Hogyan lehet online ingyen nézni a Wimbledon 2019-et

Hogyan lehet Wimbledon-ot online nézni bárhol

Wimbledon visszatért 2019-re! A teljes ütemterv, beleértve a selejtezőket is, kezdődik Június 24-től július 14-ig, míg a fő események innen származnak Július 1. és július 14. között. A nemzetközi tenisz esemény népszerűsége számos műsorszolgáltató széles televíziós közvetítését jelenti. Egyes országok még élő TV-streameket is kínálnak ingyenesen közvetíthető hálózatokon keresztül. Mint ilyen, a világ bármely részén online, és bizonyos esetekben teljesen ingyen nézheti a Wimbledont.

Fontos megjegyzés: Ez az útmutató csak hivatalos streaming-forrásokat javasol. A Wimbledon széles körben elérhető online élő közvetítések útján, de ez magában foglalja számos illegitim streaming webhelyet is. A nem hivatalos streaming lehetőségeket gyakran rossz minőségben és rosszindulatú hirdetéseket tartalmazó webhelyeken szállítják. Ezeket a webhelyeket a szerzői jogok megsértése miatt hajlamos eltávolítani. Számos olyan nemzetközi műsorszolgáltatónak köszönhetően, amely ingyenes rendezvényt kínál, a Wimbledon 2019 élő közvetítéséhez nem kell vázlatos webhelyeket keresnie.

A Wimbledon 2019 műsorszóró szolgáltatásainak legtöbbje régiónként működik. Számos VPN-re lesz szüksége az élő stream folytatásának feloldásához.

Legjobb VPN a Wimbledon 2019-hez: ExpressVPN

Amikor csatlakozik egy VPN-hez, az internetes forgalom egy titkosított alagúton keresztül a különböző helyek kiszolgálóira kerül. Ez a biztonságos csatlakozási módszer lehetővé teszi a tartalom online és magánkénti és biztonságos böngészését és adatfolyamát, és megkerülheti az egyes webhelyek regionális zárolását, hogy megakadályozzák bizonyos helyekről való hozzáférést..

Az ExpressVPN használatát javasoljuk: több mint 3000 szervert kínál 94 országban, gyors kapcsolatokkal, különös figyelmet fordítva a felhasználói biztonságra és névtelenségre.

Az ExpressVPN gyors számlabeállítást, több előfizetési időtartamot (egy hónap, hat hónap vagy egy év) biztosít, és több fizetési módot is elfogad, beleértve a Bitcoin és a PayPal szolgáltatást. A szolgáltatás nem tárol azonosítható ügyfélnaplókat, így az Ön tevékenységei vagy fizetési adatai nem vezethetők vissza Önhöz.

Továbbá, Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kockázatmentesen kipróbálják a VPN-t, és teljes visszatérítést igényeljenek (még akkor is, ha éppen a Wimbledon 2019 külföldi nézéséhez volt szüksége a szolgáltatásra).

A WIMBLEDON 2019 legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a legfontosabb választásunk. Az ExpressVPN erős biztonsági és adatvédelmi funkciókat, gyors sebességet és lehetőséget kínál a streaming-platformok feloldására, mint például a BBC iPlayer és az Eurosport külföldön..

Hogyan nézhetem meg a Wimbledon 2019 VPN-t

Ha ingyenesen szeretné megtekinteni a Wimbledont, akkor valószínűleg csatlakoznia kell egy VPN-hez a tartalom feloldásához. Így kezdheti meg:

 1. Először hozzon létre egy VPN-fiókot. Míg mi ajánljuk ExpressVPN sport rajongók számára, egyéb lehetőségek, például NordVPN és CyberGhost szintén kiváló minőségű alternatívák.
 2. Ezután telepítse a VPN szoftvert. A VPN szoftvert számos különféle eszközre telepítheti, beleértve az Amazon Firestick, a Windows és a Mac számítógépeket, valamint az iOS és az Android eszközöket. Néhány streaming eszköz, például a Roku, azonban nem fog közvetlenül működni a VPN-ekkel.
 3. Válasszon műsorforrást a Wimbledon 2019 streamhez.
 4. Jelentkezzen be VPN-alkalmazásába, és csatlakozzon ahhoz az országhoz, ahol az élő közvetítés található. Például, ha Ausztrália hét hálózatát tervezi használni, akkor Ausztrália-alapú szerverre van szükség.
 5. Próbáljon streaming-et a kiválasztott forrásból, miközben csatlakozik VPN-hez. Ha minden helyesen működik, az adatfolyamának gyorsan be kell töltenie, és kapcsolatban kell maradnia. Ha bármilyen hibát észlel, próbálja újraindítani a böngészőt vagy az eszközt, törölje a böngészési adatokat, vagy használjon egy privát vagy inkognitó böngésző ablakot..

Lehet, hogy később megnézheti a wimbledoni eseményeket, de ezt az eseményt élőben közvetítik. Mint ilyen, azt javasoljuk, hogy tegye meg a streaming-forrásait jóval a megtekinteni kívánt mérkőzések előtt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megtalálta-e a megfelelő.

Hogyan nézhetem online a Wimbledon 2019 online oldalt

Számos lehetőség áll rendelkezésre a Wimbledon online és ingyenes online megtekintésére. Mivel ez az egyik legnépszerűbb nemzetközi rendezvény, számos országban vannak műsorszolgáltatók, akik streaming jogokkal élvezhetik a játékokat. És szerencsére néhány ilyen közvetítés nyilvános vagy ingyenes TV-hálózatoktól származik, amelyek szintén ingyenes online stream-ekkel rendelkeznek.

A Wimbledon 2019 megtekintésének legjobb ingyenes lehetőségei a világ bármely részén a következők:

 • Egyesült Királyság: BBC (a BBC iPlayer vagy a TVplayer.com útján)
 • Svájc: SGR SSR (RSI, RTS vagy SRF útján)
 • USA: ABC (csak döntők, az USTVNow ingyenes számláján keresztül)
 • Ausztrália: SEVEN (a 7plus.com.au weboldalon keresztül)
 • Egyéb EU-helyek: Eurosport (elérhető a Zattoo Box-on)

Ezeket a lehetőségeket tekintjük a legjobbaknak, mivel ingyenesen kínálják a stream-eket online. Ezenkívül ezek az adatfolyamok bárhonnan külföldről érhetők el VPN-sel.

Svájc élő megtekintési lehetőségeiről, akkor el kell elégítenie magát, ha nem angol nyelven néz. Az RSI olaszul, RTS franciául és SRF németül sugároz.

Az ABC amerikai adatfolyamaihoz, az USTVNow a világ bármely pontján használható VPN nélkül. Az ABC a szolgáltatás ingyenes változatával érkezik, de a férfiak és a nők döntőjébe csak a 2 hetes rendezvény végén kerül sor..

Az Egyesült Királyságban a BBC iPlayer-en keresztül történő közvetítés, online lekéréshez TV-licencre van szüksége. A BBC nem követeli meg a televíziós engedély ellenőrzését, de nem ajánljuk ezt a streaming-opciót senkinek, kivéve a külföldön élő brit lakosokat.

Ausztrália hét hálózati adatfolyamához, a külföldi ingyenes adatfolyamok eléréséhez VPN-kapcsolat szükséges egy ausztráliai szerverrel.

A Zattoo Box bárki felhasználhatja a BBC, a svájci hálózatok és az Eurosport ingyenes élő közvetítéseit. Egy ingyenes Zattoo-fiók létrehozásához és a tartalom továbbításához egy VPN-kapcsolat szükséges egy olyan uniós országgal, mint Svájc vagy Németország.

További Wimbledon 2019 online streaming lehetőségek

Ha a fenti ingyenes lehetőségek csak nem működnek az Ön számára, vannak alternatívák. Különösen azok számára, akik más angol nyelvű országokban, például az Egyesült Államokban és Kanadában működnek, a fizetett szolgáltatás bizonyos előnyöket kínálhat.

Az USA Wimbledon 2019 élő közvetítései

USA zászló

Az Egyesült Államokban érdemes fontolóra venni a legnépszerűbb internetes TV „vékony csomag” szolgáltatását. Ezek olyan kábelvágó szolgáltatások, amelyek alternatívát kínálnak a drága kábel előfizetéshez. A legjobb lehetőségek itt vannak:

 • YouTube TV
 • Sling TV
 • PlayStation Vue
 • Hulu élő TV-vel
 • DirecTV most

E szolgáltatások mindegyike előfizetési csomagot kínál, amely megkapja az ESPN-t, az Egyesült Államok elsődleges sugárzási jogainak tulajdonosát. Ezen szolgáltatásokon keresztül hozzáférhet a Teniszcsatornához is, amely néhány mérkőzést is sugároz.

Kanada

Kanada zászló wimbledon élőben online

A kanadai lakosok élhetnek élő közvetítésekkel a CTV és a TSN útján. Mindkét szolgáltatáshoz alkalmazások érhetők el, és bármelyik szolgáltatás tartalmát online továbbíthatja az interneten. Fizetnie kell a CTV és a TSN hozzáféréséért, ezért vásárlás előtt meg kell fontolnia, melyik szolgáltatás felel meg jobban az Ön igényeinek..

Wimbledon 2019 ütemterve

Ne hagyja, hogy az idei Wimbledoni ütemterv elcsússzon tőled! Itt található a teljes események bontása, ideértve azt is, mikor érdemes megfontolnia a hangolást.

DateSessionStart Times (EST)
Hétfő július 1 Első kör 7:00 - 16:30
Július 2, kedd Első kör 7:00 - 16:30
Sze július 3 Második kör 7:00 - 16:00
Kedd július 4 Második kör 7:00 - 16:30
Péntek július 5 Harmadik forduló 7:00 - 16:30
Szeptember 6 Harmadik forduló 08:00 - 17:00
Hétfő július 8 16. forduló 7:00 - 16:00
Kedd július 9 Női negyeddöntők 08:00 - 16:00
H, július 10 Férfi negyeddöntők 08:00 - 16:00
Kedd július 11 Női elődöntők 08:00 - 13:00
Július 12, péntek Férfi elődöntők 08:00 - 14:00
Szeptember 13 Női döntők 9:00 - 15:00
Vas 14 Férfi döntők 9:00 - 15:00

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 75 =

Adblock
detector