Hogyan lehet megkerülni az NHL áramszünetet az ESPN + és az NHL.tv csatornákon

Szeretne NHL-mérkőzéseket nézni helymeghatározás nélküli korlátozások nélkül? Ma elmagyarázzuk, mi az NHL áramszünet, miért használják őket, és hogyan használhatja a virtuális magánhálózatot (VPN) az ESPN + és az NHL.tv áramszünetek megkerülésére. Ez lehetővé teszi az élő közvetítést a régióspecifikus NHL jégkorong-mérkőzésekről otthon vagy külföldön.

Hogyan lehet megkerülni az NHL.tv és az ESPN áramszünetet, hogy megnézhessék a jégkorongot külföldön

Az NHL 2018/19-es szezonja október 3-án kezdődött és 2019. április 6-ig tart. Bár minden nap több játék zajlik, az előfizetők az Egyesült Államokban és Kanadában azt tapasztalhatják, hogy csak az államaikon kívül zajló játékokat nézhetik meg. , vagy azok, ahol a helyi csapat játszik. Az ilyen típusú regionális zárolást elektromos áramkimaradásnak nevezik, de ne aggódjon: az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan nézheti meg a kívánt NHL-mérkőzéseket, bármilyen eszközön, bárhol is legyen..

Az NHL áramszünetek megkerülése: rövid útmutató

Az NHL.tv és az ESPN + áramszünetek legyőzésének legegyszerűbb módja a virtuális magánhálózat (VPN) használata. Ez egy rövid útmutató az NHL játékok VPN-feloldásának feloldásához:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
  2. Telepítse a VPN szoftvert, ügyelve arra, hogy megkapja az operációs rendszer számára megfelelő alkalmazást, és jelentkezzen be.
  3. Csatlakozzon a VPN-kiszolgálók egyikéhez a kívánt helyen. Például, ha a Dallas Stars a Toronto Maple Leaf-eket játssza, akkor használhat egy amerikai vagy kanadai szervert, amely nem Torontóban vagy Texasban található (a csapatspecifikus áramkimaradások miatt)..
  4. Jelentkezzen be ESPN + vagy NHL.tv fiókjába. Meg kell találnia, hogy most már hozzáférhet olyan játékokhoz, amelyek korábban áramszünetnek voltak kitéve.

Az NHL legjobb VPN-je: ExpressVPN

Az ExpressVPN a legjobb streaming sportokhoz

Nem minden VPN-szolgáltató képes felszabadítani az ESPN + és az NHL.tv fájlokat. Javasoljuk az ExpressVPN használatát; Nagysebességű összeköttetéseket, kiszolgálókat kínál 20 különböző amerikai városban (és több mint 2000 szervernek világszerte), valamint lehetőséget kínál a nagyobb streaming platformok feloldására, mint például a Netflix, az NBC Sports és a fuboTV.

Az indulás egyszerű: csak válassza ki a kívánt előfizetési időtartamot (egy, hat vagy tizenkét hónap), és fizessen. Ezzel kezdődik egy 30 napos ingyenes próbaverzió, amelynek során annyi NHL játékot nézhet meg, amennyit csak akar. Nem elégedett? Csak törölje ezen időszak alatt a teljes visszatérítést. Az ExpressVPN próbaverziója ideálisvá teszi azokat a felhasználókat, akik ingyenes, rövid távú VPN-lefedettséget keresnek, például ha nyaralni megy, vagy egy konkrét eseményt szeretne nézni külföldről.

Három hónap INGYEN: Takarítson meg 49% előfizetést, és további három hónapot kapjon ingyen, ha az ExpressVPN éves ajánlatát választja.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést. 

Mi a regionális áramszünet és miért használják őket??

A regionális áramszünetek a földrajzi blokkolás szigorú formája. Amellett, hogy megakadályozza a felhasználókat a tengerentúlon, hogy bármit is nézzenek, az NHL áramszünetek azt is megakadályozzák, hogy egyes játékokat online megtekinthessenek bizonyos államokban. De miért van ez? Végül is az ESPN + és az NHL.tv előfizetők már nem fizettek nézni?

A probléma az, hogy az NHL gyakran eladja játékának helyi sugárzási jogait a helyi hálózatoknak. Vannak más tényezők is, például hogy egy csapat otthon vagy otthon játszik. Például, ha Torontóban él, akkor csak a Maple Leafs játékot nézheti meg a regionális műsorszóró hálózaton. A Maple Leafs esetében ez a Sportsnet Ontario, de minden csapat más helyi műsorszolgáltatóval rendelkezik.

Szóval hogyan tudja az NHL.tv vagy az ESPN megtudni, hogy hol tartózkodik? Három fő módszer létezik: először, regisztrációkor meg kell adnia az irányítószámát. Ez a földrajzi helymeghatározás legalapvetőbb formája, és könnyen megkerülhető, ezért a legtöbb szolgáltatás kombinálja ezt a megközelítést az IP-alapú földrajzi helymeghatározással: az IP-cím használatával nagyjából megtudhatja, hol tartózkodik.

Végül van helymeghatározás. Ez a preferált módszer a mobil eszközök számára, mivel valamivel nehezebb megrontani a GPS-helyét, mint megváltoztatni az IP-címét. Természetesen kikapcsolhatja a GPS-t, azonban néhány szolgáltatás nem engedi megnézni semmit nélkül.

Hogyan lehet megkerülni a regionális NHL áramszünetet

Hogyan nézhetjük le az NHL.tv és az ESPN + játékokat az áramkimaradással

A regionális áramszünetek megkerülése kissé eltérően történik az asztali és a mobil eszközökön. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hogyan nézheti meg az NHL összes mérkőzését a világ bármely pontjáról.

Az NHL áramszünetek megkerülése PC-n vagy Mac-en

PC vagy Mac számítógépeken feloldhatja a kimerült NHL mérkőzések feloldását ugyanúgy, mint bármely más geo-blokkolt szolgáltatás feloldását. Csak csatlakozzon egyik VPN szerveréhez olyan helyen, ahol a megtekinteni kívánt mérkőzést nem szabad lefedni, majd keresse fel az NHL.tv vagy az ESPN + webhelyet, és jelentkezzen be. Az NHL-nek még egy praktikus eszköze is van, amellyel megtudhatja, mely csapatok áramszünetek az Ön régiójában.

Meg kell találnia, hogy tartalma szinte azonnal betöltődik, de ha nem, ne ess pánikba. Gyakran, ha egy webhely rájött, hogy nem a megfelelő régióban van, ezeket az információkat a böngészőjében tárolja, és automatikusan megakadályozza a hozzáférést, még akkor is, ha valójában a megfelelő helyen van. Ennek megkerüléséhez ürítse ki a böngésző gyorsítótárát, és törölje a sütiket. A kemény frissítést kényszerítheti is, ha lenyomva tartja a CTRL gombot (Mac esetén a Shift), és rákattint a frissítés gombra.

Az NHL áramszünetek megkerülése Android vagy iOS rendszeren

A készülékek földrajzi helymeghatározó szolgáltatásai miatt kissé bonyolultabb az áramkimaradások megkerülése a mobil eszközökön. Javasoljuk, hogy próbáljon megkerülni az ESPN és az NHL.tv korlátozásokat a telefon böngészője és egy VPN segítségével, és elkerüljük az alkalmazásokat. Ha bármelyik szolgáltatás alkalmazásán keresztül szeretne nézni, akkor be kell kapcsolnia a helymeghatározó szolgáltatásokat. Ez valódi problémát jelent, mivel nincs egyszerű módja annak, hogy megrontja a telefon GPS-helyzetét.

Bár számos alkalmazás lehetővé teszi ezt, meg kell jegyezni, hogy ezekhez egy gyökér vagy jailbroken eszközre van szükség. Ezenkívül nincs garancia arra, hogy ezek az alkalmazások biztonságosak-e; Általában, ha egy ingyenes alkalmazás azt állítja, hogy lehetővé teszi a szolgáltatások „feltörését”, akkor az csak a rosszindulatú programokkal megfertőzi a rendszert. Ha a GPS hamisítása érdekli Önt, javasoljuk, hogy végezzen alapos kutatást minden telepített alkalmazásnál, és kezdje meg tudatosítsa magát a kapcsolódó kockázatokkal..  

Lehetséges-e legyőzni az NHL áramszünetet egy ingyenes VPN-sel?

Az ingyenes VPN használata egyszerűnek tűnhet az online biztonság megőrzésében és az NHL közvetítésében külföldön, ám ezeknek a szolgáltatásoknak számos jelentős hátránya van.. Először is, általában több felhasználó van, mint amennyit hálózataik támogatni tudnak. Ez hosszú töltési időt, szaggatott videót és szórványos leválasztást okoz - három dolog, amelyet nem akar megtenni, ha élőben néz sportot. Ezenkívül az NHL.tv és az ESPN + is erősen beépített földrajzi korlátozási intézkedéseket tartalmaz, tehát nincs garancia arra, hogy egy ingyenes VPN még működni fog.

Hogyan fizetnek az ingyenes VPN-k a hálózatukért, anélkül, hogy a felhasználót közvetlenül felszámítanák? Lehet, hogy feltételezi, hogy csak hirdetések beillesztésével látogatja meg a meglátogatott webhelyeket, de néhányuk még ennél is tovább megy. A nyomkövető cookie-k tárolásával a készüléken megfigyelhetik, melyik webhelyet szereti, és milyen gyakran látogat. Ez az információ értékes, és ha elegendő lesz ezekre, az ingyenes VPN-k harmadik feleknek tudomásuk nélkül eladhatják azokat. A VPN-eket úgy tervezték, hogy megakadályozzák az embereket abban, hogy látják az online tevékenységeit, de az ingyenes VPN-k ezt nem feltétlenül teszik: a döntése csak az Ön számára történik, aki megtekinti személyes adatait..

Még egy ingyenes VPN használata is kockázatos lehetőség. Az Androidhoz közel 300 ingyenes VPN-alkalmazás felmérése szerint több mint 38% -uk tartalmazott rosszindulatú programokat, 18% -uk nem használt titkosítást, és megdöbbentő módon, több mint 80% -uk volt kitéve az IPv6-szivárgásoknak. Gondolhatja, hogy egy közismert szolgáltatás használata csökkentené a kockázatot, de még Hola, a nagy ingyenes VPN-szolgáltató is árnyas üzleti ügyekkel rendelkezik; 2015-ben a botnet működtetésének elősegítése céljából tétlen felhasználói sávszélességet értékesítettek. Saját és személyes adatai biztonságának megőrzése érdekében egy jó hírű VPN használatát javasoljuk, egyértelmű és bizonyítható elkötelezettséggel védve az ügyfelek magánéletét..

NHL 2018/19 ütemterv

A 2018/19. Évi NHL-szezonban 82 játék zajlik. Mivel azonban ezek a meccsek egyidejűleg kezdődnek, kifizetődő annak ismerete, melyeket előre szeretné megnézni. Bár túl sok a meccsek itt felsorolásra, előre megtervezheti a teljes 2018/19 NHL ütemtervet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 21

Adblock
detector