Hogyan lehet élőben nézni Franciaország és Argentína mérkőzéseit (Rugby World Cup 2019)

Hogyan lehet online ingyen nézni Franciaország és Argentína között

Az idei Rugby Világkupát Tokióban tartják, így a nemzetközi rajongók már megszokták a kora reggeli órákban játszó játékokat. Ha azt szeretnéd nézni, hogy Franciaország vs. Argentína, akkor az lesz élő közvetítés: szeptember 21-én, 2:45 (EST) (11:45 PST / 7:45 AM), bár a meccset megjelenítő platformok többsége lehetővé teszi, hogy később igény szerint is megnézhesse, ha szeretné. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan lehet élőben közvetíteni a Franciaország és Argentína mérkőzést külföldről.

Fontos ezt megjegyezni csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Sajnos szinte mindig vannak engedély nélküli folyamok olyan jelentős sporteseményekről, mint a Rugby World Cup. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy ne használja őket; a videó minősége gyakran nagyon alacsony, és a stream-ek túlzottan lemaradnak. Ezenkívül a harmadik féltől származó adatfolyamok bármikor offline módba vehetők a szerzői jogok megsértése miatt. Mindenesetre ingyenesen nézheti Franciaország és Argentína közötti online verzióját, így nincs előnye árnyékos, jogosulatlan adatfolyamok használatának..

Ez a lámpatest csak a régiókkal zárolt streaming szolgáltatásokon jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy ha az Ön országában nincs hivatalos műsorszolgáltató, akkor VPN-re lesz szüksége a nézéshez.

Hogyan nézhetjük meg, hogy a VPN és a Franciaország vs. Argentína külföldön él?

Ne aggódj; még akkor is, ha soha nem használtál VPN-t, a földrajzilag korlátozott tartalom feloldása egyszerű. Csak kövesse az alábbi lépéseket, hogy bárhová ingyen közvetíthesse a Franciaország és Argentína mérkőzést.

Így nézheti meg, hogy bárhol élhet Franciaország és Argentína között:

  1. Először is regisztráljon egy jó minőségű VPN-re. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, bár a NordVPN és a CyberGhost kiváló, olcsó alternatívák.
  2. Ezután töltse le az eszközéhez a megfelelő verziót, telepítse és jelentkezzen be.
  3. Csatlakozás a VPN egyik brit szerveréhez (ideális esetben egy nagyvárosban, például Londonban vagy Manchesterben).
  4. Hozzon létre egy ingyenes ITV Hub fiókot. Megkérjük, hogy adjon meg egy irányítószámot, de nincs igazolás a helyén, és mint ilyen, minden érvényes irányítószám elfogadásra kerül.
  5. Végül próbáljon meg egy videót lejátszani az ITV Hub-on. Legtöbbször azonnal lejátszani fogja. Ha nem, törölje böngészője cookie-jait és gyorsítótárát, majd töltse be újra az oldalt.

A Franciaország és az Argentína Rögbi Világkupa mérkőzést élőben közvetítik, ezért nagyon fontos, hogy ellenőrizze, hogy a VPN működik-e idő előtt. Ilyen módon továbbra is van ideje segítségért a VPN ügyfélszolgálatától, ha valami rosszra fordul.

Hogyan nézhetjük ingyen Franciaország és Argentína csatornáit az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Ezt a játékot, mint a többi Rögbi Világkupa mérkőzést, élőben közvetítik az ITV. Mint ilyen, ingyen nézheti a Franciaország és Argentína közötti mérkőzést, akár hagyományos TV-n, akár online az ITV Hub segítségével. Nem érzed magad, hogy felkelsz a kora reggeli órákban? Nincs mit; ez a meccs igény szerint 30 napig elérhető lesz.

Az ITV Hub teljesen ingyenesen használható de az Egyesült Királyság törvényei előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie, ha bármit online meg szeretne nézni, miközben a tévében jelenik meg. Ennek ellenére ez a szolgáltatás valójában nem ellenőrzi, hogy van-e licenced, hanem támaszkodik a becsületrendszerre.

Ez a platform régiókhoz kötött, és csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ennek ellenére külföldről is elérheti a brit VPN szerverhez való csatlakozást. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN kockázatmentes 30 napos pénzvisszafizetési garancia; Ha elégedetlen, egyszerűen törölje ezen idő alatt a teljes visszatérítés igénylését.

Hol máshol élőben közvetíthetem a Franciaország és Argentína játékot online?

A Rugby World Cup több mint 30 országban zajlik, tehát meglehetősen egyszerűnek kell lennie, ha megfelelő helyi forrást talál. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megnézze, mely hálózatok mutatják a Franciaország és Argentína játékot, ahol vagy:

USA

USA zászló

Az NBC az egyetlen hálózat, amely rögbi világkupát mutat be az Egyesült Államokban. Ezek közül néhányat ingyen nézhet, ha a kábeltelevíziós csomagja tartalmaz NBC csatornákat, de sajnos a Franciaország és Argentína játék csak a NBC Sports Gold előfizetőknek.

Az egyéni játékszerek 29,99 USD-t fizetnek, ami zsaroló és valószínűleg egy trükk, hogy fizetjen a 199,99 USD-os Rugby World Cup Pass-ra. Ez különösen problematikus, mivel ugyanazt a tartalmat más országokban ingyenesen sugározzák.

Az NBC Sports Gold csak az Egyesült Államokban érhető el. Mint ilyen, VPN-re van szüksége ahhoz, hogy ezt a platformot külföldről tudja használni.

Franciaország

flag_of_France

A francia rajongóknak könnyű: TF1 megmutatja minden 2019-es rögbi világkupát online ingyen. A nézéshez létre kell hoznia egy fiókot, de ez csak egy pillanatot igényel, és csak a szokásos személyes információkat kell megadnia (név, születési idő és így tovább).

Érdemes megjegyezni, hogy ez a platform kizárólag franciául sugároz, és nem engedélyezi a feliratok használatát. Továbbá, mivel földrajzilag korlátozott, akkor vagy Franciaországban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy francia VPN szerverhez, mielőtt bármit megnézhet.

Argentína

Argentína zászlója

Az argentinok (és valójában a rajongók egész Latin-Amerikában) képesek Patak Franciaország és Argentína közvetítésében, spanyol kommentárral ESPN. Be kell jelentkeznie a kábeltelevíziós szolgáltató adataival, ugyanakkor jelenleg nincs lehetőség online előfizetés megvásárlására..

Az ESPN Deportes földrajzilag korlátozott, és használatához latin-amerikai országban kell lennie. Ha azonban jelenleg külföldön tartózkodik, a szokásos módon használhatja a szolgáltatást úgy, hogy csatlakozik egy otthoni VPN-kiszolgálóhoz.

Kanada

Kanadai zászló

A TSN minden 2019. évi rögbi világbajnokságot (beleértve Franciaországot és Argentínát is) Kanadában élőben közvetít. Ha már kap TSN csatornákat a kábel előfizetés részeként, akkor egyszerűen csak jelentkezzen be és nézzen meg hozzáadott költség nélkül.

Ellenkező esetben digitális igazolványt kell vásárolnia; A napi átutalások ára 4,99 USD CAD míg a havi átutalás 19,99 USD CAD. Ez a szolgáltatás nem tartalmaz próbaidőt. Fizetési módját egy kanadai címhez kell kapcsolni, így majdnem lehetetlen regisztrálni, ha általában nem Kanadában él..

A TSN régiónként zárolva van, de ha csatlakozik egy kanadai VPN szerverhez, akkor külföldről is használhatja, probléma nélkül.

Egyéb helyszínek

Nem látta fent országát? Ne aggódjon: a tucat országban működő hivatalos rögbi világkupa műsorszolgáltatókkal továbbra is nagy esély van arra, hogy megnézhesse. Még akkor is, ha a térségben nincs teljes lefedettség, a nemzeti meccset is beleértve a mérkőzéseket gyakran ingyenesen megtekinthető csatornákon közvetítik.

2019. évi rögbi világkupa: Franciaország és Argentína előrejelzései

Franciaországnak itt jelentős történelmi előnye van. Háromszor érte el a rögbi világkupát, míg Argentína a legjobb hely volt a 3. helyen. Továbbá Franciaország nyert az 51 mérkőzésből 36-ban, amelyet ez a két csapat egymás ellen játszottak, így 70 százalékos nyerési arányt kaptak.

Ennek ellenére, annak ellenére, hogy a francia nemzeti csapat a kedvenc erre a mérkőzésre, mindkét irányba mehet. Lehet, hogy Argentína elvesztette az elmúlt négy mérkőzést, de ez csak kevés ponttal történt, és ezek a mérkőzések sokkal félelmesebb ellenfelek ellen zajlottak, beleértve a világ második helyezett csapatát, Új-Zélandot..

Lásd még: Hogyan lehet online nézni a rögbi világkupát

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector