Hogyan nézhetem meg a Bellator 238: Budd vs. Cyborg játékot online bárhol

Hogyan nézhetem meg a Bellator 238: Budd vs. Cyborg játékot online bárhol

Bellator 238: A Budd és a Cyborg a kaliforniai fórumon január 25-én kerül megrendezésre. A fő esemény várhatóan 10:00 órakor kezdődik (7:00 PST / 3:00 GMT), attól függően, hogy mennyi ideig tartnak az előzetes mérkőzések . 15 várható küzdelemmel, köztük a Budd és Cyborg és a Knight vs. King között, ez az egyik esemény, amelyet nem akarsz kihagyni. Az alábbiakban értesítjük, hogyan kell élőben közvetíteni a Bellator 238-ot online, akár otthon, akár külföldön vagy.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Bár a nagyobb sportesemények, mint például a Bellator 238, gyakran árnyékos streaming oldalakon érhetők el, javasoljuk, hogy ne használják ezeket. A videó gyakran lagikus és alacsony felbontású, és mindig van esély arra, hogy a stream-et részben offline állapotba lehet venni a szerzői jogok megsértése miatt. Mint ilyen, lehet, hogy nem is látja a teljes rendezvényt. Több elérhető nemzetközi műsorszolgáltatóval nem kell megbízhatatlan, jogosulatlan streaming webhelyeket használni.

Az összes szolgáltatás, amely a Buddot és a kiborgot mutatja, regionális szempontból zárva van. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége ahhoz, hogy külföldről hozzájusson hozzájuk.

Hogyan lehet élőben közvetíteni a Bellator 238-t: Budd és Cyborg külföldön, VPN-sel

Noha a VPN-k először félelmetesnek tűnhetnek, valójában nagyon megkönnyítik a földrajzilag korlátozott webhelyek és szolgáltatások feloldását. Csak kövesse az alábbi lépéseket a Bellator 238 élő közvetítés bárhonnan való feloldásához.

A Bellator 238 élő közvetítése: Budd és Cyborg bárhonnan:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Már említettük az ExpressVPN-t, de ha olcsó alternatívát keres, akkor a CyberGhost és a NordVPN is erős választás.
  2. Töltse le és telepítse VPN-alkalmazását, ügyelve arra, hogy a megfelelő verziót kapja, mivel a legtöbb alkalmazás számos különféle operációs rendszerhez kínál alkalmazásokat.
  3. Döntse el, hogy melyik streamingplatformhoz szeretne külföldön hozzáférni.
  4. Csatlakozzon a kívánt ország VPN szerveréhez. Például egy ausztrál szerverre van szüksége a Fetch vagy az Egyesült Államok szerverének a DAZN blokkolásának feloldásához. Ez megrontja az IP-címet, és becsapja a geo-blokkolt szolgáltatásokat, hogy lehetővé tegye számukra, hogy külföldön használja őket.
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott szolgáltatással. A legtöbb esetben azonnal induljon, de ha továbbra is problémái vannak, próbáljon meg törölni a böngészője sütikét és gyorsítótárát, és töltse újra az oldalt..

Ezt az eseményt élőben közvetítik, ezért erősen javasoljuk, hogy a VPN működjön (a fenti lépésekkel) jóval a Bellator 238 indulása előtt. Ilyen módon, ha valami nem működik a várt módon, akkor valószínűleg továbbra is van ideje, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától, és előfordulhat, hogy nem kell hiányoznia az előzetes harcok egyikét sem.

Hogyan nézhetjük meg a Bellator 238-at az amerikai vagy kanadai TV-n

USA zászló

A Bellator 238 megjelenik a DAZN US és DAZN Kanada csatornákon. Ez a szolgáltatás havi 19,99 USD vagy 20 USD, és nem rendelkezik próbaidőszakkal. Ezen túlmenően nagyon agresszív geo-restrikciós intézkedésekkel rendelkezik, azaz a legtöbb VPN erőfeszítéseket fog tenni annak feloldására.

A DAZN régióhoz kötött, és fizetési módot igényel egy amerikai vagy kanadai címhez kapcsolva, ami megnehezíti a külföldi felhasználók feliratkozását. azonban, A meglévő DAZN-előfizetők jelenleg az ExpressVPN használatával feloldhatják a weboldal kanadai változatát külföldön. Ez a VPN még egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kap, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Hol máshol lehet online közvetíteni a Bellator 238-at?

Noha a Bellator küzdelmeit általában az egész világon közvetítik, a Bellator 238-nak csak kevés megerősített nemzetközi műsorszolgáltatója van. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hol nézheted Fedor és Rampage az Ön országában:

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Azoknak a rajongóknak, akik azon gondolkodnak, hogyan nézhetik a Bellator-ot az Egyesült Királyságban, a Sky Sports megmutatja a főkártyaharcot 3 órától GMT-ig. Ha már létezik Sky TV ügyfél, egyszerűen bejelentkezhet a Sky webhelyre vagy a Sky Go alkalmazásba, és minden harcot online hozzáadhat hozzáadott költség nélkül..

Nincs kábel, vagy más TV szolgáltatóval? Nem probléma: megvásárolhat egy napi Sky Sports átutalást Most TV helyette. Ezek mindegyike 9,99 £, de valójában nem kell a Now TV-fiók ahhoz, hogy megvásárolja, tehát nincs rejtett díj, ami miatt aggódni kell..

Az előzetes mérkőzéseket élőben és ingyenesen közvetítheti a Bellator MMA alkalmazásban. Sajnos ez az alkalmazás csak alacsony felbontású videókat kínál, és jelenleg nincs más mód az Egyesült Királyságban az undercard harcok közvetítésére..

A Sky Go földrajzilag korlátozott, így az Egyesült Királyságban kell lennie, vagy pedig brit VPN szervert kell használnia bármi megnézéséhez. Ezenkívül az Egyesült Királyság törvényei előírják, hogy TV-licenccel kell rendelkeznie a tartalom olyan sugárzásához, ahogyan a TV-ben megjelenik (bár a Sky Go alkalmazás és a Sky Sports webhely ezt valójában nem igazolja).

Bellator 238: teljes menetrend

EseményalkatrészSúlyosztály
Előzetes harcok Sergey Shemetov vs Shoma Shibisai Heavyweight
Kanna Asakura vs Jayme Hinshaw Atomweight
Hiroto Uesako és Yusuke Yachi Könnyűsúlyú
Jarred Brooks és Haruo Ochi Strawweight
Ryuichiro Sumimura vs Jon Tuck váltósúlyú
Andy Nguyen és Ai Shimizu Flyweight
Michael Page vs Shinsho Anzai váltósúlyú
Fő kártya Goiti Yamauchi és Daron Cruickshank Könnyűsúlyú
Ilara Joanne és Kana Watanabe Flyweight
Lorenz Larkin és Keita Nakamura Könnyűsúlyú
Michael Chandler és Sidney Outlaw váltósúlyú
Főbb alkalom Fedor Emelianenko és Quinton Jackson Félnehézsúly

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 28 =

Adblock
detector