Hogyan lehet online ingyen nézni a 2019-es Melbourne Cup-ot

Hogyan lehet online ingyen nézni a 2019-es Melbourne Cup-ot

A 2019. évi Melbourne Cup-ot 15:00 órától az AEDT (13:30 ACDT / 12:00 AWDT) órakor indítják. Ez az egyetlen esemény, amelyre korán be kell hangolódni, mivel a Melbourne Cup verseny csak maga tart. néhány percre. Szerencsére, ha kilenc másik verseny van a kártyán, akkor rengeteg dolgot fog elfoglalni. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet élőben nézni a Melbourne Cup-ot (és minden más Flemington versenyt).

Felhívjuk figyelmét, hogy csak a Melbourne Cup hivatalos műsorszolgáltatóit ajánljuk. A nagy sporteseményeknek szinte mindig nem hivatalos adatfolyamuk van, ám ezek gyakran lagikusak és csak kis felbontásúak; nem pontosan azt, amit akar, amikor egy nagysebességű versenyt néz a fényképes lehetőséggel. Egyébként ingyen nézheti az idei Melbourne Cup-ot, tehát nem kell megbízhatatlan és engedély nélküli patakokat használni.. 

Ez az esemény csak a régiókhoz kötött platformokon jelenik meg, így VPN-re lesz szüksége a külföldről történő megfigyeléshez.

A 2019-es Melbourne Cup kudarc VPN segítségével

Ön még nem ismeri a VPN-eket, és nem biztos benne, hogyan kell ezeket használni? Valójában meglehetősen könnyű megkerülni a regionális korlátozásokat, és külföldön hozzáférni a földrajzilag zárolt tartalmakhoz.

Így nézheti meg a 2019-es Melbourne Cup kupát élőben bárhonnan:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a NordVPN és a CyberGhost egyaránt erőteljes és olcsó alternatívák.
 2. Telepítse a VPN szoftvert. A legtöbb szolgáltatás alkalmazásokat kínál Windows, Android, MacOS és iOS rendszerekre, ezért ügyeljen a megfelelő verzió beszerzésére.
 3. Ezután csatlakozzon a VPN egyik ausztrál szerveréhez. Ez becsapja a földrajzilag blokkolt webhelyeket arra gondolva, hogy Ausztráliában tartózkodik, hogy külföldön használhassa őket. 
 4. Próbáljon meglátogatni az alábbi hivatalos webhelyeket. Meg kell találnia, hogy szinte azonnal betöltődnek, de ha nem, törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket, majd frissítse az oldalt.

A világ leggyorsabb telivér népei versenyeznek a Melbourne Cup-on, és mivel a pálya két mérföld alatt van, számíthat arra, hogy csak néhány perc alatt elkészül. Ezért azt javasoljuk, hogy a fenti lépéseket hajtsa végre a verseny tényleges kezdete előtt. Ilyen módon, ha a VPN nem működik megfelelően, a továbbiakban van ideje, hogy segítségért forduljon az ügyfélszolgálathoz.

Hol nézhetem online a 2019-es Melbourne Cup-ot?

A Melbourne Cup-ot „a nemzetet megállító versenynek” nevezik, tehát természetesen erõsen nyilvánosságra hozzák. A jó hír az, hogy ez megkönnyíti az online nézést; Az alábbiakban elmagyarázjuk, hogyan:

10play

Hogyan lehet online ingyen nézni a 2019-es Melbourne Cup-ot

A 10. csatorna a Melbourne Cup teljes karneválát jeleníti meg, és ami a legjobb, a 10play-en ingyenesen nézhetsz. Ez a lefedettség 10 AEDT-től kezdődik, és megmutatja az idei Melbourne Cup összes tíz versenyét.

Noha a 10play lehetővé teszi a regisztrálást, a tartalom megtekintéséhez nem szükséges. Érdemes azonban megjegyezni, hogy sem a lekérhető videó, sem az élő TV-közvetítés nem töltődik be, ha nincs ausztrál IP-címe. Ha külföldről próbálja megnézni a Melbourne Cup-ot, először csatlakoztassa a VPN egyik ausztrál szerveréhez.

Racing.com

Hogyan lehet online ingyen nézni a 2019-es Melbourne Cup-ot

A Racing.com átfogó tájékoztatást nyújt erről az eseményről, és még ennél is jobb, ha az egészet ingyenesen megnézheti online. Először fiókot kell létrehoznia, de ez gyors és egyszerű.

A regisztráció után élőben nézheti meg a Melbourne Cup-ot a Racing.com webhelyen vagy a Foxtel Go alkalmazásban (529. csatorna). Vegye figyelembe, hogy ez a szolgáltatás csak Ausztráliában érhető el; ha külföldön tartózkodsz, csatlakoznia kell egy VPN-hez, mielőtt bármit megnézne.

Sky Racing

Sky Racing screenshot

A Sky Racing enyhén késlelteti a Melbourne Cup versenyét is. A lefedettség azonban különféle versenypályák között oszlik meg, és a nézéshez be kell jelentkeznie egy TAB vagy Sky fiókkal (kivéve, ha Foxtel TV előfizető vagy, ebben az esetben a Foxtel Go segítségével nézheti meg). app). 

Tekintettel arra, hogy a 10play ingyenesen megtekinthető egész napos lefedettséget kínál, valójában nincs ok a 2019-es Melbourne Cup-ot a Sky Racing-en nézni..

Melyik ló versenyez??

Jelenleg a világ legkiválóbb, kipróbált és teljfajta fajtájának 37 versenyzője indul a 2019. évi Melbourne Cup-on. A tizenkét legjobb nyertes között megosztott 8 000 000 dolláros nyereményalapúval minden megtalálható. Az alábbiakban megtalálja az összes versenyző ló listáját ebben az évben:

 1. Mer de Glace
 2. Meglepetés baba
 3. Acél herceg
 4. Cross Counter
 5. Mirage Dancer
 6. Dél-Franciaország
 7. Konstantinápoly
 8. A valóság mestere
 9. Il Paradiso
 10. Latrobe
 11. Mustajeer
 12. Vadász Kürt
 13. Rosztropovics
 14. Varázspálca
 15. Twilight Fizetés
 16. Arran hercege
 17. Finche
 18. Raymond Tusk
 19. Fogadalom és nyilatkozat
 20. Youngstar
 21. Neufbosc
 22. Hang
 23. A kiválasztott
 24. downdraft
 25. Patrick Erin
 26. Igazi önmaga
 27. Sir Charles Road
 28. Gallic vezér
 29. Dal Harraild
 30. Szürke oroszlán
 31. Haky
 32. Brimham Rocks
 33. Azuro
 34. Hush Writer
 35. Valac
 36. Beszennyez
 37. A tűz fala
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 39

Adblock
detector