Hogyan lehet megnézni Deontay Wilder és Tyson Fury mérkőzést élőben bárhol

A nehézsúlyú világbajnokság Deontay Wilder és Tyson Fury között csak néhány nap alatt található. A harcot december 1-jén, 9:00 óráig, EST / 2:00 GMT-re tervezik, de érdemes időben biztosítani a streaming-hozzáférést. Nézheted online a Wilder és Fury internetet az Egyesült Államokban. A Wilder vs. Fury élő közvetítést közvetítheti az Egyesült Királyságból, Ausztráliából, Új-Zélandról és más országokból származó külföldön is.

Tartózkodási helyétől függően előfordulhat, hogy VPN-t kell használnia a Wilder vs Fury online közvetítéséhez. Útmutatónk nemcsak azt mutatja meg, hogy hol nézhetik meg a nehézsúlyú mérkőzést az elsődleges országokban, hanem azt is, mely VPN-ket használják a legjobban, és hogyan nézhetik meg online az élő közvetítést ingyenesen.

Tekintettel a küzdelem magas profiljára, számos ingyenes lehetőség létezhet a legitim streaming szolgáltatásokon kívül. Cikkünk csak a Deontay Wilder vs.Tyson Fury nehézsúlyú bajnokság legális streaming lehetőségeire összpontosít.

Düh vs WilderForrás: Showtime

A nehézsúlyú világbajnokság rendezvényét a Deontay Wilder és Tyson Fury közötti kötelező küzdelem fogja főszerepet játszani. Mindkét ökölvívó kiváló rekordokkal és saját címekkel lép fel a harcban a múltbeli eseményekből.

Az esemény a következő szolgáltatásokon keresztül érhető el:

 • MINKET: Showtime PPV
 • UK: BT Sport Box Office
 • Ausztrália: Főbb alkalom
 • Új Zéland: Sky Arena
 • Dánia: Viaplay PPV
 • Svédország: Viaplay PPV
 • Pulyka: A MAX - INGYENES OPCIÓ

Az írás idõpontjában más országokban nem jelentettek be csatornákat. Ezen felül, a törökországi DMAX kivételével a Tyson Fury, és csak a Pay-Per-View szolgáltatáson keresztül lesz elérhető. A DMAX azonban egy ingyenesen közvetíthető csatorna, amelyet bárki megnézhet, bár szükség lehet VPN-re, ha Törökországon kívül tartózkodsz, és különösen akkor, ha az esemény kezdődik.

A Wilder és a Fury legjobb VPN-je: ExpressVPN

Az ExpressVPN a legjobb streaming sportokhoz

Leginkább a Wilder és a Fury élő közvetítés nélkül online nézni nem lehet fizetési hozzáférés nélkül. Szerencsére a törökországi ingyenes közvetítés opció vonzó lehetőséget kínál, ám valószínűleg egy földrajzi tartalomblokkot talál a helyén, amikor megpróbál online hangolni..

Könnyen megkerülheti a földrajzi tartalom blokkjait egy VPN segítségével. A virtuális magánhálózatok lehetővé teszik a kapcsolat elrejtését egy titkosított alagútban. Arra is új IP-címet rendel hozzá, amely az országhoz van társítva, ahol a VPN-kiszolgáló található. Kevés VPN-nek van szervere Törökországban, de gyors expressz kiszolgálót találtunk az ExpressVPN-n keresztül.

Ha úgy dönt, hogy a Wilder vs. Fury más streaming lehetőségeit használja, a VPN továbbra is segít elkerülni az ISP sebességének fojtását, vagy lehetővé teszi, hogy külföldi PPV eseményeket vásároljon és nézzen külföldről..

KIZÁRÓLAGOS AKCIÓ: Szerezzen további 3 hónapot hozzáadott költség nélkül, ha feliratkozik az ExpressVPN éves tervére. Ez magában foglal egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Ahhoz, hogy a VPN működjön együtt a Wilder és a Fury között, tegye a következőket:

 1. Hozzon létre egy fiókot a VPN szolgáltatással. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, de érdemes lehet megfontolni a NordVPN-t (Törökország-szerver is van) és a Cyberghost-ot (nincs Törökország-szerver)..
 2. Telepítse a VPN szoftvert a választott eszközre vagy több eszközre. Ezután csatlakozzon a választott országhoz (vagy Törökországhoz, vagy ahhoz az országhoz, ahol reméli, hogy hozzáférni fog a Wilder vs. Fury PPV adatfolyamokhoz).
 3. Vásároljon PPV streaming hozzáférést a kívánt streaming forráson keresztül, vagy csatlakozzon a DMAX Turkey webhelyhez streaming céljából.

Javasoljuk, hogy ezt a folyamatot a harc előtt fejezze be, hogy hozzáférést biztosítson.

A tartózkodási helyétől és a streaming lehetőségeitől függően kapcsolatproblémákat tapasztalhat. Javasoljuk, hogy távolítson el a lehető legtöbb helyinformációt, beleértve a kijelentkezést a Google Chrome-ból, helyalapú adatok törlése (sütik, gyorsítótár) és a helymeghatározó szolgáltatások kikapcsolása.

Az alábbiakban olvashat arról, hogy miként és hol érheti el a Wilder vs. Fury az országokban, ahol elérhető.

Egyesült Államok

Düh vagy vadon minket

A Showtime PPV az egyetlen szolgáltatója a Deontay Wilder vs.Tyson Fury harcnak az Egyesült Államokban. A költségek 64 és 75 dollár között változhatnak, attól függően, hogy melyik szolgáltatót használja. A legtöbb szolgáltató még nem tette elérhetővé az árakat az írás megírásának idején.

A Showtime szerint a PPV eseményt a következő szolgáltatók segítségével lehet megvásárolni:

 • Xfinity
 • DirecTV
 • színkép
 • Tál
 • Fios
 • NÁL NÉL&T U-vers
 • csónakkormányos
 • Sling TV - Nincs szükség hagyományos kábelre!
 • Suddenlink
 • Határ
 • Mediacom
 • PlayStation Store - Csak a PlayStation 4 konzolon keresztül

Ezen lehetőségek közül a Sling TV az egyetlen kábelvágó opció, és valószínűleg a legegyszerűbb feliratkozni.

Ha nem rendelkezik hagyományos kábellel, vagy nem akarja regisztrálni a hagyományos kábelt, hogy hozzáférjen a harchoz, javasoljuk, hogy jelentkezzen be egy ingyenes Sling TV próbaverzióra, és rendelje meg ott a PPV eseményét, vagy használja a Törökország DMAX csatornája miközben csatlakozik egy VPN-hez. Ennek a lehetőségnek bárki számára elérhetőnek kell lennie, aki Törökországon kívüli országokból online elérhető a DMAX élő közvetítéshez.

Ami a PlayStation Store opciót illeti, a PlayStation végre betöltötte az esemény vásárlási oldalát. Most már megvásárolhatja a Wilder vs. Fury hozzáférését a PlayStation Store-on, de csak a PlayStation 4 konzolon megvásárolhatja. Az esemény közvetítése és megvásárlása a PlayStation 3-on vagy az interneten keresztül nem lehetséges. 

Egyesült Királyság és Írország

vadon és düh uk

A BT Sport Box Office a jelenlegi szolgáltató az Egyesült Királyság harci rajongói számára. A Wilder vs. Fury csak 19,95 fontért érhető el. Nézheti a BT TV-n vagy a Sky TV-n keresztül. Az Ír Köztársaságban élők megtekinthetik, ha hozzáférnek az Eir Sports vagy a Sky programhoz. Azt mondhatjuk, hogy ez a lehetőség csak TV-dobozban érhető el, és nem lesz elérhető online streaming útján az Egyesült Királyságban vagy Írországban.

Ausztrália

düh vs vadon ausztrália

Ha Ausztráliában tartózkodik, a Main Event weboldalán december 1-jén kerül sor a nehézsúlyú bajnokságra. Szüksége lesz Foxtel-re vagy a Foxtel-t tartalmazó Optus TV-re, hogy a főversenyen keresztül online megvásárolja és megnézze a harcot..

Új Zéland

Új-zélandi vadon és düh

Az új-zélandi harc rajongói a Sky Arena-on keresztül rendezhetik a harcot. Az ára 39,95 USD NZ. A küzdelem megvásárlása után a 065-es csatornán keresztül folytathatsz adatfolyamot. Az Egyesült Királysághoz és Írországhoz hasonlóan ez a lehetőség online élő közvetítésként nem lesz elérhető.

Dánia és Svédország

dán düh vs vadon

Mind a dán, mind a svéd lakosok online rendelhetnek a Viaplay Pay-Per-View szolgáltatáson keresztül.

Dániában a költség 499 korona lesz. Svédországban a költség 499 korona.

pulyka

vadabb vs düh pulyka

Mint már korábban említettük, azok, akik a törökországi küzdelmet szeretnék nézni, ingyenesen élvezhetik azt a DMAX-n keresztül. A DMAX-ot élőben nézheti bármilyen TV-szolgáltatás előfizetése nélkül, mivel a DMAX ingyenesen közvetíthető csatorna.

A DMAX Turkey most hirdeti az eseményt honlapján. Erről a török ​​újságíró foglalkozik Bilgehan Demir, aki más nagyobb boksz ligákban is rendez rendezvényeket a DMAX számára (WBC, WBA, IBF és WBO).

Ha Törökországon kívül utazik vagy él, akkor a csatlakozáshoz VPN-t kell használnia. A tesztelés során VPN nélkül hozzáférhettünk az élő közvetítéshez, de ez valószínűleg megváltozik a Wilder vs Fury küzdelem során. Amint a múltban láttuk az ilyen jellegű eseményekkel, például a világkupával és az olimpiával, a földrajzi tartalom blokkolását általában a sporteseményeknél alkalmazzák az esemény idején. A VPN segít megkerülni az esetleges tartalom blokkolást, amikor a harc elkezdődik.

Deontay Wilder és Tyson Fury Fight kártya, esemény és a mérkőzés részletei

A Los Angeles-i Staples Center 2018. december 1-jén szélére kerül, mivel Deontay Wilder és Tyson Fury harcolnak, hogy a világ következő nehézsúlyú bajnokává váljanak. A harc 9:00 EST / 2:00 GMT órakor kezdődik. És bár Wilder és Fury minden bizonnyal a fő oka annak, hogy valaki bele akarja hangolni a harcot, még néhány más küzdelmet érdemes megragadni a kártyán.

Itt található a nehézsúlyú világbajnokság teljes küzdelme:

 • Deontay Wilder (c) vs. Tyson Fury (Karton)
 • Jarrett Hurd (c) vs. Jason Wellborn (Könnyű közepes súlyú)
 • Mark Anthony Barriga és Carlos Licona (Strawweight)
 • Luis Ortiz és Travis Kaufman (Karton)
 • Chris Arreola és Maurenzo Smith (Karton)
 • Joe Joyce és Joe Hanks (Karton)

Wilder és Fury nemcsak a WBC nehézsúlyú bajnokságán, hanem a lineáris bajnokságon is versenyeznek. Időközben Hurd és Wellborn versenyeznek az IBF, a WBA (Super) és az IBO könnyű közepes súlyú bajnokokért.

Hogyan fogadjunk a Wilder és Fury ellen

Deontay Wilder és Tyson Fury a nehézsúlyú bajnokságba kerülnek, nagyon sok elvárással a hátukon. De sok néző szemében a valódi kérdés az, hogy melyik boxer fogadni tud.

Végül nincs mód arra, hogy megtudjuk, ki nyer időgép nélkül. Utalhatunk azonban néhány olyan adatra, amely szerepet játszik a jelenlegi fogadási esélyekben.

Először is olyan statisztikák vannak, amelyeket minden harcos az esemény előtt az asztalra hoz. A 6 lábú, 7 hüvelykes Deontay Wilder lenyűgöző 40-0-os rekordot képvisel hivatásos boksz karrierje során, 39 ütéssel. Ellenfele, Tyson Fury, 6 láb (8 hüvelyk) áll, 27-0-os profi rekordja 19 kieséssel.

Noha Wilder rekordja lenyűgözőbb, szintén súlyos hátrányban van ebben a harcban. A 120 kg-os düh 15 kg-kal nehezebb, mint a Wilder. Lehet, hogy többféle módon képes gyakorolni súlyát. Ezen túlmenően, míg Wilder lenyűgöző 83 hüvelyk elérési ponttal rendelkezik, Fury 2 hüvelykkel legyőzi őt.  

Ennek ellenére nem egyértelmű, hogy Fury rendelkezik-e a szükséges műszaki ismeretekkel Wilder leszámolásához, akinek rekordja és a KO-ban végződő harcok szinte tökéletes százaléka magaért beszél.

A jelenlegi fogadási esélyek azonban más kérdés. Az odds-ok kifejezetten a Fury számára kedveznek a különféle fogadási webhelyek között. Az Oddschecker fogadásgyűjtőben a legtöbb szerencsejátékos (61% feletti) jelenleg a Fury-t részesíti előnyben. Ez a szám csak az elmúlt héten nőtt, amikor először ellenőriztük.

Wilder vs Fury

Úgy tűnik, hogy az Oddsshark fogadási helyszínen a előrejelzők egyetértenek. Döntéssel előrejelzik a Fury győzelmét, amelynek esélyei nagymértékben a Fury javára válnak.

Még korai, és a fogadási esélyek megváltozhatnak a december 1-i küzdelem előtt. Ha külföldre utazik egy olyan országba, ahol a sportfogadás tilos, akkor valószínűleg minden egyéb fogadási oldal blokkolja. Javasoljuk, hogy olvassa el útmutatót arról, hogyan juthat el külföldi sportfogadási webhelyekhez, ha azt akarja, hogy a tételt dobja be Wilderrel vagy a Fury-vel..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 38

Adblock
detector