Hogyan lehet ingyenesen nézni a Ryder Cup 2023 online külföldön

Az Európa vezető 10–6-os versenyével a Ryder Cup golfbajnokság utolsó napjára nem akarja kihagyni. Ne aggódjon: ma elmagyarázza, hogy hol nézheti online a 2023-as Ryder Cup kupát online. Megmutatjuk azt is, hogyan lehet virtuális magánhálózatot (VPN) felhasználni a földrajzilag korlátozott források feloldásához és a Ryder Cup külföldről történő élő közvetítéséhez.

Hogyan lehet online ingyen nézni a Ryder kupát

A 2023-as Ryder Kupa szeptember 25. és szeptember 30. között a franciaországi Saint-Quentin-en-Yvelines-ben kerül megrendezésre. Minden nap eseményei 8:00 óráig indulnak (7:00 BST / 11:00 PST / 2:00 EST), de a fő események a nap későbbi szakaszában kerülnek repülésre. Az alábbiakban felfedezzük az összes módot, amellyel elkaphatja a műveletet, valamint azt az időtartamot, ameddig a legjobban várt mérkőzések elindulnak.

Fontos: ez a bejegyzés csak a hivatalos forrásokra vonatkozik. Noha a sporteseményekhez, mint például a Ryder Cuphoz, általában számos engedély nélküli folyam létezik, azt javasoljuk, hogy hagyja figyelmen kívül őket a megfelelő engedéllyel rendelkező források mellett. Végül is a nem hivatalos adatfolyamok hajlamosak eltávolításokra, és gyakran csak alacsony felbontású videókat tartalmaznak. Nézheti a 2023-as Ryder Cup-ot ingyenesen, online módon, tehát nincs ok arra, hogy a nem szabványos, nem hivatalos adatfolyamokhoz folytassa.

A 2023-as Ryder Kupa legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN Ryder Cup

A VPN-k egyszerűen lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott szolgáltatások megbízható feloldását, és a világ bármely pontjáról felhasználhatók. Az ExpressVPN használatát javasoljuk: kiterjedt szerverhálózattal (több mint 2000 szerver 94 különböző országban), nagy sebességgel, valamint azzal a képességgel, hogy feloldja azokat a nagyobb streaming webhelyeket, amelyekkel más VPN-k küzdenek, például a Netflix, a BBC iPlayer és a Sky Go.

Pár perc alatt regisztrálhat, és biztonságosan kezdheti az adatfolyamot. Csak válasszon egy hónapos, hat hónapos vagy éves előfizetést, és küldje el kifizetését. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így kipróbálhatja a szolgáltatást a Ryder Cup nézésével. Ha elégedetlen vagy csak ezt a rendezvényt akartam nézni, akkor egyszerűen visszavonhatja ezt az időszakot, és teljes visszatérítést kaphat..

Ingyenes lefedettség: Válassza az ExpressVPN éves tervét, amely szerint az árat 49% -kal csökkenti, és három hónapos további lefedettséget kap teljesen ingyenes.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

A Ryder Cup feloldása és patak feloldása VPN segítségével

Új a VPN-eknél, és nem tudja, hol kezdje? A geo-blokkolt platformokhoz való hozzáférés valójában meglehetősen egyszerű; csak kövesse az alábbi lépéseket.

  Az NFL Pro Bowl online élő online nézése

A következőképpen továbbíthatja a Ryder Cup-ot VPN-sel:

  1. Regisztráljon egy megfelelő VPN szolgáltatónál. Már megismertük az ExpressVPN-t, de érdemes lehet fontolóra venni a NordVPN-t és a CyberGhost-t is, két kiváló olcsó alternatívát..
  2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert, ügyelve arra, hogy az operációs rendszeréhez megfelelő verziót kapjon.
  3. Döntse el, hogy az alább felsorolt ​​források közül melyiket kívánja használni.
  4. Csatlakozzon a megfelelő ország szerveréhez. Szüksége van például egy brit szerverre a Sky Go számára, vagy egy amerikai szerverre az ESPN számára.
  5. Próbálja meg betölteni a tartalmat a választott forrásból. Gyorsan, hibák nélkül kell betöltenie. Vegye figyelembe, hogy a változások megjelenése előtt szükség lehet az oldal frissítésére.

Javasoljuk, hogy futtassa a fenti lépéseket, még mielőtt a Ryder Cup ténylegesen megkezdődik. Ily módon előre megtudhatja, hogy vannak-e valamilyen probléma, és sok ideje lesz arra, hogy segítséget kérjen a VPN ügyfélszolgálatától.

Hol nézhetem élőben online a 2023-as Ryder Cup-ot?

A 2023-as Ryder Kupát a világ számos országában sugározzák. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogy hol lehet online, akár otthon, akár külföldön élvezni az akció minden percét.

USA

USA zászló

Az NBC majdnem 20 éve az Amerika hivatalos Ryder Cup adása. Mint ilyen, az idei esemény elérhető lesz az NBC Sports mobilalkalmazásban vagy a The Golf Channel online oldalán. Ha a kábel előfizetése már tartalmazza az NBC Sports szolgáltatást, akkor hozzáadott költség nélkül nézheti meg.

Ne aggódjon, ha nincs kábel TV-je. A Golf Csatorna lehetővé teszi, hogy különféle szolgáltatásokkal jelentkezzen be, többek között a DirecTV NOW, a Hulu és a Sling TV segítségével, amelyek mindegyike legalább hét napos ingyenes próbaverziót kínál.. A Ryder Kupa ingyenesen megtekinthető, ha feliratkozik ezekre a szolgáltatásokra, a bajnokság streamingje és lemondása a próbaidőszak vége előtt.

Ezenkívül ingyenesen megtekinthető élő közvetítés lesz a a Ryder Cup hivatalos weboldala. Bár nem egyértelmű, hogy ez megjeleníti-e a meccseket, vagy egyszerűen csak felépítést és elemzést kínál, a játékos alatt található egy négyzet, amely percről-percre kínál lefedettséget. Ez az élő közvetítés földrajzilag korlátozott, de elérhető lesz az Egyesült Államok vagy Kanada kanadai IP-címével rendelkező felhasználók számára.

UK

Brit zászló - union jack

Az Egyesült Királyságban csak egy Ryder Cup műsorszolgáltató található: Sky Sports. A rendezvény minden játékát élőben mutatja be, mind a weblejátszóján, mind a Sky Sports mobil TV alkalmazásban.

A meglévő Sky Sports előfizetők bejelentkezhetnek, és azonnal megkezdhetik a streaming-t. Ha nem vagy Sky-ügyfél, akkor két lehetőség közül választhat. Dönthet úgy, hogy megkapja a Sky TV-t, de ez drága (a szükséges csomagok havonta 38 font, a telepítési díjak nélkül), és hosszú távú kapcsolatba hozza Önt. Jobb lehetőség, ha egy heti Now TV Sports bérletet vásárol 12,99 £ -ért; ez lehetővé teszi, hogy mindkét csatornát megnézhesd, amelyek a Ryder Cup-ot mutatják: a Sky Sports Golf és a Sky Sports Main Event.

  Az NFL Hírességek csarnoka ingyenes online nézése (Atlanta Falcons vs. Denver Broncos)

Ausztrália

Ausztrália zászló

Ausztráliában a Ryder Cup indul a Fox Sports-on. Ha Foxtel ügyfél, akkor ingyenes előfizetésre jogosult, de egyébként a digitális bérletek havonta 4,99 USD AUD vagy évente 49,99 USD..

A Fox Sports földrajzilag korlátozza tartalmát az ausztráliai nézők számára, tehát ha a Ryder Cup kezdetekor vakáción van külföldön, csatlakoznia kell a VPN egyik ausztrál szerveréhez, mielőtt bármit megnézhet..

Franciaország

Flag_of_France-e1527750876576

A France Canal + élőben online megjeleníti a 2023-as Ryder Cup-ot. Az egyes napi események teljes egészét élőben közvetítik a Canal + Sport. Ez a csomag havonta 15 euróba kerül, de az alapfizetésért 19,90 eurót is meg kell fizetnie, így teljes havi költsége 34,90 euró. Sajnos ez a szolgáltatás kétéves szerződéssel jön létre, de van egy változat, hosszú távú elkötelezettség nélkül. Ez azonban drágább, havi 49,90 euró.

A Canal + arra kéri a felhasználókat, hogy írjanak alá hosszú távú szerződéseket, vagy fizetjenek meg a kiváltságukért, hogy elkerüljék őket, tehát nem ideális egy adott esemény megfigyelésére. A sportcsomag azonban tartalmazza a BEIN Sports és az Eurosport programot, tehát egy bölcs döntés, ha rendszeresen követi a sportot.

A Canal + a Ryder Cup francia kommentárral jelenik meg.

A 2023-as Ryder Cup kupakját ingyenes VPN-sel közvetíthetem?

Az ingyenes VPN-k egyszerűen úgy tűnhetnek, hogy megvédjék magukat streaming közben, de a valóság az, hogy sápadtabbak a prémium versenytársaikhoz képest.. Például az ingyenes VPN-eknek több felhasználója van, mégis kevesebb kiszolgálóval segítik a terhelés elosztását. Ez olyan videókat eredményez, amelyek folyamatosan dadognak vagy késnek, ha egyáltalán játszanak. Ráadásul az ingyenes VPN-k általában az első szolgáltatások, amelyek feketelistára kerülnek, amikor egy streaming platform javítja a földrajzi korlátozásokat, így nincs garancia arra, hogy egyáltalán megnézheted.

A kiszolgálók fenntartása drága, tehát hogyan engedhetik meg maguknak a szolgáltatások létezését? Az ingyenes VPN-k nem számítanak fel díjat közvetlenül a felhasználóktól, ezért más módon kell keresniük a pénzt. Lehet, hogy egyszerűen beilleszt hirdetéseket a meglátogatott webhelyekre, de nyomkövető sütikkel is használhatják böngészési szokásainak figyelését, még akkor is, ha nem kapcsolódik a VPN-hez. Az általuk összegyűjtött adatok felhasználhatók egy felhasználói profil felépítéséhez, és az Ön tudta nélkül harmadik fél számára értékesíthetők.

Egyes esetekben az ingyenes VPN rosszabb lehet, mint egyáltalán nem. 2016-tól tucatnyi trójaiak voltak a Google Play Áruházban, amelyek ingyenes VPN-alkalmazásokként árnyékoltak. Ezenkívül a megkérdezett alkalmazások sokasága nem titkosította a forgalmat. Sajnos nem ez az első alkalom, amikor a szabad VPN-ket megtévesztettük a felhasználókat: még egy széles körben használt céget, a Holat is láttuk, amellyel a felhasználó sávszélességét értékesítik a botnet működtetése érdekében.. Annak érdekében, hogy magát és adatait biztonságban lehessen tartani, azt javasoljuk, hogy használjon megbízható VPN-szolgáltatást, egyértelmű, az ügyfél általi elsődleges adatvédelmi politikával.

  Hogyan nézheted meg a SEA Games 2023 játékot bárhol online

A Ryder Cup 2023 ütemezése

Szeptember 25. szeptember 26. szeptember
27.September 28.September 29.September 30.
Csapat gyakorlat Csapat gyakorlat Csapat
gyakorlat
Ryder Cup 1. nap Ryder Cup 2. nap Ryder Cup 3. nap
Hírességek mérkőzése Junior Ryder Kupa Megnyitó ünnepség

Hogyan működik a Ryder Cup??

Hogyan közvetíthetem a Ryder Cup-ot külföldről?

A Ryder Cup két tizenkét golfozó csapata egymás ellen csapódik össze a mérkőzésen alapuló játékok sorozatában. A pontozás egyszerű: a nyeremény egy pontot ér, a döntetlen pedig fél pontot ér. Az első olyan csapat, amely a rendelkezésre álló 28 pont 14,5 pontját gyűjti a győztes. Ha mindkét csapat 14 pontot szerez, akkor a Ryder-kupa birtokában lévő csapat megtartja.

A 2023-as Ryder Cup csapatok a következők:

Az USATeam Europe csapat
Jim Furyk (kapitány) Thomas Bjørn (kapitány)
Brooks Koepka Francesco Molinari
Dustin Johnson Justin Rose
Justin Thomas Tyrrell Hatton
Patrick Reed Tommy Fleetwood
Bubba Watson Jon Rahm
Jordan Spieth Rory McIlroy
Rickie Fowler Alex Norén
Webb Simpson Thorbjørn Olesen
Bryson DeChambeau Paul Casey
Phil Mickelson Sergio García
Tiger Woods Ian Poulter
TBA Henrik Stenson

A verseny első két napjában a csapatok négy labda és négyes játék kombinációját fogják játszani. Négy golyó esetén minden csapat két tagja ugyanabban a lyukban játszik egyszerre, a csapat legalacsonyabb pontszáma kerül benyújtásra. Négyes meccsekben mindkét csapat tagjai váltakoznak lövésekre ugyanazon a labdán. A Ryder Kupa utolsó napját könnyebb követni, 12 egyszemélyes mérkőzésen.

Ki várhatóan nyeri?

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a Team USA-nak van fölény. Végül is van a jelenlegi világ első, kettő, három, hét, kilenc és tíz golfozó. A Team Europe-nak azonban vannak igazán kivételes szereplői, köztük a Hatton és a Fleetwood, akik hét versenyen nyertek.

A nyerés kulcsa gyakran a következetesség. Mint ilyen, ésszerűen elvárhatjuk, hogy a tapasztalt játékosok több nap alatt jobban teljesítsenek. A Team Europe játékosai általában több tapasztalattal rendelkeznek, átlagosan 15,3 profi győzelemmel. Az USA-csapatnak átlagosan 18,6 győzelme van egy játékosonként, de ez nagyrészt Phil Mickelson és Tiger Woods jelenlétének köszönhető, akik mindegyikének többszörös annyi szakszerű győzelme van, mint a csapatuk bármelyik tagjának. Ezek a golfozók nagyobb valószínűséggel maradnak hidegen nyomás alatt, de két játékos önmagában nem tudja megnyerni a Ryder Cup-ot.

A hivatalos világ Golf rangsorban az átlagos pontszám meglehetősen jelentős csökkenése van az első négy után: 9,31-ről 7,36-ra. Ez továbbra is kiváló, de a Team Europe-nak mindent meg kell adnia, hogy lecsökkentse Johnson, Koepka és Thomas hármas veszélyét..

About the author

Comments

  1. ődik, hogy biztosan élvezhesse az eseményt. Ne feledje, hogy csak a hivatalos forrásokat használja, és ne kockáztassa a biztonságát a nem engedélyezett adatfolyamok miatt. Az ExpressVPN használata segít a földrajzilag korlátozott források feloldásában, és biztosítja a magas sebességet és a megbízható kapcsolatot. Ne hagyja ki a 2023-as Ryder Cup-ot, és élvezze az eseményt online, bárhol is legyen a világon.

Comments are closed.