a Virgin ügyfelek a Virgin On-Demand Live eseményein keresztül csak a tévében nézhetnek nézetet.. A Virgin előfizetők tudomásul veszik: TiVo vagy Virgin TV V6 dobozra lesz szükséged az élő pay-per-view események megtekintéséhez.

A Sky 19,95 GBP-t számít fel, hogy HD-n nézze meg a harcot. Foglalhat online vagy telefonon, bár a telefonos foglalások további 5 GBP díjat számítanak fel. Eközben a Virgin szokásos felbontású útleveleket árusít 19,95 fontért, HD lefedettség pedig 20,95 fontért.

Kanada

kanadai zászló

A DAZN a Whyte vs. Parker csatát élőben közvetíti kanadai közönség számára. Ez a szolgáltatás havi 20 USD-t fizet, de az éves bérlet elérhető 150 USD-ért. Van egy 30 napos ingyenes próbaverzió, így a harc után lemondhat, hogy ne kerüljön felszámolásra. Vegye figyelembe, hogy azonban kanadai regisztrált fizetési módra van szüksége ahhoz, hogy Kanadában feliratkozzon a DAZN-re.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Ausztráliában a Whyte vs Parker harcot a főversenyen mutatják be. A Foxtel előfizetők online megrendelhetnek belépőjegyet, de az Optus TV ügyfeleinek telefonálniuk kell az őrizetükhöz. Az ár azonos, függetlenül attól, hogy melyik társasággal dolgozik: 39,95 USD AUD. A meccs élő közvetítésének felszabadítása mellett ez az átadás lehetővé teszi a teljes visszajátszások megtekintését. Ezeket a visszajátszásokat 18:00 és 12:00 órakor, majd hétfőtől 6 órától minden hat órában mutatják be.

Van azonban egy fogás: a harcot csak a tévében mutatják be. Míg a Foxtel és az Optus lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasztott TV-csatornákat nézzenek mobilalkalmazásukon keresztül, egyikük sem biztosítja a Main Event élő közvetítését.

Új Zéland

1024 képpont-Flag_of_New_Zealand

Ezt a harcot a TV jeleníti meg Sky ARENA Új-Zélandon, valamint online keresztül FAN PASS. Mindkét szolgáltató 49,99 USD NZD-t számít fel a hozzáférésért, de mivel a FAN PASS élő közvetítéssel lehetővé teszi a harc újbóli megfigyelését akár 24 órával később, és nem követeli meg, hogy létező Sky-előfizető legyen, valószínűleg a jobb választás a legtöbb számára emberek.

Egyéb helyszínek

földgömb

Jelenleg egyetlen fent említett helyszínen sem működik műsorszolgáltató. Hacsak nem történik egy utolsó pillanatbeli megállapodás a műsorszolgáltatók között, nem lehet megfigyelni, hogy a Whyte harcol a Parkerrel olyan országokban, mint az Egyesült Államok, Németország, Spanyolország vagy Franciaország..

Ne feledje: ha általában azon országok egyikében él, amelyben a harc zajlik, akkor a VPN használatával továbbra is regisztrálhat a fenti szolgáltatások egyikére. Általában azonban nem lehet regisztrálni külföldi streaming szolgáltatásokra; gyakran ellenőrzik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van-e fizetési módja vagy címe a regisztrált országban.

Ki várhatóan nyeri: Whyte vagy Parker?

Dillian Whyte és Joseph Parker két nagyon egyenletesen páros bokszoló. Hasonló számú csatában (24 és 25) harcoltak, hasonló összeget nyertek a kieséssel (17 és 18), és csak egy-egy mérkőzést veszítettek: mindkettőt a jelenlegi WBO nehézsúlyú bajnoknak: Anthony Joshua.

Az Oddschecker jelenleg azt mutatja, hogy Parker a kedvenc nyerő, 3/4-es odds-tal (ami durván 57% -os esélyt jelent a győzelem javára). A Whyte azonban határozottan képes megtartani a sajátját, és azt állította, hogy ha Parker csak fújni akarja, akkor kiüti őket. Whyte hajlamos azonban a dühös kitörésekre, és ellenőriznie kell magát a gyűrűben, hogy megakadályozza, hogy Parker kihasználja a szombaton a gyűrűben bemutatott esetleges csalódást. Aki nyer, az biztos, hogy robbanásveszélyes harc lesz, és Anthony Joshua valószínűleg nagyon nagy figyelmet szentel a.

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

Adblock
detector