Hogyan lehet élőben nézni Portugáliát és Uruguay-t (World Cup 2018)

Hogyan nézhetem élőben online Uruguay v Portugáliát?

Szeretnéd online ingyen nézni Uruguay és Portugália oldalán? Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hogy hol lehet élőben közvetíteni a 2018-as világbajnokság kiesési fordulóját (néha a 16. fordulónak nevezik), függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon. Virtuális magánhálózat (VPN) használatával hozzáférhet a Franciaországból, Németországból, Spanyolországból, Portugáliából vagy bármely más országból származó adatfolyamokra, amelyekre gondolhat.

Uruguay június 30-án, 19:00 órakor (11:00 PST / 2PM EST) lesz Portugália ellen. Ez valójában a kiesés kör második játékának, és a nap utolsó játékának, a Franciaország és Argentína között a nap elején játszottak..

A FIFA világkupáját az egész világon sugározzák, tehát nagy esély van arra, hogy országa forrásai alapján ingyenesen közvetítheti a teljes bajnokságot. Ezenkívül sok műsorszolgáltató szabadon kínál részleges világkupát, így legalább akcióban nézheti meg kedvenc csapata tevékenységét.

Hogyan nézheted online a Világkupát

A 2018-as világbajnokságot különféle nyelveken sugározzák, de várhatóan az angol nyelvűeknek van a legtöbb lehetőség. Az alábbiakban összeállítottunk egy áttekintő útmutatót a nagy angol nyelvű országok hivatalos műsorszolgáltatói számára.

 1. MINKET: Fox Sports
 2. Kanada: TSN, CTV, RDS
 3. UK: BBC, ITV
 4. Ausztrália: SBS, Optus Sport

Vegye figyelembe, hogy nem minden szolgáltatás díjmentesen jeleníti meg a világkupát. A prémium szolgáltatások általában minden berendezés átfogó lefedettségét kínálják, és néhányuk az üzlet részeként akár 4K-streameket vagy további sportcsatornákat kínál. Ha nem biztos abban, hogy előfizetési szolgáltatást igényel-e vagy sem, keressen egy próbaperiódusú szolgáltatást, hogy lemondhassa, ha nem tetszik. Ebben a cikkben felvázoljuk a Portugália és Uruguay élő közvetítés legmegfelelőbb lehetőségeit, de ha még szélesebb körű listát szeretne látni, tekintse meg a világbajnokság élő közvetítésének teljes körét..

A 2018-as világkupának a legjobb VPN-je: ExpressVPN

expressvpn világkupa

Javasoljuk, hogy nézze meg a 2018. évi világkupát az ExpressVPN segítségével. Ez egy könnyű, felhasználóbarát VPN, amely elég gyors az élő, HD tartalom streamingéhez minimális pufferolással és észrevehető késéssel. A több mint 90 országban levő kiszolgálókkal, a biztonságos opciók robusztus csomagjával és a bonyolult platformok - például a BBC iPlayer - feloldásának lehetőségével az ExpressVPN mindent megtesz, amire szükséged van a biztonságos online streaminghez..

A regisztráció nagyon egyszerű és csak egy percet vesz igénybe. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy előfizetési időszakot (egy, hat vagy tizenkét hónap), és teljesíti a fizetést. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így kipróbálhatja a szolgáltatást, miközben megnéz minden fennmaradó világbajnokság-mérkőzést. Ha úgy dönt, hogy 30 nap után nem folytatja az ExpressVPN használatát, akkor teljes visszatérítést kap.

KOCKÁZATLAN SZABADSÁG: Szerezzen további három hónapos fedezetet plusz költség nélkül, ha az ExpressVPN egyéves tervét választja. Mivel van egy 30 napos próbaverzió, nincs vesztenivalója.

A FIFA világkupájának közvetítése: ingyenes és fizetős lehetőségek

Hogyan lehet közvetíteni a világkupát az Egyesült Királyságban

Brit zászló - union jack

A BBC megosztja az Egyesült Királyság Világkupájának sugárzási jogait az ITV-vel. Ez azt jelenti, hogy amikor egy játék be van kapcsolva, az ITV-központban vagy a BBC iPlayer-ben streamingként találhatja meg. Megnézheti a TVPlayer.com oldalon is, egy teljesen legális webhelyet, amelyen számos brit csatorna, köztük a BBC1 és az ITV élő közvetítései láthatók. Az ITV ma Uruguay és Portugália, míg a BBC Franciaország és Argentína ellen mutat.

Ne feledje: az Egyesült Királyság törvényei előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie, ha a TV-ben megjelenített tartalmat néz. Ennek ellenére a fenti platformok egyike sem ellenőrzi valóban; az iPlayer felkéri Önt, hogy erősítse meg TV licencét, de ennyi.

A világkupa közvetítése az Egyesült Államokban

USA zászló

A Fox Sports az Egyesült Államok egyetlen angol nyelvű világkupája műsorszolgáltatója. Van egy remegés: mielőtt bármit megnézhet, be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival. Szerencsére a következő streaming előfizetések egyikével is bejelentkezhet:

 • DirecTV most
 • fuboTV
 • Hulu élő TV-vel
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

A Fox Sports-nak nagyon nehéz feliratkozni, ha nem USA-beli lakos vagy. Ellenőrzi, hogy a fizetési módot amerikai címmel regisztrálták-e, és ha nem, akadályozza meg a regisztrációt. Ha azonban van már Fox Sports-fiókja, és éppen az országból van, akkor teljes tartalmához VPN-t használhat..

Ha inkább spanyolul nézel, megnézheted Telemundo deportál. Ez a szolgáltatás teljes lefedettséget nyújt a 2018-as világkupán játszott játékokról, de ehhez be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival. Szüksége lesz egy kábelcsomagra is, amely tartalmazza a Telemundo Deportes és az NBC Universo csatornákat.

Ezeknek a szolgáltatásoknak még hivatalos kiegészítéseik is vannak, arra az esetre, ha inkább a Kodi-n szeretnék nézni. Csak ügyeljen arra, hogy kerülje a nem hivatalos sportdinamikákat; bár gyakran ajánlják fórumokon, streamjeik általában megbízhatatlanok és rossz minőségűek. A Világkupát egyébként több száz hivatalos forrás mutatja be, tehát valójában nincs értelme engedély nélküli patakoknak.

Néztem a kanadai világkupát

kanadai zászló

Az RDS, a TSN és a CTV mind kanadai nézők figyelmét vonzzák. Ezek a hálózatok mind ugyanazt a rögzítést mutatják, mindegyiknek van egy dedikált alkalmazásja a mobil eszközökhöz, és mindegyik megkérdezi, hogy jelentkezzen be a kábelszolgáltató adataival, mielőtt bármit streaminghetne.

Ha nincs kábel, akkor van egy másik lehetőség: az RDS és a TSN lehetővé teszi előfizetését havonta 24,99 dollárért (CAD). Noha ez egy csatornának meglehetősen költségesnek tűnik, nagyjából megegyezik a világbajnokság költségeivel egy sport streaming szolgáltatásban. A világkupát követően bármikor lemondhat, ha szeretné.

A TSN és a CTV egyaránt angolul készülnek, míg az RDS francia nyelven fog sugározni.

Hogyan nézhetem a FIFA Ausztrália világkupáját?

Ausztrália zászló

A közelmúltig az Optus Sport volt az egyetlen módja annak, hogy megnézzék a teljes 2018-as világbajnokságot Ausztráliában. Előre nem látható komplikációk és technikai problémák miatt az Optus azonban lehetővé tette exkluzív mérkőzéseinek az SBS-en, különösen a The World Game webhelyen történő közvetítését..

Ez a szolgáltatás ingyenesen használható, és nem igényel felhasználói regisztrációt. Mint ilyen, ez a tökéletes hely, ahol naprakész lehet az összes fellépés, ahogy történik.

Hogyan nézhetem Uruguay és Portugália versenytársait?

Uruguay

Hogyan lehet élőben nézni Portugáliát és Uruguay-t (World Cup 2018)

Uruguay-ban, két műsorszolgáltató (TyC és DirecTV) jelenít meg minden egyes világkupát, és további kettő (Monte Carlo és Teledoce) nyújt részleges lefedettséget.

A TyC ingyenesen nézhető online, ha már előfizető. Ha nem, akkor ingyen nézheti Uruguay és Portugália oldalát a Monte Carlo vagy a Teledoce útján. Vegye figyelembe, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak egyikében sem jelenik meg Franciaország és Argentína.

Uruguay-n kívül él, de továbbra is spanyol közvetítést szeretne? Nincs mit:

A Sky Sports México és a Televisa minden Világkupa játékot bemutatja Mexikóban. A Televisa ingyenes, és mint ilyen, az erősebb választás az emberek számára, akiket csak a világkupája érdekel. A Sky Sports általánosságban sokkal szélesebb körű sportlehetőséget kínál, így jó választás lehet a sportrajongók számára.

Costa Ricában, A Teletica bemutatja a világkupát. Ezek azonban csak a TV-ben lesznek elérhetők, nem pedig online. Ehelyett két lehetőség van: a MoviStar és a Sky Měxico. A MoviStar 32 mérkőzés ingyenes lefedettséget kínál előfizetőinek, míg a Sky minden játékot bemutatja.

Argentínában, A Televisión Pública 32 FIFA világbajnokság-műsor sugárzására jogosult. Megmutatja mind a mai mérkőzést (Franciaország vs. Argentína és Uruguay vs. Portugália), valamint az összes jövőbeli mérkőzést, ingyen, regisztráció nélkül..

A Mediaset España az egyetlen World Cup műsorszolgáltató Spanyolországban. A verseny minden játékát ingyen megnézheti a Telecinco vagy a Cuatro oldalon.

Peruban, megnézheti a kiválasztott mérkőzéseket a Latinában, vagy a teljes bajnokságot a DirecTV-n. Amíg a Latina ingyenes, a DirecTV előfizetésre van szüksége, az árak havi S. 139-nél kezdődnek). Ezenkívül a Latina-nak nincs semmilyen online TV-ütemezése, tehát ellenőriznie kell a kezdési időpontot, ami aligha ideális.

Az összes fenti forrás spanyol kommentárral rendelkezik.

Portugália

Portugália zászlaja

A SIC és az RTP szórványosan mutatja be a világkupát. Ma elkaphatja Uruguay és Portugália mérkőzéseit a SIC-en, de az RTP nem mutatja meg a mérkőzést. Sajnos csak egyetlen portugál szolgáltatást jelenít meg minden játék: Sport TV.

A Sport TV előfizetéses streaming szolgáltatás, amely havonta 9,99 eurót fizet. Ha érdekel a 4K-os nézet vagy a futballon kívüli sportok követése, akkor vannak drágább csomagok, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

Az összes fenti forrás portugálul sugározza a világkupát.

A FIFA 16-os világkupája fordulója: Hogyan nézhetek más országokból

A Világkupa globális jelenség. Ennek eredményeként több mint 100 országban sugározzák, sok különböző nyelven. Az alábbiakban összeállítottunk egy rövid listát az idegen nyelvű, szabadon megtekinthető műsorszolgáltatókról, de ha nem említik az anyanyelvünket, nézzen meg itt megfelelő forrást.

 1. Francia: TF1
 2. Németül: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 3. Arabul: BTV, KAN11, MAKAN 33
 4. Olasz: Mediaset
 5. Orosz: Match TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Holland: DR, NOS
 7. Bengáli: BTV

Csak azért, mert egy forrás ingyenes, még nem jelenti azt, hogy bárhol elérhető. Mielőtt bármit megnézhet, először csatlakoznia kell a VPN egyik szerveréhez a megfelelő helyen. Javasoljuk, hogy végezzen próbafutást élő videóval, mielőtt a játék ténylegesen megkezdődik, hogy tudatában legyen a problémáknak.

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 62

Adblock
detector