Hogyan lehet online ingyen nézni Manny Pacquiao és Adrien Broner mérkőzést

Hogyan lehet online nézni Manny Pacquiao vs Adrien Broner (1)

A Pacquiao és a Broner közötti tervek szerint január 19-én kb. 18:00 órakor kezdődnek (9:00 EST / 2AM GMT), bár ez változhat attól függően, hogy az aluljáró milyen hosszú ideig harcol. A „Vissza a Vegasba” elnevezésű magas rangú küzdelem feszült, emlékezetes mérkőzés lesz, amelyről a rajongók egy ideje beszélnek. Ne aggódjon, ha mégis személyesen nem tudja megtenni: az alábbiakban pontosan elmagyarázzuk, hogy hol lehet élőben közvetíteni a Pacquiao vs Broner közvetítést online.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Gyakran az emberek engedély nélküli folyamokat fogadnak a nagyobb eseményekhez (például ez a harc), de ezek messze alacsonyabb szintű szolgáltatást nyújtanak. Például gyakran tapasztalhatja, hogy a videó lagikus vagy alacsony felbontású. Valószínűsíthető az is, hogy az adatfolyam offline lesz, mielőtt a harc véget ér. Mivel egyébként ingyen nézheti a Pacquiao és a Broner filmeket, mindenekelőtt nem indokolt jogosulatlan adatfolyamok igénybevétele..

A szabad küzdelem megtekintéséhez VPN-re lesz szükség, hacsak nem az Egyesült Királyságban tartózkodik.

Hogyan lehet nézni a Pacquiao és Broner ingyenes online verzióját

Nézni szeretné nézni a Pacquiao vs Broner szokásos szolgáltatását külföldről? Csak kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Először jelentkezzen be egy megfelelő VPN-szolgáltatásra. Javasoljuk (ExpressVPN), de a NordVPN és a CyberGhost egyaránt erős, olcsó alternatíva.
  2. Töltse le az eszközéhez megfelelő alkalmazást.
  3. Csatlakozzon a VPN egyik kiszolgálójához az otthoni országában.
  4. Próbáljon meg hozzáférni az ország hivatalos forrásához (lent felsorolva). Ha nem tölti be azonnal, törölje a gyorsítótárat és a sütiket, majd frissítse az oldalt.

Mivel ezt az eseményt élőben közvetítik, fontos, hogy jóval előre ellenőrizze a VPN-t a fenti lépésekkel. Ennek során hagyja magának időt, hogy felvegye a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ha valami nem működik a várt módon, és minimalizálja a harc egy részének hiánya esélyét.

Hogyan nézhetjük meg a harcot az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A dolgok sokkal egyszerűbbek az Egyesült Királyság boksz-rajongói számára. A Pacquiao és Broner teljes egészében, ingyen elérhető lesz az ITV4-en. Ez azt is jelenti, hogy a csatát élőben közvetítheti az ITV Hub-on, bár előbb ingyenes fiókot kell létrehoznia. Ha külföldre próbál hozzáférni ehhez a szolgáltatáshoz, és a VPN nem tudja feloldni azt, akkor sokkal szerencsésebb lehet a TVPlayer számára, amely egy ITV4 élő közvetítést is üzemeltet.

Ha külföldön (az Egyesült Királyságon kívül) tartózkodsz, a VPN-hez való csatlakozással továbbra is megnézheted a harcot. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így a harc után teljes visszatérítést kaphat, ha nem akarja megtartani.

Megjegyzés: mivel ezt az eseményt a TV-ben élőben jelenítik meg, az Egyesült Királyság törvényei előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie a legális nézéshez. Az ITV Hub azonban ezt azonnal nem teszi nyilvánvalóvá, és valójában nem ellenőrzi, hogy van-e licenced, vagy nincs, így könnyű véletlenül figyelmen kívül hagyni.

Hol lehet más nézni a Pacquiao és Broner mérkőzést élőben online

Mindkét bokszoló hatalmas nemzetközi követéssel bír, és ennek eredményeként több mint tíz különböző országból nézheti meg a WBA Welterweight Championship bajnokságot. Az alábbiakban pontosan elmagyarázzuk, hogyan közvetítheti a Pacquiao és a Broner eseményeket élőben, bárhol is van a világon.

USA

USA zászló

A Showtime kizárólagos jogokkal rendelkezik a Pacquiao vs Broner harcra az Egyesült Államokban. Sajnos úgy döntött, hogy ennek a küzdelemnek Pay-Per-View (PPV) eseménynek kell lennie, és mint ilyen, a Showtime előfizetőknek továbbra is fizetniük kell a nézésért. Érdemes megjegyezni, hogy ez azt is jelenti, hogy az előfizetéshez nincs szükség.

A bérletek mindegyike 74,99 USD, ami meredek, de nem ismeretlen a magas színvonalú mérkőzéseknél. Ha azonban általában egy országban él olyan műsorszolgáltatóval, amely ingyenes lefedettséget nyújt, akkor egyszerűen csatlakozhat egy VPN-hez, és legálisan, ingyenesen nézheti meg a Pacquiao vs Broner játékot..

Franciaország és Monaco

Flag_of_France-e1527750876576

A francia és a monacói nézők élő közvetítéssel közvetítik ezt a mérkőzést a Canal + csatornán. Noha ez nem PPV esemény, előfizetésedre van szüksége a nézéshez. A legolcsóbb terv havi 19,90 euróba kerül, és ingyenesen biztosítja az első hónapot, azaz hatékonyan képes lesz a semmiből a Pacquiao és a Broner csatornákat nézni..

Dánia és Svédország

Dánia zászló dán

Dániában és Svédországban ezt az eseményt a ViaPlay PPV-n mutatják be. Ez egy meglehetősen drága szolgáltatás (Dániában és Svédországban a sportcsomagnak 289 kr vagy 399 sek kerül), de a neve ellenére nem csak azért kell fizetnie, hogy hozzáférjen egy csatába; elérhető egy sor egyéb tartalom. Sajnos, bár a szokásos terv 30 napos próbaidőszakot tartalmaz, ez a sportcsomaghoz nem érhető el. A Viaplay kommentárja elérhető lesz dán és svéd nyelven is.

Fülöp-szigetek

Philippines_Flag_Original

Pacquiao a Fülöp-szigetektől származik (valójában ott van egy szenátor), ami megmagyarázhatja, miért olyan sokféle szolgáltatás közvetíti ezt az eseményt élőben. Például az 5. csatorna, az ABS-CBN és a GMA mind ingyenesen mutatják a földfelszíni TV-n.

Vannak három módszer a harc online közvetítésére, de az első kettő megköveteli, hogy rendelkezzen már meglévő kábel TV-vel vagy szélessávú előfizetéssel, akár Cignal, akár Sky segítségével. Ha igen, akkor a Cignal Play vagy a Sky On Demand segítségével plusz költség nélkül nézheti meg. Nincs előfizetése kábel TV-re? Ebben az esetben a legjobb választás az ESPN5 lejátszó használata: havonta előfizethet PhP 99-re (kb. 1,89 USD)..

latin Amerika

Flag_of_Mexico

Ha latin-amerikai országban él, akkor a Pacquiao és Broner vs. online adatfolyamot hozzáadhat külön díj nélkül. A FOX Play lehetővé teszi, hogy több mint 15 szolgáltatónál jelentkezzen be, tehát ha kábeltelevíziós előfizetéssel rendelkezik, nagy esély van arra, hogy fedezze magát..

Sajnos egyik latin-amerikai országban nincs valóban ingyenesen megtekinthető élő közvetítés, így ha nincs kábel TV-je, akkor lehetősége van kihagyni a lehetőségeket. Természetesen továbbra is hozzáférhet más országok ingyenes adatfolyamaihoz, de a portugál vagy spanyol nyelvű kommentárok nem garantálják.

Szaharától délre eső Afrika

Dél-afrikai Köztársaság lobogója

A Szaharától délre eső Afrika szerte a csatát kábeltelevízión, SuperSporton keresztül vagy online, a DStv-en keresztül nézheti meg. Interneten azonban nem regisztrálhat a DStv-re, tehát ha általában egy támogatott országban él, és jelenleg külföldön tartózkodik, akkor másik módot kell találnia a nézéshez.

Noha van egy kis választék az ingyenes tartalomról, bármit megnézni kell a DStv által támogatott országok egyikének telefonszámára. Ezenkívül valószínűtlen (bár nem lehetetlen), hogy egy ilyen nagy horderejű esemény ingyenesen elérhetővé válik azokban az országokban, ahol senki más műsorszolgáltató nem sugározza azt..

pulyka

Törökország zászlaja - török

Törökországban a rajongók a DMAX csatornán, a TV-csatornán nézhetik a Pacquiao és a Broner harcot és annak minden alsó részét. Még mindig jobb, A DMAX webhelyének élő közvetítése van, és nem is kell fiókot létrehoznia. Ezt a szolgáltatást azonban geo-blokkolták, tehát Törökországban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy török ​​VPN szerverhez, hogy bármit megnézhessen..

Indonézia

Indonézia zászlaja

Valójában nagyon egyértelmű az indonéziai harc nézése. A tv-készüléken, valamint a VIVA webhelyen sugározzák. A nézéshez nincs szükség fiókra, és a patak földrajzi korlátozása nincs. Ennek ellenére továbbra is javasoljuk a VPN használatát, ha külföldről szeretne nézni, mivel ez csökkenti annak valószínűségét, hogy internetszolgáltatója (ISP) lecsökkenti a kapcsolat sebességét..

Lehet Adrien Broner legyőzni Manny „Pacman” Pacquiao-t?

Broner egyértelműen az aluljáró ebben a harcban. Lehet, hogy Pacquiao 40 éves lett, de rendkívül tapasztalt, majdnem kétszer annyi profi mérkőzésen harcolt. Igaz, hogy Bronernek valamivel magasabb a kiesési százaléka (72% vs 65%), de Pacquiao nyolc osztályos világbajnok, és nem jutott el oda, ahova eljutott..

És akkor ott vannak a pár stílusai: Broner egy erősen védekező boxer, aki szereti a megfelelő pillanatot várni, és egy tökéletesen végrehajtott pulttal visszalépni. Pacquiao viszont mobilitásáról híres. Gyorsan feláll a lábán, és ellenfelei fáradnak, és üldözik a gyűrűt. Arra is nagyobb a valószínűsége, hogy nyer, ha a döntés pusztán az a képessége, hogy nem tud megtalálni kap találat. Pacquiao a kettő közül idősebb, ám ő még mindig a kedvenc, és jó okból.

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

A fejléc képe: FEB2012 B (2), Lord Jim által, a CC BY 2.0 engedéllyel rendelkezik.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 43 =

Adblock
detector