Hogyan lehet online ingyen nézni a Franciaország és a Belgium ellen (Világkupa elődöntők)

Megmutatjuk, hogyan nézheti online ingyenesen Franciaország és Belgium on-line közvetítését a világbajnokság hivatalos közvetítésével, bárhol is tartózkodhatsz. Arra is kitérünk, hogyan lehet élőben közvetíteni a 2018. évi FIFA Világkupa összes játékát, akár otthon, akár külföldön.

Hogyan lehet online ingyen nézni Franciaország és Belgium ellen

Franciaország július 10-én fejjel fejlõdik Belgiumgal a szentpétervári Krestovsky Stadionban. A játék a 7:00 órakor kezdõdik (11:00 PST / 2PM EST). Franciaország kezdte elérni a legjobb formát, és a belga oldal még mindig legyőzhetetlen, tehát valószínűleg közeli játék lesz. A támadó tehetségek sorozatának megjelenítésével ez a mérkőzés klasszikus lehet.

Szerencsére, amikor a világkupát oly sok országban mutatják be, könnyedén beállíthatja a világ bármely pontját. Sőt, még ennél is sok műsorszolgáltató legalább néhány mérkőzést ingyen mutat be. Az alábbiakban országspecifikus útmutatók találhatók a Franciaország és Belgium közvetítéséhez az egész világon.

Hogyan lehet online nézni a világkupát elődöntőben

A FIFA világkupája a labdarúgó legnagyobb versenye, tehát természetes, hogy különféle nyelveken sugározzák. Ennek ellenére továbbra is a legegyszerűbb megtalálni az angol nyelvű lefedettséget. Az alábbiakban mellékeltek egy gyors, áttekintő útmutatót a fő angol nyelvű országok forrásaihoz.

 1. MINKET: Fox Sports
 2. Kanada: TSN, CTV, RDS
 3. UK: BBC, ITV
 4. Ausztrália: SBS, Optus Sport

Felhívjuk figyelmét, hogy az ingyenes műsorszolgáltatók általában nem rendelkeznek engedéllyel minden világkupa mérkőzés megjelenítéséhez. Ha szeretné élőben nézni az összes mérkőzést, akkor érdemes fontolnia a feliratkozást egy prémium előfizetési szolgáltatásra. Ezek közül sok ingyenes próbaidőszakot kínál, valamint olyan ösztönzőket, mint az UHD 4K videó vagy a futballtól eltérő sportágak.

A legjobb VPN a világkupához: ExpressVPN

expressvpn világkupa

A VPN-k a legegyszerűbb módja annak, hogy biztonságban maradjanak, miközben közvetítik a világkupát. Az ExpressVPN használatát javasoljuk, mivel ez minimális hatással van a hálózati sebességre, és számos biztonsági funkciót tartalmaz. 94 különböző országban található nagysebességű szerverrel és kiváló feloldási képességekkel ez a szolgáltatás ideális azok számára, akik szeretnék élő videókat közvetíteni. Ezenkívül az ExpressVPN egyike azon kevés fennmaradó VPN-knek, amelyek megbízhatóan megkerülhetik a BBC iPlayer fejlett földrajzi korlátozási intézkedéseit..

A regisztráció nagyon egyszerű: csak válassza ki az előfizetés hosszát (egy, hat vagy tizenkét hónap), és fejezze be a fizetési folyamatot. Az ExpressVPN tervek 30 napos pénz-visszatérítési garanciát tartalmaznak, így biztonságosan áttöltheti a világkupát, és elégedetlenség esetén teljes visszatérítést igényelhet..

OLVASÓ OLDAL: Az Comparitech olvasók 49% -ot spórolhatnak meg, és további három hónapot kaphatnak teljesen ingyen, ha az ExpressVPN éves tervét választják.

Nézze meg a 2018-as világbajnokság elődöntőjét: ingyenes és fizetett lehetőségek

Hogyan lehet közvetíteni a világkupát az Egyesült Királyságban

Brit zászló - union jack

Jó hír a brit futballszurkolók számára: minden egyes világkupát meccsen ingyen nézhet a BBC iPlayer vagy az ITV Hub oldalán. Ezen szolgáltatások mindegyike a verseny versenyének felét mutatja, de ha inkább egy helyen szeretne nézni, akkor a TVPlayer.com teljesen legális élő közvetítéseket kínál mind a BBC1, mind az ITV számára.

Ne feledje: ahhoz, hogy élő tartalmat nézhessen a TV-ben, TV-licencre van szüksége. Ez nem mindig nyilvánvaló; A fenti források közül csak az iPlayer azt kérdezi, van-e ilyen. Nincs további ellenőrzés, azaz lényegében egy becsületrendszeren működik.

Nézte a világkupát az Egyesült Államokban

USA zászló

Az Egyesült Államoknak van egy dedikált műsorszolgáltatója a spanyol világkupa lefedettségére (Telemundo Deportes) és egy másik angol kommentárokkal (Fox Sports). A verseny hátralévő részét bármelyik szolgáltatáson megnézheti, bár előbb be kell kérnie a kábelszolgáltató részleteit..

A spanyol nyelvű nézéshez kábelcsomagra van szükség, amely tartalmazza a Telemundo Deportes és az NBC Universo csatornákat is. A Fox Sports egy kicsit megbocsátóbb, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megfigyeljék, ha feliratkoztak-e a következő, mindennapi streaming szolgáltatásokra:

 • DirecTV most
 • fuboTV
 • Hulu élő TV-vel
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

Ha már regisztrált a Telemundo vagy a Fox Sports oldalán, akkor külföldről nézhet, ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverre. A külföldről feliratkozni kívánó nem amerikai állampolgárok számára más kérdés, mivel mindkét szolgáltatás ellenőrzi, hogy a fizetési mód össze van-e kötve egy amerikai címmel.

A Kodi világkupája az NBC Sports Live Extra vagy a Fox Sports GO kiegészítőkkel is közvetíthető. Kerülje el a Kodi fórumokon javasolt nem hivatalos sportdinamikákat; bár először vonzónak tűnhetnek, ismertek alacsony minőségű, megbízhatatlan adatfolyamokról. Olyan sok szabadon megtekinthető hivatalos forrásból, aminek nincs értelme.

Hogyan nézhetem meg a kanadai világkupát?

kanadai zászló

A kanadai RDS, CTV és TSN hálózatok mind a 2018-as világbajnokság minden játékát megmutatják. Az online játékosokon kívül mindegyiknek megvan a saját mobilalkalmazása (RDS GO, CTV Go és TSN Go), így az élő játékokat nézheti otthonról távol is. Mielőtt bármit is streaming lenne, be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival.

Nincs kábel? Ez nem jelent problémát, mivel az RDS és a TSN lehetővé teszi, hogy előfizetjen csatornáikra havi 24,99 USD (CAD) értéken. Ennek ellenére érdemes szem előtt tartani, hogy a 2018-as világbajnokság körülbelül egy hét múlva ér véget. Mint ilyen, akkor jobb, ha ingyenes forrást használ az elődöntők megtekintésére.

A TSN és a CTV angol nyelvű világkupát fed le, az RDS pedig francia kommentárokkal közvetíti.

A FIFA Ausztrália világkupájának közvetítése

Ausztrália zászló

A közelmúltig az Optus Sport volt az egyetlen ausztrál forrás, amely bemutatta az összes világkupát. Egy sor technikai baleset után, amelyek miatt a futballszurkolók nem voltak képesek nézni, az Optus úgy döntött, hogy megosztja korábban exkluzív mérkőzéseit az SBS-szel. Ennek eredményeként a bajnokság minden mérkőzését ingyenesen meg lehet nézni a The World Game weboldalon.

Vegye figyelembe, hogy továbbra is szüksége van egy ausztrál IP-címre. Egyet kaphat, ha egyszerűen csatlakozik egy ausztrál VPN-kiszolgálón. Ha nemrégiben feliratkozott az Optus Sportra, akkor lehet, hogy még próbaidőszakban van. Ha igen, akkor azt javasoljuk, hogy törölje, így nem számítunk fel díjat a másutt szabadon elérhető tartalom nézéséért.

Hogyan közvetíthetjük Franciaország és Belgium versenytársait?

Franciaország

Hogyan lehet online ingyen nézni a Franciaország és a Belgium ellen (Világkupa elődöntők)

A francia TF1 a Franciaország és Belgium mérkőzést, valamint a Horvátország és Anglia mérkőzést mutatja be. Ez a szolgáltatás ingyenesen megnézhető, bár regisztrálnia kell, mielőtt bármi adatot továbbíthat. Ez azonban nem jeleníti meg a világbajnokság összes mérkőzését; ehhez előfizetnie kell a BeIN Sports Connect szolgáltatásra. Ez a szolgáltatás havonta 14 euróba kerül, egy 15 eurós csomag elérhető azok számára, akik nem akarnak hosszú távú elkötelezettséget. De ha csak egy hete van még a világkupáról, akkor inkább ingyenes forrást használhat.

Ha Afrikában tartózkodik, akkor a Canal + csatornán keresztül lehet nézni. A műsor francia nyelvű világkupát közvetít különböző afrikai országokban, például Nigériában, Szenegálban, Kamerunban és Elefántcsontparton. Számos csomag érhető el, de a világbajnokság megtekintéséhez számíthat arra, hogy havonta hozzávetőlegesen 18 dollárt fizet.

Az összes fenti forrás a világkupát francia kommentárokkal mutatja be.

Belgium

Belgium zászlaja_2

Belgiumnak két hivatalos világkupája műsorszolgáltatója van: a VRT a Flandria régióban és az RTBF az ország többi részében. Mindkét hálózat megjeleníti az összes megmaradt mérkőzést, tehát tényleg attól függ, hogy melyik nyelvet választja a legjobban.

A VRT-nek és az RTBF-nek saját mobilalkalmazása van (Sporza Voetbal, illetve RTBF), valamint online lejátszóval rendelkezik. Mindkét forrás ingyen megtekinthető, bár előbb regisztrálnia kell az RTBF-hez. Ezenkívül mindkét platform regionálisan zárolja tartalmát, tehát ha Belgiumon kívül tartózkodsz, a VPN-t egy belga szerverhez kell csatlakoztatnod, hogy bármit megnézhess.

FIFA Világkupa elődöntő: Hogyan nézhetek más országokból

Szeretné megnézni a világbajnokság elődöntőjét nem angolul? Nagyszerű: a versenyt több mint 100 országban mutatják be, tehát nagy esély van arra, hogy megfelelő forrást talál az anyanyelvén. Az alábbiakban felsorolunk néhány szabadon megtekinthető idegen nyelvű forrást, de ha a tiéd nem tartozik ide, akkor ebben a listában megtalálja az ország műsorszolgáltatóit.

 1. Arabul: BTV, KAN11, MAKAN 33
 2. Bengáli: BTV
 3. Holland: DR, NOS
 4. Németül: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 5. Olasz: Mediaset
 6. Portugál: RTP, SIC
 7. Orosz: Match TV, Perviy Kanal, VGTRK
 8. Spanyol: Mediaset España Cuatro, Mediaset España Telecinco

Ne felejtse el kipróbálni VPN-jét élő videón, mielőtt a mérkőzés ténylegesen megkezdődne. A tartalom gyors, minimális pufferolással történő betöltésére képesnek kell lennie. Ezenkívül a VPN-eknek néha speciális szerverekre van szükségük az egyes streamingplatformok feloldásához. A problémák előzetes ismerete sok időt igényel, hogy kapcsolatba lépjen az ügyfélszolgálattal és megoldja a problémát a kezdete előtt.

Lásd még: Nézze meg a világkupát online és ingyenesen

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Fejléc kép: Les Bleus, William Brawley, a CC BY 2.0 engedéllyel rendelkezik

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − 25 =

Adblock
detector