Hogyan lehet online ingyen nézni a Franciaország v Peru-t (FIFA World Cup 2018)

Hogyan nézhetem Franciaország v Peru?

A 2018. évi FIFA világkupája jó úton halad, és Franciaország és Peru biztosan egy játék, amelyet figyelni kell. Szerencsére streaming ezt a játékot, és így tovább, élő és teljesen ingyenes online. A streaming platformok gyakran használnak regionális blokkolást hogy megakadályozzuk a külföldi nézőket a hangoláson, ezért azt is elmagyarázzuk, hogyan lehet megkerülni ezeket a korlátozásokat egy virtuális magánhálózat (VPN) használatával. Ez hozzáférést biztosít az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Franciaország, Németország, Spanyolország és valóban a világ bármely más országának hivatalos világkupájához..

Franciaország Peruval szemben áll az oroszországi Jekatyerinburgi Központi Stadionon. A mérkőzést a 4:00 BST-en (8:00 PST / 11:00 EST) kezdődik, június 21-én. Franciaország jelenleg Dániával van kötve a csoport első helyére, míg Peru az asztal alján van ragadva. Vajon Franciaország megerősíti vezetőjét, vagy Peru egy epikus visszatérés kezdete lesz? Be kell hangolnia, hogy megtudja.

Vessen egy pillantást az alábbi források listájára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ne hagyjon le egyetlen pillanatot sem a Franciaország és Peru mérkőzésről, sem pedig a világkupa más mérkőzéseiről. Az alábbi műsorszolgáltatók közül sokan mobilalkalmazásokat is kínálnak, így akkor is követheti a műveletet, ha házon kívül van.

Hol lehet közvetíteni a 2018-os FIFA világkupát

A FIFA világkupája kiemelkedő esemény, amelyet világszerte mutatnak be. Mindegyik országnak megvan a saját hivatalos műsorszolgáltatója, ám az alábbiakban röviden összefoglaljuk az angol nyelvű lefedettség legjobb forrásait.

 1. MINKET: Fox Sports
 2. Kanada: TSN, CTV
 3. UK: BBC, ITV
 4. Ausztrália: SBS, Optus Sport

Attól függően, hogy hol élsz, lehet, hogy ingyenes stream érhető el. Érdemes megjegyezni, hogy az előfizetési szolgáltatások általában nemcsak az alapvető lefedettséget kínálják. Előfordulhat, hogy 4K videót, kommentárt más nyelven vagy további sportcsatornákat biztosítanak.

A FIFA 2018 világbajnokságának megtekintése: ingyenes és fizetett lehetőségek

Tehát ingyen nézheti az országában a világkupát? Számos ország korlátozott lefedettséget kínál ingyenesen, tehát nézze meg az alábbi listát, hogy megtudja, hol követheti a bajnokságot, amikor kibontakozik..

Hogyan nézhetem meg az Egyesült Királyságban a világkupát

Brit zászló - union jack

Az Egyesült Királyság két legnagyobb műsorszolgáltatója összeállt annak érdekében, hogy a brit nézők ingyenesen nézhessék a világkupát. A BBC-nek és az ITV-nek egyaránt joga van a verseny versenyének felét mutatni, azaz bármelyik mérkőzés elérhető lesz a BBC iPlayer-en vagy az ITV Hub-on. Ha inkább egyetlen webhelyet szeretne használni, akkor nézd meg a TVPlayer.com webhelyet, mivel ez a weboldal teljesen legális élő közvetítést biztosít a különféle brit televíziós állomások számára, beleértve a BBC1 és az ITV.

Jogi szempontból érvényes TV engedélyre van szüksége ahhoz, hogy a felvételeket sugárzott állapotban nézhesse. Ennek ellenére a fenti szolgáltatások egyike sem igazolja ezt bármilyen módon. Ne feledje, hogy a TV licenc birtoklása nem engedi megkerülni a földrajzi zárolást; továbbra is szüksége lesz VPN-re a külföldi brit stream-ek megtekintéséhez. Azért ajánljuk az ExpressVPN-t, mert ez egy gyors, biztonságos VPN, és azon kevés szolgáltatás egyike, amely képes megkerülni a BBC geo-lock funkcióját.

A regisztráció gyors és egyszerű. Csak válassza ki előfizetési tervét (1 hónap, 6 hónap vagy 12 hónap), és fizessen az előfizetésért. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, amely fedezi a Világkupa menetrendjének nagy részét. Ha úgy dönt, hogy később megtartja a szolgáltatást, akkor ezt megteheti, de büntetés nélkül könnyedén visszavonhatja, ha úgy találja, hogy nem a tetsziknek megfelelő..

expressvpn világkupa

KOCKÁZATLAN SZABADSÁG: Az ExpressVPN három plusz hónapot kínál ingyenesen, amikor az éves tervet választja. Ehhez egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik, így a teljes világkupát megnézheti, és utána visszatérítést kaphat, ha úgy dönt, hogy nem folytatja a szolgáltatás igénybevételét.

Hogyan lehet közvetíteni a világkupát az Egyesült Államokban?

USA zászló

A Fox Sports az egyetlen világméretű műsorszolgáltató az Egyesült Államokban, angol lefedettséggel. Ha a Fox Sports szerepel a kábelcsomagban vagy az egyik streaming előfizetésben, akkor a mérkőzéseket élőben nézheti meg a Fox Sports GO mobilalkalmazás segítségével. Támogatjuk az összes legnépszerűbb kábelszolgáltatót, valamint a következő top-the-top szolgáltatásokat:

 • DirecTV most
 • fubo TV
 • Hulu élő TV-vel
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

Mivel azonban a Fox Sports megköveteli a felhasználóktól, hogy bejelentkezzenek a kábelszolgáltató adataival, az Egyesült Államokban regisztrált fizetési mód nélkül nem regisztrálhatnak. Ha már rendelkezik Fox Sports-szal, de az USA-n kívül nyaralik, vagy ha külföldi streameket szeretne nézni az USA-ban, ezt megteheti úgy, hogy csatlakozik a VPN egyik szerveréhez a megfelelő régióban.

Ha szeretné, megnézheti még a 2018-os FIFA világkupát a Kodi-on. Ügyeljen arra, hogy csak hivatalos kiegészítőket használjon, mivel a Kodi rossz minőségű, harmadik féltől származó sport-kiegészítőkkel van sújtva. Nem akarja, hogy a patak a mérkőzés felénél kerüljön le. Mivel a világbajnokság oly sok hivatalos forrásból nézhető meg, a nem hivatalos adatfolyamok igénybevételével nincs mit nyerni..

Hogyan nézhetem meg a kanadai világkupát?

kanadai zászló

Három kanadai hálózat mutatja be a világkupát: a CTV, az RDS és a TSN. Ezen műsorszolgáltatók mindegyike teljes egészében megmutatja a 2018-as világkupát (beleértve Franciaországot és Peruot is), ám be kell kérnie, hogy jelentkezzen be a kábelszolgáltató adataival.

Más módon is elérheti a hozzáférést, ha nem rendelkezik kábel előfizetéssel. A TSN és az RDS egyaránt lehetővé teszi havi 24,99 CAD előfizetését. Ez nagyon drága az egycsatornás előfizetés esetén, de arról szól, hogy mit számítana egy sportszakasz-bérletért, és bármikor visszavonhatja a bajnokság vége után.

A CTV nem kínál feliratkozási lehetőséget, de mivel ezek a hálózatok ugyanazokat a játékokat mutatják, nincs szükség az egyik rangsorolására. A TSN, az RDS és a CTV mind rendelkezik mobilalkalmazásokkal (TSN Go, RDS GO és CTV Go), így bejelentkezhet és követheti az akciót otthonról távol, otthonról távol.

A TSN és a CTV angol nyelvű lefedettséget fog nyújtani minden mérkőzésről, de az RDS francia nyelvű lesz.

A FIFA Ausztrália világkupájának közvetítése

Ausztráliában az Optus Sport az egyetlen olyan műsorszolgáltató, amely engedéllyel rendelkezik minden 2018. évi világbajnokság-játék bemutatására. A váratlan technikai problémák miatt azonban a patakok nemrégiben megbízhatatlanok voltak. Ennek eredményeként minden június 19-i és június 20-i világbajnokság-mérkőzést (beleértve Franciaországot és Peruot is) szabadon nézhetik meg az SBS-en..

Az Optus azt állítja, hogy megoldotta ezeket a problémákat, és a szokásos műsorszórás június 21-én folytatódik. Ez a szolgáltatás ingyenes az egyes Optus mobil- és szélessávú tervekkel, de a nem előfizetők havonta 15 dollárért férhetnek hozzá. Van még egy kéthetes ingyenes próbaverzió, amely lehetővé teszi, hogy a világkupát körülbelül a fele figyelmen kívül hagyja.

Hogyan nézhetem meg egy versenytárs ország Franciaországát és Peruját?

Franciaország

Hogyan lehet online ingyen nézni a Franciaország v Peru-t (FIFA World Cup 2018)

A TF1 bemutatja Franciaország és Peru, valamint további 27 mérkőzést, ingyen online. Ez magában foglalja minden olyan játékot, amelyben a francia csapat játszik. A beIN Sports viszont a bajnokság minden játékát megmutatja. Ez egy előfizetési szolgáltatás, amely havonta 14 eurótól indul, de van egy 15 eurós terv, amely nem zárja be Önt egy éves szerződésbe.

Mind a TF1, mind a beIN Sports francia nyelvű kommentárokat fog nyújtani.

Peru

Peru zászló

A Latina és a DirecTV Peru hivatalos műsorszolgáltatója. Azonban csak a DirecTV rendelkezik a teljes FIFA világkupa bemutatásának jogával. Megjósolhatóan prémium szolgáltatásról van szó, amelynek ára havonta S. 139-nél kezdődik. Van még egy drágább lehetőség is (S. 179), amely feloldja a 4K-streameket és az extra csatornákat.

Mindkét forrás spanyol kommentárt fog nyújtani. Jelenleg nem áll rendelkezésre forrás a Quechua vagy az Aymaran World Cup lefedettségéről.

Oroszország Világkupája: Hogyan nézhetek más országokból

A FIFA világkupája a labdarúgás legnagyobb rendezvénye, amelynek eredményeként széles műsoridőben részesítették a televíziós csatornákon szerte a világon. Mivel ezek közül sok streaming platformmal rendelkezik, akkor pontosan kiválaszthatja, hogy hol néz, és milyen nyelven szeretné megnézni. Az alábbiakban felsorolunk néhány különböző nyelvet, de ha a sajátja nincs jelen, nézd meg a listát a világbajnokság műsorszolgáltatói közül, hogy megnézhesse, van-e adatfolyam anyanyelvén.  

 1. Arabul: BTV, KAN11, MAKAN 33
 2. Németül: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 3. Olasz: Mediaset
 4. Portugál: RTP, SIC
 5. Spanyol: Mediaset España Cuatro, Mediaset España Telecinco
 6. Orosz: Match TV, Perviy Kanal, VGTRK
 7. Holland: DR, NOS
 8. Bengáli: BTV

Felhívjuk figyelmét, hogy ezek nem csak az egyes nyelveken elérhető források, hanem csak ingyenesek. Mint ilyen, előfordulhat, hogy nem jelenítik meg minden világkupát. Ennek ellenére a legtöbb helyszínen van legalább egy prémium műsorszolgáltató, amely minden játékot anyanyelvén mutat be.

Még akkor is, ha úgy dönt, hogy ingyenes patakot használ, fontos tudni, hogy a földrajzi korlátozás továbbra is érvényes. Ha külföldi élő közvetítéseket szeretne nézni, akkor először a VPN-t kell csatlakoztatnia a megfelelő helyhez. Javasoljuk, hogy válasszon egy jó hírű VPN szolgáltatást, majd tesztelje azt élő videó segítségével, mielőtt a mérkőzést megnézi. Ez előre értesíti Önt, ha ez elég gyors-e a Világkupa közvetítéséhez.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 52

Adblock
detector