Hogyan nézheted meg a Ligue 1 játékot online bárhonnan

Hogyan nézhetem élőben a Ligue 1 játékot (1)

A 2019/20 Ligue 1 szezon augusztus 9-én kezdődik, az AS Monaco és az Olympique Lyonnais ellen, 7:45 órakor (BST) (6:45 AM PST / 9:45 AM EST). A verseny 2020. május 23-ig tart, és ebben az időben minden csapat 38 mérkőzést fog játszani. Nincs szüksége bérletre, hogy megszerezze az összes akciót: olvassa el az alábbiakban, hogy megtudja, hogyan tudja streaming minden játékot saját otthona kényelmében..

Fontos ezt megjegyezni csak hivatalos forrásokat javasolunk a Ligue 1 élő közvetítéshez. Annak ellenére, hogy az engedély nélküli patakok sokasága megoszlik az interneten, tudnia kell, hogy ezek gyakran alacsony minőségűek, megbízhatatlanok és hajlamosak offline módba kerülni a mérkőzések során. Olyan sok legitim nézési módszerrel, amely nem hivatalos Ligue 1 streameket használ, semmi nem nyerhető meg.

A Ligue 1 játékait csak a földrajzilag blokkolt streaming szolgáltatások jelenítik meg, ami azt jelenti, hogy VPN-re lesz szüksége külföldi nézéshez. 

1. patak Ligue külföldön: használjon VPN-t

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A földrajzi zárolás megkerülésének és a szokásos külföldi streaming szolgáltatások elérésének a legegyszerűbb módja a VPN használata. Az ExpressVPN használatát javasoljuk: a biztonsági funkciók széles választékával büszkélkedhet, és 94 országban található nagysebességű szerverrel a legjobb az élő HD-videókat nézve. Ezenkívül az ExpressVPN egyike azon kevés szolgáltatásnak, amely képes felszabadítani olyan platformokat, mint a Netflix és a BBC iPlayer..

Percek alatt regisztrálhat az ExpressVPN-re. Egyszerűen válassza ki az előfizetés hosszát (egy hónap, hat hónap vagy egy év), és fejezze be a fizetési folyamatot. Ettől kezdve 30 nap áll rendelkezésére a szolgáltatás kipróbálására. Ha kevesebb, mint egy hónapja van nyaralásban, vagy egyszerűen nem elégedett, akkor ebben az időszakban lemondhat és teljes visszatérítést kaphat..

A LIGÉ SZABAD VPN: Az ExpressVPN nagy sebességet, a legjobb osztályú biztonságot, erős feloldóképességet nyújt, és nem naplózza személyesen azonosítható információkat.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

Hogyan lehet streaming 1 Ligue-t egy VPN-sel

Új a VPN-eknél? Nem tudja, hol kezdje? Csak kövesse az alábbi lépéseket, és rövidesen közvetíti a Ligue 1 mérkőzéseket:

 1. Válasszon HD streaminghez tervezett VPN-t. Az ExpressVPN-t már korábban említettük, de a NordVPN és a CyberGhost két nagyteljesítményű, olcsó alternatíva.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert. Lesz néhány különféle változat, tehát feltétlenül szerezze be a megfelelőt az operációs rendszeréhez.
 3. Döntse el, melyik alábbi forrást szeretné használni, majd iratkozzon fel. Ne feledje, hogy lehet, hogy fizetési módra van szüksége a kívánt országban található címhez kapcsolva.
 4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő helyen. Például egy brit szervert használ a BT Sport számára, vagy egy francia szervert a Canal számára+.
 5. Próbáljon meg videót nézni a választott webhelyen. Ha továbbra is hibákat tapasztal, először újra kell töltenie az oldalt. Ezután a tartalomnak normál módon kell játszania.

Hol nézheted a Ligue 1 mérkőzést élőben az interneten

Franciaországban vannak a világ legjobb foci csapata, tehát érthető módon nagyon sok rajongó van más országokban. Szerencsére az élő Ligue 1 közvetítést sugározzák a világ minden tájáról. Vessen egy pillantást az alábbi listára, hogy megtalálja az Ön országában a hivatalos műsorszolgáltatókat.

UK

Brit zászló - union jack

A brit nézők élő közvetítéssel és igény szerint közvetíthetik a Ligue 1 mérkőzéseit a BT Sport segítségével. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a webhelyen vagy a BT Sport mobilalkalmazáson keresztül nézzék meg azokat. Sajnos ez a szolgáltatás önmagában nem érhető el: a streaming megkezdéséhez szükség van BT, Sky vagy TalkTalk TV előfizetésre..

Az ár vadul ingadozik az Ön jelenlegi TV- és szélessávú szolgáltatója alapján. Ha a BT-vel jár, akkor havonta 6 fontért nézheti meg a BT Sport játékot online, de ha a Sky vagy a TalkTalk szolgáltatással jár, az ár akár 29,99 font lehet havonta. Kicsit tisztességtelen, de mivel a BT rendelkezik a Ligue 1 sugárzási jogával az Egyesült Királyságban, nem sok mindent tehet meg ezzel.

Az Egyesült Királyságon kívüli utazáshoz a BT Sport eléréséhez egyszerűen csatlakozhat egy brit VPN szerverhez.

USA

USA zászló

Csak egy Ligue 1 műsorszolgáltató működik az Egyesült Államokban: beIN Sports. Ez a cég ismert kivételes többnyelvű sportlehetőségeiről, és a Ligue 1 sem kivétel. A beIN Sports minden Ligue 1 mérkőzést angolul és spanyolul jelenít meg az Egyesült Államokban és Puerto Ricoban.

Még nem létezik regisztráció kizárólag a beIN Sports számára: ha a kábelcsomagja már tartalmazza a beIN Sports oldalt, akkor extra mérkőzés nélkül online is megtekintheti a mérkőzéseket. Ha nem, akkor be kell jelentkeznie a PlayStation Vue, a fubo TV vagy a Sling TV előfizetéssel..

Franciaország

Flag_of_France-e1527750876576

Franciaországban a Ligue 1 bajnokság nagy részét felosztják a Canal Sports és a beIN Sports között. A Canal Sports havi 19,90 euróba kerül, egy hónapos ingyenes próbaverzióval, és a beIN Sports havi 14 eurótól indul, bár azt javasoljuk, hogy a 15 eurós tervet válassza ahelyett, hogy elkerülnék, hogy 12 hónapos szerződésbe kerüljenek..

Ha külföldön tartózkodás közben szeretne hozzáférni a játékokhoz, a VPN használatával elronthatja a tartózkodási helyét, és francia IP-címet kaphat..

Mexikó

Flag_of_Mexico

Mexikóban a Ligue 1 műsorszórás joga kizárólag az ESPN tulajdonában van. Ez a hálózat a Ligue 1 berendezéseit jeleníti meg online és az ESPN Play, ESPN 2, ESPN 3 és ESPN Internacional csatornáin. Ha ezek szerepelnek a kábeltelevíziós csomagban, akkor jelentkezzen be az ESPN webhelyére, és azonnal hozzáadott költség nélkül kezdje el az adatfolyamot.

Az ESPN régióhoz kötött, és ezeket a mérkőzéseket csak Mexikóban mutatja be. Mint ilyen, akkor VPN-re van szüksége, ha külföldön szeretné streamálni a Ligue 1 játékokat.

Németország

Németország-flag

A DAZN sikerült felszabadítania a Ligue 1 műsorszórási jogát Németországban. A futballszurkolók beállíthatják a weblejátszót vagy a DAZN alkalmazást iOS vagy Android készülékekhez. A DAZN általában 10 eurót fizet havonta, de van egy hónapos ingyenes próbaverzió, azaz kipróbálhatja a szolgáltatást, és megszüntetheti, ha nem elégedett.

Ennek a platformnak különösen szigorú a földrajzi blokkolása, és ennek eredményeként a legtöbb VPN nem lesz képes feloldni németországi kívülről..

Nézhetek egy Ligue 1 focit egy ingyenes VPN-sel?

Az ingyenes VPN első pillantásra csábítónak tűnhet, de több okból javasoljuk, hogy ne használja őket. Mindenekelőtt nem biztosítják ugyanolyan minőségű kapcsolatot. Korlátozott kiszolgálóhálózatokkal és a végtelen felhasználói beáramlással számolhat, hogy az ingyenes VPN-k küzdenek az élő HD-videók zökkenőmentes feltöltése érdekében. Az adatkorlátozásokkal és a várólistákkal ez a folyamat csak a felhasználó számára frusztrálóbbá válik.

Az ingyenes VPN-k veszélyt jelentenek a hardverre és a személyes információkra. 2016-ban egy tanulmány azt mutatta tucatnyi ingyenes VPN alkalmazás az Android számára megkísérelt telepíteni a rosszindulatú programokat a felhasználói eszközökre. Még ha jól megalapozott ingyenes VPN-t is használ, nincs garancia; láttuk, hogy egy magas szintű ingyenes VPN-ek eladják a felhasználók sávszélességét egy botnetben való felhasználás előtt. Saját és személyes adatainak védelme érdekében azt javasoljuk, hogy használjon megbízható VPN-t egy olyan adatvédelmi politikával, amely a felhasználókat helyezi elõbbre.

Melyik csapat versenyez?

20 labdarúgó csapat játszik az 1. ligában. Nézze meg az alábbiakban a teljes listát:

 • Amiens SC
 • Angers SCO
 • FC Girondins de Bordeaux
 • Stares Brestois 29
 • Dijon FCO
 • Lille OSC
 • Olympique Lyonnais
 • Olympique de Marseille
 • FC Metz
 • AS Monaco FC
 • Montpellier HSC
 • FC Nantes
 • OGC Nice
 • Nîmes Olympique
 • Párizs Saint-Germain FC
 • Stade de Reims
 • Stade Rennais FC
 • AS Saint-Étienne
 • RC Strasbourg Elzász
 • Toulouse FC

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy folyamolja..

képhivatkozás: a „ligue-1” a CC BY 3.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 51

Adblock
detector