Hogyan nézheted online az NFC bajnoki játékot

Nézze meg az NFC Championship játékot online

Az NFC-bajnokságot a Green Bay Packers és a San Francisco 49ers között kell megrendezni 12:05 PST (15:05 EST / 20:05 GMT) január 20-án. De ez még nem minden: az AFC bajnokság (Kansas City Chiefs vs. Houston Texans) nem sokkal később, 18:40 órakor kezdődik. Szeretné megismerni az összes akciót otthonának kényelme alapján? Olvassa tovább: az alábbiakban értesítjük, hogyan lehet az NFC bajnokságot online megnézni, bárhol a világon.

Megjegyzés: ez a cikk csak hivatalos forrásokat javasol. Noha az engedély nélküli patakok szinte elkerülhetetlenül rendelkezésre állnak, számos jelentős hátránnyal járnak. Mindenekelőtt a minőség gyakran nagyon gyenge, alacsony felbontású videó esetén dadog, vagy késik. Másodszor, ezek a patakok hajlamosak offline módba jutni, és valószínűleg nem is látja a játék végét. Olyan sok legitim nézési módszerrel, amely nem engedélyezi az engedély nélküli patakok használatát.

Az eseményt közvetítő csatornák közül sok nem működik külföldön. Ha utazik és szeretne hozzáférni szokásos szolgáltatásaihoz olyan országokban, ahol nincs hivatalos műsorszolgáltató, akkor szüksége lesz egy VPN-re.

Az NFC Championship bajnokság élő közvetítése online külföldön

Nézni szeretné az NFC bajnokságot külföldön? Sokkal könnyebb, mint gondolnád - csak kövesse az alábbi lépéseket, és hamarosan streaming lesz.

Így nézheti meg az NFC bajnoki játékot online, bárhonnan:

  1. Kezdje azzal, hogy feliratkozik egy megfelelő VPN-szolgáltatásra. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a CyberGhost és a NordVPN egyaránt erőteljes és olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő verziót.
  3. Csatlakozzon a használni kívánt szolgáltatás országában található szerverhez. Például egy amerikai szerverre van szüksége a YouTube TV feloldásához, vagy egy ausztrál szervernek a Foxtel számára.
  4. Próbáljon meg elérni egy geo-lock webhelyet vagy szolgáltatást. Azonnal be kell töltenie, de először ki kell ürítenie a gyorsítótárat és a sütiket.

Ne feledje: az NFC bajnokságot élőben közvetítik. Ez azt jelenti, hogy ha VPN-je nem a várt módon működik, akkor elhagyhatja a mérkőzés egy részét. Ennek megakadályozására, azt javasoljuk, hogy előzetesen tesztelje szolgáltatását a fenti lépésekkel. Ilyen módon bőven lesz ideje kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, ha bármilyen probléma merül fel.

Hogyan nézhetem élőben a Packers vs 49ers játékot

Noha az NFL figyelését gyakran kizárólag amerikai szórakozásnak tekintik, a bajnokságnak valójában rajongói vannak a világ minden tájáról. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet az NFC Championship bajnokságot közvetíteni, bárhol is legyen.

USA

USA zászló

Megjósolható módon az amerikai futballszurkolóknak van a legtöbb lehetőségük a Packers vs 49ers játék online megfigyelésére. Először is, a Fox Sports lesz. Ha már megkapja ezt a csatornát a kábelcsomag részeként, akkor hozzáadott költség nélkül nézheti meg a Fox Sports Go. 

Az NFC-bajnokság játékát kábel nélkül szeretné közvetíteni? Hulu élő TV-vel, Sling TV-vel (csak kék csomag), AT&A T TV Now (korábban DirecTV Now) és a YouTube TV mind lehetővé teszik a Fox Sports online nézését, és ingyenes próbaverziót kínálnak. Mint ilyen, ha visszavonja a játék vége után, akkor az NFC bajnokságot online ingyen nézheti. 

Mindezeket a szolgáltatásokat földrajzilag blokkolták, tehát ha olyan országban tartózkodsz, amelyen NFL hivatalos műsorszolgáltató nincs, akkor a nézéshez VPN szükséges. Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, lehetővé teszi, hogy kockázatmentesen nézhesse magát, és teljes visszatérítést igényelhessen, ha elégedetlen.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Kétféle módon lehet figyelni, ha az Egyesült Királyságban tartózkodik. Ha Ön már Sky Sports előfizető, közvetítheti a bajnokságot közvetlenül a Sky Sports webhelyen vagy a Sky Go alkalmazásban. Ha nem, akkor van egy sokkal olcsóbb, sokkal gyorsabb hozzáférési mód: Sky Sports bérlet vásárlása a Now TV-n.

Érdemes megjegyezni, hogy a Now TV nem minden NFL játékot mutat, hanem az NFC és az AFC bajnokságot sugározza. Napi bérleti díj 9,99 £, de heti és havi bérletek állnak rendelkezésre, ha más sporttartalmat is szeretne nézni.

Ha külföldön (az Egyesült Királyságon kívül) tartózkodik, akkor szüksége lesz egy használatú VPN-re, itt találunk részleteket.

Kanada

Kanadai zászló

A CTV és a TSN megosztja a kanadai NFL játékok (beleértve az NFC bajnokságot) sugárzásának jogát. Ebben az évben a CTV megmutatja az NFC bajnokságot, és ha van előfizetése kábeltelevízióra, hozzáadott költség nélkül online nézheti. Sajnos, mivel a CTV nem engedi bejelentkezni a legnépszerűbb szolgáltatókkal, a szolgáltatáshoz egyéb módon nem férhet hozzá..

Ha inkább a francia kommentárokkal szeretné megnézni ezt a mérkőzést, akkor feliratkozhat az RDS-re. Ez a szolgáltatás havonta 24,99 USD CAD, de sajnos nem tartalmaz semmilyen próbaidőt.

Ha külföldön (Kanadán kívül) van szüksége egy VPN használatára, itt található a teljes részlet.

Franciaország

Flag_of_France-e1527750876576

Franciaországban az NFC bajnokság játékát élőben közvetítheti a beIN Sports oldalán. Ez a szolgáltatás havonta 15 euróba kerül, és nem zárja be Önt egy hosszú távú szerződésbe. Van egy hétnapos próbaverzió, azaz akár heti NFL-tartalmat is megnézhet ingyen. Ez a szolgáltatás általában francia nyelvű kommentárokat tartalmaz a sporteseményekről, és nincs oka feltételezni, hogy az NFC bajnokság más lesz.

Ha külföldön (Franciaországon kívül) tartózkodik, akkor szüksége lesz egy használatú VPN-re, itt találunk részleteket.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az ausztrál futballszurkolók válogathatnak egyes NFL-mérkőzéseket (beleértve az NFC-bajnokságot) a Foxtel-on. Ha azonban még nem vagy Foxtel-vásárló, ez a módszer meglehetősen drága, minimális 12 hónapos kötelezettségvállalással és a szükséges sportcsomag többletköltségével. A lehívási ügyfelek az ESPN-en is hozzáadott költség nélkül nézhetnek.

Nincs kábeltévé? Ebben az esetben két lehetősége van: patak nélkül ingyen, regisztráció nélkül, 7-én vagy regisztrálj az NFL Game Pass-ra. Ez a szolgáltatás továbbra is viszonylag drága, 64,99 USD AUD, de korlátlan hozzáférést biztosít az NFL teljes szezonjára. Van egy hétnapos ingyenes próbaverzió, de van remény: a próbafiókok nem tudják élőben megfigyelni az eseményeket, és 72 órát kell várniuk, amíg a tartalmat hozzáadják az igény szerinti könyvtárhoz..

Ha külföldön (Ausztrálián kívül) van szüksége egy VPN használatára, itt található a teljes részlet.

Melyik csapat valószínűbb nyerni?

Noha ezek mind kivételes csapatok, a hagyományos bölcsesség azt sugallja, hogy a 49-es nyer. Míg a Packers jelenleg hat játékból nyerő szériát élvez, ezek közül öt rendkívül szorosan küzdött egymással, és ami még rosszabbá tette a dolgot, a 49ers bajnok, Garrapollo tavaly novemberben gyűrűzött a Packerek körében..

Végső soron a Green Bay sikere abban rejlik, hogy képes-e elkészíteni a San Francisco világszínvonalú védekező vonalának megszakításához szükséges kockázatos játékot, miközben sikerül elkerülni a saját jelentős csúszását. Egy dolog biztos: függetlenül attól, hogy ki jut a SuperBowl-ba, ez egy játék, amelyet nem akarsz kihagyni.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 25

Adblock
detector