Hogyan nézhetem élőben az UFC Fight Night 166 online oldalt (Blaydes vs dos Santos)

Hogyan nézhetem élőben az UFC Fight Night 166-ot

UFC Fight Night 166 kerül sor Január 25-én a PNC Arénában, Raleigh-ben, Észak-Karolinában. Míg az előzetes harcok EST 5:00 órakor kezdődnek (17:00 PST / 22:00 GMT), a fő esemény, a Blaydes vs dos Santos csak addig kezdődik, amíg kb. 08:00 EST. Ez az esemény 12 felejthetetlen harcot ígér, és az alábbiakban elmagyarázzuk, hogy miként viheti őket online.

Ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. Az ilyen népszerű sportesemények gyakran elérhetők harmadik fél streaming oldalain is, de javasoljuk, hogy kerülje el ezeket. A nem késleltetett, alacsony felbontású videofelvételek mellett az illetéktelen adatfolyamokat hajlamosak részben átvenni a szerzői jogok megsértése miatt. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy nem is látja, melyik vadász nyer. Ahogy élő közvetítésben tudsz élni UFC Fight Night 166 egyébként könnyen, nincs szükség az engedély nélküli folyamokra.

Ha külföldre utazik, és online szeretne nézni az UFC Fight Night 166-ot, akkor VPN-re lesz szüksége az otthoni streaming szolgáltatások eléréséhez..

Hogyan nézhetem élőben az UFC Fight Night 166-ot

A VPN-k eleinte kissé félelmetesnek tűnhetnek, de valójában nagyon egyszerűek a használatuk. Az alábbiakban értesítjük, hogyan kell nézni UFC Fight Night 166 bárhol.

Így élheti meg az UFC Fight Night 166 közvetítését: Blaydes vs dos Santos bárhonnan:

  1. Először is regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de ha olcsó alternatívákat keres, akkor a NordVPN és a CyberGhost is kiváló választás.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Általában több verzió létezik, ezért győződjön meg arról, hogy megtalálta a megfelelőt az operációs rendszerhez.
  3. Válasszon egyet az alábbi listából a hivatalos források közül.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő országban. Például egy amerikai szervert kell használnia az ESPN + feloldásához külföldről.
  5. Jelentkezzen be a választott platformon, és játsszon egy videót. Azonnal el kell indulnia, de ha nem, törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket, majd töltse újra az oldalt.

Mivel ezt az eseményt élőben közvetítik, erősen javasoljuk, hogy a fenti lépésekkel jóval a kezdési időpont előtt tesztelje VPN-jét. Ilyen módon, ha valami nem működik a várt módon, akkor sok ideje van arra, hogy segítségért lépjen kapcsolatba a VPN ügyfélszolgálatával, és valószínűleg nem kell elmulasztania az elejét, ami biztosan emlékezetes küzdelem..

Hol nézhetem az UFC Fight Night 166-ot?

Az MMA népszerűsége drámai módon nőtt az utóbbi években, így természetes, hogy az UFC lehetővé tette a műsorának világszerte számos országban történő megjelenítését. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, melyik hálózat mutatja az Ön teljes országában az UFC Fight Night harci kártyáját:

USA

USA zászló

Mind a főkártya, mind az előzetes harcok kizárólag az ESPN + csatornán fognak repülni. Sajnos ez a szolgáltatás nem kínál semmiféle ingyenes próbaverziót, így ha UFC Fight Night 166 nézni szeretné, akkor ESPN + fiókra van szüksége. Ezek azonban nem túl drágák, havi 4,99 USD-ért.

Az ESPN + régiónként zárolva van, és csak akkor használható, ha az Egyesült Államokban tartózkodik, vagy csatlakozik egy amerikai VPN-kiszolgálóhoz. Érdemes megemlíteni, hogy ez a platform nem ellenőrzi, hogy a PayPal-fiókod össze van-e kötve egy amerikai címmel, vagyis valójában bárhonnan regisztrálhat. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A BT Sport az egyetlen műsorszóró műsor UFC Fight Night 166 az Egyesült Királyságban. Az előzetes harcok január 24-én, GMT 7 órakor kezdődnek, a fő események pedig körülbelül 22 órakor kezdődnek. Ha már feliratkozott a BT Sportra, akkor tisztában vagy és egyszerűen csak tudsz közvetítse az eseményt élőben a weboldalon. Ha nem, akkor regisztrálhat az új, csak online csomagra, amely havi 25 fontba kerül, próba nélkül.

A BT Sport csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ugyanakkor külföldről is bejelentkezhet, ha csatlakozik egy brit VPN szerverhez.

Kanada

Kanadai zászló

A TSN Kanadában sugározza az UFC Fight Night 166 harci kártyáját. Ha ezeket a csatornákat már megkapja a meglévő kábeltelevíziós csomag részeként, jelentkezzen be a TSN webhelyére, és azonnal indítsa el az adatfolyamot. Ha nem, ne pánikoljon: csak egynapos online útlevéllel vásárolhat 4,99 USD CAD-t (havi átutalások 19,99 USD-ért is kaphatók)..

Sajnos ez a szolgáltatás nem tartalmaz semmiféle ingyenes próbaverziót, és mivel a régióra vonatkozik, Kanadában kell lennie (vagy csatlakoznia kell egy kanadai VPN szerverhez) annak használatához..

Egyéb helyszínek

Ha a fenti szolgáltatások valamelyikével nem tudja megnézni az UFC Fight Night 166-ot online, akkor jobb, ha feliratkozik az UFC Fight Pass-ra. Világszerte elérhető, kivéve Brazíliában, és bár az árak a helyétől függnek, általában 10 USD körül kerül. Van egy heti ingyenes próbaverzió is, így láthatja, hogy ez a szolgáltatás megfelelő-e Önnek.

Sok sport streaming szolgáltatáshoz hasonlóan az UFC Fight Pass áramszünetekkel is megakadályozza, hogy olyan csatákat nézzen, amelyeket egy másik műsorszolgáltató mutat be az Ön országában. Ennek eredményeként talán nem mindenki számára a legjobb módja annak, hogy megnézze. Ha egy másik platformon az UFC Fight Night 166 megmutatja, hogy hol tartózkodik, akkor valószínűleg könnyebb regisztrálni erre, mint megtalálni egy országot, ahol az UFC Fight Pass nem feketedik ki ezt az eseményt.

UFC Fight Night 166: teljes menetrend

UFC Fight Night 166 ígérkezik, hogy olyan izgalmas lesz, mint valaha. Nézze meg alább a teljes ütemtervet:

HarcSúlyosztály
Herbert Burns és Nate Landwehr Featherweight
Brett Johns és Tony Gravely Bantamweight
Sara McMann és Lina Lansberg Bantamweight
Montel Jackson és Felipe Dias Colares Bantamweight
Justine Kish vs Lucie Pudilova Bantamweight
Nik Lentz és Arnold Allen Featherweight
Bevon Lewis és Dequan Townsend Félnehézsúly
Jamahal Hill vs Darko Stosic Félnehézsúly
Angela Hill és Hannah Cifers Strawweight
Jordan Espinosa és Alex Perez között Flyweight
Rafael dos Anjos és Michael Chiesa Könnyűsúlyú
Curtis Blaydes vs Junior dos Santos Heavyweight
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 25

Adblock
detector