Hogyan nézheted online a 2019-es snooker világbajnokságot

Hogyan nézhetem meg a 2019. évi Snooker világbajnokságot

A 2019. évi Snooker világbajnoki selejtezők véget értek, és most már megkezdődött a verseny. Most és május 6. között láthatjuk a világ legjobb snooker-játékosainak 32 játékát, akik 16 nap alatt 30 mérkőzést játszanak, amíg az egyik bajnokké nem lesznek, és hazavivik az 500 000 font nyereményt. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan működik a Snooker Világbajnokság, és tudatjuk Önnel, hogyan lehet az akció minden pillanatát élőben közvetíteni a világ bármely pontjáról..

Fontos megjegyezni, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Noha a főbb sporteseményekre gyakran jogosulatlan élő közvetítések vannak, ezek jelentős hátrányokkal járnak. Például, a videó lehet lagikus vagy alacsony felbontású. Ezen túlmenően, ezek az adatfolyamok hajlamosak offline állapotba jutni a szerzői jogok megsértése miatt, és mint ilyen, nincs garancia arra, hogy látni fogja, hogy ki nyer egy adott mérkőzést. A 2019. évi Snooker világbajnokságot egyébként ingyen közvetítheti, így nincs szükség az engedély nélküli patakokra hivatkozni..

A Snooker világbajnokság ingyenes megtekintéséhez VPN-t kell használnia, kivéve, ha az Egyesült Királyságban tartózkodik.

Hogyan nézhetjük meg a Snooker világbajnokságot egy VPN segítségével

Soha nem használt VPN-t? Ne aggódj; valójában meglehetősen könnyű megkerülni a regionális blokkolást és a Snooker világbajnokságot online közvetíteni. Egyszerűen kövesse ezeket a lépéseket:

  1. Kezdje azzal, hogy feliratkozik egy megfelelő VPN-szolgáltatásra. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a NordVPN és a CyberGhost két erős és olcsó alternatíva.
  2. Ezután töltse le és telepítse az eszközéhez megfelelő alkalmazást.
  3. Döntse el, hogy melyik alábbi szolgáltatást szeretné feloldni.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik kiszolgálójához a kívánt országban. Például egy brit szervert használ a BBC iPlayer feloldásához, vagy egy kanadai szerver feloldását a DAZN Kanada számára.
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott szolgáltatással. Azonnal el kell indulnia, de ha nem, törölje böngészője sütikét és gyorsítótárát, majd töltse be újra az oldalt.

A Snooker világbajnokság élő közvetítései vannak, ezért fontos ellenőrizni, hogy a VPN működik-e (a fenti lépésekkel), még mielőtt azok ténylegesen megkezdődnének. Ilyen módon sok ideje van arra, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától, ha valami rosszra fordul, és lehet, hogy nem kell hiányoznia a meccs elejétől..

Hogyan lehet közvetíteni a Snooker világbajnokságot az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A 2019-es Snooker világbajnokság minden mérkőzését élőben nézheti meg a BBC Sport oldalon. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenesen használható, de előbb létre kell hoznia egy fiókot. Ennek a folyamatnak a során meg kell adnia az irányítószámát, de ezt csak statisztikai célokra használják, és nem a helyének ellenőrzésére használják, tehát bármely brit lakócím irányítószám működni fog. Miután regisztráltál, szabadon bejelentkezhetsz és streamálhatsz.

Aggódik, hogy hiányzik egy fontos játék? Ne légy: te is figyelje meg őket igény szerint akár 30 nappal azután is BBC iPlayer. Felhívjuk figyelmét, hogy a brit törvények előírják, hogy TV-licenccel kell rendelkeznie, ha a BBC iPlayer-t vagy a BBC Sport-ot használja, de egyik szolgáltatás sem igazolja ezt (az iPlayer időnként figyelmeztetést mutat, de nem mindig), és ehelyett teljes mértékben támaszkodik a becsületrendszerre..

A BBC streaming szolgáltatásai földrajzilag blokkolva vannak, és csak akkor érhető el, ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, vagy csatlakozik egy brit VPN szerverhez. Ha külföldön (az Egyesült Királyságon kívül) tartózkodsz, továbbra is megnézheted a mérkőzéseket VPN-hez csatlakozva. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. A tervek kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával járnak, így teljes visszatérítést kaphat az utolsó mérkőzés után, ha nem akarja megtartani.

Hol máshol nézhetem online a Snooker világbajnokságot?

Az idei Snooker világbajnokságon a világ szinte bárhol élőben közvetítheted. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, mely hálózatok mutatják be a bajnokságot az Ön országában:

Kanada

Kanadai zászló

A kanadai snooker rajongók minden akciót (beleértve a selejtező mérkőzéseket) élőben követhetik a DAZN-en. 20 dollárba kerül a regisztráció, de egy hónapos próbaidőszak is van ami azt jelenti, hogy hatékonyan közvetítheti a teljes világbajnokságot ingyen. Csak ne felejtse el visszavonni utólag, így nem számít fel díjat.

A DAZN földrajzilag korlátozott, és ezek a mérkőzések csak a kanadai tartalom könyvtár részeként érhetők el. Külföldről történő nézéshez csatlakoznia kell a VPN egyik kanadai szerveréhez.

Európa

európa zászló - európai

Eurosport közvetíti az összes Snooker világbajnokságot és annak selejtezőit több mint tucat európai ország közönségéhez, beleértve Franciaországot, Spanyolországot, Németországot és Olaszországot. Az árak helytől függően változnak, de számíthat arra, hogy havonta 10 eurót fizet. Van egy olcsóbb előfizetési lehetőség, de ez 12 hónapos szerződést köt, így azt tanácsolnánk, hogy tiltsa le.

Sajnos nincs ingyenes próbaverzió, és meg kell jegyeznie, hogy ha nem mondod le, az előfizetés automatikusan megújul minden hónapban. Ez a szolgáltatás csak Európában érhető el, de VPN segítségével külföldön is elérhető.

Közel-Kelet és Észak-Afrika

Törökország zászlaja - török

Az OSN a Snooker világbajnokság kizárólagos műsorszolgáltatója a Közel-Keleten és Észak-Afrikában. Ha Ön már OSN-ügyfél, egyszerűen megteheti jelentkezzen be az OSN Play alkalmazásba, és azonnal indítsa el az adatfolyamot. Mivel azonban az OSNhez set-top box tartozik, és nem kínál over-the-top opciót, az új ügyfeleknek néhány napot kell várniuk a kézbesítésre, és körülbelül 399 AED-t kell fizetniük..

A szolgáltatás e szempontja azt is jelenti, hogy szinte lehetetlen jelentkezni a Közel-Keleten és Észak-Afrikán kívülről. A meglévő előfizetők továbbra is hozzáférhetnek a szolgáltatásokhoz külföldről, először csatlakozva a saját országuk VPN szerveréhez.

Új Zéland

Hogyan nézheted online a 2019-es snooker világbajnokságot

A Sky Sport ezeket a meccseket Új-Zélandon mutatja be. Ha Ön már Sky Sport-előfizető, akkor a Sky Go alkalmazás segítségével minden 2019-es Snooker világbajnokság-játékot stream nélkül vehet fel..

Az emberek számára azonban nehéz nézni, ha még nem Sky-ügyfelek, mivel nincs csak online előfizetési lehetőség - a szükséges TV-csomag 31,99 USD-t fizet, és meg kell várnia, hogy a szolgáltatás telepítésre kerüljön otthonában, mielőtt Ön bármit megnézhet online.

A Sky Sport csak a Snooker világbajnokságot közvetíti Új-Zélandon. Ha általában Új-Zélandon él, akkor rendszeres szolgáltatásainak (beleértve a Sky Go-t) külföldön is hozzáférhet egy VPN-sel.

Egyéb helyszínek

Ne aggódjon, ha fent nem említette az Ön országát, mivel a Snooker világbajnokságot szinte globálisan mutatják be. Ellenőrizze a nemzetközi műsorszolgáltatók teljes listáját, hogy megtudja, hogyan nézheti meg a világbajnokságot, bárhol is van.

Ha egyetlen hálózat sem mutatja meg a meccseket, ahol él, akkor továbbra is online nézheti. A korábbi években a Snooker világbajnokságot élőben közvetítették a Facebookon is, lehetővé téve az USA-ban, hogy a snooker rajongók minden játékot ingyen nézhessenek. Nincs garancia arra, hogy az idei esemény ilyen módon kerül közvetítésre, ezért azt javasoljuk, hogy a World Snooker Facebook oldalának minél közelebbről ellenőrizze az időt, hogy megtudja, így vagy úgy..

Hogyan működik a Snooker világbajnokság??

Ez a verseny valójában nagyon egyszerű formátumú. A világ 16 legjobb játékosa automatikusan kvalifikálódik, további 16 pedig a kvalifikációs mérkőzések sorozatának megnyerésével szerez helyet.

Ahogy a világbajnokság folytatódik, egyre nehezebb lesz nyerni. Az első fordulóban a játékosnak 10 keretet kell nyernie. A második fordulóban ez 13-ra, az elődöntőkben pedig 17-re növekszik. Az utolsó meccs 35 képkockán át zajlik, vagyis az első 18 játékost nyerő játékos 500 000 font nyereményt fizet haza. Természetesen, ha elegendő vagy ahhoz, hogy kvalifikáljon erre a versenyre, nem hagyhatja üres kézzel. Összesen 2 231 000 font érhető el, és a játékosok 20 000 fontot kapnak csak azért, hogy a döntőbe kerüljék.

Melyik játékosok várhatóan jól fognak esni ebben az évben?

A világ legjobb snookerjátékosának 32 versenytársával a győztes kiválasztása soha nem lesz könnyű. Aztán ott van az úgynevezett „Crucible átok”: senki sem nyerte meg a bajnokságot egymás után, mióta 1977-ben a Crucible Színházban házigazda lett..

A nyilvánvaló választás itt Ronnie O'Sullivan. Ötszörös világbajnok, aki jelenleg a világ első számú rangsorában helyezkedik el, és különösen erős évad volt a Tour Championship bajnoki győzelmével. O'Sullivannak azonban megvan a maga elképzelése, hogy ki nyerhet: maga (természetesen), Judd Trump vagy Neil Robertson.

Az utóbbi kettőről ismert, hogy nagyon következetesen játszik, de érdemes megemlíteni, hogy O'Sullivan a közelmúltban mindketten nagy különbséggel verte meg őket. Ezenkívül Robertson 2010 óta nem nyert világbajnokságot, és kizárólag az idén a selejtező körben kilenc versenyből kerültek ki..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 76 =

Adblock
detector