Hogyan nézhetem meg a Világkupa F csoportját – Németország, Mexikó, Svédország, Dél-Korea

Hogyan kell nézni az F csoport világkupáját

A 2018-os FIFA világkupája hamarosan belép a csoportos szakaszába. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan nézheti meg az összes Németország, Mexikó, Svédország és Dél-Korea játékot élőben és HD formátumban. Vegye figyelembe, hogy nem korlátozódik az Ön országának hivatalos adatfolyamaira; a virtuális magánhálózat (VPN) segítségével megkerülheti a regionális blokkolást és elérheti a külföldi streaming szolgáltatásokat. Ez azt jelenti, hogy megnézheti az F csoport összes játékát az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Kanadából, Ausztráliából vagy a világ bármely más részéről. Amellett, hogy elmondja neked, hogyan kell közvetíteni a világkupát, megragadunk egy szórakoztató tényt az egyes versenyző csapatokról, hogy kipróbálhassák sporttudásaikat..

Érdemes megemlíteni, hogy rengeteg nem hivatalos világkupa-közvetítés lesz elérhető. Ezek azonban általában megbízhatatlanok, és részben átkapcsolhatók. Rengeteg hivatalos műsorszolgáltató jeleníti meg a játékokat ingyen, tehát valójában nem kell kockáztatnia, hogy nem hivatalos adatfolyammal folytatja a játékot..

Az oroszországi világkupa közvetítése: Használjon VPN-t

A streaming platformok általában csak bizonyos országokban jelenítik meg a tartalmat. Ez az oka annak, hogy a Netflixhez hasonló szolgáltatások különféle könyvtárakkal rendelkeznek az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Megtévesztheti egy webhelyet a hozzáférés biztosításában, ha csatlakozik a VPN-kiszolgálók egyikéhez a kívánt helyen. Például egy brit szerver feloldhatja a BBC iPlayer blokkolását, míg egy amerikai szerver feloldhatja az NBC Sports blokkolását.

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Javasoljuk az ExpressVPN használatát nézni a 2018-as világkupát. A világ minden tájáról kiszolgálók vannak, és elég gyorsak a HD (vagy akár 4K) tartalom stream-e nélkül bármilyen lemaradás vagy pufferolás nélkül. Ez a szolgáltatás erős biztonsági funkciókkal, nem naplózási politikával és még testreszabható kill kapcsolóval is megakadályozza, hogy a forgalmat véletlenszerűen kiteszi. A 24/7 élő chat támogatás elérhető bármilyen probléma megoldásához.

Az ExpressVPN-hez való feliratkozás csak néhány percig tart. Először döntse el, mennyi ideig kíván előfizetni (egy hónap, hat hónap vagy egy év), és fejezze be a fizetési folyamatot. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így ha úgy dönt, hogy nem használja tovább az első hónap után, akkor teljes visszatérítést kaphat.

Legjobb VPN a világfutó közvetítéséhez: Az ExpressVPN az első választásunk. A nagy sebességű kapcsolatokra optimalizált hatalmas szerverhálózattal tökéletesen megfelel a világkupának. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Hogyan nézhetjük meg az Oroszországi Világkupa F-csoport mérkőzéseit egy VPN-sel

 1. Válasszon egy jó hírű VPN szolgáltatót. Már említettük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost kiváló minőségű és olcsó alternatívák.
 2. Döntse el, melyik tervet kívánja, majd regisztráljon a szolgáltató webhelyén.
 3. Töltse le a VPN-ügyfél megfelelő verzióját az operációs rendszeréhez.
 4. Döntse el, melyik forrással szeretné megnézni a világkupát.
 5. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő helyen.
 6. Próbáljon meg egy videót nézni a streaming-forrás webhelyén. Töltse fel anélkül, hogy hibaüzeneteket jelenít meg.

Hogyan nézhetem meg a FIFA világbajnokság F-csoportját egy versengő országból

Érthető, hogy a csoport szakaszába kvalifikált országok izgatottak vannak a világkupát megnyerő kilátásokról. Mint ilyen, ezt a hivatalos műsorszolgáltatók nagymértékben fedezik majd az egész világon, ami azt jelenti, hogy a legtöbb esetben meglehetősen egyszerű az egyes játékokat az egyik megfelelő országban nézni..

Németország

Németország világkupája g

A német nézők a verseny minden játékát ingyen és HD formátumban nézhetik meg ZDF-en vagy ARD-n. Ezenkívül a Sky Sport előfizetők számára hozzáférést biztosít 4K-patakokhoz. Ez a szolgáltatás havi 29,99 euróba kerül, de napi és heti átutalások akkor is rendelkezésre állnak, ha csak egy adott csapatot akarnak követni.

A fenti források mindegyike lesz német kommentár.

Vicces tény: A német csillagcsapat Thomas Müller évente mintegy 35 millió eurót keres a joghurt reklámozásával.

Mexikó

Flag_of_Mexico

A Televisa ingyenesen közvetíti a teljes világkupát TV-csatornáin, de nincs online élő közvetítése. A TV Azteca azonban elkötelezi magát Azték 7 csatornán keresztül a napi 24 órás világkupára. A Sky México is bemutatja minden játékot, de csak az előfizetők számára. Az árak havonta Mex 509 dollártól kezdődnek, de nem lesz 4K adatfolyam.

Mindhárom mexikói forrás spanyol kommentárt fog nyújtani.

Tudtad? Mexikó rendelkezik a legtöbb csoportos bajnoki selejtező rekordjával. Reméljük, hogy nem növelik az idei vezetést!

Svédország

Svédország lobogója

Az SVT és a TV4 a Svédország hivatalos világkupája műsorszolgáltatói, akik a 64 játék közül legalább 48-at mutatnak köztük. Az SVT ingyenesen megnézhető online, de A TV4 online közvetítései csak előfizetési szolgáltatáson keresztül érhetők el hívott C More. Az utóbbi szolgáltatás árai havi 109 kr-nál kezdődnek.

Az SVT és a TV4 kommentárja svédül lesz.

Érdekes statisztika: Svédország legjobb világkupája 1994-ben volt, ahol második lett. Miközben nem nyert, sikerült azoknak a bajnokságoknak a legjobb gólyá válnia.

Dél-Korea

Dél-Korea zászló

Az MBC, a KBS és az SBS (nem tévesztendő össze az ausztrál SBS-szel) engedéllyel rendelkezik a 2018-as World Cup játékok Dél-Koreában való bemutatására. Mindezen platformok mindegyik játékot megmutatják a saját TV-csatornáikon, úgy tűnik, nincs mód arra, hogy ezeket jogszerűen közvetítsék online.

Kis apróságok: Dél-Korea és Japán 2002-ben együtt rendezték meg a Világkupát. A Törökország ellen játszott e versenyen Dél-Korea kevesebb, mint 11 másodperc alatt elért egy célt - ez a hivatalos nemzetközi verseny leggyorsabb célja..

Hogyan nézhetjük meg a világbajnokság F-csoportját a külföldről

Több mint 100 ország fizetett a sugárzási jogokért a 2018-as világkupához. Ennek eredményeként azt tapasztalhatja, hogy a legtöbb országnak különféle módjai vannak az egyes játékok megnézésére. Az alábbiakban néhány kiválasztott régió forrásait is felvetettük, de ha országát nem említik, akkor megnézheti ezt a hivatalos műsorszolgáltatók listáját.

UK

Brit zászló - union jack

Az Egyesült Királyságban a BBC és az ITV a verseny összes mérkőzésének felét fedezi. Ez azt jelenti minden világkupa játék szabadon elérhető lesz mindkét oldalon BBC iPlayer vagy ITV Hub. Ezek a szolgáltatások ingyenesen használhatók, bár a BBC iPlayer azt kérdezheti, hogy rendelkezik-e brit TV licenccel. Ez azt jelenti, hogy nem kérnek további részleteket.

A BBC az utóbbi időben javította a VPN-észlelési intézkedéseit, így sok korábban működő VPN-t most blokkoltak. A VPN-szolgáltatójának képesnek kell lennie arra, hogy elmondja, ha fel tudja oldani az iPlayer blokkolását, vagy van-e egy adott szerver, amelyet erre használnia kell..

Az ITV és a BBC közvetítése kizárólag angol nyelven érhető el.

USA

USA zászló

A FOX Sports minden 2018. évi világbajnokság-mérkőzést bemutatja. Ingyenesen nézheti meg, ha a FOX Sports szerepel a kábel vagy a Sling TV csomagban, de máskülönben havonta 19,99 dollárért futballbérletre válogathat.

A Telemundo Deportes az NBC Sports előfizetőinek elérhetővé fogja tenni lefedettségét. Jelenleg nincsenek részletek a világkupán érvényes bérleti díjszabásáról vagy kiadásának dátumáról. Ennek ellenére a csoportrész gyorsan közeledik, ezért várhatóan hamarosan bejelentést teszünk.

A FOX Sports angol kommentárokat ad, míg Telemundo Deportes spanyolul.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az SBS megerősítette, hogy ingyenesen közvetíti a Világkupa 64 mérkőzésének 25 mérkőzését. Ez magában foglalja az összes ausztrál nemzeti válogatott játékot. Noha ezeket a játékokat feltétlenül a tévében fogják megjeleníteni, jelenleg nem egyértelmű, hogy online közvetítésre is kerülnek-e.

Ha minden játékot néz, regisztrálhat az Optus Sports oldalra. Ez szerepel néhány Optus mobil- és szélessávú csomagban, de a nem ügyfelek megtekinthetik, ha 15 dollárt fizetnek az Optus prémium csomagjából.

A további streaming lehetőségekért tekintse meg az ExpressVPN körét, ahol megnézheti a világkupát.

Oroszország 2018 világbajnokság: F-csoport bajnokság

Hat F-csoport meccsre kerül sor, négy nem egymást követő napon. A FIFA hivatalos világkupa ütemezési oldalán megtekintheti a helyi elindulási időket, valamint az egyes játékokkal kapcsolatos további információkat.

DayDateMatch
vasárnap Június 17 Németország és Mexikó - 16:00 BST / 11:00 EDT
hétfő Június 18 Svédország és Dél-Korea - 13:00 BST / 08:00 EDT
szombat Június 23 Dél-Korea vs Mexikó - 16:00 BST / 11:00 EDT
szombat Június 23 Németország és Svédország - 19:00 BST / 14:00 EDT
szerda Június 27 Dél-Korea vs Németország - 15:00 BST / 10:00 EDT
szerda Június 27 Mexikó és Svédország - 15:00 BST / 10:00 EDT

FIFA 2018-as világkupa: GYIK

Szükségem van VPN-re, ha az országom ingyenes élő közvetítéssel rendelkezik?

A VPN-ket elsősorban az online biztonság fokozására használják. Képesek megkerülni a régiók zárolását, csak egy nagyon hasznos másodlagos funkció. A VPN-k akkor is megakadályozhatják, hogy a hackerek vagy az internetszolgáltató (ISP) figyelje tevékenységét, még akkor is, ha nem kell külföldi platformokhoz hozzáférnie. Ez különösen akkor hasznos, ha élő HD videót nézünk, mivel az internetszolgáltatókról ismert, hogy fojtják a kapcsolatokat a nagy sávszélességű adatfolyam visszaszorítása érdekében..

Mi a világkupa csoport szakasz??

A csoportos szakaszban azok a csapatok versenyeznek egymással, amelyek a 2015-ös kezdeti kiütési fordulókban túléltek. Ezek a csapatok pontokat szereznek a mérkőzések megnyeréséért vagy rajzolásáért, és hat mérkőzés után a legtöbb pontot gyűjtő csapat átjut a második kiesési szakaszba.

Az egyetlen veszteség ebben a második kiesési szakaszban kizárást jelent. A csapatok a július 15-i világbajnokság döntéséig folytatják a játékot, amikor az egyik csapatot a 2018-as világbajnokság bajnokává koronázzák.

Nézhetek-e mobil világon a világkupák mérkőzéseit?

Számos olyan platformon és csatornán, amelyeket ebben a bejegyzésben megemlítettünk, Android-és iOS-alapú alkalmazások vannak. Mivel a legtöbb VPN lehetővé teszi több egyidejű kapcsolat létesítését, akkor nem is kell kijelentkeznie az elsődleges eszközről. Érdemes megjegyezni, hogy a mobil streaming alkalmazások nem biztos, hogy teljes funkcionalitást kínálnak, mint amelyet az adott webes lejátszó nyújt.

Jogi nyilatkozat:

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 34

Adblock
detector