Hogyan nézhetem Federer és Nadal mérkőzését élőben online ingyen

Hogyan nézhetem élőben a Federer vs Nadal internetes ingyenes Wimbledon férfi elődöntőjét

A 2019. évi Wimbledon már emlékezetes verseny volt, de még nem ért véget. Az július 12-i elődöntőben a régimódi riválisok Federer és Nadal között újrajutást ígérnek. Federer továbbra is uralja a Wimbledont, vagy Nadal 2010 óta vezeti haza a bajnokságot? A Wimbledon elődöntőjét élő közvetítésben szeretné látni online külföldről? Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hogyan lehet bárhol, bárhol ingyenesen nézni a Federert és a Nadalot.

Vegye figyelembe, hogy ez az útmutató csak a hivatalos Wimbledon műsorszolgáltatók számára javasolja. Tekintettel a Wimbledoni tenisz bajnokság népszerűségére, az engedély nélküli patakok szinte elkerülhetetlenek. Erősen javasoljuk azonban, hogy ne használják ezeket. A videó minősége kezdetben gyakran nagyon gyenge, és a jogosulatlan adatfolyamok offline módban is elérhetők a szerzői jogok megsértése figyelmeztetése nélkül. Számos legitim módszer van a Federer és a Nadal közötti ingyenes adatfolyam továbbításra, azaz nincs oka megbízhatatlan, harmadik féltől származó adatfolyamok felhasználására..

Szüksége lesz egy virtuális magánhálózatra (VPN) ahhoz, hogy ingyenesen nézze meg a Federer és a Nadal internetet, ha az Egyesült Királyságon, az Egyesült Államokon vagy Ausztrálián kívül tartózkodik..

Hogyan nézze meg a külföldről származó Federert és Nadalot egy VPN segítségével

A VPN segítségével rendkívül egyszerű a régióhoz kötött streaming szolgáltatások elérése külföldről. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy feloldja és közvetítse a Federer vs Nadal mérkőzést élőben, bárhonnan:

  1. Először regisztráljon egy VPN-t, ha még nem tette meg. Ajánljuk ExpressVPN bár a NordVPN és a CyberGhost egyaránt erőteljes, olcsó alternatívák.
  2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert. A különféle eszközöknek gyakran vannak különböző verziói, ezért ügyeljen arra, hogy a megfelelőt kapja.
  3. Döntse el, melyik földrajzilag korlátozott szolgáltatást szeretné nézni Wimbledonon.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő országban. Szüksége van egy amerikai szerverre például az ESPN blokkolásának feloldásához, vagy egy ausztrál szerverre a 7plus esetén.
  5. Próbálja meg betölteni egy videót a választott szolgáltatásra. Aznak azonnal meg kell kezdődnie, de ha nem, törölje böngészője cookie-jait és gyorsítótárát, majd frissítse az oldalt.

Mivel a Wimbledoni féldöntőt a Federer és a Nadal között élőben közvetítik, fontos ellenőrizni, hogy VPN-je jó időben működik-e. Ilyen módon, ha váratlan problémák merülnek fel, akkor ideje lesz segítséget kapni a VPN ügyfélszolgálatától, és lehet, hogy nem kell elmulasztania a mérkőzés elejét..

Hogyan lehet élőben közvetíteni a Federer vs Nadal játékot online ingyen az ausztrál TV-n

Ausztrália zászló

Az ausztrál rajongók ingyenesen közvetíthetik a teljes Wimbledoni bajnokságot, ideértve a Roger Federert és a Rafael Nadalot, a 7plus-on. Még mindig jobb, a felhasználóknak nem is kell fiókot létrehozniuk, így azonnal elkezdheti nézni. Van egy enyhe fogás is: ez a platform földrajzilag korlátozott, vagyis bármilyen adatfolyam elküldéséhez ausztrál IP-címre lesz szüksége.

Szerencsére könnyű ausztrál IP-címet külföldről megszerezni a VPN segítségével: csak csatlakozni kell egy ausztrál szerverhez. Ha még nincs VPN-je, érdemes fontolnia az ExpressVPN-et: ez kockázatmentes, 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Mint ilyen, online közvetítést tudsz folytatni a Nadal és a Federer közötti közvetítésről, és ha elégedetlen vagy csak ehhez az eseményhez van szüksége VPN-re, utólag visszavonhatja a teljes visszatérítést..

Hogyan nézhetem élőben és ingyen Federert és Nadalot az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A 2019. évi Wimbledoni bajnokságot kizárólag a BBC1-en mutatják be az Egyesült Királyságban. A jó hír az, hogy ez azt jelenti, hogy tudsz nézd ingyenesen a Federert és a Nadalot BBC iPlayer. Előzetesen regisztrálnia kell, de ez egyszerű, és csak e-mail címét és brit irányítószámot kell megadnia.

Felhívjuk figyelmét, hogy a brit törvények előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie, ha BBC iPlayer-t használ, vagy ha online tartalmat közvetít, ahogyan a TV-ben jelenik meg. Ennek ellenére a BBC iPlayer teljes mértékben egy becsületrendszeren működik, és valójában nem ellenőrzi, hogy van-e licenced vagy nem..

A BBC iPlayer nagyon szigorú földrajzi korlátozásokkal rendelkezik, és ennek eredményeként egyes VPN-k küzdenek annak feloldása érdekében. Ha úgy találja, hogy ez a helyzet, akkor inkább szerencséje lehet a TVPlayer-en való nézésnek: e platformon van egy ingyenes BBC1 adatfolyam, de sokkal kevésbé szigorú a földrajzi blokkolás. Ahhoz, hogy bármelyik szolgáltatást külföldön elérhesse, csatlakoznia kell a VPN egyik brit szerveréhez.

Hol máshol élőben közvetíthetem a Federer és Nadal mérkőzést az interneten?

A Wimbledon a világ egyik legnépszerűbb tenisz bajnoksága, tehát természetes, hogy több országban műsorszolgáltatók is lesznek. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell nézni a Federert és a Nadalot, bárhol is van:

USA

USA zászló

Az ESPN 2011 óta az Amerika exkluzív Wimbledon műsorszolgáltatója, ami jó hír az amerikai tenisz rajongók számára, mivel ők az összes akciót élőben egy helyen tudják megszervezni. Ha a kábeltelevíziós csomag tartalmazza az ESPN-t, akkor bejelentkezhet az ESPN-webhelyre, és Nézze meg Federer és Nadal élő közvetítését online, hozzáadott költség nélkül.

Nincs kábel? Nem probléma. Jelenleg a DirecTV Now, a Hulu az élő TV-vel, a PlayStation Vue-vel, a Sling TV-vel és a YouTube TV-vel lehetővé teszi az ESPN online közvetítését. Ezek a szolgáltatások általában meglehetősen drágák, de mindegyik próbaverziót kínál (egy hét, de öt nap a PlayStation Vue számára). Ez azt jelenti, hogy hatékonyan nézheti online a Wimbledon 2019-et mindaddig, amíg nem emlékszik lemondni a tárgyalás vége előtt.

A fenti szolgáltatások mindegyike régióra vonatkozik, és néhányuk csak az amerikai címhez kapcsolódó fizetési módokat fogadja el. Ez megközelíthetetlenné teszi a regisztrációt, kivéve, ha általában az USA-ban él, bár a meglévő előfizetők VPN-en keresztül elérhetik ezeket a platformokat külföldön..

Kanada

Kanadai zászló

A TSN és az RDS egyaránt élőben közvetíti a Wimbledoni elődöntőt, az RDS pedig a kanadai francia nyelvű közvetítését kínálja ezekről a mérkőzésekről. Ha ezeknek a csatornáknak a része szerepel a kábeltelevíziós csomagban, akkor jelentkezzen be a megfelelő webhelyre, és azonnal hozzáadott költség nélkül kezdje el az adatfolyamot..

Szerencsére, mivel mindkét streaming szolgáltatás csak online hozzáférést kínál, a kanadai rajongók ezt megtehetik nézd Federer vs. Nadal kábel nélkül. A havi bérletek mindegyike 19,99 USD CAD. Ugyanakkor, mivel csak néhány nap van hátra a versenyről, a legolcsóbb mód a nézésre, ha napi bérleteket vásárolnak 4,99 dollárért.

Mindkét szolgáltatás földrajzilag korlátozott, és csak Kanadában érhető el. A meglévő ügyfelek azonban ezeket a szolgáltatásokat a szokásos módon külföldről is használhatják, amikor egy kanadai VPN szerverhez csatlakoznak.

Svájc

Svájci zászló Svájc

A rajongók Federer szülőföldjén ezt megtehetik nézd élőben és ingyen a Wimbledoni elődöntőt különféle SRG csatornákon: Az SRF német nyelvű lefedettséggel, az RTS franciául, az RSI pedig olaszul jelenik meg. Ezen platformok egyike sem követeli meg fiók létrehozását, így azonnal megkezdheti a figyelést.

A beIN Sports francia lefedettséget nyújt, de ez a szolgáltatás havonta 15 euróba kerül, és nem tartalmazza a próbaverziót. Tekintettel arra, hogy más platformok ingyenes élő közvetítéseket nyújtanak, valójában nincs ok a regisztrációra.

A fenti szolgáltatások mindegyike régióra vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy ezek használatához Svájcban kell lennie, vagy egy svájci VPN szervert kell használnia.

Egyéb helyszínek

Ha nem említettük az Ön országát fent, ne essünk pánikba. Wimbledon több tucat országban élőben közvetít, így továbbra is nagy esély van arra, hogy megnézhesse. Vessen egy pillantást a Wimbledon nemzetközi műsorszolgáltatók listájára, ahol megtalálhatja a legális helyi forrást, bárhol is van a világon.

Ne feledje: ha egyetlen hálózat sem mutatja a Federer vs. Nadal mérkőzést az Ön régiójában (vagy ha nincs lehetőség nézni egy adott kábelszolgáltató előfizetése nélkül, például Spanyolországban), akkor egyszerűen elérheti egy másik ország ingyenes streaming szolgáltatását. mint például a BBC iPlayer vagy a 7plus. Először azonban csatlakoznia kell a kívánt országbeli VPN-kiszolgálóhoz.

Ki nagyobb valószínűséggel nyer: Federer vagy Nadal?

A Federer vs. Nadal az egész verseny egyik legemlékezetesebb mérkőzése. E két játékos régóta versenyez egymással, és Nadal a 39 mérkőzés közül 24-et nyert. Természetesen a Nadal „agyag királya”, és ezúttal a füvön játszanak, ami Federer különlegessége. Ez lehet az oka annak, hogy Federer nyolcszor, a Nadal pedig kétszer nyerte meg Wimbledont.

Reálisan ez a meccs túl közel van a híváshoz. Nadal az utóbbi időben csúcsidőben volt, ellenfeleit könnyedén verte meg a French Open-en. Federer rövid gyerekjátéka azonban a másodikhoz nem hasonlítható. Szinte biztos, hogy hosszú, kihúzott mérkőzés lesz, de senki nem hiszi, hogy melyik teniszező marad a végén.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 5

Adblock
detector