Hogyan nézhetem élőben a 2019-es Memorial Tournament versenyt

Hogyan nézhetem élőben a 2019-es Memorial Tournament versenyt


Az idei emlékverseny május 30-án kezdődik. Az elkövetkező négy napon a világ legtehetségesebb golfozójai fej-fejbe kerülnek az Ohio-i Muirfield Village Golfklubban, hogy esélyt nyújtsanak a nyertesnek a díjból való részesedésére. pénz: 1.530.000 USD. Ez biztosan hihetetlenül közeli küzdelem lesz, és az alábbiakban közöljük, hogyan nézheti meg a 2019. évi emlék bajnokságot, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon..

Ezt meg kell jegyezni ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. Noha a jelentős sportesemények gyakran elérhetők a harmadik fél által közvetített webhelyeken is, ezek általában csak késleltetett, alacsony felbontású videókat kínálnak, és hajlamosak arra, hogy a stream-eket offline módon távolítsák el a szerzői jogok megsértése miatt. Olyan sok legitim nézési módszerrel, amelyek közül sok ingyenes, nincs ok arra, hogy jogosulatlan, megbízhatatlan forrásokhoz forduljanak..

A 2019. évi emlékversenyt bemutató platformok mind régiókban vannak. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége ahhoz, hogy külföldről hozzájusson hozzájuk.

Hogyan nézhetem meg ingyenesen a 2019-es emléktárgyat egy VPN segítségével

A regionális korlátozások megkerülése egyszerű, még akkor is, ha még soha nem használott VPN-t. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet felzárkózni és élőben közvetíteni a Memorial Verseny külföldön:

  1. Az első lépés a megfelelő VPN kiválasztása. Az ExpressVPN használatát javasoljuk de ha olcsó alternatívát keres, akkor a NordVPN és a CyberGhost is kiváló választás.
  2. Ezután telepítse a VPN szoftvert. A legtöbb asztali és mobilalkalmazást kínál, ezért győződjön meg arról, hogy az eszközéhez megfelelő verziót kap.
  3. Döntse el, melyik streaming szolgáltatást szeretné használni.
  4. Csatlakozzon a kívánt ország VPN szerveréhez. Például egy amerikai szervert használsz a CBS blokkolásának feloldásához, vagy egy brit szervert a Now TV-hez.
  5. Próbálja meg streaming tartalmat a választott szolgáltatáson. Azonnal el kell játszania, de ha nem, akkor a legtöbb problémát kijavíthatja a sütik és a gyorsítótár ürítésével, majd az oldal újratöltésével.

Ezt az eseményt élőben közvetítik, ezért javasoljuk, hogy a fenti lépésekkel jóval előre ellenőrizze VPN-jét. Ilyen módon, ha bármilyen nehézségbe ütközik, akkor még van ideje segítséget kérni a VPN ügyfélszolgálatától és valószínűleg nem kell hiányoznia a nagyon izgalmas verseny kezdete előtt..

Hogyan nézhetem meg ingyenesen az emléktárgyat az amerikai tévében

USA zászló

Az Egyesült Államokban a lefedettség megoszlik a Golf Channel és a CBS között. Az első két napot a Golf Csatornán 14:00 órától (EST) (23:30 PST), a CBS pedig a harmadik nap eseményein 15:00 órától mutatjuk be. A lezárást a döntő fordulójának reggeltől lehet megtekinteni a Golf Channel-en és a délutáni órákon a CBS-en.

Ha kábeltelevízióval rendelkezik, akkor jelentkezzen be bármelyik webhelyre, és azonnal hozzáadott költség nélkül kezdje el az adatfolyamot. Még akkor is, ha nincs kábel, tovább közvetítheti ezt az eseményt, ugyanakkor, mivel mindkettő lehetővé teszi a bejelentkezést a fuboTV-vel, a Hulu Live TV-vel, a PlayStation Vue-vel vagy a YouTube TV-fiókkal. Ezen szolgáltatások mindegyike próbaidőszakkal is jár, ami azt jelenti, hogy ingyenesen élőben közvetítheted a teljes Emlék bajnokságot. Csak a próba lejárta előtt ügyeljen arra, hogy törölje a fiókját, hogy ne kerüljön felszámolásra. Vegye figyelembe, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak amerikai számlázási címet kell igénybe venniük, így a külföldiek számára nehéz lehet feliratkozni.

A Golf Channel és a CBS csak az Egyesült Államokban érhető el. Ha azonban Amerikán kívül tartózkodik, akkor továbbra is használhatja ezeket a szolgáltatásokat, ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így kockázatmentesen nézheti meg a 2019. évi emlékversenyt. Ha nem vagy lenyűgözve, csak utána törölje a teljes visszatérítést.

Hol máshol élhetek a 2019-es emlék bajnokságon?

Noha ezt a versenyt az Egyesült Államokban tartják, világszerte több mint tucat országban fogják sugározni. Olvassa el tovább, hogy megtudja, mely hálózatok mutatják meg az emlék bajnokságot, ahol vagy.

Kanada

Kanadai zászló

A rossz hír az, hogy a kanadai műsorszolgáltatók csak a 2019. évi emlékverseny utolsó két fordulóját mutatják be. A jó hír az, hogy tudsz mindkettőt ingyen közvetítheted, feltéve, hogy kábel TV-vel rendelkezel. Ha igen, csak jelentkezzen be a CTV-hez vagy a TSN-be június 1-jén vagy 3-án este 15:00 EST-en (12:00 PST), hogy az összes akciót élőben kövesse.

Szerencsére van egy másik módja a nézésnek, még akkor is, ha nincs kábel. A TSN online előfizetést kínál, napi 4,99 USD vagy havonta 19,99 USD áron. Sajnos nincs próbaidőszak, és fizetési módra van szüksége egy kanadai címhez kapcsolódva, de kábel nélkül csak ez a kanadai esemény figyeli.

A TSN és a CTV egyaránt régióban vannak zárolva, vagyis Kanadában kell lennie, vagy VPN-t kell használnia hozzájuk való hozzáféréshez.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A verseny minden négy fordulóját élőben közvetítik a Sky Sports Golf. A lefedettség az első két nap 7: 30-kor a BST-nél kezdődik, a harmadik és a negyedik napon 17:30-kor. Ha már feliratkozott a Sky Sports programra, akkor azt a Sky Go alkalmazás segítségével online megtekintheti.

Nem szükséges TV-szolgáltatót váltani, ha még nem rendelkezik hozzáféréssel a Sky Sports szolgáltatáshoz. Ehelyett megteheted egyszerűen vásároljon Sky Sports pass-t Most TV. A napi átutalások mindegyike 8,99 GBP, de ez az esemény négy nap hosszú, ezért azt javasoljuk, hogy inkább a 14,99 GBP értékű heti bérleti díjat válassza. Érdemes megjegyezni, hogy a Sky Sports bérlet vásárlásához nincs szüksége Now TV-fiókra, tehát nincs külön díj, ami miatt aggódnia kell..

A fenti szolgáltatások csak az Egyesült Királyságon belül érhetők el. Ha jelenleg külföldön tartózkodik, csatlakoznia kell egy brit VPN szerverhez, mielőtt bármit megnézhet.

Ausztrália

Ausztrália zászló

A Fox Sports az exkluzív műsorszolgáltató Ausztráliában. Ha Foxtel vagy Fetch ügyfél vagy, és előfizetésed tartalmazza a Fox Sports-t, ingyenesen közvetítheti a Memorial Tournament-ot online a Foxtel GO vagy a Fetch TV társ-alkalmazásokkal. Korán fel kell kelnie, mivel az adás 4:30 AM-kor kezdődik (a harmadik napon 4:00 és a negyedik napon 2:30), és később a nap folyamán nem történik megismétlés..

Más TV szolgáltatónál? Nincs probléma: csupán annyit kell tennie, hogy regisztrál a Foxtel Now-ra. Ez a platform általában 25 AUD-ot fizet havonta, de egy tíznapos próbaverzióval jár, amelynek során bármilyen csatornát megnézhetsz. Mindaddig, amíg a verseny lejártát követően lemondod, nem számolunk fel díjat.

A Foxtel és a Fetch csak Ausztráliában érhető el. Ezenkívül a Foxtel ausztráliai telefonszámot igényel a regisztrációhoz, ami megnehezíti a regisztrációt, kivéve, ha általában Ausztráliában él. A meglévő előfizetők a szokásos módon külföldről férhetnek hozzá a szolgáltatáshoz VPN segítségével.

Szaharától délre eső Afrika

Szaharától dél-afrikai Köztársaság

Ha egy szubszaharai afrikai országban él, például Dél-Afrikában, Kenyában, Nigériában vagy a Közép-afrikai Köztársaságban, akkor élőben közvetítheti a Memória Bajnokságot a SuperSporton. A lefedettség az elsõ és második napon 7:30 órakor kezdõdik, a harmadik napon 18:30 és a negyedik napon 19:00kor. Az előző éjszakai esemény legfontosabb eseményei másnap reggel néhány óránként jelennek meg.

A felhasználók DStv-fiókjukkal jelentkeznek be a SuperSportba, de a DStv szolgáltatásait csak a Szaharától délre fekvő Afrika címein telepíti, így gyakorlatilag lehetetlen hozzáférni a SuperSporthoz, ha a DStv egyik támogatott országában nem él. Ha DStv ügyfél és jelenleg külföldre utazik, akkor a szokásos módon használhatja a SuperSport szolgáltatást, ha otthoni VPN szerverhez csatlakozik..

Miben különbözik ez az esemény a többi versenytől??

A játékosoknak nem kell kvalifikálniuk a Memorial Tournament versenyre, mivel ez az öt a PGA Tour csak meghívókat kínáló eseményei közül. Összesen 120 játékos van, köztük a világ 50 legmagasabb rangú golfozója, az elmúlt évek bajnokai és a FedEx-kupa 70 legjobban pontozott játékosa. Röviden: a legjobbaknak kell lenned ahhoz, hogy akár egyetlen lyukot is játsszon.

Ezenkívül a Muirfield Village golfklub sem különbözik a többi tanfolyamtól. Az alapoktól kezdve Jack legenda, a golf legenda fejlesztette ki, és ezt évente csavarja. Például nemrégiben megnövelte több lyuk távolságát, extra bunkereket adott hozzá, és megváltoztatta a patak helyzetét a 18. lyukon. A játékosok soha nem tudják pontosan, mire számíthatnak, ami része annak, ami a Memorial Tournament-t annyira izgalmasnak teszi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 65 =