Hogyan lehet online ingyen nézni Dél-Korea és Németország (FIFA World Cup 2018)

Hogyan lehet online ingyen nézni Dél-Korea v Németországot

Akarsz online és ingyen nézni Dél-Korea és Németország ellen? Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan lehet virtuális magánhálózatot (VPN) felhasználni az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Németországból, Dél-Koreából vagy a világ bármely más országából származó FIFA Világkupa élő közvetítések eléréséhez és feloldásához. Arra is értesítjük Önt, hogy hol nézhessenek minden 2018-as világbajnokság-mérkőzést ingyenesen és nagy felbontásban.  

Június 27-én Dél-Korea szembesül a jelenlegi németországi Világkupával. A meccsre a Kazan Arénában kerül sor, 15:00 órakor (07:00 PST / 10:00 EST). Még akkor is, ha Dél-Korea nyer, Németország valószínűleg továbblép a kiütési fordulókba, hacsak Svédország nem nyeri meg Mexikóval szembeni játékot ugyanazon a napon.

Szerencsére nem kell elmulasztania egy pillanatnyi műveletet. A FIFA világkupáját több mint 120 országban sugározzák, amelyek többsége legalább részleges lefedettséget kínál teljesen ingyenesen. Ez azt jelenti, hogy az alkalmi futballszurkolók naprakészek lehetnek anyanyelvükön. Így élhet élő közvetítés a Németország és Dél-Korea között kiváló minőségű HD formátumban és ingyenesen.

A FIFA világkupájának élő és online nézése

Bár általában csak néhány forrás található minden egyes idegen nyelvhez, az angolul beszélők választhatnak számos különféle streaming platformon. Az alábbiakban felsoroltuk a nagy angol nyelvű országok hivatalos műsorszolgáltatóit:

 1. MINKET: Fox Sports
 2. Kanada: TSN, CTV, RDS
 3. UK: BBC, ITV
 4. Ausztrália: SBS, Optus Sport

Noha könnyű megtalálni az ingyenes világbajnokság-forrásokat, ezekre csak a World Cup bajnokságának kis részének bemutatására engedélyezettek. A teljes verseny megtekintéséhez előfordulhat, hogy regisztrálnia kell egy prémium sportszolgáltatást. Ráadásul ezek a szolgáltatások általában ingyenes próbaidőszakot kínálnak, amelyben Ön részesülhet.

A 2018-as világkupának a legjobb VPN-je: ExpressVPN

expressvpn világkupa

Javasoljuk az ExpressVPN használatát a 2018-os FIFA világkupa biztonságos közvetítéséhez. Ez egy gyors, könnyen használható VPN, amelynek célja, hogy személyes adatait bizalmasan kezelje az internet használata közben. Az ExpressVPN 94 országban kínál nagysebességű kiszolgálókat, így elég gyors az élő, HD videóinak könnyedén történő kezeléséhez. Ez egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek legyőzik a BBC egyre szigorúbb regionális blokkoló intézkedéseit.

A regisztráció egyszerű, csak egy percig tart. Egyszerűen válassza ki előfizetésének hosszát (egy hónap, hat hónap vagy 12 hónap), és fejezze be a fizetési folyamatot. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja a világkupának a hátralévő részében. Ezután, ha úgy dönt, hogy nem folytatja az ExpressVPN használatát, teljes visszatérítést igényelhet.

KOCKÁZATLAN SZABADSÁG: Az ExpressVPN próbaperiódusa lehetővé teszi a szoftver kockázatmentes tesztelését. Ezen felül további három hónapot kaphat teljesen ingyenesen, ha feliratkozik az éves tervre.

A 2018. évi FIFA világkupa nézése: ingyenes és fizetett lehetőségek

Hogyan nézhetem meg az Egyesült Királyságban a világkupát

Brit zászló - union jack

A BBC és az ITV megosztja a Világkupa sugárzási jogát az Egyesült Királyságban. Mindegyiknek megvan a saját streaming platformja (BBC iPlayer és ITV Hub), így minden mérkőzést ingyen nézhet egy vagy másik szolgáltatással. Ha nem szeretne váltani a platformok között, akkor be is hangolhat a TVPlayer.com webhelyen, egy olyan webhelyen, amely mind a BBC1, mind az ITV számára teljesen legális élő közvetítéseket tárol..

Az Egyesült Királyság TV-engedélyt igényel ahhoz, hogy élő videókat nézhessen azok TV-ben történő közvetítése közben. Az iPlayer megkérdezheti, hogy van-e TV-licence, de ez az egyetlen a fenti források közül, és nincs más ellenőrző intézkedés a helyén.

Hogyan nézhetem meg a világkupát az Egyesült Államokban

USA zászló

Az Egyesült Államokban csak egy angol nyelvű World Cup műsorszolgáltató található: a Fox Sports. Minden 2018. évi világkupán játszott mérkőzést élőben jelenít meg, bár be kell jelentkeznie az amerikai kábelszolgáltató hitelesítő adataival. Ha nincs kábel, feliratkozhat a következő szolgáltatások egyikére:

 • DirecTV most
 • fuboTV
 • Hulu élő TV-vel
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

Ha jelenleg az USA-n kívül tartózkodik, de már rendelkezik Fox Sports előfizetéssel, a VPN lehetővé teszi, hogy külföldről nézze meg. A feliratkozás azonban más történet: ennek a szolgáltatásnak az Egyesült Államokban regisztrált fizetési módra van szüksége, és a külföldi felhasználók számára szinte lehetetlen regisztrálni.

Ha Kodi-t használsz, akkor inkább a hivatalos Fox Sports addon keresztül nézhetsz. Csak ügyeljen arra, hogy elkerülje a Kodi-t sújtó nem hivatalos sportdinamikákat. Ezek általában alacsony színvonalú, megbízhatatlan csatornákat kínálnak, és mivel a világbajnokság olyan sok legitim forrásból érhető el, valójában semmi haszonnal jár, ha felhasználjuk őket..

Hogyan közvetítheti a világkupát Kanadában

kanadai zászló

Az RDS, a CTV és a TSN mind a kanadai nézőknek lehetőséget kínálnak arra, hogy megnézhessék minden Világkupa játékot. Ezeknek a műsorszolgáltatóknak mindazonáltal be kell jelentkezniük a kábelszolgáltató adataival, mielőtt bármit megnézhetnek.

De nem feltétlenül kell kábel. A TSN és az RDS egyaránt lehetővé teszi, hogy havonta 24,99 dollárért (CAD) nézzék meg a csatornájukat. Ez kissé dráganak tűnhet, de közel áll ahhoz, amit a legtöbb sportszolgáltató a világkupán bérletért fizet, és bármikor visszavonhatja, miután a verseny befejeződött..

A fenti szolgáltatások mindegyike rendelkezik mobil alkalmazásokkal, amelyek lehetővé teszik az élő játékok nézését útközben.

Az RDS francia kommentárokat fog nyújtani, míg a TSN és a CTV mind angol nyelven közvetítik.

Néz a FIFA Ausztrália világkupáját

Ausztrália zászló

Az ausztrál labdarúgó-rajongók ingyenesen elkaphatják Dél-Korea és Németország mérkőzéseit, valamint minden más csoportos bajnokságot a The World Game weboldalon. A későbbi mérkőzések sokaságának azonban csak egy forrása van: az Optus Sport.

Ha Ön már Optus ügyfél, előfordulhat, hogy az Optus Sport szerepel a mobil- vagy a szélessávú csomagban. Ha nem, akkor havonta 15 USD (AUD) fizethet a teljes szolgáltatásért. Ez magában foglalja egy kéthetes ingyenes próbaverziót, így a The World Game segítségével megnézheti a csoportos szakaszokat, majd az Optus ingyenes próbaverziója segítségével megtekintheti az összes fennmaradó World Cup játékot..

Hogyan nézhetjük meg Dél-Korea és Németország versenytársait?

Dél-Korea

Dél-Korea zászló

Dél-Koreában a világkupát az SBS, a KBS és az MBC közvetíti. Noha a KBS rendelkezik YouTube-alapú élő közvetítéssel, úgy tűnik, hogy csak a nemzetközileg sugárzott tartalomra vonatkozik, és nem fog megjelenni a világkupán.

Úgy tűnik, hogy az MBC nem kínál online streameket. Az SBSnek látszólag egy része van a FIFA világkupájának élő közvetítéséhez, de ez egy órányi foci beszélgetési show-ra irányítja a felhasználót. Vannak olyan kiemelt témák, amelyek legalább ingyen megtekinthetők.

Bár a fenti szolgáltatások egyikének nincs online élő közvetítése, ők a világkupát a koreai kábelen mutatják be koreai kommentárral.

Németország

Németország-flag

Az ARD és a ZDF német műsorszolgáltatók megosztják a 2018-as világbajnokság sugárzási jogát. Ez azt jelenti, hogy a verseny minden játékja elérhető lesz ezen a streaming oldalon. Ha 4K-ban szeretne nézni, havi 29,99 euróért feliratkozhat a Sky Sports-ra, vagy csökkentett áron választhat annak egyikét. A DAZN is bemutatja az összes játékot, de ez 9,99 euró havonta, és nagyon kevés lehetőséget kínál arra, hogy megkülönböztesse az ARD és a ZDF által biztosított szabadon elérhető lefedettségtől..

Minden fent említett forrásnak van német kommentárja.

2018 FIFA World Cup: Hogyan nézhetek meg más országokból

Mivel a foci legnagyobb eseménye, természetes, hogy a világkupát az egész világon bemutatják. Az alábbiakban felsoroltuk az ingyenes, idegen nyelvű források rövid listáját, de ha országát nem említik, itt megtekintheti a Világkupa műsorszolgáltatók hivatalos listáját..

 1. Francia: TF1
 2. Arabul: BTV, KAN11, MAKAN 33
 3. Olasz: Mediaset
 4. Portugál: RTP, SIC
 5. Orosz: Match TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Spanyol: Mediaset España Cuatro, Mediaset España Telecinco
 7. Holland: DR, NOS
 8. Bengáli: BTV

Ne feledje, hogy még ha egy patak is ingyenes, akkor mégis VPN-t kell használnia a platform geo-korlátozási intézkedéseinek legyőzéséhez. Például, ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, akkor feloldja a Fox Sports alkalmazását, de francia szerverre van szüksége a TF1 megtekintéséhez. Javasoljuk, hogy előzetesen tesztelje a VPN-et élő videó segítségével, hogy a játék tényleges elindulása előtt tudjon minden problémát.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 10

Adblock
detector