Hogyan nézheted online a 2019 Indy 500 versenyt

Hogyan nézheted online a 2019 Indy 500 versenyt

A 2019-es Indy 500 május 26-án 12 órakor kezdődik (9:00 PST / 5:00 BST). A világ legjobb IndyCar versenyzői 33 versenyeznek egy fárasztó 500 mérföldes versenyen az Indianapolis Motor Speedway versenyen. Ez az esemény általában körülbelül három órán keresztül tart, és alább közöljük, hogy hogyan kell minden percben online és díjmentesen megnézni a 2019 Indy 500 készüléket..

Ezt meg kell jegyezni csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Bár a jelentős sportesemények gyakran érkeznek engedély nélküli streaming oldalakon, nem javasoljuk ezek használatát. Nemcsak a videó minősége nagyon gyenge, hanem annak esélye is, hogy a közvetítés részben offline állapotba kerül, a szerzői jogok megsértése miatt. Annak érdekében, hogy az esemény megfigyelésének oly sok legitim módja van, nincs ok a nem hivatalos források felhasználására.

Az összes olyan platform, amely ezt a versenyt mutatja, régiókban van. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége a külföldről történő streaminghez.

Hogyan lehet élőben közvetíteni a 2019 Indy 500-at külföldön VPN-sel

A VPN-k először kissé félelmetesnek tűnhetnek, de valójában nagyon megkönnyítik a földrajzilag korlátozott platformokhoz való hozzáférést külföldön. Csak kövesse az alábbi lépéseket, hogy bárhol megnézhesse ezt a versenyt:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN-t ajánljuk, bár a NordVPN és a CyberGhost egyaránt kiváló minőségű és olcsó alternatíva.
 2. Ezután töltse le és telepítse az eszközéhez a VPN alkalmazás megfelelő verzióját.
 3. Válasszon egyet az alábbi listából a hivatalos források közül.
 4. Csatlakozzon a megfelelő ország VPN szerveréhez. Szüksége van például egy amerikai szerverre az NBC feloldásához, vagy kanadai szerverre a Sportsnet számára.
 5. Videó lejátszása a választott platformon. Azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor a legtöbb problémát megoldhatja úgy, hogy kitisztítja a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, majd frissíti az oldalt.

Ezt a versenyt élőben közvetítik, azt javasoljuk, hogy a fenti lépésekkel jóval a verseny megkezdése előtt tesztelje VPN-jét. Ez a megközelítés biztosítja, hogy ha valami nem működik a várt módon, akkor még sok idő áll rendelkezésére, hogy segítségért lépjen kapcsolatba a VPN ügyfélszolgálatával.

Az IndyCar Indy 500 élő online nézése

Az IndyCarnak elsősorban amerikai közönsége lehet, de rajongói vannak a világ minden tájáról. Az alábbiakban közöljük, hogy a műsorszolgáltatók melyik országban mutatják be a 2019 Indy 500-at:

USA

USA zászló

NBC Sports minden 2019 IndyCar versenyt bemutat élő. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a teljes esemény ingyenes bejelentkeztetését és streamingjét, ha a kábeltelevíziós előfizetése tartalmazza az NBC-t. Nincs kábel? Nem probléma - az összes alábbi szolgáltatás lehetővé teszi az NBC Sports élő közvetítését:

 • DirecTV most
 • fuboTV
 • Hulu élő TV-vel
 • PlayStation Vue
 • YouTube TV
 • Sling TV

Ezek a szolgáltatások meglehetősen drágák (havonta 15–50 USD), ám ezek mindegyike tartalmaz egy ingyenes próbaidőt. Mint ilyen, feliratkozhat, élőben közvetítheti az eseményt, majd lemondhatja a díjak kiszámításának elkerülése érdekében.

A fenti szolgáltatások csak az Egyesült Államokon belül érhetők el. Más országokból történő felhasználáshoz VPN szükséges. Ha még nem rendelkezik, javasoljuk, hogy élvezze az ExpressVPN kockázatmentes lehetőségeit 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ha csak VPN-re volt szüksége az esemény megfigyeléséhez, vagy ha az ExpressVPN nem felel meg az elvárásainak, akkor egyszerűen visszavonhatja és igényelheti a teljes visszatérítést.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

 • Sky Sports (kábel előfizetés szükséges)
 • Most TV

Minden 2019-es IndyCar versenyt, gyakorlatot és selejtezőt élőben közvetítik a Sky Sports F1. Ha Ön már Sky TV-ügyfél, jelentkezzen be a Sky Go alkalmazásba vagy a Sky webhelyre, és élőben közvetítse a teljes versenyt. Ha nincs kábel, vagy ha más szolgáltatónál van, akkor a legjobb választás vásároljon Sky Sports pass-t Most TV helyette. A napi átutalások mindössze 8,99 fontba kerülnek, és a vásárláshoz nincs szüksége Now TV-fiókra, tehát nincs rejtett díj, ami miatt aggódni kell..

A Sky Go és a Now TV egyaránt régióban vannak zárolva. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Királyságban tartózkodnia kell, vagy brit VPN szervert kell használnia ezek használatához.

Kanada

Kanadai zászló

 • Sportsnet (kábel előfizetés szükséges)
 • Sportsnet most

A Sportsnetnek kizárólagos joga van ezen esemény bemutatására Kanadában. Jelentkezhet a kábelszolgáltató adataival, és ingyen közvetítheti a versenyt, mindaddig, amíg a Sportsnet szerepel az előfizetésben. Ez a műsorszolgáltató is csak online szolgáltatást kínál, amelynek neve Sportsnet Now, így akkor is megnézheti, ha nincs kábel TV-je.

Sajnos ez a szolgáltatás nem jár ingyenes próbaverzióval. Az előfizetések havi 19,99 USD-tól kezdődnek, de mivel minden terv tartalmazza ezt a versenyt, nincs ok a drágább csomag választására.

A Sportsnet csak Kanadában érhető el, és fizetési módra van szüksége, amely egy kanadai címhez kapcsolódik. A meglévő előfizetők azonban továbbra is használhatják ezt a szolgáltatást külföldről, VPN-hez kapcsolódva.

Ausztrália

Ausztrália zászló

 • Fox Sports (Foxtel vagy Fetch előfizetésre van szükség)
 • Foxtel most

Az ausztrál rajongók ezt megtehetik nézze meg ezt az eseményt a Fox Sports csatornán. Ha Foxtel vagy Fetch ügyfél vagy, és előfizetésed tartalmazza a Fox Sports-t, akkor ingyenesen bejelentkezhet a Foxtel Go vagy Fetch TV alkalmazásba, és azonnal megkezdheti a streaming-et..

Ha nincs kábel, továbbra is megnézheti ezt a versenyt a Foxtel Now oldalon. Ez a szolgáltatás általában 25 AUD AUD havonta, plusz további 15 USD a sportcsatorna-csomagért, de egy 10 napos ingyenes próbaverzióval jár, amelynek során hozzáférhet minden csatornához. Ez azt jelenti, hogy ha regisztrálsz, figyeli a versenyt és lemondod a próba vége előtt, akkor nem számolunk fel díjat.

A fenti szolgáltatások mindegyike földrajzi korlátozást használ annak megakadályozására, hogy Ausztrálián kívüli felhasználók bármit megfigyeljenek. Ezenkívül a Foxtel a regisztráció során ausztrál telefonszámot igényel, ami nagyon megnehezíti a külföldi felhasználók feliratkozását. A meglévő előfizetők ugyanakkor VPN segítségével hozzáférhetnek ezekhez a platformokhoz külföldön.

Szaharától délre eső Afrika

Szaharától dél-afrikai Köztársaság

 • Canal + (előfizetés szükséges, francia nyelvű lefedettség)
 • SuperSport (előfizetés szükséges)

A Canal + francia nyelvű lefedettséget nyújt a 2019. évi IndyCar szezonról a Szaharától délre fekvő afrikai országokban, ideértve Kenyát, Nigériát, Szenegált és Dél-Afrikát. A SuperSport ugyanazon országokban fogja bemutatni a versenyt, bár angol kommentárokkal.

Az árak régiónként változnak, de általában számíthat arra, hogy a Canal + költsége körülbelül 20 USD USD havonta. Érdemes megemlíteni, hogy mindkét szolgáltatáshoz hardvert kell telepíteni otthonában, azaz lehetetlen külföldről feliratkozni. Ugyanakkor ha utazik, akkor a VPN használatával jelentkezhet be, és normál módon hozzáférhet ezekhez a szolgáltatásokhoz.

Fejléc kép: Indianapolis Motor Speedway, redlegsfan21 által, a CC BY-SA 2.0 alatt engedélyezett.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 79

Adblock
detector