Hogyan lehet online ingyen nézni a Tunézia v Anglia játékot (World Cup 2018)

Nézze meg a Tunézia kontra Anglia világkupát

Online közvetítést szeretne látni az Anglia és Tunézia, valamint a 2018-as oroszországi világkupán szereplő egyéb játékok között? Szerencséd van: a FIFA világkupája HD formátumban élő közvetítésként jelenik meg számos platformon, és sok esetben ingyenesen nézhető. Bár a világkupán a műsorszolgáltatók gyakran rögzítik videóikat, megmagyarázzuk, hogyan lehet ezt megkerülni egy virtuális magánhálózattal (VPN), így az egyes játékokat élőben megnézhetjük az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Franciaországból, Németországból, Oroszországból és a Közel-Keletről. , vagy bárhol a világon.

Június 18-án a G-csoport Tunéziában és Angliában összecsapást tapasztalunk a Volgograd Arénában (meglepetés) Volgogradban. A mérkőzés elindul a 7:00 BST (11:00 PST / 2:00 EST) időpontban.. 

Hogyan nézhetjük Tunézia vs Anglia online

Nézze meg az alábbi források listáját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ne hagyja ki a Tunézia vagy Anglia mérkőzést vagy bármely más 2018-as világbajnokság-mérkőzést. Ne feledje, hogy a következő műsorszolgáltatók többsége rendelkezik mobilalkalmazásokkal, így telefonon vagy táblagépen nézhet, ha otthonától távol tartózkodik.

Hol lehet közvetíteni a 2018-os FIFA világkupát

A 2018-as oroszországi világkupát az egész világon megmutatják, de minden országnak megvan a saját hivatalos műsorszolgáltatója. Az alábbiakban felsorolunk néhány helyet, ahol megfigyelhetjük a világbajnokságot a nagy angol nyelvű országokból.

 1. MINKET: Fox Sports
 2. Kanada: TSN, CTV, RDS
 3. UK: BBC, ITV
 4. Ausztrália: SBS, Optus Sport

Meg kell jegyezni, hogy míg egyes források ingyenesen megnézhetők, mások előfizetést igényelnek. Ezek általában átfogóbb lefedettséget, 4K-streameket vagy idegen nyelvű kommentárokat kínálnak, bár ha tehát nagy foci rajongó vagy, érdemes lehet fontolgatnia egy ilyen regisztrációt..

A FIFA 2018 világbajnokság közvetítése: ingyenes és fizetett

Van minden országnak ingyenes világkupája közvetítése? Sajnos nem, de sokan ezt teszik. Ebben a szakaszban megvizsgáljuk a világbajnokság streaming lehetőségeit a nagyobb angol nyelvű országokban.

Hogyan nézheted ingyen a FIFA világkupáját

Ausztráliában futball-TV show-t hívnak A világ játék, látható az SBS hálózaton. Valójában 26 játékot (beleértve Tunéziát és Angliát is) élőben és ingyen nézhetsz A világ játékWebhelyén.

Ez a webhely azonban csak az ausztrál felhasználók számára érhető el, így a VPN-t egy ausztrál szerverhez kell csatlakoztatnia, hogy megnézhesse más országokból. Ehhez az ExpressVPN használatát javasoljuk; ez egy gyors, biztonságos VPN, kiváló feloldási lehetőségekkel. Regisztrálnia kell a webhelyen, de ehhez nincs szükség fizetésre, csak az e-mail címre.

Hogyan nézhetem meg az Egyesült Királyságban a világkupát

A brit világbajnokság rajongói különösen szerencsések, mivel az egész verseny ingyenes lesz. A BBC-nek és az ITV-nek egyaránt joga van a világkupán a mérkőzések felének megjelenítésére, tehát bármelyik mérkőzés elérhető lesz mindkét szolgáltatáson. Megnézheti a TVPlayer.com webhelyen keresztül is, egy olyan webhelyen, amely élő közvetítéseket közvetít mind a BBC1, mind az ITV számára.

Szüksége van egy brit TV-engedélyre, hogy ezeket a szolgáltatásokat legálisan nézhesse, de valójában nincs érvényben ellenőrzési intézkedés. Még ha van is, akkor is szüksége lesz VPN-re, hogy megnézhesse a különböző országokból. Az ExpressVPN használatát javasoljuk mivel kiváló streaminghez, könnyen használható és egyike azon kevés fennmaradó VPN-eknek, amelyek következetesen feloldhatják a BBC iPlayer blokkolását.

expressvpn világkupa

Három hónap INGYEN: Szerezzen további három hónapot ingyenesen az ExpressVPN éves tervével. Ehhez egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia tartozik, így a teljes világkupát megnézheti és visszatérítést igényelhet, ha úgy dönt, hogy később nem használja tovább a szolgáltatást..

A regisztráció gyors és egyszerű. Egyszerűen válassza ki előfizetési csomagját (1 hónap, 6 hónap vagy 12 hónap), és fizessen az előfizetésért. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, amely fedezi a Világkupa menetrendjének nagy részét. Ha úgy dönt, hogy később megtartja a szolgáltatást, akkor ezt megteheti, de könnyedén lemondhatja, ha úgy találja, hogy az nincs kedved szerint, büntetés nélkül.

Hogyan lehet közvetíteni a világkupát az Egyesült Államokban?

Az Egyesült Államokban csak egy angol nyelvű oroszországi világkupa műsorszolgáltató található: a Fox Sports. A Fox Sports GO élő streaming szolgáltatásához akkor férhet hozzá, ha a kábel előfizetésében szerepel a Fox Sports. Sajnos ez a szolgáltatás megköveteli a felhasználóktól, hogy bejelentkezzenek a kábelszolgáltató adataival, azaz nem regisztrálhatnak USA-ban regisztrált cím vagy fizetési mód nélkül.

Nincs kábel? Nincs probléma - bejelentkezhet több, a legnépszerűbb streaming csomaggal, ideértve:

 • DirecTV most
 • Sling TV
 • fuboTV
 • PlayStation Vue
 • YouTube TV
 • Hulu élő TV-vel

Ha az USA-ban vakációzik, de meg szeretné nézni a saját országának adatfolyamát, ezt megteheti egy VPN segítségével. Fontos megjegyezni, hogy a szabályok nem változnak csak azért, mert egy másik helyen tartózkodsz; továbbra is szüksége lesz TV-engedélyre, ha országa megköveteli az engedélyt az élő TV-adások megtekintéséhez!

A Kodi-on is megnézheti a 2018-as oroszországi világkupát, de vigyáznia kell. Csak hivatalos kiegészítőket használjon, és kerülje el azokat, amelyek túl jónak tűnnek, hogy igazak legyenek. Gyakran ezek a kiegészítők engedély nélküli, alacsony minőségű streameket fogadnak, amelyek hajlamosak lemenni a játék közepén. Annyi ingyenes, legitim opcióval valójában nincs szükség nem hivatalos kiegészítők használatára.

Hogyan nézhetem meg a kanadai világkupát?

A kanadai futballszurkolóknak három lehetőségük van Tunézia és Anglia, valamint a Világkupa többi részének megfigyelésére. A TSN, a CTV és az RDS mind a FIFA világkupája mérkőzéseit megjeleníti, de mindegyiknek meg kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival, mielőtt megnézheti őket..

Ha nincs kábel, akkor ez nem feltétlenül jelent problémát. A TSN lehetővé teszi, hogy közvetlenül regisztráljon havonta 24,99 USD-ért. Másrészt ez egy csatorna elég magas ára. A regisztráció után letöltheti a TSN Go mobilalkalmazást, és otthonról távol tekintheti meg a világkupa összes játékát.

Mind a CTV, mind az RDS rendelkezik saját mobilalkalmazással (CTV Go és RDS GO). A TSN-hez hasonlóan az RDS havonta 24,99 USD-ért is egy felső előfizetést kínál, de a CTV-nek nincs ilyen lehetősége.. Azt is figyelembe kell vennie, hogy az RDS a francia kommentárokkal közvetíti a játékokat, míg a CTV és a TSN angol nyelven jelenik meg.

Ha ingyenesen szeretnéd megnézni a Tunézia és az Anglia mérkőzéseket vagy más világkupát, a The World Game lehet a legjobb választás. Nem fog minden játékot megjeleníteni, de legalább a torna felét nézheti meg anélkül, hogy bármit fizetne.

A FIFA Ausztrália világkupájának közvetítése

Két fő ausztrál világbajnokság-forrás létezik: a fent említett The World Game oldal és az Optus Sport. A jó hír az, hogy bármelyik szolgáltatónál ingyenesen nézheti meg a magas színvonalú mérkőzéseket.

Ha az Optus Sport nem szerepel a mobil vagy szélessávú csomagban, vagy ha nem Ön Optus ügyfél, akkor havonta 15 dollárt fizethet fel. Ez hozzáférést biztosít a 2018-as világbajnokság minden játékához, de ami a legjobb, hogy magában foglal egy kéthetes ingyenes próbaverziót. A világkupa azonban egy hónapig tart, tehát a próbaidőszak lejárta után lehet, hogy más szolgáltatást kell használnia.

Oroszország Világkupája: Hogyan nézhetek más országokból

világtérkép

A 2018-os FIFA világkupát az egész világon megmutatják, tehát nem csupán az angol nyelvű kommentárokra korlátozódik. Akár spanyolul, németül, franciául, arabul, portugálul, oroszul vagy hollandul szeretné megnézni a világkupát, biztosan van egy forrás, amelyet használhat. Néhányat az alábbiakban felsorolunk, de ha az Ön országa nem szerepel a listánkban, érdemes lehet megnéznie a Világkupa műsorszolgáltatók hivatalos listáját.

 1. Arabul: BTV, KAN11, MAKAN 33
 2. Németül: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 3. Francia: TF1
 4. Olasz: Mediaset
 5. Portugál: RTP, SIC
 6. Orosz: Match TV, Perviy Kanal, VGTRK
 7. Spanyol: Mediaset España Cuatro, Mediaset España Telecinco
 8. Holland: DR, NOS
 9. Bengáli: BTV

Fontos megjegyezni, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak egy része ingyenesen használható, és előfordulhat, hogy nem jelenítik meg az Oroszország Világkupája minden játékát. Szinte biztosan elérhető az Ön országában egy prémium szolgáltatás, amely teljes lefedettséget kínál anyanyelvén, tehát ha nem akar lemaradni egyetlen játékról, ezt érdemes fontolóra venni..  

Az is, hogy egy szolgáltatás ingyenes, még nem jelenti azt, hogy bárhonnan könnyen megfigyelhető. Mielőtt bármit megnézhet, még mindig csatlakoznia kell a megfelelő helyhez tartozó VPN-hez. Ügyeljen arra, hogy válasszon egy olyan VPN-t, amelynek több kiszolgálója van a célországban, és próbáljon élő tartalmat streamálni a játékok előtt, hogy felismerje az esetleges pufferelési vagy késési problémákat..

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat, és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

Adblock
detector