Hogyan nézhetem élőben az US Open Golf játékot

Hogyan nézhetem élőben az US Open Golf játékot

Az US Open a golf legjelentősebb eseményei közé tartozik, ennek eredményeként számos nagyobb hálózaton sugározzák. Mivel a legtöbb műsorszolgáltató rendelkezik online élő streaming-platformmal, ez nagyon egyszerűvé teszi a hangolást, bárhol is van. Az alábbi források segítségével online megtekintheti az US Open az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Németországból, Kanadából, Ausztráliából vagy a világ bármely más részéből..

Vegye figyelembe, hogy csak a 2019. évi US Open hivatalos forrásait ajánljuk. Szinte biztos, hogy az engedély nélküli patakok felbukkannak, de ne feledje, hogy ezek gyakran rossz minőségűek, és bármikor levethetők. Mivel a 2019-es US Open több licencelt forrásból elérhető lesz, nem lehet nyereséget nyújtani a megbízhatatlan, alulértékelő harmadik fél adatfolyamok használatával.

A 2019-es US Open legjobb VPN-je: ExpressVPN

A műsorszolgáltatók általában csak egy adott régióban mutatják be a tartalmakat. Mint ilyen, gyakran használják a régiók zárolását, hogy blokkolják azokat a felhasználókat, akiknek nincs IP-címe a kívánt országból. Ha azonban a megfelelő helyre csatlakozik valamelyik VPN szerveréhez, megkerülheti ezt a blokkolást, és hozzáférhet egy platform tartalmához. Például egy brit szerver feloldhatja a BBC iPlayer blokkolását, míg egy amerikai szerver feloldhatja a FOX Sports vagy az ESPN blokkolását..

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az ExpressVPN használatát javasoljuk a 2019-es US Open nézéséért. Nagy sebességű szerverekkel rendelkezik a világ minden tájáról, amelyek mindegyike elég gyors a HD tartalom streamingéhez, bármilyen késés vagy pufferolás nélkül. Ez a szolgáltatás nem tartja nyilván a tevékenységeinek naplóit, és megakadályozza a harmadik feleknek a szimatolást a biztonsági funkciók széles választékával. Az ExpressVPN akár három egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, így egyetlen fiókkal megvédheti a leggyakrabban használt eszközöket.

Percek alatt regisztrálhat az ExpressVPN-n. Döntse el, hogy melyik előfizetési időt szeretné - egy hónap, hat hónap vagy egy év -, és fejezze be a fizetési folyamatot. Ha úgy dönt, hogy ez a szolgáltatás nem az Ön számára, akkor kihasználhatja a 30 napos pénz-visszatérítési garancia előnyeit, és teljes visszatérítést kaphat..

AZ Egyesült Államok legjobb megnyitott VPN-je: Az ExpressVPN a mi választásunk. A nagy sebességű kapcsolatokra optimalizált hatalmas szerverhálózattal tökéletesen megfelel az US Open nézéséhez. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Hogyan nézhetem meg az US Open-t egy VPN-sel

 1. Válassza ki az élő video streamingjéhez tervezett VPN-t. Az ExpressVPN jó választás, de a NordVPN és a CyberGhost egyaránt kiváló minőségű és olcsó alternatíva..
 2. Nyissa meg a VPN-szolgáltató webhelyét, és iratkozzon fel.
 3. Töltse le és telepítse a VPN-ügyfél megfelelő verzióját az operációs rendszeréhez.
 4. Döntse el, melyik streaming-forrást szeretné használni.
 5. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez az adott régióban.
 6. Próbálja meg betölteni a tartalmat a választott forrásból. Tudnia kell bármilyen probléma nélkül.

Hol nézhetem online az US Open-en?

A Világkupa rendezvényeivel ellentétben az US Open csak néhány különböző platformon jelenik meg. Az alábbiakban felsoroljuk a 2019. évi US Open engedéllyel rendelkező műsorszolgáltatóit.

FOX Sports

Hogyan nézhetem meg a 2018-as US Open a Fox Sports-on

A FOX Sports exkluzív joggal rendelkezik, hogy 2026-ig az USA-ban megjelenítse az Egyesült Államokat. Az élő közvetítéseket külön költség nélkül nézheti, ha az FOX Sports szerepel a kábelcsomagban vagy a streaming előfizetésben (fuboTV, Hulu, Sling TV, DirecTV, PlayStation Vue). , vagy YouTube TV). Noha a támogatott kábelszolgáltatók listája kiterjedt, mindegyik Egyesült Államokban található és általában más országokból nem érhető el. Ha előfizet a fenti szolgáltatók valamelyikével, akkor képesnek kell lennie arra, hogy bejelentkezzen egy másik országból azáltal, hogy csatlakozik egy amerikai VPN-kiszolgálón keresztül.

A FOX Sports GO alkalmazás segítségével mobilon is nézhet. Ez hozzáférést biztosít élő és igény szerinti sportlehetőségekhez, nem csak a golfhoz, hanem más sportágak széles választékához is, beleértve a baseballot, a futballot és a focit. Miközben regisztrálhat az alkalmazásra az Egyesült Államokon kívülről, az élő tartalmak megtekintéséhez továbbra is be kell írnia az amerikai TV-szolgáltató hitelesítő adatait. Az ausztrál Foxtel előfizetők ugyanazt a lefedettséget nézhetik a Foxtel mobilalkalmazáson keresztül.

Lehet, hogy a kísértés letölt egy APK fájlt, és oldalra töltse be, ám ezt nem javasoljuk. A FOX Sports GO APK nem tölthető le közvetlenül a FOX webhelyen, és nincs garancia a harmadik felek házigazdáinak legitimitására..

Sky Sports

Nézze meg az US Open a Sky Sports oldalon

A Sky Sportsnak joga van a teljes verseny bemutatására az Egyesült Királyságban. A Sky Sports Golf csatornán sugárzást fognak biztosítani. Ez a Sky Sports webhelyen vagy a Sky Go alkalmazáson keresztül is megtekinthető. Minden sportcsatornát hozzáadhat egy meglévő Sky TV-előfizetéshez havonta 20 fontért, de van egy 18 fontos előfizetés is, amely lehetővé teszi a US Open nézését, és nem zárja be a hosszú távú szerződést..

Ha nem Sky-vásárló, akkor a US Open-et NOW TV-előfizetéssel nézheti meg. Ez hozzáférést biztosít a Sky Sports streamekhez, de lehetővé teszi napi, heti vagy havi bérlet vásárlását (8,99, 14,99 és 33,99 font)..

Ha már rendelkezik Sky Sports vagy NOW TV fiókkal, akkor a tartalom megnézése olyan egyszerű, mint a brit VPN szerverhez történő csatlakozás. Mindkét szolgáltatás megköveteli azonban az Egyesült Királyságban regisztrált fizetési módot, és így lehetetlenné teszi őket, hogy másutt feliratkozzanak. Mint ilyen, ha nincs olyan barátja, aki hajlandó megosztani veled bejelentkezési adatait, nincs bolondbiztos módja a Sky Sports vagy a MOST TV külföldre való belépésének..

Lásd még: A legjobb VPN-k a SkyGo számára

TSN

TSN US Open

A kanadai nézők a teljes 2019. évi US Open-ot élőben nézhetik meg a TSN-en. Noha a TVN-csatornákon némi TV-lefedettség mutatkozik, bizonyos események, például a kiemelt csoportok, kizárólag a TSN mobilalkalmazás, amelyet néha TSN GO-nak hívnak, felhasználói számára. Ez az alkalmazás bárhonnan letölthető, de a bejelentkezési folyamat megakadályozza a nem kanadai felhasználókat bármilyen tartalom elérésében.

A TSN csak hitel- vagy betéti kártyás fizetéseket fogad el, és a kártyát egy kanadai címre kell regisztrálni. Az egyetlen másik lehetőség, hogy bejelentkezzen a TSN alkalmazásba a kanadai kábelszolgáltató adataival (Bell, Bell Aliant, Bell MTS, Cogeco, Eastlink vagy NorthernTel FibreOP). Ez a kombináció azt jelenti, hogy Kanadán kívülről csak regisztrálni lehet a TSN-re, bár ha kanadai vagy és nem az országból származik, akkor a szolgáltatásnak továbbra is működnie kell. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy kanadai VPN szerverhez.

SuperSport

Supersport US Open golfverseny

A SuperSport megmutatja a 2019. évi amerikai nyílt rendezvényt a Szaharától délre fekvő afrikai országokban, például Algéria, Kenya és Dél-Afrika területén, ám ezt közvetlenül nem közvetítik. Ehelyett a verseny néhány órával azután kezdődik, hogy más országokban kezdődik a levegő, az első forduló június 13-án, délután 8 órakor kezdődik. Míg bizonyos tartalmak regisztráció nélkül megnézhetők, nincsenek részleteket arról, hogy az US Open csak előfizetők számára.

A SuperSport megköveteli a felhasználóktól, hogy bejelentkezzenek a DStv-n keresztül, de nem regisztrálhatják online a DStv-re. Ez ténylegesen megakadályozza, hogy külföldről feliratkozzon. Ehelyett a bejelentkezési oldal egyszerűen megkérdezi az azonosítószámát, vagy ha még nincs fiókja, akkor a telefonszámot, hogy a DStv egyszer használatos PIN-kódot küldhessen Önnek..

Ha DStv regisztráló vagy és Dél-Afrikán kívül helyezkedik el, akkor egy dél-afrikai VPN-kiszolgálón keresztül érheti el.

2019. US Open Golf-menetrend

DayDateEventTime
csütörtök Június 13 Első forduló: Kiemelt csoportok 10:00 EDT / 15:00 BST
csütörtök Június 13 Első forduló: Kiemelt lyukak 10:00 EDT / 15:00 BST
csütörtök Június 13 Első kör 12:30 EDT / 17:30 BST
péntek Június 14 Második forduló: Kiemelt csoportok 10:00 EDT / 15:00 BST
péntek Június 14 Második forduló: Kiemelt lyukak 10:00 EDT / 15:00 BST
péntek Június 14 Második kör 12:30 EDT / 17:30 BST
szombat Június 15 Harmadik forduló: Kiemelt csoportok 12:00 EDT / 17:00 BST
szombat Június 15 Harmadik forduló: Kiemelt lyukak 12:00 EDT / 17:00 BST
szombat Június 15 Harmadik forduló 12:00 EDT / 17:00 BST
vasárnap Június 16 Záró forduló: Kiemelt csoportok 14:00 EDT / 19:00 BST
vasárnap Június 16 Záró forduló: Kiemelt lyukak 14:00 EDT / 19:00 BST
vasárnap Június 16 Utolsó kör 14:00 EDT / 19:00 BST

US Open Golf Tournament GYIK

Hogyan működik az US Open??

Az US Open nagyrészt a szokásos golfszabályokat követi. Az egyetlen valódi különbség a nyakkendő-megszakítók működésében van. Eddig egyenlőség esetén a golfozók 18 lyukat játszottak, amelyet követően a legkevesebb löketszámú játékos nyer. Annak érdekében, hogy a sport izgalmas és gyors tempójú maradjon, a szabályok tavaly kissé megváltoztak.

Most a kötött játékosok két lyukon fognak versenyezni. Ha egy ember összességében a legalacsonyabb pontszámot nyeri. Ha két vagy több játékos kötődik e két lyuk után, hirtelen halálba kerülnek. Ez azt jelenti, hogy egyenként egy további lyukat fognak játszani, amíg egyetlen győztes megmarad.

Hol és mikor kerül sor a 2019. évi US Openre?

A 2019-es US Open golfverseny június 13-16-án zajlik a kaliforniai Pebble Beach Golf Links hivatalban. Ez a hely a tengerparti nézeteiről és természetesen rengeteg bemeneti nyílásáról és homokcsapdájáról ismert. Továbbá, a 14. lyuk hírhedt nehézsége miatt; annak ellenére, hogy az ötödik, a világ legjobb golfozói rendszeresen háromszoros vagy annál rosszabb véget vetnek. Valójában, a Tiger Woods egyszer azt állította, hogy ez a legnehezebb harmadik lövés az egész golfban.

Szükségem van VPN-re, ha már feliratkoztam a FOX vagy a Sky Sports programra?

Noha a VPN-ek felhasználhatók a földrajzi korlátozások megkerülésére, elsődleges felhasználásuk az adatok védelme az olvasás ellen az engedély nélkül. Nem csak a hackerekről beszélünk; a saját internetszolgáltatója (ISP) láthatja mindazt, amit csinál. Mivel az FCC szélessávú adatvédelmét 2017-ben hatályon kívül helyezte, az internetszolgáltatók törvényesen képesek eladni az Ön tevékenységének részleteit harmadik felek számára. Ezenkívül ismert, hogy az internetszolgáltatók az ügyfelek hálózati sebességét gátolják a streaming visszaszorítása érdekében, de a VPN megnehezíti számukra, hogy ezt igazolják..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 44

Adblock
detector