Hogyan nézheted meg a SEA Games 2023 játékot bárhol online

Hogyan nézhetjük meg a délkelet-ázsiai játékok külföldről

A 2023. évi SEA játékok november 24-én indultak, de még mindig sok a várakozás, mivel a verseny a december 11-ig nem ér véget. Mint gondolnád, a tucatnyi rendezvényen az ütemezés elég hektikus. A legtöbb nap azonban a sport körülbelül 9–7: 00: 00 PHT (délután 8–18:30 EST) indul. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan lehet élőben közvetíteni a 2023-es Délkelet-ázsiai Játékokat külföldről.

A SEA játékok hatalmas események, és mint ilyenek, szinte biztosan lesz engedély nélküli patak. Ezeknek a videóinak a minősége azonban általában nagyon rossz, alacsony felbontású felvételekkel és gyakori dadogással. Ezenkívül a nem hivatalos források bármikor elérhetővé válhatnak a szerzői jogok megsértése miatt. Olyan sok legitim nézési módszerrel (és a szabadon megtekinthető lefedettség több nyelven is elérhető) nincs oka az árnyékos, jogosulatlan források igénybevételéhez..

A SEA játékok csak a délkelet-ázsiai országokban jelennek meg. Ennek eredményeként VPN-re lesz szüksége a külföldről történő megfigyeléshez.

A 2023. évi SEA-játékok külföldön történő közvetítése VPN segítségével

Az alábbiakban szereplő streaming szolgáltatások nagy része régiók szerint zárult, azaz csak bizonyos országokban érhetők el. A VPN-hez való kapcsolódással azonban megváltoztathatja IP-címét, és becsaphatja a választott platformot arra, hogy azt gondolja, hogy a kívánt helyen van. Ez nem olyan nehéz, mint amilyennek hangzik; csak kövesse az alábbi lépéseket a délkelet-ázsiai játékok feloldásához és bárhonnan való közvetítéséhez.

A következőképpen nézheti meg a délkelet-ázsiai játékok külföldről:

 1. Kezdje azzal, hogy feliratkozik egy megfelelő VPN-re, ha még nem tette meg. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, bár a CyberGhost és a NordVPN két nagyszerű, olcsó alternatíva.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Néhány különféle verzió közül lehet választani, ezért mindenképpen szerezze be a készülékéhez megfelelőt.
 3. Döntse el, hogy melyik alábbi szolgáltatást szeretné feloldni.
 4. Jelentkezzen be a VPN-be, és csatlakozzon a kívánt ország szerveréhez. Például egy thai szervert kell használnia a 7. csatorna vagy a malajziai TV1 szerver feloldásához.
 5. Végül próbálja meg elérni a szolgáltatás élő közvetítését. Töltse fel probléma nélkül, de ha nem, sok problémát megoldhat úgy, hogy kitisztítja a gyorsítótárat és a sütiket, és újratölti az oldalt..
  Hogyan nézheted meg Szerbia és Brazília online oldalakat bárhonnan

Erősen javasoljuk, hogy szánjon egy percet annak ellenőrzésére, hogy a VPN működik-e előre. A délkelet-ázsiai játékok csak kétévente kerülnek megrendezésre, ezért szégyen lenne, ha előre nem látható technikai problémák miatt elmulasztanák egy esemény kezdetét. Ilyen módon, ha valami rosszul fordul elő, akkor még van ideje segítségre a VPN ügyfélszolgálatától.

Hogyan nézhetem élőben a délkelet-ázsiai játékok indonéz tévén

Hogyan nézheted meg a SEA Games 2023 játékot bárhol online

A délkelet-ázsiai játékok online közvetítésének legegyszerűbb módja a Kompas TV-n való nézés. Ez a platform teljesen ingyenes, és nem is kell fiókot létrehoznia. Van azonban egy nagyobb figyelmeztetés: ez a szolgáltatás csak indonéz nyelvű kommentárokat nyújt. Ha azonban csak magukat a sport érdekli, akkor ennek nem szabad megszakítónak lennie.

A Kompas TV nem földrajzilag korlátozott, azaz bárhonnan elérhető. Ennek ellenére továbbra is javasoljuk a VPN használatát streaming közben. A VPN-k nemcsak rejtegetik tevékenységeit a snoopers-től, hanem csökkentik annak a valószínűségét is, hogy az Internet szolgáltatója (ISP) megpróbálja korlátozni a hálózati sebességet a gyakori streaminghez. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, azaz kipróbálhatja kockázatmentesen és teljes visszatérítést igényelhet, ha elégedetlen..

Hol máshol élőben közvetíthetem a 2023. évi délkelet-ázsiai játékot online?

Nem kell pánikba esnie, ha nem beszél indonézul, mivel a 2023. évi SEA-játékok több nyelven jelennek meg. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, mely hálózatok mutatják meg az eseményeit, ahol él:

Singapore

Hogyan nézheted meg a SEA Games 2023 játékot bárhol online

Szingapúrban a délkelet-ázsiai játékok az 5. csatornán, a 8. csatornán, a CNA-n és az U-csatornán jelennek meg. A jó hír az, hogy ezeket a csatornákat online közvetítheti a Toggle segítségével, és bár ezek elsősorban a mandarin nyelvű lefedettségét közvetítik, bizonyos A műsorok angol felirattal rendelkeznek.

A rossz hír az, hogy ennek a szolgáltatásnak különösen szigorú a régiónkénti funkciók, és ennek eredményeként a legtöbb VPN nem fog működni. Megerősíthetjük, hogy az írás ideje óta a VyprVPN képes volt feloldni a Toggle külföldi blokkolását.

  Hogyan nézhetjük online ingyenesen a Belgium és Japán játékot (World Cup 2023)

Malaysia

Hogyan nézheted meg a SEA Games 2023 játékot bárhol online

Az eseményeket Malajziában több különböző csatornán közvetítik. Néhányat a TV1, a TV2 és a TV Okey is megjelenít, amelyek ingyenesen közvetíthetők a MyKlik segítségével. A legtöbb eseményt azonban csak az Astro-n mutatják be. Ha Ön már egy Astro Sports ügyfél, akkor ezeket online közvetítheti az Astro Go alkalmazáson keresztül. Egyébként sajnos nincs mód a nézésre.

Mindkét platform régiókhoz kötött, és csak maláj kommentárokat fog nyújtani. Ha ezeket a szolgáltatásokat külföldön szeretné elérni, akkor csatlakoznia kell a VPN egyik malajziai szerveréhez.

Egyéb helyszínek

Ha egy délkelet-ázsiai országban él, akkor szinte biztosan van egy helyi műsorszolgáltatója. Sajnos azonban nincs hivatalos lista, mely hálózatok mutatják be a 2023. évi SEA-játékokat. A verseny Wikipedia oldala tartalmaz néhány utat, de a nemzetközi műsorszolgáltatók listája elavult, olyan platformokat javasol, mint például az NJOI Now, amelyek már nem működnek.

Mely országok versenyeznek a 2023-es SEA játékokon?

Tizenegy ország vesz részt a 2023. évi délkelet-ázsiai játékokon. Ezek:

 • Brunei
 • Kambodzsa
 • Kelet-Timor
 • Indonézia
 • Laosz
 • Malaysia
 • Myanmar
 • Fülöp-szigetek
 • Singapore
 • Thaiföld
 • Vietnam

A 2023. évi délkelet-ázsiai játékok ütemezése

Két hét alatt több tucat rendezvényen a SEA Games ütemezése érthetően meglehetősen teljes. Szerencsére a délkelet-ázsiai játékok hivatalos weboldalának részletes ütemterve van, amely minden sportot felsorol a saját listájára, és időrendi sorrendben rendezi az eseményeket..

About the author

Comments

 1. ával rendelkezik, így ha nem elégedett a szolgáltatással, visszakaphatja a pénzét.

  Hol máshol élőben közvetíthetem a 2023. évi délkelet-ázsiai játékot online?

  A délkelet-ázsiai játékok élő közvetítése elérhető több más országban is, például Singapurban és Malajziában. Az ESPN és a Fox Sports Asia is közvetíti az eseményeket, de ezek a szolgáltatások előfizetést igényelnek. Azonban, ha már rendelkezik előfizetéssel, akkor ezek a platformok kiváló minőségű élő közvetítést biztosítanak.

  Mely országok versenyeznek a 2023-as SEA játékokon?

  A 2023-as délkelet-ázsiai játékokon 11 ország vesz részt: Brunei, Kambodzsa, Indonézia, Laosz, Malajzia, Mianmar, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Thaiföld, Timor-Leste és Vietnam.

  A 2023. évi délkelet-ázsiai játékok ütemezése

  A 2023-as délkelet-ázsiai játékok november 24-én kezdődtek és december 11-ig tartanak. Az események több mint 40 sportágban zajlanak, beleértve az atlétikát, a kosárlabdát, a labdarúgást, a röplabdát és a tollaslabdát. Az események ütemezése elég hektikus, de a legtöbb nap a sport körülbelül 9-7: 00: 00 PHT (délután 8-18:30 EST) indul.

  Összességében, a 2023-as délkelet-ázsiai játékok élő közvetítése elérhető VPN segítségével, valamint több más online platformon is. Az események ütemezése hektikus, de a legtöbb nap a sport körülbelül 9-7: 00: 00 PHT (délután 8-18:30 EST) indul. Javasoljuk, hogy előre ellenőrizze a VPN működését, hogy ne maradjon le az eseményekről.

Comments are closed.