Hogyan lehet megnézni az NCAA fagyasztott négyes és bajnokságot online

Hogyan lehet megnézni az NCAA fagyasztott négyes és bajnokságot online

Az idei „Fagyasztott Négy” játékra április 11-én kerül sor a New York-i Buffalo KeyBank Központjában. Két játék lesz: Minnesota-Duluth vs Providence az 5:00 EST-nél (2:00 PST / 10:00 BST) és az UMass és Denver 8: 30-kor (EST) (17:30 PST / 13:30 BST). Két nappal később ezeknek a bajnokságoknak a győztesei az NCAA I. divízió bajnokságán találkoznak. Nem tudom megtenni személyesen? Nincs mit; az alábbiakban értesítjük, hogyan lehet ingyenesen közvetíteni a 2019. évi Fagyasztott Négyes és a Bajnokságot, saját otthonának kényelme alapján..

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Az engedély nélküli patakok szinte elkerülhetetlenek a nagy sportesemények során, ám sokkal alacsonyabb szintű élményt nyújtanak. Videóik gyakran csak alacsony felbontású formátumban érhetők el, és jelentős késés lehet. Ezenkívül ezeket a streameket bármikor offline állapotban is meg lehet vonni a szerzői jogok megsértése miatt, azaz valószínűleg nem is látják a játék végét. Ezek a játékok egyébként ingyenesen lesznek elérhetők, így nem kell megbízhatatlan, jogosulatlan streameket igénybe venni.

A játékok ingyenes megtekintéséhez VPN-t kell használnia, kivéve, ha az Egyesült Államokban tartózkodik.

Hogyan továbbíthatjuk a fagyasztott négyzetet külföldön egy VPN-sel

Új a VPN-eknél, és nem tudja, hol kezdje? Kövesse az alábbi lépéseket a Frozen Four blokkolásának feloldásához és streamingjéhez a világ bármely pontjáról:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a NordVPN és a CyberGhost erős és olcsó alternatívák.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Néhány különféle verzió lesz, ezért győződjön meg arról, hogy a készülékhez megfelelő-e.
  3. Döntse el, melyik streaming szolgáltatást szeretné használni.
  4. Csatlakozzon az adott ország VPN szerveréhez. Használ egy amerikai szervert, például az ESPN külföldi blokkolásának feloldását, vagy egy kanadai szervert a TSN-hez.
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott szolgáltatással. A legtöbb esetben ez szinte azonnal elindul, de ha nem, törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket, majd frissítse az oldalt.

Az NCAA Frozen Four és a Championship bajnokság élő közvetítése. Mint ilyen, fontos, hogy a fenti lépésekkel jóval az első játék kezdete előtt tesztelje VPN-jét. Ily módon előre megismerheti a problémákat, ami sok időt igényel a VPN ügyfélszolgálatának segítségére. Ez a megközelítés azt is megakadályozza, hogy előre nem látható technikai problémák miatt elmaradjon a játék kezdete.

Hogyan nézhetem meg ingyen a Fagyasztott Négyes és a Bajnokságot az amerikai tévében

USA zászló

Ezeket a játékokat élőben közvetítik az ESPNU. Ha a kábeltelevíziós csomag tartalmazza az ESPN-t, akkor jelentkezzen be, és azonnal megnézze a hozzáadott költségeket. Szerencsére az ESPN lehetővé teszi a bejelentkezést számos legnépszerűbb szolgáltatóval is, ami azt jelenti, hogy továbbra is élőben közvetítheti az NCAA Frozen Four és a Championship játékot, ha nincs kábel TV-je.

Jelenleg a DirecTV Now, a Hulu Live TV-vel, a Sling TV-vel, a PlayStation Vue-vel és a YouTube TV-vel mind hozzáférést kínálnak az ESPN-hez. Ezek a szolgáltatások meglehetősen drágák (havonta 25–50 USD), de mindegyik a ingyenes próbaverzió, amely elég hosszú ahhoz, hogy mindhárom játékot megnézhesse. Ez azt jelenti, hogy mindaddig, amíg eszébe jut, hogy lemondja, miután a verseny lezárult, nem számítunk fel díjat.

A fenti platformok mindegyike régiónként zárolva van, vagyis szükség lesz VPN-re az USA-n kívüli országok használatához. Ezen felül, legtöbbjük megköveteli, hogy regisztráljon egy fizetési móddal, amely egy amerikai címhez kapcsolódik. Vannak olyanok is, mint például a Hulu, amelyek lehetővé teszik, hogy ajándékkártyával fizetjen. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan regisztrálhat bárhonnan. Szüksége van VPN-re? Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így a Frozen Four-et teljesen kockázatmentesen továbbadhatja.

Hol máshol nézhetem online az NCAA Frozen Four és a Championship játékot?

Az NCAA talán legismertebb amerikai csapata, de rajongói vannak a világ minden tájáról. Ennek megfelelően a Frozen Four és az I. divízió bajnokságát az USA-n kívüli országokban is bemutatják. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hogyan kell nézni bárhol is:

Kanada

Kanadai zászló

A TSN kizárólagos sugárzási jogokkal rendelkezik erre a kanadai versenyre. Míg az első két játék online és hagyományos TV-n keresztül érhető el, addig a bajnokságot csak a TSN webhelyén és a TSN alkalmazáson keresztül lehet közvetíteni. Ha kábeltévével rendelkezik (és a csomag tartalmazza a TSN-t), akkor minden játékot bejelentkezhet és on-line módon nézhet meg.

Nincs kábel? A TSN csak online hozzáférési engedélyeket is kínál, amelyek napi 4,99 USD, vagy havonta 19,99 USD. Sajnos ez a szolgáltatás nem kínál semmilyen ingyenes próbaverziót. Ezenkívül csak a kanadai címhez kapcsolódó fizetési módokat fogad el. Ez nagyon megnehezíti a külföldi felhasználók feliratkozását, bár más országok kanadai továbbra is regisztrálhatják magukat.

Mivel a TSN földrajzilag korlátozott, akkor Kanadában kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy kanadai VPN szerverhez, hogy bármit megnézhessen..

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A brit jégkorong-rajongók a BT Sport csatornán élőben nézhetik az NCAA I. divíziós bajnokságot és az elődöntőket. Sajnos, ez a hálózat hírhedt, mivel exkluzív műsorszórási jogokat vásárol, és a BT TV-vel nem rendelkezőket külön fizeti. Ezenkívül, mivel a BT Sport nem kínál csak online bérleteket, ez ténylegesen megakadályozza a kábeltelevízió nélküli felhasználók számára, hogy az Egyesült Királyságban figyeljék ezt az eseményt.

Természetesen ez nem probléma, ha már a BT ügyfele vagy, mióta tudod lcsatlakozzon és közvetítse az egész eseményt online. Ha azonban a Sky, a Virgin vagy a TalkTalk szolgáltatással foglalkozik, akkor számíthat arra, hogy havonta 29,99 GBP-t fizet, próbaidőszak nélkül. Ha feliratkozol, mind a három játékot a Sky Go, a Virgin TV Go vagy a TalkTalk TV alkalmazás segítségével továbbíthatja..

A BT Sport csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ne felejtse el, hogy ha általában máshol él, a VPN segítségével otthoni streaming szolgáltatásokhoz férhet hozzá.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Ezek a játékok az ausztrál ESPN-en jelennek meg. A Fetch és Foxtel ügyfelek online közvetíthetik őket, külön költség nélkül, a WatchESPN vagy a Foxtel Go alkalmazásokkal. A Minnesota-Duluth vs. Providence és az UMass vs. Denver a 7: 00-kor és 10: 30-kor az AEST-en fog élni, míg a bajnoki játékot néhány órával a lejárta után, 16:30 -kor kell adni..

Ha még nem rendelkezik kábel TV-vel, akkor feliratkozhat a Foxtel Now szolgáltatásra. Általában havonta 40 AUD-t fizetne a szükséges csatornacsomagokért, de az alap előfizetés (havonta 25 dollár) 10 napos ingyenes próbaverzióval jár. Ebben az időszakban hozzáférhet minden Foxtel-csatornához, beleértve az ESPN-t is. Mint ilyen, feliratkozhat, közvetítheti a Fagyasztott Négy és a Bajnoki játékokat, majd lemondhat, hogy mindezt ingyenesen megtekinthesse.

A Fetch és a Foxtel Now földrajzilag korlátozott, vagyis VPN-re lesz szüksége a külföldön történő felhasználáshoz. Ezenkívül a Foxtel Now megköveteli ausztrál telefonszám megadását a regisztráció során, ami megnehezíti a regisztrációt, kivéve, ha általában Ausztráliában él..

Egyéb helyszínek

Lakhelyétől függően a helyi ESPN csatornán megnézheti a 2019. évi Frozen Four és az NCAA Championship bajnokságot. Több mint tucat ilyen vendéglátó-ipari szolgáltatás működik Japánban, a Karib-térségben, Dél-Amerikában és Délkelet-Ázsiában, és bizonyos helyeken a játékokat élőben is megnézheti. Érdemes megjegyezni, hogy bár késő este éjjel sugározhatnak országában, azokat másnap igény szerint rendelkezésre kell bocsátani, lehetővé téve, hogy kényelmesebb időben nézhessenek..

Melyik csapat várhatóan nyer?

Jelenleg Minnesota-Duluth a kedvenc nyerő, jó indok miatt. Ők a védő bajnokok, és ebben az évben jelzik a harmadik fagyasztott négyiket egymás után. Ráadásul, ha legyőzik a Providence-t, egyenesen eljutnak az utolsó három évbe. A Bulldogok jelenleg forró vonalakban vannak, egymást követő hat győzelemmel (köztük egyet Denver felett), tehát biztosan jó harcot folytatnak..

A gondviselés azonban nem csökken könnyen. 1985 óta csak kétszer más alkalommal jutottak el a Fagyasztott Négyeshez, tehát valószínűleg mindent megtesznek nekik. A Friars kiválóan játssza a hosszú játékot, általában lassan indul, és a harmadik periódusban lövésekkel végződik. Természetesen már korán alkalmazkodniuk kell és erőteljes védekezést kell tartaniuk, hogy a Bulldogok állhatatos helyzetben maradjanak.

Mind a Denver úttörők, mind az UMass Minutemen jól játszottak ebben az évben, mivel minden csapat március 1. óta mindössze két veszteséget szenved. Ugyanakkor Denver nyert az UMass ellen játszott utolsó három játék közül kettőt. Feltételezve, hogy Minnesota-Duluth legyőzte a Providence-t, Denvernek valódi lövése van a bajnokságon, mivel az utóbbi tíz játékból nyolcot nyertek a Bulldogs ellen. Az UMass-ok azonban ismertek a hosszú áthaladásukról, és ha Denver nem vigyázol, állandóan a hátsó lábukon találják magukat, különösen, ha túl messzire haladnak előre..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 41 =

Adblock
detector